صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 23

موضوع: چگونگی اطمینان از سلامتی ram کامپیوتر

1. عضو حرفه ای صهبا آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ali interist@

سلام
    علاوه بر راهنمایی جناب S!RUS عزیز دوتا راه هم هست که دومی شبیه راهنمایی ایشونه.
    اول اینکه عبارت Diag رو توی سرچ ویندوز بزنید و گزینه ی windows memory diagnostic رو انتخاب کنید و تنظیمات و اوکی کنید و سیستم رو ری استارت کنید تا توی ری استارت بعدی قبل از بوت شدن ویندوز رم رو چک بکنه و اگه مشکلی داشت بگه.

دومی هم ایجاد یک بوت تمیز هست. توی بوت تمیز غیر از سرویس های اصلی و ضروری برای کار کردن کامل ویندوز سایر سرویس هایی که توسط برنامه های نصب شده روی سیستم هر بار راه اندازی میشند غیر فعال میشه. چون الان توی سیستم خودم نیستم نمی تونم با توجه به سیستم خودم مراحل رو بگم(اینجا دسترسی ادمین ندارم) ولی توی این سایت گزینه یWindows 7 and Windows Vista رو انتخاب کنید تا باز بشه و طبق تصاویر که جلو برید در آخر وقتی سیستم رو ری استارت کردید و ویندوز 2باره بالا اومد شما یک بوت تمیز دارید که غیر از پروسه های اصلی ویندوز هیچ فرایند اضافه ای در استارت آپ اجرا نشده.
    حالا چک کنید ببینید مشکل هایی که قبلا داشتید هنوزهم وجود دارند یا نه. اگر مشکلی نبود مشخص میشه یکی از برنامه هایی که روی ویندوز نصب کردید دلیل مشکلهاتون بوده که با آزمون و خطا و از طریق همین بوت تمیز می تونید اون برنامه رو پیدا کنید.
    و اگر باز هم توی بوت تمیز اولیه مشکلی بود یعنی یا مشکل از ویندوزتون هست یا مشکل سخت افزاری دارید.

ویرایش: بعد از اینکه سیستم رو عیب یابی کردید برای خروج از بوت تمیز این مسیر رو برید:

توی سرچ ویندوز عبارت msconfig رو بزنید.
    در تب General گزینه ی Normal startup رو انتخاب کنید.
    تنظیمات رو Apply و Ok کنید و سیستم رو ری استارت.
    ویرایش توسط صهبا : 17-08-2014 در ساعت 11:29 دلیل: اضافه کردن روش خروج از بوت تمیز
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    واسه دیر بالا امدن ویندوز قبل از هر چیز استارتاپ را چک کن و بجز انتی ویروس تیک مابقی را بردار ببین تاثیری داره , و ضمنا در حال حاضر چه برنامه هایی در سیستم نصب دارید ؟ و ببینید روی مرورگرتون چه اکستنشن و پلاگینی نصب هست ؟
    پلاکین رو که نمیدونم کجا میشه دیدیش اما اکستنشن نوشته نصب نیست.(با اوپرا کار میکنم)

برنامه هام اینان
    کی ام پلیر-وی ال سی- ادوب ریدر-اوپرا-اینترنت د انلود منجر-گوگل کروم-آفیس2013-گ.گل ارث-فیفا14-پی ای2013 انتی ویروس نود32 و اسمادا + برنامه کمکی baidu

حال کامپیوترم هی داره بدتر میشه!! امروز دیگه واقعا کند شده مخصوصا موقع روشن شدنش فاجعه بود.

راستی استارت آپ رو چه جوری چک کنم؟؟؟

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط صهبا
    ali interist@

سلام
    علاوه بر راهنمایی جناب S!RUS عزیز دوتا راه هم هست که دومی شبیه راهنمایی ایشونه.
    اول اینکه عبارت Diag رو توی سرچ ویندوز بزنید و گزینه ی windows memory diagnostic رو انتخاب کنید و تنظیمات و اوکی کنید و سیستم رو ری استارت کنید تا توی ری استارت بعدی قبل از بوت شدن ویندوز رم رو چک بکنه و اگه مشکلی داشت بگه.

دومی هم ایجاد یک بوت تمیز هست. توی بوت تمیز غیر از سرویس های اصلی و ضروری برای کار کردن کامل ویندوز سایر سرویس هایی که توسط برنامه های نصب شده روی سیستم هر بار راه اندازی میشند غیر فعال میشه. چون الان توی سیستم خودم نیستم نمی تونم با توجه به سیستم خودم مراحل رو بگم(اینجا دسترسی ادمین ندارم) ولی توی این سایت گزینه یWindows 7 and Windows Vista رو انتخاب کنید تا باز بشه و طبق تصاویر که جلو برید در آخر وقتی سیستم رو ری استارت کردید و ویندوز 2باره بالا اومد شما یک بوت تمیز دارید که غیر از پروسه های اصلی ویندوز هیچ فرایند اضافه ای در استارت آپ اجرا نشده.
    حالا چک کنید ببینید مشکل هایی که قبلا داشتید هنوزهم وجود دارند یا نه. اگر مشکلی نبود مشخص میشه یکی از برنامه هایی که روی ویندوز نصب کردید دلیل مشکلهاتون بوده که با آزمون و خطا و از طریق همین بوت تمیز می تونید اون برنامه رو پیدا کنید.
    و اگر باز هم توی بوت تمیز اولیه مشکلی بود یعنی یا مشکل از ویندوزتون هست یا مشکل سخت افزاری دارید.

ویرایش: بعد از اینکه سیستم رو عیب یابی کردید برای خروج از بوت تمیز این مسیر رو برید:

توی سرچ ویندوز عبارت msconfig رو بزنید.
    در تب General گزینه ی Normal startup رو انتخاب کنید.
    تنظیمات رو Apply و Ok کنید و سیستم رو ری استارت.
    روش اولو امتحان کردم اما پیغام خاصی نداد.

یه چیزی یادم رفت بگم: وقتی میخوام سیستمو ری استارت یا خاموش کنم گزینه ی فورس کلوس بالا میاد درحالی که من همه ی برنامه ها رو بستم این به این معنی نیست که یه نرم افراز این مشکلو ایجاد کرده؟؟؟
    درضمن تسک منجر که میرم یه گزینه هست به نام system Idle p... که عددش حدود80تا90 رو نشون میده در حالی که باقی برنامه ها همش روی 0 تا نهایتاٌ 4 هستن.

6. نمایش تشکر

7. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali interist
    پلاکین رو که نمیدونم کجا میشه دیدیش اما اکستنشن نوشته نصب نیست.(با اوپرا کار میکنم)

برنامه هام اینان
    کی ام پلیر-وی ال سی- ادوب ریدر-اوپرا-اینترنت د انلود منجر-گوگل کروم-آفیس2013-گ.گل ارث-فیفا14-پی ای2013 انتی ویروس نود32 و اسمادا + برنامه کمکی baidu

حال کامپیوترم هی داره بدتر میشه!! امروز دیگه واقعا کند شده مخصوصا موقع روشن شدنش فاجعه بود.

راستی استارت آپ رو چه جوری چک کنم؟؟؟
    برای چک کردن startup , در RUN تایپ کنید msconfig , و در صفحه فوق تب startup را انتخاب کنید و حالا میتونید برنامه های فوق را ببینید ,در تصویر ذیل مشخص هست مثل بنده انجام دهید البته انتی ویروس بنده اویرا هست , این تست را فعلا انجام دهید و نتیجه را هم اعلام کنید ضمنا شما بجز اپرا , گوگل کروم را هم در سیستم نصب دارید . و مهتر اینکه دوست عزیز سعی کنید در سیستم فقط از یک نوع انتی ویروس استفاده کنید . و ضمنا در ران هم تایپ کنید %temp% و در کادر باز شده با Ctrl+A همه را انتخاب کنید و شیفت و دلیت را بزنید تا همگی حذف شوند .

Untitled.jpg

ضمنا اون پروسه system Idle که ذکر کردید نشون دهنده مقدار بیکاری منابع سیستم تون هست , مشکلی نیست .
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    برای چک کردن startup , در RUN تایپ کنید msconfig , و در صفحه فوق تب startup را انتخاب کنید و حالا میتونید برنامه های فوق را ببینید ,در تصویر ذیل مشخص هست مثل بنده انجام دهید البته انتی ویروس بنده اویرا هست , این تست را فعلا انجام دهید و نتیجه را هم اعلام کنید ضمنا شما بجز اپرا , گوگل کروم را هم در سیستم نصب دارید . و مهتر اینکه دوست عزیز سعی کنید در سیستم فقط از یک نوع انتی ویروس استفاده کنید . و ضمنا در ران هم تایپ کنید %temp% و در کادر باز شده با Ctrl+A همه را انتخاب کنید و شیفت و دلیت را بزنید تا همگی حذف شوند .

Untitled.jpg

ضمنا اون پروسه system Idle که ذکر کردید نشون دهنده مقدار بیکاری منابع سیستم تون هست , مشکلی نیست .
    همه ی کارایی که گفتی انجام دادم آنتی ویروس هم فقط همون نود32 رو گذاشتم اما متاسفانه هنوز مشکلش پا برجاست...

واقعا دیگه خستم کرده...
    سی پیوم که حالا هی بالا پایین میشه مشکلی نداره اما رمِ از50 کمتر نمیشه....

10. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ali interist
    با سلام.توروخدا کمکم کنین دارم دیوونه میشم.
    با این نرم افزار از قطعات سیستمتون تست بگیرید و نتیجه رو گزارش کنید.

عنوان:
    AIDA64 Business Edition

مشاهده صفحه

نمایش امضاء

11. نمایش تشکر

12. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط player
    با این نرم افزار از قطعات سیستمتون تست بگیرید و نتیجه رو گزارش کنید.

عنوان:
    AIDA64 Business Edition

مشاهده صفحه

نصب کردم امیدوارم درست تست کرده باشم .اینم نتیجش:
    Report.htm - 399 KB

http://uplod.ir/lsodpwmqw7ax/Report.htm.htm

13. نمایش تشکر

14. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ali interist . حتما به موردی که Player عزیز اشاره کردند توجه کنید . و اما در کل ببینید دوست عزیز مواردی که باعث افت سرعت و هنگی در سیستم میشه به دلایل زیادی مربوط میشه , وجود ویروس ( که شما اشاره کرده بودید تست کرده اید ) و بد سکتور و همچنین پراکندگی و تجزیه اونها که با دیفرگ کردن و اسکن دیسک ( استارت . پروگرام . اکسسیریس. سیستم تولز . اسکن دیسک ) کردن پارتیشن هاتون موثر هست . و همچنین سعی کنید برنامهای و بازیهای غیرضروری که با انها کار نمیکنید را حذف کنید و میتونید Autorun برنامهای غیر ضروری را ببندید این مورد در اشغال فضای رم موثر هست . ( مثلا همین وجود چند انتی ویروس و برنامهایی که در پس زمینه هم مدام سیستم را چک میکنه ). و یه مطلب دیگه اگه فضای پارتیشنی که ویندوز در اون نصب هست کم باشه دلیل خوبی برای بروز چنین مشکلاتی هست . البته به دلیل نصب ویندوز جدید نمیتونه مشکلی در خرابی و نابودی فایلهای سیستمی داشته باشید . ضمنا در بعضی موارد مشکلات سخت افزاری میتونه دلیل این مشکل هم باشه , و یه مطلب که حتما انجام دهید سیستم را خاموش کنید و کیس را باز کنید و نگاهی به درون ان داشته باشید و ببینید گرد و خاک نگرفته مخصوصا روی فن ها و سی پی یو و پاور .البته کمی مقدار رم هم در اینگونه موارد با توجه به برنامه های نصب شده در سیستم موثر هست .
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط S!RUS
    @ali interist . حتما به موردی که Player عزیز اشاره کردند توجه کنید . و اما در کل ببینید دوست عزیز مواردی که باعث افت سرعت و هنگی در سیستم میشه به دلایل زیادی مربوط میشه , وجود ویروس ( که شما اشاره کرده بودید تست کرده اید ) و بد سکتور و همچنین پراکندگی و تجزیه اونها که با دیفرگ کردن و اسکن دیسک ( استارت . پروگرام . اکسسیریس. سیستم تولز . اسکن دیسک ) کردن پارتیشن هاتون موثر هست . و همچنین سعی کنید برنامهای و بازیهای غیرضروری که با انها کار نمیکنید را حذف کنید و میتونید Autorun برنامهای غیر ضروری را ببندید این مورد در اشغال فضای رم موثر هست . ( مثلا همین وجود چند انتی ویروس و برنامهایی که در پس زمینه هم مدام سیستم را چک میکنه ). و یه مطلب دیگه اگه فضای پارتیشنی که ویندوز در اون نصب هست کم باشه دلیل خوبی برای بروز چنین مشکلاتی هست . البته به دلیل نصب ویندوز جدید نمیتونه مشکلی در خرابی و نابودی فایلهای سیستمی داشته باشید . ضمنا در بعضی موارد مشکلات سخت افزاری میتونه دلیل این مشکل هم باشه , و یه مطلب که حتما انجام دهید سیستم را خاموش کنید و کیس را باز کنید و نگاهی به درون ان داشته باشید و ببینید گرد و خاک نگرفته مخصوصا روی فن ها و سی پی یو و پاور .
    چیزی که عجیبه اینه که رمم از 60پایین تر نمیاد.
    الان این کارایی که گفتی انجام میدم.
    مرسی
    راستی حافظه درایو سی 100 گیگه که 50تاش پره

17. نمایش تشکر

18. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

راستی یه چیز: قبلانم پیش اومده بود سیستمم کند شه اما با دفراگ و حذف برنامه ها معمولا مشکلش حل میشه و همیشه از نود 32 ورژن4 استفاده میکردم اما این بار ورژن7رو نصب کردم.احتمال داره این سمگینی مال نود32باشه؟؟؟

19. نمایش تشکر

صفحه 2 از 3 اولین 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •