صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 23

موضوع: چگونگی اطمینان از سلامتی ram کامپیوتر

1. Data King

پیش فرض چگونگی اطمینان از سلامتی ram کامپیوتر

در این مطلب روشی ساده بیان می کنیم تا با انجام آن از سلامتی و کارکرد صحیح RAM اطمینان حاصل نمایید.

حافظه رم يکي از مهم‌ترين قطعات تشکيل‌دهنده رايانه است كه کار آن ذخيره همه ابعاد مربوط به برنامه‌هاي نرم‌افزاري کاربردي که اجرا مي‌کنيد و تمام داده‌هاي مورد استفاده شما است. همچنين رم داده‌هاي مهم مربوط به ويندوز را در خود نگه مي‌دارد. هر مشکل رم مي‌تواند به‌طور غيرقابل تصوري جدي باشد. اگر رايانه شما مشکل پیدا کرده يا خيلي کند عمل مي‌کند يا حتي از کار باز مي‌ايستد، ممکن است اشکال از رم دستگاه شما باشد.
    براي جلوگيري از اين نوع اشکالات بهتر است هر چند وقت يک‌بار، با اجراي يکي از انواع برنامه‌هاي تشخيص‌دهنده (Diagnostic) مانند Memtest86+ ايراد رم را به‌موقع تشخيص داده و آن‌را رفع کنيم. اين برنامه را مي‌توانيد از آدرس: Memtest86+ - Advanced Memory Diagnostic Tool دانلود و در حالت ايزو (Iso) روي لوح فشرده رايت کنيد. نگارش2 اين نرم‌افزار براي ويندوز اکس‌پي و نگارش3 آن مخصوص ويستا است. اين برنامه قبل از استارت ويندوز، مستقيما از روي لوح فشرده قابل بوت بوده، اجرا شده و يک سري آزمايش‌ها را روي رم شما انجام مي‌دهد. ما در اينجا مراحل و نحوه انجام اين آزمايش‌ها را براي شما شرح مي‌دهيم.

1 قبل از هر کار بايوس دستگاه خود را روي حالت بوت از درايو لوح فشرده قرار داده و لوح فشرده را در درايو رايانه خود گذاشته و آن‌را ري‌استارت کنيد. برنامه به‌صورت خودکار بالا آمده، آزمايش‌ها را در محيط رايانه اجرا مي‌کند. شما مي‌توانيد اطلاعات سيستم و وضعيت جاري آزمايش را بر نمايشگر ببينيد. آزمايش ممکن است 20دقيقه طول بکشد. پس از اتمام آزمايش يک پيغام دريافت مي‌کنيد که خطاهاي يافته شده و كامل شدن آزمايش را به شما نشان مي‌دهد.

2 اين جزئيات، سرعت كنوني حافظه رم DDR را به شما نشان داده، سپس آن‌را با نرخ تعيين شده سرعتي که رم شما بايد داشته باشد، مقايسه مي‌کند. اگر سرعت آن خيلي کمتر يا بيشتر از سرعت استاندارد حافظه بود، رم شما دچار مشکل شده است. البته درصد خطاهايي کوچک در حد 5درصد براي رم قابل چشم‌پوشي است. عموما قطعات، سرعت را کمي بيش از حد استاندارد نشان مي‌دهند.

3اگر مي‌خواهيد خودتان آزمايش را انجام دهيد، دکمه C را فشار داده و نگهداريد. البته امکان دارد نياز به ري‌ست کردن رايانه و اجراي دوباره لوح فشرده برنامه داشته باشيد تا به منوي اجرا و تنظيمات آزمايش دسترسي پيدا کنيد. دکمه 1 را براي دستيابي به فهرست انتخاب فشاردهيد. براي انتخاب آزمايش، دکمه 3 را فشار داده و سپس يکي از دکمه‌هاي 0 تا 9 را براي اجراي آزمايش مورد نظر فشار دهيد. فهرست آزمايش‌ها و آخرين نگارش نرم‌افزار را در سايت اين نرم‌افزار مي‌توانيد بيابيد.

Source: DaryaSoft

Edit: Data King

2. نمایش تشکر

3. عضو ممتاز Architect آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام

ممنون از تایپیک خوبتون این راه نشون میده رمتون درجه چنده؟ 1 2 3

یکی از راه های ساده هم اینه که شما باید تمامی نرم افزار سنگینی که دارید اجرا کنید بعد یک بازی سنگین هم اجرا کنید و خلاصه با نرم افزار 7zip هم یک فایل 4 گیگی رو فشرده کنید و بعد ببینید Blue Screen میده یا نه.

من 2 سال پیش با رم Corsair و حافضه 4 گیگ امتحان کردم Blue Screen نداد!یک بازی Battle field 3 سه نرم افزار 3D MAX - Vray و 7zip ولی بلو اسکرین نداد.
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

البته برای تست قطعات سخت افزاری سیستم راههای مختلف نرم افزاری و سخت افزاری وجود دارد.
    در انجمن سخت افزار تایپیک جهت این موضوعات ایجاد شده است و لیکن نیازی به ایجاد این تایپیک وجود نداشت.
    اما حالا که این تایپیک هم ایجاد شده بهتر است مورد توجه و پیگیری دوستان قرار گیرد.
    همانطور که گفتم راههای بسیاری برای تست وجود دارد.یکی از راههای تست رم این است که شما اقدام به ریختن ویندوز کنید.در صورتیکه ویندوز بدون مشکل نصب گردد احتمالا رم سالم است.البته این راه یکی از راههای ابتدایی و ساده است که برای انجام آن تخصص بالایی نیاز ندارد و کاربران عادی هم میتوانند اینکار را انجام دهند.

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز behnam93 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ایا با یه نرم افزار میتوان به مشکلات رم پی برد؟؟
    بدون اینکه کامپیوتر رو از بوت اجرا کنیم.
    نمایش امضاء

8. عضو ممتاز behnam93 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ایا نرم افزاری هست که بتواند یه چکاپ کلی از تمام قطعات سخت افزاری انجام دهد؟؟
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط behnam93
    ایا نرم افزاری هست که بتواند یه چکاپ کلی از تمام قطعات سخت افزاری انجام دهد؟؟
    برنامه هایی هستند که مشخصات سیستم رو بگن و اون ها رو تست کنند ، مثل :

AIDA64 :
    با استفاده از این برنامه می توانید اطلاعات دقیق از سیستم خود بدست آورید. نام قبلی این برنامه EVREST بوده است.

امکانات نرم افزار AIDA64 Extreme Edition :
    - نشان دادن اطلاعات دقیق از کلیه قطعات سیستم
    - مقایسه سرعت قطعات سیستم شما با تست های انجام شده روی این قطعات در یک حالت ایده آل
    - امکان فهمیدن ضعف و مشکلی در سیستم و یکی از قطعات با مقایسه با حالت استاندارد آن
    - نشان دادن حرارت CPU (به تفکیک هسته)
    - نمایش درجه حرارت هارد
    - نمایش سرعت چرخش فن CPU
    - نمایش درجه حرارت مادربرد
    - تست رم و نشان دادن مشکل ان در صورت وجود
    - بدست آوردن اطلاع دقیق نرم افزاری سیستم
    - بررسی هارد و گزارش وضعیت و مشکل احتمالی در آن
    - پشتیبانی از CPU‌های جدید Intel Core i7 و AMD Phenom II
    - امکان بررسی OpenGL 3.0 در کارت گرافیک
    - پشتیبانی از ساختارهای جدید Windows 7 و Windows Vista
    - امکان مانیتورینگ شبکه و سازگاری با ویندوز سرور 2003 و SQL Server 2005
    و ...

و همچنین :
    SiSoftware Sandra
    - بدست آوردن مشخصات دقیق قطعات
    - بررسی امکانات سخت افزاری یک قطعه
    - تست سیستم شما و مقایسه نتیجه تست با نتایج استاندارد
    - با اطلاع شدن از مشکلی خاص در یک قطعه
    - ارائه پیشنهاداتی برای بهبود سرعت سیستم و رفع مشکل یک قطعه
    - مقایسه انواع CPU ها ، چیپستهای مادربرد ، چیپست رم ، کارت گرافیک و ....
    - دارا بودن جدیدترین اطلاعات قطعات سخت افزاری

منبع :

ویرایش توسط The king : 03-09-2012 در ساعت 09:49
    نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

من روز اول که رم هامو رو بورد نصب کردم، تو اون قسمت System Properties ویندوز مینوشت :

Installed memory (RAM) : 16GB (15.7GB usable

امروز متوجه شدم نوشته :

Installed memory (RAM) : 16GB (15.0GB usable

دوتا سوال دارم :

این یعنی اینکه رم هام آسیب دیدن و یک گیگش قابل استفاده نیست، یا اینکه ویندوز نمیتونه از همش استفاده کنه ؟ اگه ویندوز نمیتونه استفاده کنه، چطور قبلاً 0.7 GB بیشتر استفاده میکرد ؟

بعد اینکه مگه ویندوزهای 64 بیتی محدودیت استفاده از رم دارن ؟

13. نمایش تشکر

14. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

ببخشید دوباره این تاپیک رو بالا میارم. لطفا یکی منو از نگرانی دربیاره. میخوام مطمئن بشم رم هام آسیب ندیدن.

15. نمایش تشکر

16. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام.

چند وقته پیش سیستم وقتی روشن بود یهو یه صفحه آبی میومد و ریاستارت میکرد ویندوزمم عوض کردم فایده ای نداشت تا این که فهمیدم تو سایت کلوب میریم این جوری میشه منم دیگه نرفتم.(خیلی برام جالب بود)

اما کامپیوترم حالا یه مشکل جدید داره.حالت عادی سی پی یو روی10تا 20 میره تا از این کمترم میشه وتا 3و2 هم کم میشه اما رمم همش 50-60ایناست همین که چندتا صفحه اینترنت باز میکنم سرعت کامپیوترم به شدت پایین میاد و حتی برای چند لحظه نشانگر موس گیر میکنه.درضمن سیستمو که روشن میکنم ولکامش خیلی طولانی شده و کلا اولش که ویندوز بالا میاد به شدت سنگینه.

چندباز اخیرم که ویندوزمو عوض کردم این مشکل کندی حل نشده. درکل بعضی وقتا خیلی کند میشه و بعضی وقتا هم سیستمم خودش خودجوش خوب میشه و مشکلی نداره!! اما دوروزه خیلی حالش خراب شده...

موندم چه مرگشه.

اینم اطلاعات سیستمم
    رم و گرافیک2
    سی پی یو2هسته ای3000
    هارد500
    آنتی ویروس نود 32 ورژن 7
    ویندوز 7 اصلیه.و دو هفتست که نصبه رو سیستم.

دمای سی پی یو هم متوسط 41 تا 45 درجست.

با نود 32 - اسمادا و ویندوز دیفندر اسکن کردم اصلا ویروس نداره...

واقعا دیگه موندم چه مرگشه....

توروخدا کمکم کنین دارم دیوونه میشم.

17. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali interist
    با سلام.

چند وقته پیش سیستم وقتی روشن بود یهو یه صفحه آبی میومد و ریاستارت میکرد ویندوزمم عوض کردم فایده ای نداشت تا این که فهمیدم تو سایت کلوب میریم این جوری میشه منم دیگه نرفتم.(خیلی برام جالب بود)

اما کامپیوترم حالا یه مشکل جدید داره.حالت عادی سی پی یو روی10تا 20 میره تا از این کمترم میشه وتا 3و2 هم کم میشه اما رمم همش 50-60ایناست همین که چندتا صفحه اینترنت باز میکنم سرعت کامپیوترم به شدت پایین میاد و حتی برای چند لحظه نشانگر موس گیر میکنه.درضمن سیستمو که روشن میکنم ولکامش خیلی طولانی شده و کلا اولش که ویندوز بالا میاد به شدت سنگینه.

چندباز اخیرم که ویندوزمو عوض کردم این مشکل کندی حل نشده. درکل بعضی وقتا خیلی کند میشه و بعضی وقتا هم سیستمم خودش خودجوش خوب میشه و مشکلی نداره!! اما دوروزه خیلی حالش خراب شده...

موندم چه مرگشه.

اینم اطلاعات سیستمم
    رم و گرافیک2
    سی پی یو2هسته ای3000
    هارد500
    آنتی ویروس نود 32 ورژن 7
    ویندوز 7 اصلیه.و دو هفتست که نصبه رو سیستم.

دمای سی پی یو هم متوسط 41 تا 45 درجست.

با نود 32 - اسمادا و ویندوز دیفندر اسکن کردم اصلا ویروس نداره...

واقعا دیگه موندم چه مرگشه....

توروخدا کمکم کنین دارم دیوونه میشم.
    واسه دیر بالا امدن ویندوز قبل از هر چیز استارتاپ را چک کن و بجز انتی ویروس تیک مابقی را بردار ببین تاثیری داره , و ضمنا در حال حاضر چه برنامه هایی در سیستم نصب دارید ؟ و ببینید روی مرورگرتون چه اکستنشن و پلاگینی نصب هست ؟
    نمایش امضاء

18. نمایش تشکر

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •