بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت اعضا محترم
استایل PDF انجمن سافت گذر برای آموزش های تولید کاربران
مشاهده شد که خیلی از دوستان در هنگام تهیه آموزشهای PDF خودشان در قسمت زیبایی بصری کار وقت زیادی صرف نمی کنند و یا فرصت کافی (و در پاره ای از موارد سلیقه کافی) برای اینکار ندارند. تصمیم گرفتم استایل ساده ای را که خودم برای آموزش های خودم ساخته ام و استفاده می کنم با شما به اشتراک بگذارم.
نمونه ای از آموزش های ارائه شده:
نمونه 1،
طریقه استفاده:
نرم افزار پاورپوینت (2007 به بالا) را باز می کنید.
از فایل ppt دانلود شده استایل یک کپی می گیرید و نامش را به نام آموزشتان تغییر می دهید و با پاورپوینت (2007 به بالا) باز می کنید.
در صفحه کاور: در قسمت نگارنده نام کاربری خودتان رو می نویسید و اگر تمایل داشتید نام واقعی خودتان. قسمت عنوان آموزش هم مشخص هست. در قسمت PDF and Date نام کاربری کسی که آموزش رو به PDF تبدیل کرده می نویسید و تاریخ ارائه آموزش. قسمت PDF رو برای این گذاشتم که شاید یکی از دوستان از قبل آموزشی رو نوشتند و به شما گفتند که برایشان PDF کنید. در صورتی که خودتان از ابتدا آموزش خودتان رو می نویسید قسمت PDF هم نام کاربری خودتان.
بعد هم در صفحات بعدی اصل آموزشتان را تایپ می کنید و از قابلیت های خوب پاورپوینت مثل آزادی خوبی که در تعیین محل اجزای وارد شده مثل عکس ها و جعبه متن ها و غیره می دهد استفاده می کنید.
در انتها صفحات خالی مانده رو پاک می کنید (یعنی در لیست اسلایدها روی اسلایدهای خالی راست کلیک می کنید و Delete slide رو می زنید).
مرحله آخر هم این است که از منوی آفیس (یا منو file در pp 2013) گزینه save as را انتخاب و از فیلد save as type گزینه PDF را انتخاب کنید. استایل سبک هست. احتیاجی نیست تنظیمات فشرده سازی را انتخاب کنید.
قوانین استفاده:
هر طور که مایلید فونت، اندازه، رنگ و فاصله بین خطوط "متن اصلی" و همچنین افکت دادن به عکس های وارد شده در آموزش را انجام بدهید. (برای highlight کردن عکس ها از این آموزش دیدن کنید. شامل یک هایلایت مخصوص این استایل نیز می شود).
اما به هیچ عنوان به قاب دست نزنید و به اجزای کاور و فونت های داخل صفحه کاور و بالا و پائین صفحات دست زده نشود. عکس هایتان واترمارک نداشته باشد. پشت متن واترمارک قرار داده نشود. تنها اگر نام آموزشتان طولانی بود و باعث دوخطی شدن قسمت مربوطه در صفحه کاور گشت، اندازه فونت اون قسمت رو کم کنید.
فایل مربوطه با حجم 1.28 مگابایت پیوست است.
موفق باشید;)
بوک مارک ها