سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
تبلیغات در این انجمن
×
+
سفارش تبلیغات
صفحه 2 از 9 اولیناولین 1234 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 88

موضوع: مباحث و مشکلات برنامه نویسی C#.Net

  1. #11
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ارسال ها
    598
    محل سکونت
    تهران - پیروزی
    سیستم عامل
    Windows 10 64Bit
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    792
    تشکر تشکر شده 
    1,116
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    چرا همون listها هستش که میتونی ازشون استفاده کنی
    FCL = کتابخانه دات نت هستش.

  2. تشکرها از این نوشته :


  3. #12
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    ممنون
    مدیریت فایل توی فضای نام System.IO.File هه و تو متد Delete
    System.IO.File.Delete(...)
    مدیریت آهنگ هم توی فضای نام System.Media
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  4. تشکرها از این نوشته :


  5. #13
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ارسال ها
    598
    محل سکونت
    تهران - پیروزی
    سیستم عامل
    Windows 10 64Bit
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    792
    تشکر تشکر شده 
    1,116
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    مدیریت ساختمان داده ها از قبیل : ارایه ها - لیستهای پیوندی - پشته ها - صفها - درختها در فضای نام System.Collections

    کار کردن با SQL Server در فضای نام System.Data.SqlClient

    کار کردن با رشته ها در فضای نام System.Text

    کار کردن با فایلها و دایرکتوری ها در فضای نام System.IO

    کار کردن با سوکتهای شبکه در فضای نام System.Net

    کار کردن با فایلهای XML در فضای نام System.Xml

    کار کردن با کنترلهای ویندوزی در فضای نام System.Windows.Forms

    و صدها کلاس دیگه ای که در کتابخانه عظیم دات نت وجود دارد

  6. تشکرها از این نوشته :


  7. #14
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shahrabiamir نمایش پست ها
    مدیریت ساختمان داده ها از قبیل : ارایه ها - لیستهای پیوندی - پشته ها - صفها - درختها در فضای نام System.Collections

    کار کردن با SQL Server در فضای نام System.Data.SqlClient

    کار کردن با رشته ها در فضای نام System.Text

    کار کردن با فایلها و دایرکتوری ها در فضای نام System.IO

    کار کردن با سوکتهای شبکه در فضای نام System.Net

    کار کردن با فایلهای XML در فضای نام System.Xml

    کار کردن با کنترلهای ویندوزی در فضای نام System.Windows.Forms

    و صدها کلاس دیگه ای که در کتابخانه عظیم دات نت وجود دارد
    آها منم منظورم همین دسته بندی بودم که کلیات رو بدونم
    ممنون
    این پستت یکی از مهم ترین پست ها برای منه
    راستی منشاء اولیه ی فضای نام ، فقط با System شروع میشه؟
    یه تشکر دیگه هم کنم اینکه #C رو معرفی کردی . هنوز مبتدی ام اما یه کم بیشتر یاد بگیرم شیرین تر میشه . در کل زبان شیرینی هه و خیلی هم سخت نیست
    الان این فضای نام همونی هه که میگفتی تو فایلی بنام FCL هستش هه؟
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  8. تشکرها از این نوشته :


  9. #15
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ارسال ها
    598
    محل سکونت
    تهران - پیروزی
    سیستم عامل
    Windows 10 64Bit
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    792
    تشکر تشکر شده 
    1,116
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    بله با System شروع میشه البته اکثریتشون و یه چندتاشون با system شروع نمیشن مثلا using Microsoft.
    بله تمامی این فضای نامها که تعدادشون اتفاقا زیاد هم هست توی کتابخانه دات نت یا همون "FCL" قرار دارن

  10. تشکرها از این نوشته :


  11. #16
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    آقا من توی پروژه ی ویندوز فورم ، توی یک رویدادی همین کد حذف فایل رو مینویسم کار میکنه
    یعنی با استفاده از using System.IO; فضای نام رو اضافه و با متد File.Delete(...) فایل رو حذف میکنم ، کار میکنه اما وقتی همین عملیات رو توی پروژه ی dll (یا class library) استفاده میکنم ، متد File.Delete(...) رو نمیشناسه (از using System.IO; هم استفاده میکنم)
    مشکلش چیه اینجا؟
    مشکل دیگه اینکه حتی وقتی از فضای نام System.IO استفاده میکنم و بعدش میرم تو قسمت View>Object Browser اصلا زیر مجموعه ی فضای نام System.IO بهش اضافه نمیشه. چرا؟
    بعد اینکه متغییرهایی که مسیرهای معروف مثل دسکتاپ و ... رو ذخیره میکنن ، اسمشون چیه؟
    بعد اینکه از کجا بفهمم برای استفاده از یه متد ، ازش باید شی بسازم (instance بگیرم) یا نه؟ یعنی در واقع اگه تو اینترنت گشتم و دیدم با اونکه از فضای نام اون متد استفاده کردم اما با نوشتن متد ، توی لیست نمیاد ، پس باید از این طریق متوجه شم که متد یا فیلد و متغییر مورد نظر از نوع static نیست و پس بصورت مستقیم نمیشه ازش استفاده کرد پس باید اول یه آبجکت ازش بسازم؟
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  12. #17
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    آقا من توی پروژه ی ویندوز فورم ، توی یک رویدادی همین کد حذف فایل رو مینویسم کار میکنه
    یعنی با استفاده از using System.IO; فضای نام رو اضافه و با متد File.Delete(...) فایل رو حذف میکنم ، کار میکنه اما وقتی همین عملیات رو توی پروژه ی dll (یا class library) استفاده میکنم ، متد File.Delete(...) رو نمیشناسه (از using System.IO; هم استفاده میکنم)
    مشکلش چیه اینجا؟
    مشکل دیگه اینکه حتی وقتی از فضای نام System.IO استفاده میکنم و بعدش میرم تو قسمت View>Object Browser اصلا زیر مجموعه ی فضای نام System.IO بهش اضافه نمیشه. چرا؟
    بعد اینکه متغییرهایی که مسیرهای معروف مثل دسکتاپ و ... رو ذخیره میکنن ، اسمشون چیه؟
    بعد اینکه از کجا بفهمم برای استفاده از یه متد ، ازش باید شی بسازم (instance بگیرم) یا نه؟ یعنی در واقع اگه تو اینترنت گشتم و دیدم با اونکه از فضای نام اون متد استفاده کردم اما با نوشتن متد ، توی لیست نمیاد ، پس باید از این طریق متوجه شم که متد یا فیلد و متغییر مورد نظر از نوع static نیست و پس بصورت مستقیم نمیشه ازش استفاده کرد پس باید اول یه آبجکت ازش بسازم؟
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  13. #18
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ارسال ها
    598
    محل سکونت
    تهران - پیروزی
    سیستم عامل
    Windows 10 64Bit
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    792
    تشکر تشکر شده 
    1,116
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    -فایل dll را فقط به پروژه های دیگه اضافه میکنن تا از توابع داخلش استفاده بشه نه اینکه اجراش کنن برای اینکار باید روی اسم پروژه ات راست کلیک کنی و گزینه Add reference را بزنی و فایل dll را add کنی. !در ضمن توی فایل dll هیچوقت متد main استفاده نمیکنن چون قرار از توابع داخلش در برنامه دیگه استفاده بشه!

    -نمیدونم

    -یه کلاسی هست به اسم Environment که متغیرهای معروفی مثل desktop , computer و ... داره و باید از نام کلاس Environment استفاده کنی

    -اگه متغیر یا متد را استاتیک تعریف کنی از نام کلاس در غیر اینصورت از خود کلاس ابجکت گرفته و از طریق نام ابجکت بهش دسترسی داری.

  14. تشکرها از این نوشته :


  15. #19
    عضو متخصص
    تاریخ عضویت
    Sep 2014
    ارسال ها
    1,773
    محل سکونت
    مازندران
    تشکر تشکر کرده 
    3,259
    تشکر تشکر شده 
    4,273
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    نقل قول نوشته اصلی توسط shahrabiamir نمایش پست ها
    -فایل dll را فقط به پروژه های دیگه اضافه میکنن تا از توابع داخلش استفاده بشه نه اینکه اجراش کنن برای اینکار باید روی اسم پروژه ات راست کلیک کنی و گزینه Add reference را بزنی و فایل dll را add کنی. !در ضمن توی فایل dll هیچوقت متد main استفاده نمیکنن چون قرار از توابع داخلش در برنامه دیگه استفاده بشه!

    -نمیدونم

    -یه کلاسی هست به اسم Environment که متغیرهای معروفی مثل desktop , computer و ... داره و باید از نام کلاس Environment استفاده کنی

    -اگه متغیر یا متد را استاتیک تعریف کنی از نام کلاس در غیر اینصورت از خود کلاس ابجکت گرفته و از طریق نام ابجکت بهش دسترسی داری.
    قضیه ی اجرا اصلا مطرح نیست
    متد file.delete داخل فضای نام system.io رو وقتی میزنم برام نمیاره یعنی وقتی مینویسم file اصلا نمیشناسه و وقتی نقطه رو هم میزارم ، دیگه متدهاشو لیست نمیکنه
    اما همینو وقتی تو پروژه ی فورم میزنم ، میاره
    تابع هم وقتی پروژه ی dll رو ساختم ، هر تابع ای که برام گذاشت توش نوشتم . خودم هیچ تابع دیگه ای نساختم
    خودت یه بار همینو تست کن
    دانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
    فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio


    وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"


  16. #20
    عضو ممتاز
    تاریخ عضویت
    Nov 2013
    ارسال ها
    598
    محل سکونت
    تهران - پیروزی
    سیستم عامل
    Windows 10 64Bit
    محصول امنیتی
    Microsoft Security Essential
    تشکر تشکر کرده 
    792
    تشکر تشکر شده 
    1,116
    اعتبار کاربر
    1

    پیش فرض

    من الان توی محیط کار هستم و به ویژوال استودیو دسترسی ندارم.
    add reference زدی تا dll به پروژه ات اضافه بشه؟
    بعدش باید مسیر فایل را این شکلی بهش بدی :
    کد:
    File.Delete(@"D:\file1.exe")
    اگه هم میخوای با فراخوانی تابع اینکار را انجام بدی :

    کد:
    string path = @"D:\file1.exe";
    File.Delete(path);
    اینجا هم یه چیزایی گفته

  17. تشکرها از این نوشته :


صفحه 2 از 9 اولیناولین 1234 ... آخرینآخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

  • شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •