با عرض سلام خدمت کاربران سافت گذر. تمامی مباحث مربوط به دیسک نجات آنتی ویروس Avast در این تاپیک مطرح خواهد شد. با تشکر/
با عرض سلام خدمت کاربران سافت گذر. تمامی مباحث مربوط به دیسک نجات آنتی ویروس Avast در این تاپیک مطرح خواهد شد. با تشکر/
ویرایش توسط Secure : 15-04-2016 در ساعت 20:52
نمایش امضاء
با سلام
دوستان اگه میشه یه توضیح بدین که نسخه دیسک نجات آواست با نسخه اینترنت سکرتی آواست چه فرقی با هم دارن؟ کدومشون بهترن؟
دوست عزیز ، دیسک نجات ها به عنوان آنتی ویروس بر روی سیستم نصب نمیشوند بلکه برای از بین بردن ویروس ها در حالت بوت و قبل از بالا آمدن سیستم عامل میباشند (و دیسک نجات اوست هم جز این دسته است ) ولی نسخه های آنتی ویروس و یا اینترنت سکیوریتی بر رو سیستم نصب میشوند و با بالا آمدن سیستم عامل شروع به کار میکنند (نسخه های اینترنت سکیوریتی با داشتن امکانات بیشتر از قبیل فایروال از نسخه های آمتی ویروس بهترند)، برای محافظت از سیستم بهتر است که از نسخه های نصبی (مثل اینترنت سکیوریتی اوست ) استفاده شود که امنیتی کلی برای سیستم ایجاد میکند و نسخه های دیسک نجات همون جور که از اسمشون معلوم است برای وقتی هستند که ویروسی کامپیوتر را آلوده کرده باشد که نتوان سیستم عامل را بالا آورد و یا آنتی ویروس را از کار انداخته باشد و آنوقت است که با استفاده از دیسک نجات و اسکن سیستم توسط دیسک نجات ویروس را از بین برد و سیستم عامل را بالا اورد .
البته بعضی از ویروس ها را هم با دیسک نجات نمیتوان از بین برد و مجبور به تعویض ویندوز میشویم که همیشه گفتند پیش گیری بهتر از درمان است ، بهتر است قبل از ویروسی شدن سیستم ، از یک آنتی ویروس قوی و آپدیت استفاده کنیم که از آلوده شدن سیستم به ویروس جلوگیری شود![]()
منم یک سوال داشتم خدمت اساتید :
این نسخه ای که سافت گذر قرار داده برای Disk Avast دیتابیسش تا چه زمانی اپدیت شده ؟ و این که من باید برای هر بار چک کردن یک کامپیوتر الوده اپدیتش کنم و بعد خیلی زمان میبره
یک دیسک نجات معرفی کنید که به صورت افلاین اپدیت میشه و یا هر ماه به صورت اپدیت شده ارائه میشه تا من بتونم همواره یک دیسک امن اپدیت شده بدون همواره انلاین بودن داشته باشم.
ممنون![]()
دوست عزیز نظر من اینکه از دیسک نجات کسپرسکی استفاده کنی که توسط سافت گذر به روز رسانی می شود و هم خودتان می توانید آپدیت کنید به صورت آنلاین که ADSl شما متصل باشد
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها