نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: پر شدن خود به خود رم

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Question پر شدن خود به خود رم

سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه.
    1- رم کامپیوتر گاهی اوقات بدون اینکه نرم افزاری باز باشه، خود به خود تا 60-70 درصد پر میشه و بعد از چند دقیقه درست میشه، این مشکل رو خیلی وقته که دارم، ویروسی هم نیست، ویندوز رو هم عوض میکنم و هیچ برنامه ای رو نصب نمیکنم ولی بازم این مشکل هست، ممکنه از خود رم باشه؟

2- رم روی سیستم Patriot 2GIG DDR3 1333 Mhz CL9 هست و تک کاناله هست و مادربرد، 1333 رو ساپورت میکنه و میخوام یه رم 4 گیگ هم بندازم رو سیستم. تو شهرمون چند جا رو گشتم ولی Partiot پیدا نکردم، در اینترنت هم تحقیق کردم و گفته بودن که اگه مارک رم ها یکسان باشه بهتره، اگه یه رم با مارک دیگه ای بخرم و کنار Patriot نصب کنم، مشکلی به وجود نمیاد و به خوبی هماهنگ میشن؟
    بهترین پیشنهاد شما برای 4GIG DDR3 1333 Mhz CL9 چی هست؟
    متشکرم.

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت yek_mosafer آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Cool

نوشته اصلی توسط SaeedEsi
    سلام، امیدوارم حالتون خوب باشه.
    1- رم کامپیوتر گاهی اوقات بدون اینکه نرم افزاری باز باشه، خود به خود تا 60-70 درصد پر میشه و بعد از چند دقیقه درست میشه، این مشکل رو خیلی وقته که دارم، ویروسی هم نیست، ویندوز رو هم عوض میکنم و هیچ برنامه ای رو نصب نمیکنم ولی بازم این مشکل هست، ممکنه از خود رم باشه؟

2- رم روی سیستم Patriot 2GIG DDR3 1333 Mhz CL9 هست و تک کاناله هست و مادربرد، 1333 رو ساپورت میکنه و میخوام یه رم 4 گیگ هم بندازم رو سیستم. تو شهرمون چند جا رو گشتم ولی Partiot پیدا نکردم، در اینترنت هم تحقیق کردم و گفته بودن که اگه مارک رم ها یکسان باشه بهتره، اگه یه رم با مارک دیگه ای بخرم و کنار Patriot نصب کنم، مشکلی به وجود نمیاد و به خوبی هماهنگ میشن؟
    بهترین پیشنهاد شما برای 4GIG DDR3 1333 Mhz CL9 چی هست؟
    متشکرم.
    ببین راندمان CPU هم اون موقع میاد بالا ؟؟؟

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •