نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: اضافه نشدن رم

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Question اضافه نشدن رم

با سلام .
    تازگی ها سافت گذر یک کتاب الکترونیک گذاشته بود که آموزش می داد چه طوری میشه حافظه ی فلش مموری یا هارد دیسک رو به حافظه ی رم تبدیل کرد . من می خواستم حافظه ی فلش مموری رو به رم تبدیل کنم . وقتی عملیاتم تموم شد روی my computer راست کلیک کردم و properties رو زدم تا ببینم حافظه ی رم کامپیوتر افزایش پیدا کرده یا نه ؟ دیدم هیچ تغییری نکرده . آیا باید تغییرات رو اونجا نشون به یا نه ؟

ضمنا ویندوز من هم 7 هستش .

ممنون میشم اگه کسی جواب بده .

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط masih1379
    با سلام .
    تازگی ها سافت گذر یک کتاب الکترونیک گذاشته بود که آموزش می داد چه طوری میشه حافظه ی فلش مموری یا هارد دیسک رو به حافظه ی رم تبدیل کرد . من می خواستم حافظه ی فلش مموری رو به رم تبدیل کنم . وقتی عملیاتم تموم شد روی my computer راست کلیک کردم و properties رو زدم تا ببینم حافظه ی رم کامپیوتر افزایش پیدا کرده یا نه ؟ دیدم هیچ تغییری نکرده . آیا باید تغییرات رو اونجا نشون به یا نه ؟

سلام .
    در رابطه با اینکه وقتی شما رفتید رم سیستم رو بررسی کردید و هیچ تغییری ندید ، کاملا طبعیه !
    چون با این کار هیچ رمی به سیستم اضافی نمیشه ، فقط فلش به عنوان یک رم کمکی برای ویندوز استفاده میشه که تاثیری هم نداره ، شما میتونید نتیجه تست دیگر کاربران رو در تاپیک زیر مشاهده کنید که در رابطه با این قابلیت بحث های زیادی شده :

قابلیت Ready Bosst ویندوز Vista و Seven :

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت morad20 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation

نوشته اصلی توسط masih1379
    با سلام .

بیخود وقت خودت رو صرف این چیزای به درد نخور نکن داداش.
    تکنولوژی استفاده شده در تولید رم با اونهمه سرعت بالای نوشته شدن و خونده شدن اطلاعات،اونهمه پهنای باند گذرگاه رم و سی پی یو، و....

با یه فلش مموری متصل به درگاه یو اس بی 2 که میخواد با کلی تنظیمات بایوس و ویندوز و.... از اون دور دورا یه دستی به سی پی یو برسونه.....
    بیخیال بابا،اصلا ارزششو نداره.
    هر وقت کلاه گیس واسه کچل موی واقعی شد،فلاش مموری هم واسه کامپیوتر شما رم میشه.....به نظر من اصلا جواب نمیدهبهتره یه کم برنامه ریزی کنی تا بتونی از غول بازار رایانه ایران یه رم کمکی واسه سیستمت بگیری.
    موفق باشی................

6. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •