صفحه 2 از 8 اولین 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 76

موضوع: مباحث رم (Random-access Memory)

1. نمایش اطلاعات

شرکت KINGMAX پر سرعت ترین حافظه سه کاناله DDRIII را تولید ک

ماژول KINGMAX DDRIII Long-DIMM
    شرکت KINGMAX، یکی از شرکت های جهانی پیشرو در تولید و پخش DRAM و محصولات Flash، عرضه آخرین مدل از حافظه های DDRIII سه کاناله خود ،که انحصارا مخصوص پردازنده های Intel Core i7 و چیپ Intel X58 Express تولید شده است، را اعلام کرد. با طراحی لایه PCB ایده آل، حافظه KINGMAX DDRIII سه کاناله با سرعت بسیار بالا با هدف از بین بردن هر گونه مشکلی در حافظه کامپیوتر طراحی شده است. نه تنها با سرعت بسیار بالا و حداقل میزان تاخیر در حین کار، بلکه با طراحی سیستم های خنک کننده فوق العاده، این کیت سه گانه بسیار پر سرعت به گونه ایی فراتر از حد تصور طراحی شده است.
    طراحی لایه PCB مورد نظر کمک زیادی به کاهش گرمای تولید شده و با رفتن میزان کارایی این قطعه شده است. این مورد همچنین گنجایش بسیار بالا، عمر طولانی تر و پایداری بیشتری را برای این ماژول به همراه آورده است. علاوه بر این که میزان توان این قطعه تا 2000 مگاهرتز قابل افزایش است، کیت سه کاناله KINGMAX شامل توان های 1600 و 1333 مگاهرتز با میزان دوره ی عکس العمل های مختلف است. کیت های حافظه سه کاناله بسیار پر سرعت KINGMAX در دو ظرفیت 3 و 6 گیگابایتی در دسترس است.
    امکانات حافظه سه کاناله KINGMAX Long-DIMM DDRIII:
    پشتیبانی از چیپ ست Intel X58
    مجهز به چیپ ASIC برای اهداف مقابله با جعل
    با کار گیری تکنولوژی Tiny BGA: با مزایای اندازه کوچکتر، دفع حرارت بهتر و کاهش نوسانات مغناطیسی
    100% همخوانی و پایداری
    کارایی انتقال داده بسیار بالا برای علاقنمدان به اورکلاکینگ و بازیکن های بسیار حرفه ایی
    مشخصات حافظه سه کاناله KINGMAX Long-DIMM DDRIII:
    DDRIII 240 پین 1333مگاهرتز / 1600 مگاهرتز / 2000 مگاهرتز (به زودی خواهد آمد)
    (CAS Latency: 9-9-9,CL=9 (1333MHz/1600MHz/2000MHz) 7-7-7, CL=7 (1600MHz
    پهنای باند: 10.6 گیگابایت در ثانیه (1333 مگاهرتز) 12.8 گیگابایت در ثانیه (1600 مگاهرتز) 16 گیگابایت در ثانیه (2000 مگاهرتز)
    ولتاژ: 1.5 ولت (1333 مگاهرتز) 1.5 تا 2.0 ولت (1600 مگاهرتز/2000 مگاهرتز)
    گنجایش: 3 گیگابایت / 6 گیگابایت
    گارانتي مادام العمر در سرتاسر دنیا
    رد

2. نمایش اطلاعات

جهش های نوین در دفع حرارت

از ابتدای تاسیس شرکت کینگ مکس در سال 1989 همواره سیاست های آن بر روی خلق فن آوری های نوآورانه و تولید با کیفیت ترین انواع حافظه متمرکز بوده است. این شرکت به غیر از خرید ویفرهای سیلیکونی از شرکت های سازنده، تمامی بخش های تولید و آزمایش محصولات را در مجتمع های اختصاصی خود انجام می دهد. تجهیزات آزمایشی پیشرفته ای که 10 ها میلیون دلار برای این شرکت هزینه در برداشته است تا در زمان تولید به راحتی بتواند چیپ های ماژول های حافظه با پتانسیل فرکانس های بالای 2400 مگاهرتز را تولید کند. فن آوری ای که کمتر شرکتی به آن مجهز است.
    از زمانی که ماژول های حافظه از لحاظ کارایی به اعداد بالاتری رسیدند و همچنین به دلیل گسترش و فراگیر شدن اورکلاکینگ، مقوله تولید گرما برای ماژول های حافظه نیز مطرح شد. در ضمن این ماژول های حافظه جدید و قدرتمند طبیعتاً از لحاظ مصرف انرژی نیز در سطوح بسیار بالاتری قرار داشتند که همین موضوع میزان گرمای تولید شده توسط آن ها را افزایش می داد. به همین دلیل شرکت های تولید کننده به این فکر افتادند که برای حافظه ها هم سیستم خنک کننده طراحی کنند. واضح است که روی حافظه ها نمی توان فن گذاشت، چرا که اندازه کوچکی دارند و روی مادربرد فضای کمی برای آن ها درنظر گرفته شده است. به همین دلیل سینک های خنک کننده از جنس مس برای انواع حافظه های Hi-End طراحی شد و شکل ظاهری این رده از حافظه ها با تغییر اساسی مواجه شد. البته چند شرکت بزرگ تولید کننده حافظه، سیستم های خنک کننده بادی و آبی و حتی نیتروژن مایع نیز برای مدل های خاص خود تولید کردند که فقط مخصوص اورکلاکرهای حرفه ای بود و عمومیت نداشت. اما اضافه شدن سینک خنک کننده به حافظه مشکلاتی را به همراه داشت که از جمله آن ها می توان به بزرگ تر شدن ابعاد، سنگین تر شدن و افزایش مواد اولیه در تولید حافظه ها اشاره کرد. شاید این موارد در نگاه اول خیلی مهم به نظر نرسند، اما در هنگام تولید و جابجایی باعث افزایش سرسام آور هزینه ها می شوند. گیمرها نیز اصولاً سیستم خود را زود به زود ارتقا می دهند و حافظه نیز یکی از مواردی است که دائما در بازار آن تحولات بزرگی رخ می دهد. به همین دلیل است که گیمرهای نیمه حرفه ای و کاربران معمولی حافظه های بدون سینک خنک کننده را ترجیح می دهند.
    شرکت کینگ مکس با تولید حافظه های نانو گیمینگ خود یک انقلاب در فن آوری دفع حرارت به وجود آورده است. در این فن آوری هیت سینک های خنک کننده روی حافظه به طور کل حذف شده اند و با استفاده از فن آوری نانو، کارایی فرآیند دفع حرارت تا 10 درصد افزایش یافته است. به طوری که به راحتی این ماژول ها نسبت به ماژول های مجهز به هیت سینک، حداقل تا 2 درجه خنک تر هستند. در توضیح این فرآیند باید متذکر شد که برای انتقال حرارت بین دو فلز، هرچه سطح تماس آن ها بیشتر باشد انتقال حرارت بهتری صورت می گیرد. اما هرچقدر هم که فلزها صیقلی باشند نا همواری هایی که با چشم دیده نمی شوند باعث باقی ماندن هوا میان این سطح تماس خواهد شد. از آنجایی که هوا نیز رسانای ضعیفی برای گرما محسوب می شود، از خمیرها و پدهای مختلف برای پر کردن فضای خالی بین فلزها و انتقال بهینه حرارت استفاده می شود. اما در فن آوری نانوی حافظه های نانو گیمینگ کینگ مکس به جای استفاده از خمیر ها و فلزهایی مانند مس و آلومینیوم، از سیلیسیم و پوشش های DLC و یا به عبارتی کربنی با ساختار شبیه به الماس استفاده شده است. این مواد به دلیل ساختار مولکولی خود انتقال و دفع حرارت را به خوبی انجام می دهند. مضاف بر این استفاده از این مواد باعث کاهش هزینه تولید و کوچکتر شدن حافظه می شود. نکته مهم دیگر در این فن آوری، استفاده از روش تابش به جای روش رسانش در دفع حرارت می باشد.
    این حافظه های DDR3 در فرکانس های 1600 / 2000 مگاهرتز با پشتیبانی از تمام مادربرد های مبتنی بر چیپ ست های اینتل و AMD ارایه شده اند، در صورتی که فرکانس های 2200 / 2400 مگاهرتز این حافظه ها تنها با چیپ ست های P55، Z68، P67، X79 و Z77 سازگاری دارند. حافظه های نانو گیمینگ کینگ مکس در گنجایش های یک تا هشت گیگابایت تولید و عرضه شده اند تا با قابلیت چهار کاناله آن ها بتوانید تا 32 گیگابایت از حافظه را روی سیستم خود در اختیار داشته باشید. پهنای باند برای انواع ماژول های حافظه نانو گیمینگ کینگ مکس متفاوت است. برای مثال پهنای باند 19.2 گیگابایت در ثانیه برای ماژول های 2400 مگاهرتزی قابل دسترس است. این امر باعث می شود تا کارایی مورد نیاز در بازی های جدید، علی الخصوص بازی های تیراندازی که نیاز مبرمی به بارگذاری حجم وسیعی از اطلاعات در حافظه دارند، فراهم آید. همچنین با بررسی های انجام شده در وب سایت های معتبر بر روی حافظه های نانو گیمینگ کینگ مکس نشان داده شده است که قابلیت تایمینگ پایین آن در اورکلاک و کارکرد در دمای مناسب بدون احتیاج به هیت سینک در پردازش های سنگین و اورکلاک متوسط، این محصول را در میان بهترین گزینه ها برای علاقه مندان به بازی های رایانه ای و اورکلاکینگ مبدل ساخته است. این حافظه ها در بالاترین بارگذاری و فرکانس دمای 39 درجه سانتیگراد را تجربه خواهند کرد. صد البته فرکانس های پایین و بارگذاری کمتر، دمای بسیار پایین تری را به دنبال خواهند داشت.
    تایمنیگ پیش فرض برای این ماژول ها در فرکانس های 1600 و 2000 مگاهرتز، 9.9.9.27 است و با ولتاژ 1.5 ولت به راحتی کار می کنند، هرچند که این موضوع برای فرکانس های 2200 و 2400 مگاهرتز، 10.11.10.30 خواهد بود. CAS Latency یا زمان تاخیر هم به ترتیب برای دو فرکانس اول 9 و برای دو فرکانس دوم 10 است.

منبع:آواژنگ
    ویرایش توسط javad1993 : 23-08-2012 در ساعت 11:22

3. نمایش تشکر

4. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

منبع دو پست اخر ذکر شود......

5. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات
    نمایش امضاء

6. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

سلام. من به زودی میخوام یه سیستم جدید بخرم.

تصمیم دارم یه رم Dual-Channel هشت گیگ (2تا 4 گیگ) بردارم.

رمی که من در نظر دارم بخرم یکی از این سه تاس :

G.SKILL - Dual Channel 8 GB (2x4GB) 2133 (PC3 17000) DDR3 - CL9

G.SKILL - Dual Channel 8 GB (2x4GB) 2133 (PC3 17000) DDR3 - Ripjaws X Serries - X - CL11

G.SKILL - Dual Channel 8 GB (2x4GB) 1866 (PC3 17000) DDR3 - Ripjaws X Serries - X - CL10

الان چندتا موضوع در مورد رم ها هستن که میخوام بپرسم.

این اعداد چهار رقمی (1600 ، 2133 ، 1866 و ...) چی هستن دقیقاً ؟ خودم گشتم متوجه شدم بهش فرکانس میگن و هرچه بالاتر باشه بهتره. میخوام بالا بودن فرکانس رم چطور باعث بالا رفتن سرعتش میشه.

ضمناً یک چیز دیگه هم به ذهنم رسید. CPU ای که قصد دارم بخرم مال سری Core i3 اینتل هست. 2 تا مدل رو در نظر دارم که رو یکیش نوشته 2120 و رو اون یکی نوشته 2100 . میخواستم بدونم این اعداد ربطی به اون فرکانس رم دارن یا نه. مثلا اگه من رم با فرکانس 2133 بخرم با Intel Core i3 3.3 GHz 2120 کار نمیکنه ؟

منظورتون از باس چی هست ؟ همون فرکانسه یا چیز دیگه ایه ؟

CL9 و CL10 و CL11 چی هستن ؟ تا اونجا که متوجه شدم هرچی رقم CL پایین باشه بهتره ولی نمیدونم از چه نظر و چرا.

اونی که CL9 هست 260 تومنه و برام گرونه و به احتمال زیاد نتونم بخرمش. از اون طرف CL10 با فرکانس 1866 ، 220 هزار تومن و CL11 با فرکانس 2133 ، 215 هزار تومن. به نظرتون اونی که فرکانسش بالاتره بهتره یا اونی که CL اش پایین تره ؟ اونی هم که فرکانس بالا داره 5 تومن هم ارزون تره .

ضمناً یه سوال دیگه که در مورد رم نیست.

در مورد مادربورده. نمیدونم چی بخرم.

چیزی میخوام SATA3 و USB3 و رم های DDR3 و فقط Intel Core i3 رو ساپورت کنه. چه بوردی رو پیشنهاد میکنین ؟ هرچه ارزون تر بهتر. 150 تا 210 تومن میتونم برای بورد هزینه کنم.

بعد اینکه فرض کنیم یه بورد که DDR3 ساپورت میکنه رو خریدم. الان من اگه یه روز خواستم برم رم 16 گیگ با فرکانس 2600 بگیرم باهاش مشکلی خواهد داشت یا نه ؟ منظورم اینه که اگه بورد فقط DDR3 رو پشتیبانی کنه همه فرکانس ها و همه CL هارو پشتیبانی میکنه یا محدودیت هایی داره ؟

ببخشید این تاپیک مال رم هست و من دارم از بورد و CPU سوال میکنم. چون باید بدونم قطعات همدیگه رو ساپورت میکنن یا نه مجبور شدم اینجا بپرسم.

و ممنون که کمکم میکنید.
    ویرایش توسط wasted : 29-09-2012 در ساعت 10:14

7. نمایش تشکر

8. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    سلام. من به زودی میخوام یه سیستم جدید بخرم.

تصمیم دارم یه رم Dual-Channel هشت گیگ (2تا 4 گیگ) بردارم.

رمی که من در نظر دارم بخرم یکی از این سه تاس :

G.SKILL - Dual Channel 8 GB (2x4GB) 2133 (PC3 17000) DDR3 - CL9

G.SKILL - Dual Channel 8 GB (2x4GB) 2133 (PC3 17000) DDR3 - Ripjaws X Serries - X - CL11

G.SKILL - Dual Channel 8 GB (2x4GB) 1866 (PC3 17000) DDR3 - Ripjaws X Serries - X - CL10

الان چندتا موضوع در مورد رم ها هستن که میخوام بپرسم.

این اعداد چهار رقمی (1600 ، 2133 ، 1866 و ...) چی هستن دقیقاً ؟ خودم گشتم متوجه شدم بهش فرکانس میگن و هرچه بالاتر باشه بهتره. میخوام بالا بودن فرکانس رم چطور باعث بالا رفتن سرعتش میشه.

ضمناً یک چیز دیگه هم به ذهنم رسید. CPU ای که قصد دارم بخرم مال سری Core i3 اینتل هست. 2 تا مدل رو در نظر دارم که رو یکیش نوشته 2120 و رو اون یکی نوشته 2100 . میخواستم بدونم این اعداد ربطی به اون فرکانس رم دارن یا نه. مثلا اگه من رم با فرکانس 2133 بخرم با Intel Core i3 3.3 GHz 2120 کار نمیکنه ؟

منظورتون از باس چی هست ؟ همون فرکانسه یا چیز دیگه ایه ؟

CL9 و CL10 و CL11 چی هستن ؟ تا اونجا که متوجه شدم هرچی رقم CL پایین باشه بهتره ولی نمیدونم از چه نظر و چرا.

اونی که CL9 هست 260 تومنه و برام گرونه و به احتمال زیاد نتونم بخرمش. از اون طرف CL10 با فرکانس 1866 ، 220 هزار تومن و CL11 با فرکانس 2133 ، 215 هزار تومن. به نظرتون اونی که فرکانسش بالاتره بهتره یا اونی که CL اش پایین تره ؟ اونی هم که فرکانس بالا داره 5 تومن هم ارزون تره .

ضمناً یه سوال دیگه که در مورد رم نیست.

در مورد مادربورده. نمیدونم چی بخرم.

چیزی میخوام SATA3 و USB3 و رم های DDR3 و فقط Intel Core i3 رو ساپورت کنه. چه بوردی رو پیشنهاد میکنین ؟ هرچه ارزون تر بهتر. 150 تا 210 تومن میتونم برای بورد هزینه کنم.

بعد اینکه فرض کنیم یه بورد که DDR3 ساپورت میکنه رو خریدم. الان من اگه یه روز خواستم برم رم 16 گیگ با فرکانس 2600 بگیرم باهاش مشکلی خواهد داشت یا نه ؟ منظورم اینه که اگه بورد فقط DDR3 رو پشتیبانی کنه همه فرکانس ها و همه CL هارو پشتیبانی میکنه یا محدودیت هایی داره ؟

ببخشید این تاپیک مال رم هست و من دارم از بورد و CPU سوال میکنم. چون باید بدونم قطعات همدیگه رو ساپورت میکنن یا نه مجبور شدم اینجا بپرسم.

و ممنون که کمکم میکنید.

دوست عزیز

نظر شخصی اینجانب این است که در خرید کامپیوتر نباید به اعداد و ارقام موجود زیاد حساس شوید چرا که این اعداد و ارقام برای حرفه ای ها قابل لمس هستند و فروشندگان هم با استفاده از این اعداد و ارقام سعی در گمراه کردن خریداران دارند و این که شما نمی توانید سیستم خوب رو تشخیص بدهید بنابراین سیستمی که ما به شما پیشنهاد می کنیم خریداری کنید.

در مورد فرکانس تقریبا خودتان پاسخ را داده اید هر چه فرکانس بالاتر باشد به نظرم سرعت عملکرد رو هم بالاتر خواهد بود.(احتمالا چیزی که شما رو سر در گم می کند حافظه رم می باشد اما باید بین حافظه یا همان ظرفیت رم با سرعت آن تفکیک قایل شوید)

در مورد اعداد گفته شده بر روی cpu نخیر به نظرم نمی آد ربطی به فرکانس کاری رم داشته باشد و بر روی همه رم های به خوبی کار خواهد کرد و دو مقوله جدا از هم هستند.

در مورد مادربرد اینجاب گیگا رو پیشنهاد می کنم قیمت اون هم با توجه به امکاناتی که ازش می خواهید در همان محدود است 150 تا 250 هزار تومان (البته اگر تا الان گران تر نشده باشد)

در مورد رم 16 گیگ با فرکانس 2600 باید بگم که به احتمال زیاد با مشکل مواجه می شوید در ضمن با توجه به پیشرفت سریع تکنولوژی کامپیوتر تا شما بخواهید سیستم خود را ارتقا دهید به نظرم رم های DDR4 به بازار بیایند یعنی اواسط الی اواخر سال 2013 رم های DDR4 به احتمال زیاد در بازار موجود خواهند بود (البته اگر بحران اقتصادی موجود در جهان در این روند اختلال ایجاد نکند)

توجه : قبل از این که به فکر ارتقای کامپیوتر خود در آینده باشید سعی کنید با تهیه حداکثر بودجه خرید بهترین سیستم رو خریداری کنید چرا که به ندرت دیده شده است که قطعه ای رو کاربران قبل از سوختن آن کنار گذاشته و به فکر ارتقای آن باشند.

9. نمایش تشکر

10. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

به گفته های opera عزیز، چند نکته را اضافه کنم.
    1- این اعداد که فرکانس رم و یا باس رم خوانده می شوند، هر چی بیشتر باشند بهتر است؛ درست. اما باید دقت کنید که پردازنده هم از آن ها پشتیبانی کند. یعنی مثلاً اگر یک پردازنده از رم با فرکانس بیشتر از1866 پشتیبانی نکند، اگر بیشتر از آن هم تهیه کنید فایده ای ندارد و پول اضافه می دهید.
    2- برای مادربرد، این جانب برند Asus را پیشنهاد می کنم. یکی از سری های Asus آبی رنگ با سوکت LGA1155 برای شما مناسب است. البته توجه کنید که فکر کنم با توجه به قیمت افزاینده ی دلار در ایران، بیش از 200 هزار تومان بشود.

11. نمایش تشکر

12. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام خدمت دوستان!
    این جانب 4 رم 4 گیگابایت Geil تهیه کرده ام. مادربرد Sabertooth X79 دارای 8 اسلات برای رم و به صورت Quad-Channel است. طبق گفته ی دفترچه ی راهنما، برای بازدهی 4 کاناله رم ها باید در اسلات های سفید رنگ و در هر دو طرف پردازنده نصب شوند. یعنی اسلات های A1,B1,C1,D1 . من رم ها را در این 4 اسلات نصب کردم اما در کمال تعجب هم در بایوس و هم در ویندوز، مقدار رم را به جای 16 گیگابایت، 12 گیگابایت نوشته است!
    من برای اطمینان از سلامت رم ها، اون ها رو دونه دونه وصل و تست کردم. همه ی آن ها سالم اند.
    چیز عجیب تر اینکه اگر رم ها رو فقط در یک طرف پردازنده و در اسلات های A1,A2,B1,B2 نصب کنم، ویندوز کل 16 گیگابایت را می شناسد! اما در این صورت رم ها دیگر به صورت 4 کاناله عمل نخواهد کرد.
    به نظر دوستان مشکل از کجاست و چگونه می توانم آن را حل کنم؟

13. نمایش تشکر

14. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

دوستان رم 16 گیگ DDR3 1600 MHz الان تو بازار قیمتش حدوداً چقدره ؟ و چه برندی بیشتر پیشنهاد میشه ؟

15. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط wasted
    دوستان رم 16 گیگ DDR3 1600 MHz الان تو بازار قیمتش حدوداً چقدره ؟ و چه برندی بیشتر پیشنهاد میشه ؟

سلام دوست عزیز شما برای راهنمایی بیشتر و جواب گرفتن بهتر برای این سوال و سوال دیگرتون در مورد گرافیک میتونید به این تاپیک سر بزنید و سوالتون رو اونجا مطرح بفرمایید . دوست عزیز کاربر Architect قیمت روز سخت افزار رو به شما خواهند داد اگر که باشدشون..

در ضمن رمهای G-Skill و OCZ و Corsair و GEIL جزو بهترین رمهای دنیا هستند و همچنین برند گرافیکی رو که نام برده بودید در اون یکی تاپیک . فقط قیمت ها همونطور که میدونید کمی بالا هست کلا بازار کامپیوتر!
    نمایش امضاء

16. نمایش تشکر

صفحه 2 از 8 اولین 1234 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)