نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 از مجموع 8

موضوع: مباحث Avast Rescue CD

1. ناظم بخش Secure آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation مباحث Avast Rescue CD

با عرض سلام خدمت کاربران سافت گذر. تمامی مباحث مربوط به دیسک نجات آنتی ویروس Avast در این تاپیک مطرح خواهد شد. با تشکر/

2. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

به سایت زیر بروید

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Cool

با سلام
    دوستان اگه میشه یه توضیح بدین که نسخه دیسک نجات آواست با نسخه اینترنت سکرتی آواست چه فرقی با هم دارن؟ کدومشون بهترن؟

5. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط alikalanft
    با سلام
    دوستان اگه میشه یه توضیح بدین که نسخه دیسک نجات آواست با نسخه اینترنت سکرتی آواست چه فرقی با هم دارن؟ کدومشون بهترن؟
    دوست عزیز ، دیسک نجات ها به عنوان آنتی ویروس بر روی سیستم نصب نمیشوند بلکه برای از بین بردن ویروس ها در حالت بوت و قبل از بالا آمدن سیستم عامل میباشند (و دیسک نجات اوست هم جز این دسته است ) ولی نسخه های آنتی ویروس و یا اینترنت سکیوریتی بر رو سیستم نصب میشوند و با بالا آمدن سیستم عامل شروع به کار میکنند (نسخه های اینترنت سکیوریتی با داشتن امکانات بیشتر از قبیل فایروال از نسخه های آمتی ویروس بهترند)، برای محافظت از سیستم بهتر است که از نسخه های نصبی (مثل اینترنت سکیوریتی اوست ) استفاده شود که امنیتی کلی برای سیستم ایجاد میکند و نسخه های دیسک نجات همون جور که از اسمشون معلوم است برای وقتی هستند که ویروسی کامپیوتر را آلوده کرده باشد که نتوان سیستم عامل را بالا آورد و یا آنتی ویروس را از کار انداخته باشد و آنوقت است که با استفاده از دیسک نجات و اسکن سیستم توسط دیسک نجات ویروس را از بین برد و سیستم عامل را بالا اورد .

البته بعضی از ویروس ها را هم با دیسک نجات نمیتوان از بین برد و مجبور به تعویض ویندوز میشویم که همیشه گفتند پیش گیری بهتر از درمان است ، بهتر است قبل از ویروسی شدن سیستم ، از یک آنتی ویروس قوی و آپدیت استفاده کنیم که از آلوده شدن سیستم به ویروس جلوگیری شود

6. نمایش تشکر

7. af021 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

منم یک سوال داشتم خدمت اساتید :

این نسخه ای که سافت گذر قرار داده برای Disk Avast دیتابیسش تا چه زمانی اپدیت شده ؟ و این که من باید برای هر بار چک کردن یک کامپیوتر الوده اپدیتش کنم و بعد خیلی زمان میبره

یک دیسک نجات معرفی کنید که به صورت افلاین اپدیت میشه و یا هر ماه به صورت اپدیت شده ارائه میشه تا من بتونم همواره یک دیسک امن اپدیت شده بدون همواره انلاین بودن داشته باشم.

ممنون

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط af021
    منم یک سوال داشتم خدمت اساتید :

این نسخه ای که سافت گذر قرار داده برای Disk Avast دیتابیسش تا چه زمانی اپدیت شده ؟ و این که من باید برای هر بار چک کردن یک کامپیوتر الوده اپدیتش کنم و بعد خیلی زمان میبره

یک دیسک نجات معرفی کنید که به صورت افلاین اپدیت میشه و یا هر ماه به صورت اپدیت شده ارائه میشه تا من بتونم همواره یک دیسک امن اپدیت شده بدون همواره انلاین بودن داشته باشم.

ممنون

دیسک نجات ناد32 هم قابلیت آپدیت آفلاین داره و کسپرسکی هم داره باید به صورت آنلاین آپدیتش کنی بعد بک آپ بگیری هنوز بنده امتحان نکردم فقط از 2 نفر پرسیدم گفتن میشه

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت abc3x آواتار ها
    نمایش اطلاعات

به فکر آپدیت اوست نباش
    جالب نیست

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز نظر من اینکه از دیسک نجات کسپرسکی استفاده کنی که توسط سافت گذر به روز رسانی می شود و هم خودتان می توانید آپدیت کنید به صورت آنلاین که ADSl شما متصل باشد

14. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)