صفحه 2 از 6 اولین 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 57

موضوع: نحوه تشخیص رم اصلی با رم fake درکامپیوترهای شخصی

1. عضو ممتاز autumn1994 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

خب چرا از جاهای معتبر نمیگیری؟

به لینکای زیر یه سری بزن

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط autumn1994
    خب چرا از جاهای معتبر نمیگیری؟
    به لینکای زیر یه سری بزن

چون به خریدانلاین اعتمادی نیست، همشهری ما 850 هزارتومن به حساب این فروشگاههاریخته بودولی جنس رونفرستاده بودند،حالاکاری بانمادالکترونیکی ندارم.

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    میخام بدونم اصلا رمی که میگیری مناسب سیستم و کارت هست یا نه
    خوب اینهم مشخصات سیستم بنده:

2014-12-03_17-54-25.png
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بقیه ی سئوالا رو که جواب ندادی . هزینه و کاربرد؟
    اگه منظورت از اصل بودن و فیک نبودن ، ساخت غیر چین هه ، اشتباه میکنی و همه شون ساخت چین ان . البته سطح کالاهای تولید شده ی چین فرق میکنه که احتمالا منظورت همینه . یکی از روش هاش که همون گارانتی هه و بس
    از اون طرف هم شرکت های بزرگی مثل G.skile و Kingston و corsair شرکت هایی نیستن که تولید شونو بسپارن به شرکت های نامعتبر چین
    از طرفی هم رم چیزی نیست که خرابیش زیاد باشه

به نظر من اگه پول دستته و کار گرافیکی میکنی ، رم G.skile TridentX 2400 Mhz رو با قیمت 370 بگیر :

لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz DDR3

اگه پول دستت نیست و یا کار گرافیکی نمیکنی و برا بازی و ... میخای ، Kingston Fury 1600 Mhz با قیمت 300 بگیر
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط SajjadKhati
    بقیه ی سئوالا رو که جواب ندادی . هزینه و کاربرد؟
    اگه منظورت از اصل بودن و فیک نبودن ، ساخت غیر چین هه ، اشتباه میکنی و همه شون ساخت چین ان . البته سطح کالاهای تولید شده ی چین فرق میکنه که احتمالا منظورت همینه . یکی از روش هاش که همون گارانتی هه و بس
    از اون طرف هم شرکت های بزرگی مثل G.skile و Kingston و corsair شرکت هایی نیستن که تولید شونو بسپارن به شرکت های نامعتبر چین
    از طرفی هم رم چیزی نیست که خرابیش زیاد باشه

به نظر من اگه پول دستته و کار گرافیکی میکنی ، رم G.skile TridentX 2400 Mhz رو با قیمت 370 بگیر :

لیون کامپیوتر: خرید آنلاین قطعات کامپیوتر و لپ تاپ و تبلت :: Gskill TridentX 8GB 4GBx2 2400Mhz DDR3

اگه پول دستت نیست و یا کار گرافیکی نمیکنی و برا بازی و ... میخای ، Kingston Fury 1600 Mhz با قیمت 300 بگیر
    هزینه حول وهوش 300تومن وکاربردهم برای گیم ویاکاربانرم افزارسنگینی مثل VMware,Photoshop

خوب مهندس فکرنمیکنی دراین زمینه اشتباه قضاوت می کنی چون روی هولوگرام ویابرچسب رمهای اصل عبارت :Made in Taiwan حک شده.واونی که میگی چینیه درواقع رم فیک هست که دردسرسازبرای سیستمه.

درباره استفاده رم بافرکانس بالا بایدعرض کنم که متاسفانه مادربردبنده صرفا رم باباس 1600 روساپورت می کنه

بنده طالب بیشتری برای خرید رم Kingston هستم (همون موردی که ذکرکزدید) ولی متاسفانه تقلبیهای زیادی داره واصل اون بندرت گیرمیاد.!
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Made In Taiwan بود که شک نکن تقلبیه
    دیگه از مادربرد مهم تر نیستن که Desined In Taipe هستن و Made In China اونم گیگابایت
    شک نکن همه چینی ان
    رم هم مادربردت پروفایل XMP رو ساپورت میکنه و رم G.Skile TridentX هم XMP رو ساپورت میکنه
    من 10 سال پیش رم کینگستون داشتم و الانم بده 10 سال Kingston Fury رو گرفتم . اتفاقا رم های خیلی خوبی ان

نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

ناصر جان اگر از جای معتبری رم ها رو بگیری و گارانتی اصلی هیچ مشکلی نداره من به شما دو مدل رم پیشنهاد میدم با گارانتی اصلی عقیق رایانه

GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10: 360,000

GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1866MHz CL8: 340,000

که هر دوشون عالین فقط خواستی رم بخری قسمت طلایی رنگشون رو چک کن که کوچکترین خط خوردگی نداشته باشه(یکدست طلایی رنگ باشه) اگه داشت یعنی رم دست دومه میتونم یه فروشگاه انلاین معتمد هم بهت معرفی کنم.
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط player
    ناصر جان اگر از جای معتبری رم ها رو بگیری و گارانتی اصلی هیچ مشکلی نداره من به شما دو مدل رم پیشنهاد میدم با گارانتی اصلی عقیق رایانه

GSkill TridentX 2×4GB=8GB DDR3 2400MHz CL10: 360,000

GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1866MHz CL8: 340,000

که هر دوشون عالین فقط خواستی رم بخری قسمت طلایی رنگشون رو چک کن که کوچکترین خط خوردگی نداشته باشه(یکدست طلایی رنگ باشه) اگه داشت یعنی رم دست دومه میتونم یه فروشگاه انلاین معتمد هم بهت معرفی کنم.
    ممنون عباس جان

این جای معتبروگارانتی اصلی روحتما رعایت می کنم، ولی خوب اون دوموردی که پیشنهاددادی فرکانسشون بالاست وبردمن ساپورت نمیکنه!

درموردخریدانلاین،والا به این مورداعتمادی ندارم حتی باوجودنماد الکترونیکی.همیشه سعی کردم حضوری خریدداشته باشم.
    نمایش امضاء

14. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Microtel
    ممنون عباس جان

این جای معتبروگارانتی اصلی روحتما رعایت می کنم، ولی خوب اون دوموردی که پیشنهاددادی فرکانسشون بالاست وبردمن ساپورت نمیکنه!

درموردخریدانلاین،والا به این مورداعتمادی ندارم حتی باوجودنماد الکترونیکی.همیشه سعی کردم حضوری خریدداشته باشم.
    چرا ناصر جان ساپورت میکنه چون مادربوردت پروفایل Xmp داره.مطمئن هستم ساپورت میکنه ولی برای خاطر جمعی این رو داشته باش GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1866MHz CL8: 340,000 تا یکم بیشتر تحقیق کنم.
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. ناظم بخش Microtel آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط player
    چرا ناصر جان ساپورت میکنه چون مادربوردت پروفایل Xmp داره.مطمئن هستم ساپورت میکنه ولی برای خاطر جمعی این رو داشته باش GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1866MHz CL8: 340,000 تا یکم بیشتر تحقیق کنم.
    یه نگاه به مدل مادربردم بندازدرقسمت توضیحات نوشته :

مادربرد GA-P85-D3 گیگابایت

• تراشه:Intel B85
    • سوکت و مدل پردازنده:Core i7 / i5 / i3 / Pentium / Celeron :: LGA1150
    • قالب ساخت:ATX
    • حافظه رم:4 عدد اسلات حافظه DDR3 با پشتیبانی تا حافظه 32 گیگابایتی و فرکانس 1600MHz
    • اسلات های توسعه:یک عدد اسلات PCI Express 3.0، یک عدد اسلات PCI-E x16، یک عدد اسلات PCI-E x1، چهار عدد اسلات PCI
    • سایر مشخصات:مجهز به پورت موس و کیبورد، درگاه شبکه، پورت USB 3.0، خروجی 8 کاناله صدا، رابط پر سرعت SATA 6Gb/s، درگاه سریال و درگاه خروجی تصویر HDMI

عنوان: Gigabyte board
    مشاهده صفحه
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

18. عضو متخصص SajjadKhati آواتار ها
    نمایش اطلاعات

مادربردتم پروفایل XMP رو ساپورت میکنه
    هر چند فتوشاپ و vmware چندان کار سنگینی به حساب نمیان
    نمایش امضاء

19. نمایش تشکر

صفحه 2 از 6 اولین 1234 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)