صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 12

موضوع: مشکل نصب رم جدید

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مشکل نصب رم جدید

سلام. مادربوردم GA41MT-ES2L گیگاایت هستش وتا 1333 ساپورت می کنه. با توجه به اینکه می گفتند اگر رم با فرکانس بالاتر بندازی، مشکلی پیش نمیاد و خودش Downclock میشه من هم دو تا رم گیگ کینگستون مدلHyper Fury با فرکانس 1866روی مادربوردم انداختم. الان دو تا رم جدید رو که نصب می کنم سیستم بالا نمیاد و صدای بوق کیس بلند میشه و سیستم ریستارت میشه!!

فرکانس سی پی یو رو روی 333 گذاشتم .ولی بازهم درست نشد!حالا لازمه قسمت های دیگه بایوس روی کامل تنظیم کنم،؟ قسمت Cpu رو باید کانفیگش درست کنم و یا رم رو؟
    نکته: بایوس رو آپدیت کردم، رم ها هم سالم هستن( چون وقتی با یه دونه رم قبلیم سیستم میاد بالا و رم جدید رو داخل اسلات میزارم و
    با نرم افزار Cpuz چک می کنم مشخصات رم جدید رو نشون میده؛ حالانمی دونم این معنیش این میشه که رم ها سالم هستن و کار میکنن یا نه؟)

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    رم های جدید رو که تازه خریدی ، اگه جداگانه نصب کنی ، سیستم بالا میاد؟
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    سلام
    رم های جدید رو که تازه خریدی ، اگه جداگانه نصب کنی ، سیستم بالا میاد؟
    نه، فقط یکی از رم های قبلی رو بزارم وبعد سیستم رو بیارم بالا و بعد بالا اومدن ویندوز تو اون اسلات خالی رم جدید رو بزارم، میتونم مشخصات رم رو با نرمافزار cpuz ببینیم.
    تکی جواب نداد
    دوتا باهم هم جواب نداد
    یکی رم قبلی و یکی رم جدید کنار هم جواب نمیده
    فقط صدای بیزر کیس که مربوط به رم میشه میاد و سیستم ریست میشه

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بعد از بالا اومدن ویندوز ، یعنی وقتی که سیستم روشنه ، بهش رم اضافه میکنی؟
    هیچ وقت این کار رو نکن چون احتمال سوختن قطعه زیاده
    اگه تک رم جدید هم جواب نداد ، چاره فقط آپدیت کردن بایوس هه . از اونجایی که گفتی بایوس رو آپدیت کردی ، دیگه نمیدونم
    فک کنم باید رم رو عوض کنی (به باس هم فک نکنم ربط داشته باشه نشناختن) . به احتمال زیاد ، به این ربط داره که مادربردت قدیمی هه و از سال 2010 به این ور آپدیت نشد بایوس اش و احتمالا رم های جدید رو نمیشناسه . سعی کن اگه رم میخای بگیری ، واسه سال 2010 به قبل باشه

نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

این CPU clock ratio و multiplier چیه؟
    الان فرکانس پردازنده من 200 هستش، امکانش هست که با دستکاری اون مشکل شناخت رم رو حل کرد؟

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نه اون دو گزینه ربطی به شناختن رم نداره
    حالا یه بار بایوس رو روی default بزار (فک نکنم بازم درست شه اما گذاشتن رو بزار)
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

‫گزارش سایت معتبر softpedia از بررسی ضدویروس پادویش

"softpedia:"Keep your computer protected at all times by relying on this antivirus software solution that features a user-friendly interface

نسخه خانگی پادویش در سایت softpedia قرار گرفت. ‌وب‌سایت softpedia جزو معتبرترین وب‌سایت‌هایی است که در حوزه‌های نرم افزار، امنیت و سخت افزار فعالیت نموده و انواع محصولات را در این حوزه‌ها به همراه اطلاعات کامل آن‌ها در اختیار علاقه‌مندان به این حوزه قرار می‌دهد.

این وب‌سایت، نسخه خانگی ضدویروس پادویش را به تازگی در لیست دانلود محصولات خود قرار داده است و از پادویش به عنوان ضدویروسی با رابط کاربرپسند، ساده، با امنیت مناسب و با ویژگی‌های استاندارد برای سیستم های ویندوز نام برده است. همچنین بیان کرده که پادویش متعهد شده است که نهایت تلاش خود را در زمینه امنیت سیستم‌های کاربران خود انجام می‌دهد.

در انتها softpedia بیان کرده است که با وجود تمامی ویژگی‌های پادویش، با این حال این محصول هنوز نیاز به گذر زمان دارد تا خود را در برابر ضدویروس‌های قدرتمند دیگر، در یکی از مشکل‌ترین حوزه‌های نرم‌افزاری، اثبات کند.

برای مشاهده اطلاعات بیشتر به آدرس Padvish Antivirus - Home Edition Download مراجعه فرمایید.
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو ممتاز m.m آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    مین بردg41mt-es2l میخوام رم براش بخرم دو تا دو دارم ولی تو سایت ها نوشته تا 8 قبول میکنه ولی یه رم 4 گیگ انداختم به تنهایی سیستم بالا نمیادو خطای رم میده بنظرتون مشکل از رم 4 گیگ هس یعنی مین بردم ساپورت نمیکنه رم 4گیگی رو

16. نمایش تشکر

17. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط m.m
    سلام
    مین بردg41mt-es2l میخوام رم براش بخرم دو تا دو دارم ولی تو سایت ها نوشته تا 8 قبول میکنه ولی یه رم 4 گیگ انداختم به تنهایی سیستم بالا نمیادو خطای رم میده بنظرتون مشکل از رم 4 گیگ هس یعنی مین بردم ساپورت نمیکنه رم 4گیگی رو
    دوست عزیز

رم شما باید ویژگی های زیر رو داشته باشد:

1. 2 x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory (Note 1)
    2. Dual channel memory architecture
    3. Support for DDR3 1066/800 MHz memory modules

برای کسب اطلاعات بیش تر به آدرس زیر مراجعه کنید:

GA-G41MT-ES2L (rev. 1.3) | Motherboard - GIGABYTE Global

18. نمایش تشکر

19. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط m.m
    سلام

سلام
    رم تون که باید DDR3 باشه . تا اینجا که میدونستین حتما دیگه؟ بهتره اینکه اگه 2 تا رم دارین ، هم باس باشن (توی سیستم های قدیمی تر ممکنه حتی هم باس بودن ، اجبار باشه) . از سلامت رم تون هم که لابد مطمئن هستین؟
    دوم اینکه اول یکی از رم های قدیمی رو بذارید تا سیستم روشن شه و بایوس مادربرد را آپدیت کنین و همینطور بعد برین توی بایوس مادربرد و تنظیمات را روی default کارخونه بذارین
    بعد رم جدید را بذارین و ببینین کار میکنه؟
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •