نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: محافظ صفحه نمایش

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض محافظ صفحه نمایش

سلام به دوستان عزیز من دیدم این قسمت خالی هستش گفتم بیایم این قسمت رو هم یه حرکتی بدیم و دوستان هم نرم افزارهای اسکرین سیور خودشون رو بیارن و در این قسمت قرار بدن ...اولیش رو خودم میزارم تا دوستان دیگر هم بیان وادامش بدن این قسمت رو ان شاالله ...

محافظ صفحه نمایش Lantern 3D Screensaver 1.2 لذت تماشای فانوسی زیبا ...

محافظ صفحه نمایش فانوس زیبا به صورت سه بعدی در رایانه خود را نصب کنید و از آن لذت کامل رو ببرید ...

استفاده از فانوس آن هم یک فانوس قدیمی جالب می باشد.

[CENTER]

[CENTER]

اضافه نمودن تصویر محافظ صفحه نمایش

2. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: محافظ صفحه نمایش

دوستان عزیز توجه داشته باشند که همراه تمامی این اسکرین سیورها کرک را نیز جداگانه قرار دهند
    زیرا اکثر اسکرین سیورهای این شرکت بدون کرک از کار می افتد

اسکرین شایت نیز فراموش نشود

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام عرض میکنم به مدیریت محترم انجمن سافت گذرمن از این اسکرین سیور به مدت 6 ماه است استفاده میکنم وبدون نیاز به کرک و سریال میباشد حتی تا به حال یک بار هم حرکت بدی از آن ندیدم و همین الان هم بر روی سیستم من نصب است و بدون هیچ مشکلی در شب زیبایی خاصی به مانیتور من میدهد ...یعنی مثل اینکه این محافظ صفحه نمایش به صورت رایگان است ...
    این هم تصویزی از تنظیمات آن ...

4. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز این سایت اسکرین سیورهای زیادی را منتشر کرده است که تعداد معدودی از انها رایگان و باقی انها پولی میباشند

منظور من اسکرین سیورها پولی بود

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Smile RE: محافظ صفحه نمایش

نوشته اصلی توسط Moralist!' pid='5932' dateline='1306604904
    دوست عزیز این سایت اسکرین سیورهای زیادی را منتشر کرده است که تعداد معدودی از انها رایگان و باقی انها پولی میباشند
    منظور من اسکرین سیورها پولی بود
    چشم مدیر عزیز

در صورتی که اسکرین سیوری قرار دادم و آن نیاز به کرک و مسائل دیگر داشته باشد حتما کرک آنرا قرار میدهم و وگرنه ارزش آن را ندارد که بر روی سیستم نصب شود و برای کاربر مشکل به وجود بیاورد ...
    ممنون از راهنمایی شما...

6. عضو ثابت rahro14 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Icon17 Watery Desktop 3D

این نرم افزار خیلی جالبه که بعد از نصب علاوه بر محافظت از صفحه نمایش زیبایی بخصوصی دارد که شما فقط دوست دارید به تماشای اون بپردازید
    Watery Desktop 3D صفحه مورد نظر رو مثل سطح آب میکنه در زیر چند تصویر از اون میبینید

[CENTER]

[CENTER]

[CENTER]

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •