سلام و درود .
همین طور که می بیندید اوضاع بسیار بد :|
رم 2 گیگ دی دی آر 3 هست :|
![]()
سلام و درود .
همین طور که می بیندید اوضاع بسیار بد :|
رم 2 گیگ دی دی آر 3 هست :|
![]()
نمایش امضاءپاسخ هایی که برای بنده ارسال میکنید رو در تگ نقل قول قرار بدید ، اطلاع رسانی بشه بهم
سلام
هموطن گرامی باید تصویر رو از تب process قرار بدهید و قبل از گرفتن تصویر، تب پروسس رو بر اساس memoy مرتب کنید (با کلیک روی سربرگ ستونش). قبلش show process from all users اون پائین هم بزنید بهتر هست.
نمایش امضاءپاسخ هایی که برای بنده ارسال میکنید رو در تگ نقل قول قرار بدید ، اطلاع رسانی بشه بهم
والا اینجا که همه چیز طبیعی هست در تصاویر و مورد مشکوکی که تمرکزی روش گذاشته بشه نمی بینم. کس دیگه ای از دوستان هم ظاهرا چیز مشکوکی مشاهده نکرد؟
ظاهرا فقط وقی با idm دانلود می کنید اینطوریه؟ چون من الان امتحان کردم 1 دانلود با idm و فایرفاکس و کروم در پس زمینه باز، cpu رفت روی 18 درصد و 2 دو دانلود همزمان با idm میزان cpu رفت روی 28. رم هم که کلا روی 1.05GB بود که رفت روی 1.08GB. شما با idm چند دانلود بطور همزمان انجام میدید؟ در ضمن cpu و ram لپ تاپی که الان باهاش تست رو انجام دادم به ترتیب intel SU4100 1.3 GHz و 2GB ddr3 هست.
تعداد نرم افزار های درحال اجرا74 هستند که شما فقطLDM رو باز کردی
لطفا مواردی که آن ها را نیاز ندارید حذف کنید
سلام دوستان منم سیستمم دچار همین مشکل شده / رم تقریبا 40 سی پی یو زیر 10 ویندوز عوض کردم نشد بازم همونه / سیستم هم خیلی دیر بالا میاد ممنون میشم راهنمایی کنید ویندوز 7 هس رم دو گیگ3 و در حالت عادی که با هیچ برنامه ای کار نمیکنم رم در جای دیگه ای اشغال میشه/ با دو انتی ویروس هم ویروس کشی کردم چند تا پیدا کرد ولی تاثیری روی رم نداشت
شمرده شمرده تر بگو چی شد؟
رم تا 40 درصد پر باشه اونم 2 گیگ بصورت عادی ، طبیعی هه دیگه
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
وقتی یه برنامه اجرا میکنم میاد بالای 80 اینم طبیعی هس یا نه مثلا برنامه بهینه ساز تن اب
ببین خود اون برنامه چقد حافظه اشغال میکنه
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
بوک مارک ها