صفحه 1 از 6 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 57

موضوع: نحوه تشخیص رم اصلی با رم fake درکامپیوترهای شخصی

1. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض نحوه تشخیص رم اصلی با رم fake درکامپیوترهای شخصی

باسلام

من قصدخرید دو مورد کیت 4GB بابرند Geilرودارم ،باتوجه به این که تقلبی های رم بخصوص دربرندهای Geil,Kingston,Patriot زیادمشاهده شده ،لطفا توضیح بدیدکه ازکجامیتونم Ramاصلی روبا موردجعلی دربرند Geilتشخیص بدهم.

البته خودفروشنده گفته که باگارانتی هستش ولی بازهم درمورد اصل بودنش شک دارم.
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ممتاز M A H D I آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel
    باسلام

من قصدخرید دو مورد کیت 4GB بابرند Geilرودارم ،باتوجه به این که تقلبی های رم بخصوص دربرندهای Geil,Kingston,Patriot زیادمشاهده شده ،لطفا توضیح بدیدکه ازکجامیتونم Ramاصلی روبا موردجعلی دربرند Geilتشخیص بدهم.

سلام میکروتل عزیز.بنظر من یکی از راه های تشخیص تقلبی نبودن داشتن گارانتی معتبر هستش.فکر مبکنم گارانتی آواژنگ و سازگار جز بهترین گارانتی ها محسوب میشن رم های geil با گارانتی آواژنگ و سازگار تو بازار موجود هستند.
    موفق باشی
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M A H D I
    سلام میکروتل عزیز.بنظر من یکی از راه های تشخیص تقلبی نبودن داشتن گارانتی معتبر هستش.فکر مبکنم گارانتی آواژنگ و سازگار جز بهترین گارانتی ها محسوب میشن رم های geil با گارانتی آواژنگ و سازگار تو بازار موجود هستند.
    موفق باشی
    سلامMAHDI جان،یعنی اگه غیرازاین باشه ومثلاگارانتی شرکت رایان گسترویا اونگ باشه تقلبی محسوب میشه؟ مطمعنی که این دوشرکتی که نام بردی گارانتی رم Geil رابرعهده دارند؟اخه درایندکس گوگل همچین چیزی روپیدانکردم!

راه دیگه ای غیراز گارانتی اصل برای شناخت Remark بودن یانبودن رم ژل نیست؟
    نمایش امضاء

6. عضو ممتاز M A H D I آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel
    سلامMAHDI جان،یعنی اگه غیرازاین باشه ومثلاگارانتی شرکت رایان گسترویا اونگ باشه تقلبی محسوب میشه؟ مطمعنی که این دوشرکتی که نام بردی گارانتی رم Geil رابرعهده دارند؟اخه درایندکس گوگل همچین چیزی روپیدانکردم!

راه دیگه ای غیراز گارانتی اصل برای شناخت Remark بودن یانبودن رم ژل نیست؟
    سازگارو مطمئن نیستم ولی آواژنگو مطمئنم. من که از آونگ تعریف خوبی نشنیدم ولی آواژنگ حرف نداره.این لینک های زیرو ببین.
    عنوان:
    lioncomputer

مشاهده صفحه

عنوان:

takmax

مشاهده صفحه

پ.ن یه راهی هستش اونم اینکه شماره سریال روی رم رو تو سایت سازنده رم وارد کنی اینطوری مشخص میشه تقلبیه یا اصلی ولی خب بکارت نمیاد چون رمو خریدی آب از سرت گذشته دیگه فرضا اگه تقلبی باشه فروشنده پس نمیگیره .
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ Microtel ,
    سلام . به نظر من هم حتما رم را از یه جای معتبر با گارانتی معتبر تهیه کنید معمولا شرکتها و فروشگاه های معتبر در این زمینه ریسک نمیکنند و سابقه و اعتبار خودشون را حتما حفظ میکنند , ( البته سعی کنید فعلا این مورد از فروشگاه های داخل شهر تهیه کنید که در دسترس تون باشند ) در چند مورد دیده شده که رم های تقلبی از نظر شکل و ظاهر فرقی که عموم به ان پی ببرند نداشته اما اکثرا وقتی در سیستم کار گذاشته شده اندازه اصلی را ساپورت نکرده مثلا بجای 4 گیگ 2 و یاکمتر از مقدار واقعی را نشون داده و یه مورد دیگه هم این بوده که با بیشتر مادربرد ها سازگاری نداشته و یا با یک برند بخصوص سازگاری داشته , البته شاید بشه بوسیله برنامه های مربوطه توان و ولتاژ و سایر موارد دیگه را چک کرد ( که در این زمینه بنده اطلاع چندانی ندارم ) .
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سازگارو مطمئن نیستم ولی آواژنگو مطمئنم. من که از آونگ تعریف خوبی نشنیدم ولی آواژنگ حرف نداره.این لینک های زیرو ببین.
    عنوان:
    lioncomputer

مشاهده صفحه

عنوان:

takmax

مشاهده صفحه

پ.ن یه راهی هستش اونم اینکه شماره سریال روی رم رو تو سایت سازنده رم وارد کنی اینطوری مشخص میشه تقلبیه یا اصلی ولی خب بکارت نمیاد چون رمو خریدی آب از سرت گذشته دیگه فرضا اگه تقلبی باشه فروشنده پس نمیگیره .
    ممنون ولی من که پیش فروشنده نمیتونم واردسایت بشم تاصحت و اصل بودن رم رو چک کنم،چون امکانش نیست.قراره همین فرداخریدکنم ولی به اصل بودنش شک دارم!ازلیون هم نمیتونم انلاین خریدکنم چون معلوم نیست که جنس درخواست شده رومیفرسته یانه میزاره سرکار!
    نمایش امضاء

11. عضو ممتاز mht429 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel
    یعنی اگه غیرازاین باشه ومثلاگارانتی شرکت رایان گسترویا اونگ باشه تقلبی محسوب میشه؟
    سازگارو مطمئن نیستم ولی آواژنگو مطمئنم. من که از آونگ تعریف خوبی نشنیدم ولی آواژنگ حرف نداره.
    سلام.
    صرفا جهت اطلاع عرض میکنم که آونگ تو حیطه ی کاری خودش عالی، کاملا معتبر، و گارانتیش هم بی نظیره.

تو تجربه ای که نسبت به محصولات ای دیتا ازش داشتم و دارم، عملکردش بسیار خوبه.

ضمن اینکه نماینده انحصاری سه شرکت ADATA و Andromedia و Huntkey هستش...

شخصا بخوام به خدمات پس از فروش و گارانتیشون امتیاز بدم، به ترتیب اول آونگ، بعد آواژنگ، و بعد هم سازگار رو انتخاب میکنم...
    :)

------------------------------------------------------

نوشته اصلی توسط Microtel
    ممنون ولی من که پیش فروشنده نمیتونم واردسایت بشم تاصحت و اصل بودن رم رو چک کنم،چون امکانش نیست.قراره همین فرداخریدکنم ولی به اصل بودنش شک دارم!ازلیون هم نمیتونم انلاین خریدکنم چون معلوم نیست که جنس درخواست شده رومیفرسته یانه میزاره سرکار!
    سلام.
    یعنی فروشنده ی معتبر هم ندارید که برای خرید مطمئن بهش مراجعه کنید؟!

شرکت هایی که گارانتی میکنن اگر باهاشون تماس بگیرید، معمولا با گرفتن سریال، معتبر بودن یا نبودن و داشتن یا نداشتن گارانتی رو بهتون اطلاع میدن. فروشنده ها معمولا می پذیرن که اگر بسته بندی باز نشده باشه، محصول رو پس بگیرن؛ میتونید بپرسید، اگر مشکلی با این موضوع نداشتن، بخرید و بعد چک کنید سریالشو...

شرکتهایی که گارانتی میکنن، از لوگوی مخصوص خودشون روی محصول استفاده میکنن که اطمینان گارانتی بودن رو تقویت میکنه.
    اگر محصولتون لوگو، برچسب یا هولوگرام شرکت گارانتی کننده رو داشته باشه و محصولتون رو با فاکتور تهیه کنید و بعد بفهمید گارانتیش دروغه که فروشنده زیرسوال میره و میشه پیگیر شد...

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel
    باسلام

مادربردت چیه؟
    کاربردت چیه؟
    هزینه ات چقده؟
    نمایش امضاء

14. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    مادربردت چیه؟
    کاربردت چیه؟
    هزینه ات چقده؟
    سلام سجادجان

گلپسردانستن این مواردچه کمکی میتونه به شناخت رم فیک بارم اصلی بکنه؟من که نمیخوام سیستمو ارتقابدم،فقط قصدخرید دوتارمودارم. طبق گفته دوستان فعلابهترین راه تشخیص، گارانتی معتبرهست .
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

میخام بدونم اصلا رمی که میگیری مناسب سیستم و کارت هست یا نه
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

صفحه 1 از 6 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)