صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 29

موضوع: ارتقا رم

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض ارتقا رم

سلام دوستان
    من یک رم از نت بوکم(acer aspire one d255) برداشتم
    سوال اول کسی می دونه که این DDR2 هست یا DDR3؟
    سوال دوم اگر این رم DDR3 باشد می شود آنرا به رم DDR2 زد یا نه؟(رم نت بوک به رم PC)
    سوال سوم اینکه اگر این امکان وجود داشته باشد چیزی به عنوان تبدیل رم لپ تاپ به رم کامپیوتر هستش یا نه؟(
    Socket: LGA 775
    )
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای MoRe آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام

1.رم لپتاپ شما ddr2 هستش

2.کاری که گفتید غیرممکنه

3.اون تبدیلی هم که گفتید وجود نداره
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام به خدمت دوستان و همکاران عزیز و گرامی . خیلی مخلصیم..
    بابت غیبتهای اخیر واقعا نمیدونم چی بگم ..

آقا یه مشکل اساسی دارم دوستان با محبت لطف کنن اگر کسی اطلاعی داشت و یا بتونه کمکم کنه واقعا ممنون میشم. پیشتر هم عرض کنم که چون تاپیک مربوط به سوالم رو پیدا نکردم و جایی رو ندیدم در این زمینه دیگه توی این تاپیک مطرح میکنم.

بنده دنبال یه 6 گیگ رو Corsair سری XMS 3 مدل : CMX4GX3M2A 1600C9 یا CMX6GX3M2A میگردم برای سیستم خودم و به شدت دنبالشم چون نیاز شدید دارم بهش. توی بازار نیست گشتم و تهران هم تماس گرفتم میگن نیست. گفتم اگر سراغ داشته باشید بنده خریدارم.

مشخصات فنی و ظاهر این ماژول رم ها هم در این دو سایت هست :

عنوان: Corsair XMS3 1600 MHz DDR3
    مشاهده صفحه

و

عنوان: Corsair XMS3 1600 MHz DDR3
    مشاهده صفحه

برای دیدن مشخصات فنی رم میتونید در صفحه لینک وقتی که صفحه لود شد روی دکمه Specification واقع در وسط صفحه بغل دکمه Overview استفاده کنید.

حالا بنده 6 گیگ از این رمها رو میخوام . یعنی 3x2 GB XMS3 CORSAIR 1600MHz DDR3 . بنده مادربوردم هم دوال چنل ساپورت هست و هم تریپل چنل که خب اونموقعی که اسمبلش کرده بودم ماژول رمهای تریپل (سه تایی، یعنی سه تا 2 گیگ) گذاشته بودم روش از این مدلی که واستون اسم بردم.

اگر دوستان کسی جایی سراغ داره که از این رمها دارن بنده خریدارم .بازم ممنون
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

قطعا این مشکل شما را خیلیها دارند.علتش تاخیر در ارتقاء به موقع میباشد.البته چنانچه حساسیت به خرج ندهید میتوانید مواردی مشابه پیدا کنید.اول سعی کنید رم های جدید ساخت کارخانه همان رم های قدیمی باشد.سپس ظرفیت و باس یکسان داشته باشد و توجه نمایید که تایمینگ آنها هم برابر باشد.باین ترتیب مشکل خاصی پیش نمیاید.
    اما اگر چنانچه این موارد شما را راضی نمیکند باید همت به خرج دهید و مراکز فروش قطعات کامپیوتر را دانه به دانه چک کنید.نمیدانم در کدام شهر هستید اما در تهران مراکز بسیاری وجود دارد که در اولویت به شما پاساژ ایران و رضا و مرکز کامپیوتر پایتخت را توصیه میکنم.
    برای یافتن چنین موردی قطعا با تلفن و از طریق سایتهای فروش آنلاین موفقیتی کسب نمیکنید و حتما باید حضورا جستجو کنید.
    البته تا آنجایی که من خبر دارم و هفته گذشته بازار بودم ظرفیتهای 2 گیگ رم با باس 1600 کمی نایاب بودند.در ضمن چنانچه تصمیم داشته باشید به صورت سریالی خرید نمایید کارتان باز هم مشکلتر میشود.معمولا این قبیل موارد دارای قیمتهای نا مناسبی هم هستند.

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ahmadkhalaj
    قطعا این مشکل شما را خیلیها دارند.علتش تاخیر در ارتقاء به موقع میباشد.البته چنانچه حساسیت به خرج ندهید میتوانید مواردی مشابه پیدا کنید.اول سعی کنید رم های جدید ساخت کارخانه همان رم های قدیمی باشد.سپس ظرفیت و باس یکسان داشته باشد و توجه نمایید که تایمینگ آنها هم برابر باشد.باین ترتیب مشکل خاصی پیش نمیاید.
    اما اگر چنانچه این موارد شما را راضی نمیکند باید همت به خرج دهید و مراکز فروش قطعات کامپیوتر را دانه به دانه چک کنید.نمیدانم در کدام شهر هستید اما در تهران مراکز بسیاری وجود دارد که در اولویت به شما پاساژ ایران و رضا و مرکز کامپیوتر پایتخت را توصیه میکنم.
    برای یافتن چنین موردی قطعا با تلفن و از طریق سایتهای فروش آنلاین موفقیتی کسب نمیکنید و حتما باید حضورا جستجو کنید.
    البته تا آنجایی که من خبر دارم و هفته گذشته بازار بودم ظرفیتهای 2 گیگ رم با باس 1600 کمی نایاب بودند.در ضمن چنانچه تصمیم داشته باشید به صورت سریالی خرید نمایید کارتان باز هم مشکلتر میشود.معمولا این قبیل موارد دارای قیمتهای نا مناسبی هم هستند.
    متشکرم . بله بابت دقت و سخت گیری در این موارد سخت افزاری و یکسان بودن کمپانی و مشخصات فلان خت افزار و اینگونه موارد تجربه و آگاهی لازم رو دارم عزیز مرسی .

فقط همونطور که عرض کردم تنها مساله اینه که نیست! پیدا نمیشه نمیدونم خدا ارزش داره بخوام به کسی بسپارم از خارج مملکت واسم پیدا کنه و حالا یه جوری بیاریم برسه به دستمون ؟ اما نمیصرفه! اونقدر میره بالا قیمت که مقرون به صرفه نیست اصلا! نمیدونم والله چیکار کنم. تهران هم نمیشه فعلا وقت ندارم شانس!

یه نکته دیگه اینکه ، اگر بخوامم رمهای کنونی رو بفروشم معلوم نیست تا کی مشتری اصلا واسشون پیدا بشه! و هم از لحاظ صرفیدن نمیصرفه واسم. چون اونوقت مجبورم مثلا رمهای 4 گیگ و یا 8 گیگ بخرم و یا 2 گیگ از نوع دیگه بخرم . اما من الان 6 گیگ از این رمها رو روی سیستمم نصب دارم و کار میکنم باهاشون . منتهی 6 گیگ دیگه میخوام از همین نوع که پردازش ها و مایحتاج مموری سیستمم رو تامین کنه . چون به صورت تریپل زده بودم رمهامو موقعی که سیستم رو بسته بودم (سه تا دو گیگ) الان هم مجبورم به صورت 6 گیگ مابقی در گاه هامو پر کنم . چون بیشتر بخوام بزارم هم قیمت سر به فلک میکشه و هم درگاه های رم مادربوردم به صورت یکسان نمیشن! و همچنین مین بوردم تا 24 گیگ رم بیشتر ساپورت نمیکنه.
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

کدام شهر ساکن هستید؟

12. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

کدام شهر ساکن هستید؟
    میبخشید توی پیام قبلی یادم نبود عرض کنم . بنده خوزستان هستم شهرستان دزفول.

اگر این موارد رو به صورت پیام خصوصی و یا در تاپیک مخصوص مدیران و ناظمین دنبال کنیم فکر میکنم بهتر باشه دوست عزیز چون اینطوری شاید دوستان دیگر دلخور بشن و یا کار درستی نباشه که توی یه تاپیک تخصصی بیایم از اینجور پست ها بذاریم.

ناظم بخش محترم اگر مشکلی دیدند لطفا انتقال پست انجام بدند و یا حذف کنند . با تشکر و عرض پوزش.
    نمایش امضاء

13. نمایش تشکر

14. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

من یه جستجو میکنم.اما بعید به نظر میرسه بشه پیدا کرد.تازه اگر هم پیدا بشه ممکنه از شانس یکیش خراب از آب در بیاد و مشکل ساز بشه.
    معمولا در قطعات کامپیوتر رمها از افت قیمتی کمتری برخوردار هستند و هنگام فروش ضرر کمتری دارند.بیشتر توصیه میکنم آنها را با رمهای جدید و مورد نظر خود معاوضه کنید و مابه التفاوت پرداخت کنید.باین ترتیب هزینه رفت و آمد و پست و خرابی احتمالی و ... نخواهید داشت.

15. نمایش تشکر

16. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من یه جستجو میکنم.اما بعید به نظر میرسه بشه پیدا کرد.تازه اگر هم پیدا بشه ممکنه از شانس یکیش خراب از آب در بیاد و مشکل ساز بشه.
    معمولا در قطعات کامپیوتر رمها از افت قیمتی کمتری برخوردار هستند و هنگام فروش ضرر کمتری دارند.بیشتر توصیه میکنم آنها را با رمهای جدید و مورد نظر خود معاوضه کنید و مابه التفاوت پرداخت کنید.باین ترتیب هزینه رفت و آمد و پست و خرابی احتمالی و ... نخواهید داشت.
    بله بنده هم به همین فکر هستم منتهی خب الان که بازار خودتون بهتر میدونید که چطوریه . و همه اجناس مخصوصا الکترونیکی چقدر نا عادلانه و بالاست! . ولی اگر مشتری پیدا بشه باز هم بنده این کار رو خواهم کرد که شما فرمودید . چاره ای نیست. اگر رمهای مدل خودم پیدا بشه که واقعا عالی میشه.
    باز هم ممنون و سپاسگزارم.
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

18. عضو ثابت jalayer1359 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام خدمت اساتید
    بنده رمم را به 4 ارتقا داده ام قبلا 2 بود ولی تو سیستم مقدار قابل استفاده را 3.25 نشون میده میگن اگه ویندوزم را 64 بیتی کنم همون 4 گیگ قابل استفاده میشه می خواستم ببینم همچین چیزی صحت داره یا نه؟اصولا ارتقا رم چه اندازه به پردازنده یا مادربورد ارتباط داره؟
    mainboard:ep41-ud3l
    cpu:intel 5200 (2core)
    system:windows 8 -32bit

19. نمایش تشکر

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •