سلام، فایل آپدیت آفلایت آواست7 در تاریخ 2012/5/29 در سایت سافت گذر قرار داده شده میخواستم ببینم از اونجا که امکان آپدیت آنلاین به دلیل بسته شدن ip های ایرانی ایجاد شده وجود ندارد چه جوری این آپدیت آفلاین انجام میشه؟ توضیح کامل بدید لطفاً
ممنون
سلام، فایل آپدیت آفلایت آواست7 در تاریخ 2012/5/29 در سایت سافت گذر قرار داده شده میخواستم ببینم از اونجا که امکان آپدیت آنلاین به دلیل بسته شدن ip های ایرانی ایجاد شده وجود ندارد چه جوری این آپدیت آفلاین انجام میشه؟ توضیح کامل بدید لطفاً
ممنون
با سلام شما وقتی به اینترنت وصل می شوید میخواهید آ÷دیت کنید ip ایرانی شناسایی میشه آ÷دیت نمی کنه شرکت سافت گذر با بهترین کیفیت بهترین امکانات آ÷دیت را از معتبر ترین سایت اوست فکر کنم می گیره و در اختیار کار بران قرار می ده و کاربران نصب می کنن عین برنامه که میخواهید نصب کنید
اطلاعات کامل و توضیحات سافت گذر توضیح داده
سلام!
اوست ایران رو تحریم نکرده!
ظاهرا ایران اوست رو تحریم کرده! (و البته ظاهرا همه isp ها اینکارو نکردن و فقط برخی isp ها اینکارو کردن!)
نمایش امضاءبدون مرز و محدوده
وطن یعنی همه دنیا
تصور کن تو میتونی بشی تعبیر این رویا...
دوست عزیز
نظر شما به نظر منطقی تر است چون اینجانب به وسیله مترجم گوگل به راحتی تونستم وارد سایت avast بشم در حالی که با استفاده از مترجم گوگل امکان ورود به سایت nvidia که ایران رو تحریم کرده وجود ندارد در ضمن با استفاده از مترجم گوگل امکان ورود به سایت هایی که فیلتر هستند نیز وجود ندارد.
ویرایش توسط opera : 02-06-2012 در ساعت 06:55
من وقتی اون فایل رو اجرا میکنم فقط پنجره اواست باز میشه و دیگه هیچ اتفاقی نمی افته
آیا طبق این تصویر آواست آپدیت شده؟
![]()
اگر شما این آپدیت رو چند روز پیش از سافت گذر دریافت کرده باشید،بله آپدیت شده است.
سلام بر همگی دوستان و مدیر محترم سافت گذر
برا منم خیلی وقت بود آپدیت نمیشود پس بگو تحریم ها تا آنتی ویروسی ها هم کشیده شده
بازم به این سایت من اول هر چیزی میخام دانلود کنم یک نگاهی به سایت شما میندازم اگر نبود بعد میرم داخل گوگل سرچ میزنم
واقعا دستتون درد نکنه و خدا قوت به همه مسئولین
من دانلود کردم کار میکنه و تبدیل شود به این:
0_120616
مرسی و ممنون و متشکر
سلام
با تشکر از دوستان عزیز
من انتی ویروسAvast Internet Security 7.0.1426
دنصب کردم
واپدیت Avast Offline Update 2012 06 24
از سافت گزر دانلود کردم
ولی موقع نصب با یک مشکل مواجع هستم
این ارور برای من میاد نتونستم بفهمم چکار باید بکنم تا بتونم اپدیت کنم اوستو
this VPS database is older then currently installed . you dont need to update VPS
اگر لطف کنید بگید مشکل رو چگونه حل کنم بسیار سپاس گزارم
موفق باشید یاعلی
بوک مارک ها