صفحه 3 از 9 اولین 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 81

موضوع: مباحث Avast Antivirus

1. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mehdicvl
    سلام!
    اوست ایران رو تحریم نکرده!
    ظاهرا ایران اوست رو تحریم کرده! (و البته ظاهرا همه isp ها اینکارو نکردن و فقط برخی isp ها اینکارو کردن!)
    این حرف شما به هیچ وجه منطقی نیست ، برای چی باید ایران اوست رو تحریم کنه ؟من هم فکر میکنم که اوست ایران رو طحریم نکرده چون نسخه فارسی آنتی ویروسش رو اراعه داد ولی اینکه ایران اوست رو تحریم کنه یک کم که نه ، خیلی دور از ذهنه

2. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض از کارافتادن آنتی ویروس

سلام من از انتی ویروس آواست نسخه7.0.1426 استفاده میکنم تا چند وقت پیش خیلی خوب کار میکرد چند وقته هیچ ویروسی رو پیدانمی کنه چون نسخه اینترنت سکوریتی بود موقع سرچ کردن تو اینترنت کنار سایتها درجه امنیتشون نشون می داد ولی الان حتی این کارم نمیکنه در حالیکه سیستم هم هنگ می کنه وعلایمی ازویروسی شدن نشون میده و وقتی با نرم افزار Anti malwareیا چیز دیگه ای اسکن میکنم کلی ویروس پیدا میکنه که Anti malware رو هم یه خاطر اینکه اخطار میداد وآواست رو بلوکه می کرد حذف کردم.و این در حالییه که من مرتبا فایل های افلاین رو از سایت شما دانلودمیکنم وآپدیت هم میشه.میشه راهنمایی کنید؟مخصوصادر مورد کار نکردنش در زمان گشت وگذار توی اینترنت.ممنوووووووووون

3. عضو متخصص E M P E R O R آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط parya
    سلام من از انتی ویروس آواست نسخه7.0.1426 استفاده میکنم تا چند وقت پیش خیلی خوب کار میکرد چند وقته هیچ ویروسی رو پیدانمی کنه چون نسخه اینترنت سکوریتی بود موقع سرچ کردن تو اینترنت کنار سایتها درجه امنیتشون نشون می داد ولی الان حتی این کارم نمیکنه در حالیکه سیستم هم هنگ می کنه وعلایمی ازویروسی شدن نشون میده و وقتی با نرم افزار Anti malwareیا چیز دیگه ای اسکن میکنم کلی ویروس پیدا میکنه که Anti malware رو هم یه خاطر اینکه اخطار میداد وآواست رو بلوکه می کرد حذف کردم.و این در حالییه که من مرتبا فایل های افلاین رو از سایت شما دانلودمیکنم وآپدیت هم میشه.میشه راهنمایی کنید؟مخصوصادر مورد کار نکردنش در زمان گشت وگذار توی اینترنت.ممنوووووووووون
    سلام کاربر جدید
    به قول یکی از دوستان از trojan remover استفاده کنید
    بعد از دیسک نجات کسپر سیستم رو پاک سازی کنید و ان شاالله درست میشه
    اگه هم نشد یکبار حذف و نصب کنید

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط parya
    بنده این تاپیک را قبلا ایجاد کردم و کار کاملا اشتباهی بود ، دوستان از ادامه تاپیک خودداری کنند
    ....
    ادامه مبحث در مباحث آنتی ویروس Avest (درخواست انتقال تاپیک به ناظم مربوطه داده شد )
    ویرایش توسط The king : 20-09-2012 در ساعت 18:32
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mr king
    سلام کاربر جدید
    به قول یکی از دوستان از trojan remover استفاده کنید
    بعد از دیسک نجات کسپر سیستم رو پاک سازی کنید و ان شاالله درست میشه
    اگه هم نشد یکبار حذف و نصب کنید
    سلام ممنون از پاسخ ویه سوال جدید: فکر می کنم پاک کردن آنتی مالور کار درستی نبود بنابراین می خوام مجدد نصبش کنم ولی سوال اینه چیکار میتونم بکنم که جلوی فعایت آنتی ویروسم رو نگیره و پیغام بلوکه کردن اونو نده؟

8. عضو متخصص E M P E R O R آواتار ها
    نمایش اطلاعات

الان شما دوباره اوست رو نصب کردین؟ مشکل اینترنتتون حل شد؟

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نه آخه مشکلم داره رفته رفته پیچیده تر میشه من رو سیستم دوتا مرورگر دارم هم اکسپلورر هم فایر فوکس متوجه شدم آواستم رو اکسپلورر کار میکنه ولی رو فایرفوکس که من بیشتر ازش استفاده میکنم نه. فکرکنم اول اکسپلورر رو باید حذف کنم بعد ببینم چی میشه
    ویرایش توسط parya : 22-09-2012 در ساعت 14:28

10. نمایش اطلاعات

سلام
    من از فایل آپدیت آفلاین اواست استفاده میکردم ولی جدیدا موقع اجرای فایل exe آپدیت این خطا رو میده،در ضمن سیستم عامل من ویندوز 7 میباشد.
    can't installl VPS update.please report folllowind records
    V:7.0.1456
    SI:0X00000002
    ST:0X20000011
    LE:0X00000000
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

11. نمایش اطلاعات

Question مشکل ارور دادن آپدیت

سلام
    من فایل آپدیت آفلاین اوست رو دانلود کردم. ولی وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده که توی پیوست آوردمش

چند بار هم دانلود کردم ولی باز همین ارور رو داده...من باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط ehsanml : 10-10-2012 در ساعت 22:33

12. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ehsanml
    سلام
    من فایل آپدیت آفلاین اوست رو دانلود کردم. ولی وقتی اجراش میکنم این ارور رو میده که توی پیوست آوردمش

چند بار هم دانلود کردم ولی باز همین ارور رو داده...من باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز دقیقا همون مشکلی هست که من تو پست قبل از شما مطرح کردم،حتی سیستمم رو ریستور کردم به یکماه قبل که مشکلی نداشتم و آنتی ویروس رو حذف و مجددا نصب کردم ولی باز هم موقع آپدیت همین پیغام رو میده.
    اگه راهشو پیدا کردی همینجا مطرح کن من هم اگه پیدا کردم بهت اطلاع میدم همینجا

13. نمایش تشکر

صفحه 3 از 9 اولین 12345 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •