صفحه 3 از 3 اولین 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 23 از مجموع 23

موضوع: چگونگی اطمینان از سلامتی ram کامپیوتر

1. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali interist
    راستی یه چیز: قبلانم پیش اومده بود سیستمم کند شه اما با دفراگ و حذف برنامه ها معمولا مشکلش حل میشه و همیشه از نود 32 ورژن4 استفاده میکردم اما این بار ورژن7رو نصب کردم.احتمال داره این سمگینی مال نود32باشه؟؟؟
    البته سعی کنید دفرگ گیری را کمتر انجام دهید مگر در مواردی که واقعا مشکل و نیاز هست چون با توجه به مثبت بودنش در استفاده مکرر نتیجه معکوسی دارد . و از لحاظ سنگین بودن نود 32 ورژن 7 خیر چون کلا جزء سبکترین انتی ویروس ها هستند . البته به سالم بودن خود برنامه و درست نصب کردن و استفاده نکردن از کرک هم برای فعال سازی توجه کنید . ضمنا به مواردی که اشاره کردم توجه کنید و نتیجه را هم اعلام کنید تا دوستان بهتر بتونند مشکل را بررسی کنند .

پیوست : برای تست رم هم میتونید از ( memtest86+-5.01.iso ) استفاده کنید که یه فایل بوت هست که باید روی سی دی رایت کنید و سپس استفاده کنید , البته اگه دیسک
    Hiren's BootCD 15.2 Restored Edition 1.1 را داشته باشید در این دیسک ارزشمند موجود هست , البته برنامه های دیگه ای هم در همین دیسک برای تست و سلامتی رم گنجانده شده .
    ویرایش توسط S!RUS : 18-08-2014 در ساعت 23:02
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نصب کردم امیدوارم درست تست کرده باشم .اینم نتیجش:
    Report.htm - 399 KB

دانلود Report htm

دوست عزیز شما فقط مشخصات سیستم رو اوردین و تست سخت افزار انجام ندادین،بزارین من فردا اموزش تصویری میزارم.
    ولی تا اون موقع شما بایوس مادربوردت رو اپدیت کن و یه بهینه ساز خوب مثل auslogic boot speed نصب کن .
    ویندوز و خود نرم افزار AIDA64 رو هم اکتیو نکردین.

لینک زیر رو کامل مطالعه کنید مخصوصا قسمت 4 و 5.

عنوان:
    تست پایداری - Stability Test

مشاهده صفحه

ویرایش توسط player : 19-08-2014 در ساعت 07:04
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

روش اولو امتحان کردم اما پیغام خاصی نداد.

یه چیزی یادم رفت بگم: وقتی میخوام سیستمو ری استارت یا خاموش کنم گزینه ی فورس کلوس بالا میاد درحالی که من همه ی برنامه ها رو بستم این به این معنی نیست که یه نرم افراز این مشکلو ایجاد کرده؟؟؟
    درضمن تسک منجر که میرم یه گزینه هست به نام system Idle p... که عددش حدود80تا90 رو نشون میده در حالی که باقی برنامه ها همش روی 0 تا نهایتاٌ 4 هستن.
    سلام دوست عزیز. می بخشید الان جواب میدم(ولی ناظم های عزیز خیلی عالی شما رو پشتیبانی کردند) تقریبا 2روز از آخرین پستتون می گذره و احتمالا مشکلتون حل شده ولی منم وظیفه دارم پستم رو کامل کنم

خب روش دوم چی اونم امتحان کردید؟
    ببینید بوت تمیز بیشتر مواقع روشن کننده ی موقعیت هست.اگر تستش نکردید یا کلا برای بقیه که ممکنه بخواند بدونند چطور میشه اینکار رو کرد:
    چون ویندوزم 7 نیست ناچارا فقط روشش رو به نوشتاری میگم برای تصاویرش می تونید به همون لینکی که دادم مراجعه کنید.
    1.اول عبارت msconfig رو یا توی run و یا توی سرچ ویندوز وارد می کنید(برای باز کردن run باید همین عبارت run رو توی سرچ ویندوز بزنید. دقت کنید حروف باید دقیق به همین شکلی که نوشتم باشند فاصله بین حروف باعث نشناخته شدن اون دستور میشه) بعد از وارد کردن دستور اینتر رو بزنید تا پنجره ی مربوطه باز بشه.تصویر شماره 2

2.توی پنجره ی جدید وارد تب General بشید و گزینه ی آخر یعنی Selective startup رو فعال کنید تا گزینه هاش فعال بشند. حالا باید تیک load system services رو بزنید و تیک load startup items رو بردارید و بعد دکمه ی Apply رو بزنید.تصویر شماره 3

3.توی همان پنجره وارد تب Services بشید.اونجا پایین پنجره یه گزینه هست به اسم Hide all Microsoft services تیک این گزینه رو بزنید. خب الان دقت کنید که دیگه هیچ سرویسی از ویندوز توی اون کادر نمایش داده نشده پس شما الان باید دقت کنید که از سرویس های باقی مونده (که دارید توی کادر پنجره می بینیدشون) همه انتخاب شده باشند یا به قولی همشون تیک داشته باشند. وقتی از این مورد مطمئن شدید روی دکمه ی Disable all رو توی همان پنجره کلیک کنید تا همه ی سرویس های انتخابی غیر فعال بشند.تصویر شماره4

4.دکمه ی Apply رو که فعال شده کلیک کنید و سپس پنجره رو اوکی کنید و سیستم رو ری استارت کنید.

خب فرض کنیم شما همه ی مراحل فوق رو انجام دادید و ویندوز داره بوت میشه. موقع خوشامد گویی باید حتما تغییر محسوسی رو حس کنید چون اگر هیچ تغییری توی کوتاه شدن زمان خوشامد ویندوز حس نکردید می تونم با اطمینان بهتون بگم یا مشکل از نسخه ی ویندوزتونه یا از سخت افزارهاتون. خب وقتی سیستم کاملا بالا اومد دیگه نباید توی سیستم تری(کنار ساعت توی نوارد تسک بار) آیکن برنامه هایی مثل درایور های کارت صدا و گرافیک یا آنتی ویروس یا هر برنامه ی جانبی که خودتون نصب کردید رو ببینید. در غیر این صورت مشخص میشه مراحل رو درست طی نکردید و بوت تمیزی ندارید.
    خب فرض کنیم تا اینجا همه چیز اوکی بود و سرعت لود شدن و آماده به کارشدن وین هم خیلی خوب. الان دیگه شما باید مثل یک روز عادی با ویندوزتون رفتار کنید و تمام کارهایی که قبلا انجام می دادید رو انجام بدید مخصوصا با اون برنامه هایی کار کنید که قبلا باشون یا مشکل هنک کردن داشتید یا بالا رفتن زیاد رم.

" اما رمم همش 50-60ایناست همین که چندتا صفحه اینترنت باز میکنم سرعت کامپیوترم به شدت پایین میاد و حتی برای چند لحظه نشانگر موس گیر میکنه."

اگر این مشکل ها رو همچنان داشتید که باز مشخصه یا مشکل ویندوزتون هست یا سخت افزار تون. ولی اگر مشکلی نبود(پیشنهاد میدم 2 الی 3 روز همین بوت تمیز رو داشته باشید)مشخص میشه مشکل نرم افزاری دارید که دیگه اینجا باید از آزمون و خطا استفاده کنید و اینطوری که توی همان بوت تمیز که دارید، عبارت msconfig رو بزنید و وارد تب startup بشید اونجا برنامه هایی که می دونید توی استارت آپ اجرا میشند رو پیدا کنید و تیکشون رو بزنید ازجمله درایور ها و آنتی ویروس. حالا برای قسمت آزمون و خطا باید یه برنامه رو که بش مشکوکید رو هم انتخاب کنید. از بین برنامه هایی که گفتید دارید شخصا به مرورگر کروم و ادوبی مشکوکم چون این برنامه ها کلا خوره ی رم دارند نمی دونم چرا
    خب فرضا می خوایم بینیم آیا ادوبی مشکل ساز بوده یا خیر؛ سرویسش رو پیدا کنید و تیکش رو بزنید و تغییرات رو فعال و اوکی کنید و سیستم رو ری استارت.
    توی لود مجدد ویندوز باز شما باید هم مدت زمان خوشامد گویی رو بسنجید هم میزان سرعت سیستم رو.
    البته بگم شما باید تک، تک برنامه ها رو فعال و تست کنید ها. مثلا یه بار ادوبی رو فعال کنید اگه مشکلی نبود غیر فعالش کنید و سرویس مثلا کروم رو فعال کنیدو الی آخر.

یکم طول میکشه ولی کار را آن کرد که تمام کرد.

دو مورد هم به عنوان نکته یه دلیل هنک های ناگهانی و لحظه ای سیستم می تونه به خاطر تمام شدن خمیر سیلیکون پردازنده باشه البته این به شرطیه که هنک ها تکرار بشند و 3 الی 4 سالی از عمر سیستم بگذره(البته به کسی هم که از سیستم استفاده کرده هم برمی گرده)
    مورد دیگه اینکه ممکنه این مقدار رم مصرفی برای شما عادی باشه اونم با توجه به برنامه هایی که هم زمان دارید استفاده می کنید. خودم رمم 2 گیگ هست و در حالت اوج مصرف(برنامه ی سنگین تا 60 درصدم پر شده) اغلب اوقات از smart ram برنامه ی Advanced SystemCare 7 استفاده میکنم که خیلی خوب برنامه های بی استفاده رو از رم خارج میکنه و با این برنامه اکثر مواقع فقط40 درصد رمم درگیره و ازش راضیم به شما هم معرفیش میکنم:
    این تب turbo boost از برنامه ی Advanced SystemCare هست که با کلیک رو عقربه مقداری از رم رو آزاد می کنه و جزییات رو هم می نویسه و تاثیرش کاملا محسوسه.

Clean ram_0.jpg

اینم برنامه ی smart ram هست؛ همونطور که توی تصویر می بینید رم رو می تونید به دوصورت خالی کنید که آخری یعنی deep clean نتیجه اش عالیه(البته چند ثانیه ی اول که رویdeep clean می زنید میزان رم و سی پی یو بالا میره ولی بعد تا کف میاد پایین)خودم که خوره ی رم دارم همیشه این دو حالت رو موقع بالا اومدن ویندوز اجرا میکنم و البته شما می تونید smart ram رو بعد از استفاده می نیمایز کنید تا خودکار خودش سرویس های اضافی توی رم رو ببنده و اینطوری رم بیشتری آزاد بمونه.

Clean ram_1.jpg

اما در مورد این:
    "وقتی میخوام سیستمو ری استارت یا خاموش کنم گزینه ی فورس کلوس بالا میاد درحالی که من همه ی برنامه ها رو بستم این به این معنی نیست که یه نرم افراز این مشکلو ایجاد کرده؟؟؟"

دلیل اصلی اومدن این پیام اینه که برنامه ی مورد نظر نتونسته اون منابعی از سیستم رو که موقع باز بودنش اشغال کرده آزاد کنه. در واقع بخشی از منابع سیستم هنوز توسط اون برنامه اشغال شدند و چون شما میگید هیچ برنامه ای رو باز نذاشتید ممکنه دلیلش یا ضعف توی برنامه نویسی اون برنامه باشه یا تداخل پیدا کردن اون برنامه با سایر برنامه ها که نمی تونه منابع رو آزاد کنه.
    موقعی که این پیام میاد شما باید ببینید اسمش چیه اگه برنامه ای بوده که در طول کار با سیستم ازش استفاده کردید حتما برنامه رو حذف و نصب تمیز کنید. اگه هم خیر از بهینه سازی که ناظم عزیز خدمتتون معرفی کردند حداقل یک بار استفاده کنید.
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

صفحه 3 از 3 اولین 123

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •