بله همین است.
یعنی این فایل آپدیت قدیمی تر از دیتابیسی است که بر روی برنامه قبلاً اپدیت شده است.
بله همین است.
یعنی این فایل آپدیت قدیمی تر از دیتابیسی است که بر روی برنامه قبلاً اپدیت شده است.
بنده هم همین مشکل رو داشتم.تا موقعی که کرک نشده فایل آفلاین رو قبول می کنه ولی بعد از کرک کردن دیگه نمیشه آفلاین آپدیت کرد.آخرش هم چون به هیچ طریقی آپدیت نشد بعد از 5 سال مجبور شدم بی خیالش بشم.
البته کرک می تواند مشکلاتی در نرم افزار ایجاد کند و می تواند مشکل از آن سو نیز باشد.
پیشنهاد می کنم حتی المقدور از لایسنس استفاده کنید.
سلام
از تمام دوستان سپاس گزارم
من هم از لایسینگ هم از کرک استفاده می کردم
ولی کرک رو حذف کردم و لی باز هم نشد
من فکر میکنم این اپدیت با نسخهAvast Internet Security 7.0.1426
سازگار نیست وباید نسخه قدیمی ترشو نصب کرد
فقط یک سوال میمونه نسخه های قدیمی تر هم از زبان فارسی پشتی وانی میکنند
چون واقعن با زبان فارسیش حال کردم البته چون خود شرکتش فارسیش کرده ازش لذت بردم
سپاس گزارم
یاعلی
سلام دوباره
دوستان تونستم اپدیت کنم
انتی ویروس رو حذف کردم
دوباره نصب کردم
بعد ریستارت و بعدش اپدیتش کردم
بله شد بدون مشکل هم شد
واقعن دست بر بچ سافت گزر درد نکنه خدا قوت
یک چیز رو میخواستم بپر سم بچه ها این اپدیت همون کار اپدیت انلاینو میکنه؟
چون داره چند ورژن از اوست رو ساپورت میکه پر سیدم
موفق باشید یاعلی
از دوستانی که میدوند این لایسنس هایی که برای اوست هستند الطفا بگن : چی هستند،کی غیر فعال میشند ، از کجا باید آپدیتش رو گیر آورد و ... ، یک توضیح کلی مربوط به آپدیت و کرک کردن برنامه بدید.
دوست عزیز برای این منظور میتوانستید از تایپیک مخصوص آواست استفاده کنید و نیازی به ایجاد تایپیک جدید نبود.
در ضمن تا آنجایی که اطلاع دارم بنا به دلایلی امکان دریافت آپدیت توسط کاربران ایرانی برای این آنتی ویروس مقدور نیست.بنابراین بهتر است از برنامه دیگری استفاده کنید یا در صورت تمایل از آپدیتهای آفلاین استفاده کنید.
دوست عزیز همانطور که دوست خوبمان گفتند این انتی ویروس مدتی است ایران را تحریم کرده و یا ما ان را تحریم کرده اخر هم مشخص نشد حالا از این حرف ها گذشته بهتره به سراغ انتی ویروس دیگری بروید.
نمایش امضاءکاش گل هاتو می سوزوندم
کاش می رفتم نمی موندم
اما موندم ...
کاش یکم بارون بگیره
کاش فراموشت کنم من
اما دیره ...
بوک مارک ها