نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: غیر فعال شدن ram

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض غیر فعال شدن ram

با سلام به دوستان گرامی
    چند وقتیه که بعد از بالا آمدن ویندوزم پس از یکی دو دقیقه ram لپتاپم غیر فعال میشه و دیگه نمی تونم از نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ و ... استفاده کنم.
    من موندم که مشکل از کجاست . اگه رم سوخته باشه پس چرا دو دقیقه اول نشون داده میشه اگه سالمه چرا غیر فعال میشه.
    ممنون میشم کمکم کنید. با تشکر
    مشخصات سیستم:
    لپ تاپ سونی
    ویندوز اورجینال 8 - 64 بیت
    رم 4 گیگ

2. ناظم بخش Helper آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط soroushcompany
    با سلام به دوستان گرامی
    چند وقتیه که بعد از بالا آمدن ویندوزم پس از یکی دو دقیقه ram لپتاپم غیر فعال میشه و دیگه نمی تونم از نرم افزارهای گرافیکی مثل فتوشاپ و ... استفاده کنم.
    من موندم که مشکل از کجاست . اگه رم سوخته باشه پس چرا دو دقیقه اول نشون داده میشه اگه سالمه چرا غیر فعال میشه.
    ممنون میشم کمکم کنید. با تشکر
    مشخصات سیستم:
    لپ تاپ سونی
    ویندوز اورجینال 8 - 64 بیت
    رم 4 گیگ

درود

یک سوال دارم :
    اگر قبل از اینکه این مشکل پیش بیاد , شما کاری انجام دادید مثل فشار اوردن زیاد به Ram مانند برنامه هایه سنگین : After Effect , 3d Max و برنامه های انیمشن سازی که باعث فشار اوردن به رم لب تاپ شما بشه که باعث هنگ کردن مکرر شده باشه یا قبلا اثراتی از " هنگ کردن " یا "صفحه ابی " و امسال اینها که , و یک دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه که بسیار مهم هستش " خاموش شدن یکدفعه لب تاپ " حالا به هردلیل مثل : برق رفتگی و یا کشیدن پاور به صورت ناگهانی که باعث اختلال میشه .

اما برای مشکل من دوبرناه جهت تست به شما پیشنهاد نصب کنین و نتیجه رو بگید .

Fresh Diagnose برنامه ای جهت تست دقیق تمام سخت افزار و Slot ها

Memtest86 برنامه ای برای تست Ram سیستم به صورت پیشرفته

از این دو برنامه استفاده کنید و در صورت متوجه نشدن از اطلاعات برنامه ازش یک تصویر بگیرید و قرار دهید .

اگر لب تاپ شما دارای گارانتی هست میتونین بی دردسر اون رو به نمایندگی ببرید و برایتون مشکل رو حل کنند و اگر دارای گارانتی نیست معمولا Ram لب تاپ ها در قسمت پشت دستگاه وجود دارند { دقیقا یک بند انگشت زیر باتری } میتوین با باز کردن پیچ ها به راحتی Ram رو یکبار از جایش خارج کنید و دوباره نصب کنین شاید در اثر ضربه مشکل پیدا کرده باشه . { البته کمترین احتمال رو به این قضیه میدم ولی تیری به سمت تاریکیه دیگه , البته اگر تا بحال با باز کردن لب تاپ اشنایی ندارید و میترسید بازش کنید پیشنهاد میدم اینکارو نکنید و در ضمن در اکثریت لب تاپ ها قطعات بهم جوش دادن که البته این مورد در بقیه قطعات صدق میکنه و Ram ها به صورتی قرار داده شدن که راحت در دسترس باشن و بهم جوش نخوردن. و لازم به ذکر است باز کردن لب تاپ بجز نمایندگی گارانتی رو باطل میکند .

شما روش های ذکر شده رو انجام بدید و نتیجه رو بگید .

{ البته منتظر نظر سایر دوستان و متخصصین دیگه دوستان هم باشید}

موفق باشید

3. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •