سلام من از انتی ویروس آواست نسخه7.0.1426 استفاده میکنم تا چند وقت پیش خیلی خوب کار میکرد چند وقته هیچ ویروسی رو پیدانمی کنه چون نسخه اینترنت سکوریتی بود موقع سرچ کردن تو اینترنت کنار سایتها درجه امنیتشون نشون می داد ولی الان حتی این کارم نمیکنه در حالیکه سیستم هم هنگ می کنه وعلایمی ازویروسی شدن نشون میده و وقتی با نرم افزار Anti malwareیا چیز دیگه ای اسکن میکنم کلی ویروس پیدا میکنه که Anti malware رو هم یه خاطر اینکه اخطار میداد وآواست رو بلوکه می کرد حذف کردم.و این در حالییه که من مرتبا فایل های افلاین رو از سایت شما دانلودمیکنم وآپدیت هم میشه.میشه راهنمایی کنید؟مخصوصادر مورد کار نکردنش در زمان گشت وگذار توی اینترنت.ممنوووووووووون
نه آخه مشکلم داره رفته رفته پیچیده تر میشه من رو سیستم دوتا مرورگر دارم هم اکسپلورر هم فایر فوکس متوجه شدم آواستم رو اکسپلورر کار میکنه ولی رو فایرفوکس که من بیشتر ازش استفاده میکنم نه. فکرکنم اول اکسپلورر رو باید حذف کنم بعد ببینم چی میشه
ویرایش توسط parya : 22-09-2012 در ساعت 14:28
سلام
من از فایل آپدیت آفلاین اواست استفاده میکردم ولی جدیدا موقع اجرای فایل exe آپدیت این خطا رو میده،در ضمن سیستم عامل من ویندوز 7 میباشد.
can't installl VPS update.please report folllowind records
V:7.0.1456
SI:0X00000002
ST:0X20000011
LE:0X00000000
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام
من فایل آپدیت آفلاین اوست رو دانلود کردم. ولی وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده که توی پیوست آوردمش
چند بار هم دانلود کردم ولی باز همین ارور رو داده...من باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
ویرایش توسط ehsanml : 10-10-2012 در ساعت 22:33
بوک مارک ها