سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
تبلیغات در این انجمن
×
+
سفارش تبلیغات
صفحه 3 از 4 اولیناولین 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 32

موضوع: دانلود اتوران طلوع 6 ویرایش اینترنت

  1. #21
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    ارسال ها
    159
    محل سکونت
    Birjand
    تشکر تشکر کرده 
    210
    تشکر تشکر شده 
    499
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    سلام

    این قسمتی که میشه نرم افزار ها رو به دلخواه اضافه یا حذف کرد

    میشه آموزشش رو بزارین ؟

    تو فیلم هست اگر هست کدوم قسمته ؟

    اگر سورس رو نمیزارین حداقل آموزش رو بزارین ما هم استفاده کنیم

    ممنون

  2. تشکرها از این نوشته :


  3. #22
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ӈ Ą Ɱ Ę Ɗ نمایش پست ها
    سلام

    این قسمتی که میشه نرم افزار ها رو به دلخواه اضافه یا حذف کرد

    میشه آموزشش رو بزارین ؟

    تو فیلم هست اگر هست کدوم قسمته ؟

    اگر سورس رو نمیزارین حداقل آموزش رو بزارین ما هم استفاده کنیم

    ممنون
    سلام اوستا حامد
    سجاد صدام کنی راحت ترم
    تو فیلم آموزشش نیست چون فیلم سال 92 ارائه شد ولی طلوع 6 بعد از یکسال بعد تولید شد (که تجربیاتم تا سال 92 این قدر نبود که بلد باشم و آموزشش رو بزارم)
    اما اینکه آموزش این رو بزارم تقریبا میشه گفت تو آموزش این تاپیک هست :

    http://forum.softgozar.com/forum309/...html#post91129

    اما نه اینکه دقیق بهش اشاره شده باشه چون درست کردن این قابلیت با جزئیاتش ، نیاز به مجموعه ی مختلف برنامه نویسی داره که اغلب یا تو فیلم آموزشی و ... اشاره شد
    اما مهم ترین پست هایی که تو اون تاپیک حداقل برای درست کردن این ویژگی مورد نیازه ، پست های شماره ی 23 (که بستگی به طراحی ، اگه دیالوگ طراحی نشه ، لازم نیست) و 32 و مهمترینش 25 و 26 هست (که باید همه ی این 3 یا 4 پست آموزشی را به همراه تمرین های مختلف ، یکی کنی)
    دوست داری ، شروع کن و هر جا گیر کردی ، سئوال بپرس
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  4. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  5. #23
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    ارسال ها
    159
    محل سکونت
    Birjand
    تشکر تشکر کرده 
    210
    تشکر تشکر شده 
    499
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط SajjadKhati نمایش پست ها
    سلام اوستا حامد
    سجاد صدام کنی راحت ترم
    تو فیلم آموزشش نیست چون فیلم سال 92 ارائه شد ولی طلوع 6 بعد از یکسال بعد تولید شد (که تجربیاتم تا سال 92 این قدر نبود که بلد باشم و آموزشش رو بزارم)
    اما اینکه آموزش این رو بزارم تقریبا میشه گفت تو آموزش این تاپیک هست :

    http://forum.softgozar.com/forum309/...html#post91129

    اما نه اینکه دقیق بهش اشاره شده باشه چون درست کردن این قابلیت با جزئیاتش ، نیاز به مجموعه ی مختلف برنامه نویسی داره که اغلب یا تو فیلم آموزشی و ... اشاره شد
    اما مهم ترین پست هایی که تو اون تاپیک حداقل برای درست کردن این ویژگی مورد نیازه ، پست های شماره ی 23 (که بستگی به طراحی ، اگه دیالوگ طراحی نشه ، لازم نیست) و 32 و مهمترینش 25 و 26 هست (که باید همه ی این 3 یا 4 پست آموزشی را به همراه تمرین های مختلف ، یکی کنی)
    دوست داری ، شروع کن و هر جا گیر کردی ، سئوال بپرس
    ممنون

    خب من مبانی پایه ی طراحی اتوران رو مثلا استفاده از آبجکت یا اکشن و اینا رو راه افتادم و اتوران خوب و مفید میتونم بزنم

    بیشتر دنبال همین تیکه ای هستم که بشه نرم افزار اضافه کرد

    کاربر خود مختار باشه

    میشه اتوران رو با لیست نرم افزار و ها و توضیحات ارائه کرد ولی مشکلی که هست اینه که باید اونو به همراه نرم افزار ها داد به کاربر و این که ورژن نرم افزار ها به مرور تغییر میکنه

    خب این طوری بشه یا باید کاربر یه جوری کنار بیاد یا ما هی سورس رو عوض کنیم تغییرات بدیم و ریلیز کنیم

    پس یه جوری باشه اتوران رو دادیم طرف دیگه خودش هر چی خواست اضافه کنه و بعد کیفش رو ببره

    الان با یادگیری چیزایی که درج کردی مطمئن باشم میتونم درست کنم یا هنوز چیز دیگه ای مونده ؟

    اگر میشد برا همین موردی که میخوام یه فیلمی یا آموزشی میساختی که یک جا باشه خیلی خوب میشد

  6. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما Ӈ Ą Ɱ Ę Ɗ برای ارسال این پست سودمند:


  7. #24
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ӈ Ą Ɱ Ę Ɗ نمایش پست ها
    ممنون

    خب من مبانی پایه ی طراحی اتوران رو مثلا استفاده از آبجکت یا اکشن و اینا رو راه افتادم و اتوران خوب و مفید میتونم بزنم

    بیشتر دنبال همین تیکه ای هستم که بشه نرم افزار اضافه کرد

    کاربر خود مختار باشه

    میشه اتوران رو با لیست نرم افزار و ها و توضیحات ارائه کرد ولی مشکلی که هست اینه که باید اونو به همراه نرم افزار ها داد به کاربر و این که ورژن نرم افزار ها به مرور تغییر میکنه

    خب این طوری بشه یا باید کاربر یه جوری کنار بیاد یا ما هی سورس رو عوض کنیم تغییرات بدیم و ریلیز کنیم

    پس یه جوری باشه اتوران رو دادیم طرف دیگه خودش هر چی خواست اضافه کنه و بعد کیفش رو ببره

    الان با یادگیری چیزایی که درج کردی مطمئن باشم میتونم درست کنم یا هنوز چیز دیگه ای مونده ؟

    اگر میشد برا همین موردی که میخوام یه فیلمی یا آموزشی میساختی که یک جا باشه خیلی خوب میشد
    من هر چی رو بلد بودم و هستم ، میزارم .
    با اون آموزش ها هم اگه تمرین کنی ، میتونی درست کنی
    البته میشه خیلی حرفه ای تر اتوران رو درست کرد در صورتی که یه کم از زبان لوا (در صورتی که از AMS استفاده میکنی) بدونی مثلا برای مدیریت رشته ها (اغلب سایت های نرم افزاری ، فایل ها و فولدرها رو بصورت دلخواه rename میکنن مثلا وسط نام ، نقطه یا آندرلاین میزارن یا آخرش اسم سایت را اضافه میکنن یا فایل رو داخل 2 تا پوشه میزارن و ... که این نوع نام گذاری برای کاربران هم رایج نیست و هم درست کردن اش وقت گیر هست که برای رفع این مشکلات ، باید مدیریت رشته رو خوب درک کرد) میتونی از ابزار قدرتمند لوا بنام pattern ها استفاده کنی (آموزش pattern ها بزودی تو سایت پرشین کدرز گذاشته میشه) که خیلی کارایی داره یا مثلا طلوع 6 این قابلیت رو نداره که وقتی نرم افزاری رو کاربر حذف کرد یا آپدیت کرد، بگرده و تقریبا هم نام اون نرم افزار رو توی همون پوشه یا یک پوشه یا دو پوشه ی قبلی اش سرچ کنه و اتوماتیک جایگزین اون نرم افزار آپدیت شده (حذف شده) کنه که این یکی از مهم ترین نقاط ضعف شه که باز هم pattern ها برای رفع این مشکل بکار آدم میان
    و یا حتی مبحث corotine هم برای ساخت اتوران کاربرد داره (البته نه برا اینی که گفتی یعنی تو قابلیت اضافه کردن نرم افزار کاربرد یا حداقل کاربرد چندانی نداره)
    توی طلوع 6 از پلاگینی هم استفاده نشده که میتونی استفاده کنی
    در کل مجموع اینها رو اگه بکار ببری ، خیلی قویتر از این اتوران میتونی بسازی
    فیلم آموزش هم این طور نیست برای یک موضوع درست شه . حداقل بعد از اون آموزش که سال 92 ساخته شد ، ده ها مبحث بود جدیده و تا الان هم ادامه داره و هر وقت حس کردم مباحث بصورت تقریبی کامل شد ، آموزش سری بعدی گذاشته میشه که به این زودی ها نیست
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  8. کاربران : 3 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  9. #25
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    ارسال ها
    159
    محل سکونت
    Birjand
    تشکر تشکر کرده 
    210
    تشکر تشکر شده 
    499
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط SajjadKhati نمایش پست ها
    من هر چی رو بلد بودم و هستم ، میزارم .
    با اون آموزش ها هم اگه تمرین کنی ، میتونی درست کنی
    البته میشه خیلی حرفه ای تر اتوران رو درست کرد در صورتی که یه کم از زبان لوا (در صورتی که از AMS استفاده میکنی) بدونی مثلا برای مدیریت رشته ها (اغلب سایت های نرم افزاری ، فایل ها و فولدرها رو بصورت دلخواه rename میکنن مثلا وسط نام ، نقطه یا آندرلاین میزارن یا آخرش اسم سایت را اضافه میکنن یا فایل رو داخل 2 تا پوشه میزارن و ... که این نوع نام گذاری برای کاربران هم رایج نیست و هم درست کردن اش وقت گیر هست که برای رفع این مشکلات ، باید مدیریت رشته رو خوب درک کرد) میتونی از ابزار قدرتمند لوا بنام pattern ها استفاده کنی (آموزش pattern ها بزودی تو سایت پرشین کدرز گذاشته میشه) که خیلی کارایی داره یا مثلا طلوع 6 این قابلیت رو نداره که وقتی نرم افزاری رو کاربر حذف کرد یا آپدیت کرد، بگرده و تقریبا هم نام اون نرم افزار رو توی همون پوشه یا یک پوشه یا دو پوشه ی قبلی اش سرچ کنه و اتوماتیک جایگزین اون نرم افزار آپدیت شده (حذف شده) کنه که این یکی از مهم ترین نقاط ضعف شه که باز هم pattern ها برای رفع این مشکل بکار آدم میان
    و یا حتی مبحث corotine هم برای ساخت اتوران کاربرد داره (البته نه برا اینی که گفتی یعنی تو قابلیت اضافه کردن نرم افزار کاربرد یا حداقل کاربرد چندانی نداره)
    توی طلوع 6 از پلاگینی هم استفاده نشده که میتونی استفاده کنی
    در کل مجموع اینها رو اگه بکار ببری ، خیلی قویتر از این اتوران میتونی بسازی
    فیلم آموزش هم این طور نیست برای یک موضوع درست شه . حداقل بعد از اون آموزش که سال 92 ساخته شد ، ده ها مبحث بود جدیده و تا الان هم ادامه داره و هر وقت حس کردم مباحث بصورت تقریبی کامل شد ، آموزش سری بعدی گذاشته میشه که به این زودی ها نیست
    سلام مجدد

    آقا دو روز هست انجمن پوکیده بود خیلی منتظر موندم

    قسمت اضافه کردن نرم افزار رو تقریبا تمام و کمال یاد گرفتم یعنی اون دیالوگ اومدن و اضافه کردن مشخصات نرم افزار و در آخر هم ایجاد یه شیء جدید تو صفحه برای نرم افزار اضافه شده

    فیلم رو هم قبلا تا قسمت 2 بیشتر ندیدم ولی دو روز پیش که نشستم ادامه رو دیدم جالب تر شد بحثش . خوش بختانه چون دستوراش به زبان ++c نزدیک هستن سریع تر جلو رفتم .

    پست 25 که گفتی هم خوب متوجه نمیشدم اما از روی help نرم افزار که رفتم راحت جا افتاد برام

    حالا سوال اینه برای ذخیره تغییرات باید چطوری عمل کرد ؟ من که اتوران طلوع رو چک کردم این تغییرات توی فایلDatabase.enc ذخیره میشن و توی لود بعدی از این فایل استفاده میشه

    البته فکر کنم بشه با ساخت فایل ini هم این کار رو کرد ولی یه مقدار کد نویسی میخواد که اونو بلدم

    خواستم ببینم راه ساده تری داره ؟

  10. تشکرها از این نوشته :


  11. #26
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    سلام دوبار مجدد
    آقا خودتی من سجادم
    منظورت از ذخیره ی تغییرات این طور که متوجه شدم همون استفاده از دیتابیس هست ، درسته؟
    خوب از دیتابیس باید استفده کرد دیگه
    اون فایل Database.enc هم همین فایل ini هست منتها برای ایجاد امنیت نسبی ، با تابع BlueFish روش پسورد گذاشتم که دسترسی عموم بهش محدود بشه. یعنی با این تابع به فایل Database.enc رمز مورد نظرش که داده بشه ، تبدیل به فایل Database.ini میشه و حالا از اطلاعات این فایل استفاده میشه و بعد از استفاده از اطلاعاتش (خوندن یا نوشتن اطلاعات به این فایل) ، دوباره encrypte میشه با این تابع
    غیر از فایل ini هم از دیتابیس های دیگه مثل MySQL و ... میشه استفاده کرد (من یاد نگرفتم)
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  12. تشکرها از این نوشته :


  13. #27
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    ارسال ها
    159
    محل سکونت
    Birjand
    تشکر تشکر کرده 
    210
    تشکر تشکر شده 
    499
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط SajjadKhati نمایش پست ها
    سلام دوبار مجدد
    آقا خودتی من سجادم
    منظورت از ذخیره ی تغییرات این طور که متوجه شدم همون استفاده از دیتابیس هست ، درسته؟
    خوب از دیتابیس باید استفده کرد دیگه
    اون فایل Database.enc هم همین فایل ini هست منتها برای ایجاد امنیت نسبی ، با تابع BlueFish روش پسورد گذاشتم که دسترسی عموم بهش محدود بشه. یعنی با این تابع به فایل Database.enc رمز مورد نظرش که داده بشه ، تبدیل به فایل Database.ini میشه و حالا از اطلاعات این فایل استفاده میشه و بعد از استفاده از اطلاعاتش (خوندن یا نوشتن اطلاعات به این فایل) ، دوباره encrypte میشه با این تابع
    غیر از فایل ini هم از دیتابیس های دیگه مثل MySQL و ... میشه استفاده کرد (من یاد نگرفتم)
    عههههه که اینطور

    من هر چی از صبح سرچ زدم چیزی پیدا نکردم این فایل چطوری ساخته میشه

    پس فلسفش این بود آقا

    یه مورد دیگه به غیر از پلاگین gif پلاگین دیگه ای هست ؟ چون من استفاده کردم فایل gif میدم لود نمیکنه

    اینطوری که بد کاریه آخه رو ظاهر گرافیکی اتوران زیاد ریز بین هستم

  14. تشکرها از این نوشته :


  15. #28
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    خوب به خودم بگو بهت بگم چرا یه قرن سرچ زدی؟
    نه به کسایی که حال و حوصله ی آدمو سر میارن و دلشون میخاد طرف حتی واسشون پروژه درست کنه ، اینم تو که نپرسیده سرچ میزنی
    والا منم گشتم برا پلاگین gif غیر از اون نبود
    اما gif چندان کاربردی نداره . اغلب اتوران های ساده دوست دارن
    من اگه بجات بودم یعنی اگه نسخه ی بعدی اتوران طلوع ای باشه ، میخام همون پیشنهادی که اون موقع بهم داده بودی که گفتی عنوان رو برا کاربر باز بزارم یعنی کاربر دسته بندی شو خودش انجام بده رو در قالب (غالب) شی درخت (tree) میخام انجام بدم که پیشنهادم بهت هم همینه (ویرایش شده ی پیشنهادت خودت
    )
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  16. کاربران : 2 تشکر کرده اند از شما SajjadKhati برای ارسال این پست سودمند:


  17. #29
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Dec 2014
    ارسال ها
    159
    محل سکونت
    Birjand
    تشکر تشکر کرده 
    210
    تشکر تشکر شده 
    499
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط SajjadKhati نمایش پست ها
    خوب به خودم بگو بهت بگم چرا یه قرن سرچ زدی؟
    نه به کسایی که حال و حوصله ی آدمو سر میارن و دلشون میخاد طرف حتی واسشون پروژه درست کنه ، اینم تو که نپرسیده سرچ میزنی
    والا منم گشتم برا پلاگین gif غیر از اون نبود
    اما gif چندان کاربردی نداره . اغلب اتوران های ساده دوست دارن
    من اگه بجات بودم یعنی اگه نسخه ی بعدی اتوران طلوع ای باشه ، میخام همون پیشنهادی که اون موقع بهم داده بودی که گفتی عنوان رو برا کاربر باز بزارم یعنی کاربر دسته بندی شو خودش انجام بده رو در قالب (غالب) شی درخت (tree) میخام انجام بدم که پیشنهادم بهت هم همینه (ویرایش شده ی پیشنهادت خودت
    )

    سلام

    یه مورد دیگه

    اول میام یه فولدر به نام software توی CD_Root\AutoPlay میسازم

    از کاربر میخوایم نام نرم افزار رو وارد کنه

    بعد این میخوام یه طوری کنه اول بیاد یه فولدر داخل پوشه ی software درست کنه با نام همون اسمی که کاربر تعیین کرده

    بعد فایل نرم افزار رو کپی کنه توش

    این تیکه ی ایجاد کردن فولدر یه مقدار اذیت داره میکنه ایجاد نمیشه . چی باید بزنم ؟

    من با دستور
    کد:
    result = Folder.GetCurrent();
    Folder.Create(result.."\\Autoplay\\software\\"..t_input1);


    که میرم نتیجه میده

    راه ساده تری نداره که بدون گرفتن لوکیشن فعلی پوشه رو ایجاد کنه ؟

  18. تشکرها از این نوشته :


  19. #30
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط Ӈ Ą Ɱ Ę Ɗ نمایش پست ها
    سلام

    یه مورد دیگه

    اول میام یه فولدر به نام software توی CD_Root\AutoPlay میسازم

    از کاربر میخوایم نام نرم افزار رو وارد کنه

    بعد این میخوام یه طوری کنه اول بیاد یه فولدر داخل پوشه ی software درست کنه با نام همون اسمی که کاربر تعیین کرده

    بعد فایل نرم افزار رو کپی کنه توش

    این تیکه ی ایجاد کردن فولدر یه مقدار اذیت داره میکنه ایجاد نمیشه . چی باید بزنم ؟

    من با دستور
    کد:
    result = Folder.GetCurrent();
    Folder.Create(result.."\\Autoplay\\software\\"..t_input1);


    که میرم نتیجه میده

    راه ساده تری نداره که بدون گرفتن لوکیشن فعلی پوشه رو ایجاد کنه ؟

    سلام گلپسر
    از پوشه ی working folder یعنی از تابع Folder.GetCurrent سعی کن برای کارهای مهم استفاده نکنی
    از متغییرهای سراسری استفاده کن و اینو بجاش بزار :


    کد:
    Folder.Create(_SourceFolder.."\\Autoplay\\software\\"..t_input1);
    متغییرهای سراسری تو فصل 6 کتاب هست (تو فیلم هم هست) . حتما نگاه کن چون خیلی به درد میخوره
    به نظرم اول آموزش زبان لوا رو بصورت کامل یاد بگیری بعد پروژه بسازی خیلی بهتر و قدرتمندتر میتونی نرم افزار بسازی
    اگه هم میخای در آینده نسخه ی بعدی نرم افزار یا اتورانت رو بسازی پیشنهادم اینه که کدها تو در قالب تابع بصورت ماژولار بنویسی که خیلی برای ویرایش در آینده به کارت میاد و کارت رو راحت تر میکنه (شاید نوشتن بصورت توابع اولش سخت تر به نظر برسه نسبت به کد نویسی عادی)
    این سئوالات مربوط به کد نویسی رو توی تاپیک "مباحث نرم افزار Autoplay Media Studio" مطرح کنی ، فک کنم بیشتر به اون موضوع تاپیک بخوره گلپسر
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  20. تشکرها از این نوشته :


صفحه 3 از 4 اولیناولین 1234 آخرینآخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •