نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: مباحث پرینت گرفتن

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض مباحث پرینت گرفتن

سلام دوستان خسته نباشید
    من یه پرینتر معمولی دارم میخوام باش پرینت دوطرفه بگیرم اصلش اینه که من یه مقاله 48 صفحه ای دارم که میخوام این مقاله رو پشت و رو پرینت بگیرم چکار باید بکنم؟
    میشه کاری کرد که موقع پرینت گرفتت اول صفحه های که شمارشون فرده پرینت بگیره بعدش صفحه هایی که زوج هستنرو پرینت بگیرم . اگه میشه زودتر راهنماییم کنید
    شرمنده اگه زیاد شد

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Ehsanboy1375
    سلام دوستان خسته نباشید
    من یه پرینتر معمولی دارم میخوام باش پرینت دوطرفه بگیرم اصلش اینه که من یه مقاله 48 صفحه ای دارم که میخوام این مقاله رو پشت و رو پرینت بگیرم چکار باید بکنم؟
    میشه کاری کرد که موقع پرینت گرفتت اول صفحه های که شمارشون فرده پرینت بگیره بعدش صفحه هایی که زوج هستنرو پرینت بگیرم . اگه میشه زودتر راهنماییم کنید
    شرمنده اگه زیاد شد
    با سلام . دوست عزیز متاسفانه الان پرینتر در دسترس ندارم که بهتر و با تصویر توضیح بدم اما در کل بله میشه یکبار صفحات زوج را گرفت و یکبار صفحات فرد .شما میتونید در تنظیمات چاپگر و در قسمت print که معمولا پایینتر از گزینه print what قرار دارد یکبار صفحات زوج Even و یکبار صفحات فرد odd را انتخاب کنید و فقط یادتان نرود که بعد از گرفتن مثلا صفحات زوج برگه ها را برگردانید و اینبار صفحات فرد را بگیرید . البته میشه در همین صحفه تنظیمات و در قسمت page range که دارای سه گزینه هست به نامهای All ,current page , Pages شما گزینه Pages را انتخاب کنید و یکبار صفحات زوج را با گذاشتن علامت ویرگول در بین انها مثلا 2,4,6,8, و الی 48 , انتخاب و درج کنید و پرینت بگیرید بعد صفحات پرینت شده را برگردانید و همین عمل را اینبار برای صفحات فرد انتخاب کنید مثلا 1,3,5,7, و الی 47 . بهر حال ببخشید چون پرینتر در دسترس نبود و بصورت فرضی و ذهنی گفتم , امیدوارم کارساز باشد
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز خیلی ممنون من توی تنظیمات چیزی که گفتین پیدا کردم ولی هنوز تست نکردم
    و یه سوال دیگه اینکه برای انجام اینکار لازمه صفحه هارو شماره گذاری کنم یا لازم نیست؟
    اگه میشه درباره ی این صفحه یه توضی بدید و بگید هری کدوم از گزینه هاش مربوط به چیه؟ خیلی ممنون
    untitled.JPG

6. نمایش تشکر

7. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز قطعا شماره صفحات لازم هست , و در مورد گزینه های این تصویر : قسمت pages to print را تقریبا عرض کردم اما ALL تمام صفحات سند شما را پرینت میگیرید و گزینه Current Page فقط صحفه جاری یعنی صحفه ای از سندی که الان باز هست و گزینه Pages که عرض کردم , در کادر روبروی ان صفحات انتخابی را به نحوی که گفتم درج کنید . و گزینه انتخابی فرد یا زوج کادر کشویی انرا باز کنید و گزینه انتخابی خودتان را درج کنید( odd , Even ) , البته All page in range منظور تمام صفحات انتخابی سند شما میباشد البته بصورت چاپ یک طرفه . و گزینه Reverse Page که منظور معکوس کردن صفحات است , سرو ته کردن صفحه مورد نظر ( البته تا کنون شخصا تست نکرده ام ) و در قسمت page sizing مربوط به سایز چاپی صفحات میباشد Fit به اندازه کل صحفه و Actual Size اندازه طبیعی صحفه مورد نظر و shrink over sized pages که بمنظور کوچک کردن صفحات و از گزینه Custom Scale میتونید به صورت دستی مقدار انرا به درصد انتخاب کنید ( منظور انتخاب سایز چاپی به نسبت صحفه اصلی ) و در قسمت Orientation شامل سه گزینه برای جهت چاپ صحفه مورد نظر است که به صورت افقی( Landscape ) یا عمودی ( Portrait )و گزینه اتوماتیک ( که سند مورد نظر هر مقیاسی باشد همانطور چاپ خواهد شد ) و گزینه Copies که در بالای صحفه هست و یادم رفت برای انتخاب تعداد کپی از صفحات انتخابی میباشد که تعداد انرا در کادر مربوطه وارد میکنید. دوست عزیز گزینه هایی که ذکر نکردم , تا کنون تست نکرده بودم بهر حال ببخشید با عجله شد چون در محل کارم بودم و پایان ساعت کار بود انشاالله در سیستم خودم و در منزل بیشتر در خدمت خواهم بود .درحین چاپ این سند شما اگه مشکلی پیش امد مطرح کنید انشاالله با کمک دوستان حل خواهد شد. البته چون چاپگر شما دو رویه ( طرفه ) نمیباشد قابلیت چاپ دو طرفه( دو رو ) را ندارد و حتما باید در زمان چاپ صفحات زوج و فرد , سینی کاغذ را بصورت دستی تعویض کنید یا برگردانید .
    ویرایش توسط S!RUS : 07-12-2013 در ساعت 17:59 دلیل: اضافه کردن بعضی توضیحات
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

بابت راهنماییتون خیلی ممنون لطف کردین

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    چجوری از جزوه ای که با دوربین موبایل یا تبلت عکس گرفته شده میشه پرینت گرفت که هم خوانا باشه هم با کیفیت؟
    چون مسلما کیفیتش با جزوه ای که اسکن شده و بعد پرینت گرفته شده یکی نیست

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •