صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 29

موضوع: ارتقا رم

1. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط jalayer1359
    با سلام خدمت اساتید
    بنده رمم را به 4 ارتقا داده ام قبلا 2 بود ولی تو سیستم مقدار قابل استفاده را 3.25 نشون میده میگن اگه ویندوزم را 64 بیتی کنم همون 4 گیگ قابل استفاده میشه می خواستم ببینم همچین چیزی صحت داره یا نه؟اصولا ارتقا رم چه اندازه به پردازنده یا مادربورد ارتباط داره؟
    mainboard:ep41-ud3l
    cpu:intel 5200 (2core)
    system:windows 8 -32bit
    بله صحت داره ویندوز 64 بیتی نصب کنید حل میشه.cpu تون هم 64 بیتی هست و مشکلی نداره.

مادربرد شما نهایتا از 8 گیگ رم میتونه پشتیبانی کنه

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت jalayer1359 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط TerМiпAтoR
    بله صحت داره ویندوز 64 بیتی نصب کنید حل میشه.cpu تون هم 64 بیتی هست و مشکلی نداره.

مادربرد شما نهایتا از 8 گیگ رم میتونه پشتیبانی کنه

با تشکر از راهنمائیتون حالا یه سوال واسم پیش اومد اگه ویندوزم را 64 بیتی کنم سرعت سیستم نسبت به 32 بیتی بیشتر خواهد شد یا نه و آیا می تونم نرم افزارهای 32 بیتی را در 64 بیتی نصب کنم؟

4. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط jalayer1359
    با تشکر از راهنمائیتون حالا یه سوال واسم پیش اومد اگه ویندوزم را 64 بیتی کنم سرعت سیستم نسبت به 32 بیتی بیشتر خواهد شد یا نه و آیا می تونم نرم افزارهای 32 بیتی را در 64 بیتی نصب کنم؟
    بله بیشتر خواهد شد.دلیلش هم میتونه استفاده از حداکثر قدرت cpu و رم باشه.اما شاید محسوس نباشد.

بله اکثر نرم افزارها قابلیت نصب روی هر دو نسخه 32 و 64 بیتی رو دارند.
    همچنین اون نرم افزارهایی هم که این قابلیت رو ندارند نسخه 64 بیتی اختصاصی دارند.
    پس اگر قصد نصب یک نرم افزار رو دارید اول باید ببینید که نسخه 64 بیتی اختصاصی دارد یا نه.اگر نداشت باید چک کنید که نسخه 32 بیتی آن از ویندوز 64 بیتی پشتیبانی میکند یا نه.
    خارج از این دوخالت هم فکر نکنم باشه.

پس از این نظر مشکلی نیست.

5. نمایش تشکر

6. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام برای اظافه کردن رم جدید به سیستم باید ویندوز را دوباره نصب کرد ؟
    اگه راه دیگه ای هست لطفا راهنمایم کنید

7. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hnsr7
    سلام برای اظافه کردن رم جدید به سیستم باید ویندوز را دوباره نصب کرد ؟
    اگه راه دیگه ای هست لطفا راهنمایم کنید
    سلام

خیر لازم نیست.
    اما اگر ویندوز شما 32 بیتی باشد برای استفاده از حداکثر رم باید ویندوز 64 بیتی نصب کنید.

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

مادربورد من 8 گیگ ساپورت میکنه یک رم 2گیگ داشت یک2 گیگ هم بهش اضاف کردم یعنی برای استفاده از کل 4گیگ باید ویندوز 64 بیتی نصب کنم ؟

10. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hnsr7
    مادربورد من 8 گیگ ساپورت میکنه یک رم 2گیگ داشت یک2 گیگ هم بهش اضاف کردم یعنی برای استفاده از کل 4گیگ باید ویندوز 64 بیتی نصب کنم ؟
    فکر کنم 32 بیتی تا 3.7 گیگ رو جواب میده.الان برید ببینید چقدر از رمتون رو usable زده؟(کلیک راست روی کامپیوتر و properties)

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

3.25

13. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hnsr7
    3.25
    اگه به همین مقدار راضی اید همین 32 بیتی رو نگه دارید.اما اگه همه ظرفیت رم رو میخواهید باید 64 بیتی نصب کنید.

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص Ya Mahdi آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hnsr7
    3.25

سلام.

در ادامه جواب امیر آقا؛ در 64 بیتی هم کل 4 گیگ قابل استفاده نیست و حدود 3.9 گیگ قابل استفاده هست!(یه چیز مثل هارد میمونه که مثلاً هارد 500 گیگ،کل فضایی که داره 465 گیگه!!! ولی به اسم 500 فروخته میشه!)
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •