صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 20

موضوع: آموزش ساخت نسخه ی پرتابل از برنامه ها

1. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض آموزش ساخت نسخه ی پرتابل از برنامه ها

بسم الله الرحمن الرحیم

با عرض سلام خدمت همه ی اعضای انجمن سافتگذر . در این تاپیک یک کتاب آموزشی با عنوان
    آموزش ساخت نسخه ی قابل حمل از برنامه ها
    به صورت کاملا فارسی و به همراه فیلم و فایل های مربوطه برای علاقمندان به این موضوع قرار داده ام . این آموزش تماما توسط اینجانب تولید شده و برای اولین بار در سایت سافتگذر انتشار یافته است . امیدوارم که با مطالعه و مشاهده ی دقیق آن بتوانید بخش عمده ای از نیاز های خود را در این زمینه برطرف بفرمایید . همچنین این تاپیک محلی است برای پاسخگویی به مشکلات احتمالی که ممکن است در یادگیری این کتاب برای شما عزیزان پیش بیاید .

صلوات

اطلاع رسانی :

یک فیلم آموزشی جدید از انجام عملیات بر روی یک نرم افزار دیگر اضافه شد . (پست شماره 5)

دوستان اگر در پیدا کردن نرم افزار های استفاده شده در آموزش مشکلی داشتید لطفا پیغام بگذارید .
    نکات آموزشی جدیدی توسط جناب habenyamin در حال اضافه شدن میباشد .
    (مهم) فیلم آموزشی جدید با محوریت مشکلات پس از پرتابل کردن بهمراه فایل Program Options.DAT آپدیت شده اضافه گردید . (پست شماره 13)

آموزش نرم افزار Spoon Studio توسط جناب habenyamin تکمیل شد . (از پست شماره 11 الی 18)
    (بروز رسانی آموزش اصلی) نحوه ی استفاده از Tu در VMWare Workstation بهمراه فایل کالیبره شده Program Options.XML مخصوص نسخه جدید TU
    ویرایش توسط M-AUDIO : 07-02-2014 در ساعت 03:26 دلیل: این پست بجهت اطلاع رسانی باز هم ویرایش خواهد شد .
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض توضیحات مربوط به کتاب آموزشی

آموزش ساخت نسخه ی قابل حمل از برنامه ها (PDF + فیلم)

بهترین حُسن داشتن نسخه ی پرتابل از برنامه ها این است که اول همه جا و در هر سیستمی بدون اینکه بر روی آن سیستم نصب باشند در دسترس هستند ، دوم اینکه پس از نصب ویندوز و نرم افزار های پایه مانند Runtime Library ها ، کدک ها ، آنتی ویروس و . دیگر نیازی به صرف زمان برای نصب نرم افزار های کاربردی پخش کننده ی موسقی ، پخش کننده ی فیلم ، دیکشنری ، بهینه ساز ، مرورگر وب ، نرم افزار بازیابی فایل و و و نخواهید داشت .
    در این آموزش سعی شده تابه یکی از روش های ساخت نسخه ی پرتابل از نرم افزارها اشاره شود و مقصود آموزش کامل نرم افزار های استفاده شده در این آموزش نبوده است . در این روش از دو نرم افزار Spoon Studio 10.0.2010.0 وTotal Uninstall Pro 5.7.0 استفاده شده و به هیچ گونه کدنویسی نیز احتیاج ندارد . نرم افزاری که در اینجا پرتابل شده بدلیل مناسب بودن برای آموزش VLC Media Player v2 میباشد .
    لینک دانلود کتاب به همراه فایل های آموزشی :

لینک مستقیم از سافتگذر

لینک غیر مستقیم

تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط M-AUDIO : 16-05-2012 در ساعت 18:19 دلیل: لینک های دانلود اصلاح شدند
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض در پاسخ به جناب habenyamin

در پاسخ به جناب habenyamin و دوستانی که سوالات زیر برایشان مطرح شده است .
    با سلام
    habenyamin . شما بسیار صحیح میفرمایید . هیچ چیز و هیچ کس بی عیب نیست .
    بطور مثال من این روش را پرتابل سازی نرم افزار ها می نامیدم اما بعد متوجه شدم که این روش مجازی سازی نرم افزار ها می باشد (یعنی نرم افزار داخل یک محیط شبیه سازی شده اجرا می شود )

اما مشکل شما انقدر ها هم که شما ذکر فرمودید سخت نبود . در واقع اصلا احتیاج به هیچ تنظیم اضافی نبود . دقیقا مطابق آموزش انجام شد . فولدر Capture هم داخل Sandbox ایجاد شد . فقط شما قبل از پرتابل کردن نباید آدرس پوشه Capture را از داخل تنظیمات تغییر بدهید .همچنین شما هنگام Capture کردن هنگامی که سوال می پرسد برای محل ذخیره ، نباید آدرس محل ذخیره را تغییر بدهید و از دکمه ی Up و دیگر دکمه ها نیز استفاده نکنید ، فقط باید بر روی Save کلیک کنید . همین . و خواهید دید که پوشه ی capture داخل Sandbox ایجاد خواهد شد و شات شما هم به داخل آن خواهد رفت .

برای رفع مشکل ایجاد فایل اضافی در سیستم میزبان توصیه میکنم که ابتدا نرم افزار پرتابل شده ی خود را با استفاده از Tu مانیتور کنید تا ببینید چه فایلی یا کلید رجیستری اضافی در سیستم میزبان ایجاد میکند سپس قسمت Isolation در کتاب را دوباره مطالعه بفرمایید . البته واجب هم نمیباشد که حتما هیچ فایلی ایجاد نکند و این تنها مشخصه ی یک نرم افزار پرتابل به معنای واقعی است . در این آموزش به اندازه نیاز به آموزش هر نرم افزار پرداخته شده و البته کفایت می کند .

در رابطه با به هم ریختن تنظیمات در سیستم میزبان هم تنها نرم افزاری که اینجانب با آن برخورد داشتم و این مشکل را داشت Pot Player بود (من با همه ی نرم افزار ها برخورد نداشته ام ) و مشکلش هم فقط در ویندوز ایکس پی بود . نرم افزار برای بار اول به خوبی با تمامی تنظیماتی که اعمال کرده بودم باز میشد اما به محض این که آن را بسته و مجددا باز میکردم تمام تنظیمات به تنظیمات پیشفرض تبدیل می شد و چاره ی کار هم این بود که هنگامی که نرم افزار را برای بار اول در ایکس پی اجرا میکنیم ابتدا وارد تنظیمات شویم و در قسمت General تیک گزینه ی Store Settings To .ini File را بزنیم . همین .

در ضمن قرار نیست همه ی نرم افزار های پرتابل شده یا مجازی سازی شده به خوبی و بدون هیچ مشکلی روی هر سیستمی اجرا شوند .در کل مهم نیست نرم افزار پرتابل شود یا مجازی سازی شود . مهم این است که بخوبی کار کند .

فیلم زیر را دریافت و تماشا بفرمایید . (هنگام گرفتن شات از کلید های ترکیبی ALT+CTRL+E استفاده کردم ، برای Video Capture هم باید ALT + C را بزنید و در پنجره ی بعدی باز شده نباید آدرس را تغییر بدهید . فقط بر روی Start و Stop کلیک کنید ) . اگر قانع نشدید بگویید تا خود نرم افزار پرتابل شده را برای شما آپلود کنم .

ویرایش توسط M-AUDIO : 03-05-2012 در ساعت 15:56
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. نمایش اطلاعات

کسی سریال اسپون رو نداره بزاره؟؟؟

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض یک ویدئوی آموزشی جدید

درباره :

در این ویدئو با استفاده از آموزش بالا به ساختن نسخه ی قابل حمل از یکی از بهترین نرم افزارهای نمایش فایل ها ی PDF یعنی Foxit Reader (از لحاظ سبک تر بودن و همچنین امنیت بیشتر نسبت به Adobe Reader) پرداخته شده است . این بار به نکات جدیدی توجه شده که از جمله ی آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود :

• استفاده از یک گزینه ی جدید در نرم افزار Spoon Studio بعنوان Delete Sandbox On Application Shutdown
    • اقدام به پاک کردن فایل هایی که در نسخه ی پرتابل از برنامه کارایی ندارند جهت کاهش حجم نسخه ی قابل حمل از برنامه
    • مانیتور کردن نسخه ی پرتابل شده توسط Tu برای مطمئن شدن از این که نرم افزار پرتابل به غیر از Sandbox در جای دیگر اثری از خود باقی نمیگذارد

توضیحات بیشتر :

یکی از گزینه های دیگر در قسمت Process Configuration نرم افزار Spoon Studio گزینه ای بنام Delete Sandbox On Application Shutdown میباشد و همان گونه که از نامش پیداست جهت پاکسازی Sanbox برنامه پس از بستن برنامه می باشد . این به این معنی می باشد که هرگونه تنظیمات خاص که در نرم افزار پرتابل اعمال شود پس از بستن نرم افزار پاک خواهد شد و به حالتی که از قبل از پرتابل کردن تنظیم شده بود باز خواهد گشت . حال دلیل استفاده از چنین گزینه ای در اینجا این بود که این نرم افزار ، در بار اول که پرتابل شد با یک مشکل روبرو بود و آن هم این بود که بر روی ویندوز 7 نوع 64بیتی پس از پرتابل کردن ابتدا برای بار اول که باز می شد بخوبی با تنظیمات پیشین که اعمال کردیم کار می کرد اما پس از بستن و باز شدن مجدد به تنظیمات کارخانه باز میگشت و همان سوال های ابتدایی را میپرسید و مشکل بعدی نیز این بود که حتی پس از تنظیم مجدد باز هم در دفعه ی بعد همان اتفاق قبلی تکرار می شد و تنظیمات ذخیره نمی شد . در اینجا دو کار میشد که انجام شود . یکی اجازه دادن به نرم افزار برای ذخیره ی تنظیماتش خارج از Sandbox و روی سیستم میزبان و دیگری گزینه ای که در بالا به آن اشاره کردیم . با توجه به اینکه یک نرم افزار نمایش فایل های PDF تنها کارش باز کردن سریع و نمایش فایل PDF است و آن چنان تنظیمات خاصی نیز ندارد تصمیم به فعال سازی این گزینه گرفته شد .

چند نکته مفید :

در هنگام پاک کردن فایل هایی که برای نسخه ی قابل حمل از برنامه کارایی ندارند ، نهایت دقت را داشته باشید .
    در هنگام پاک کردن کلید های رجیستری باقی مانده از نرم افزار ، بصورت دستی یا توسط Tu نهایت دقت را داشته باشید و باتوجه به فیلم از این موضوع اطمینان حاصل نمایید .
    همیشه نسخه ی پرتابل ساخته شده توسط خودتان را قبل از انتقال به فرد دیگر ، بر روی تمامی ویندوز هایی که در دسترس دارید امتحان نمایید .
    برای مشاهده ی فیلم آموزشی با بالا ترین کیفیت (البته تنها در این مورد) از Windows Media Player با تنظیمات داخل عکس که در پیوست ها قرار داده ام استفاده نمایید ( یا پخش کننده ی محبوب خودتان در صورت دارا بودن تنظیمات مشابه) و پس از باز کردن فیلم ، سایز پلیر را دست نزنید .

دانلود از 4Shared

دانلود مستقیم با قابلیت Resume

تصاویر پیوست شده
    ویرایش توسط M-AUDIO : 14-05-2012 در ساعت 15:29
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. نمایش اطلاعات

Question

سلام و عرض خسته نباشید به همه اساتید
    آموزش های خیلی خوبی گذاشتین خصوصا آموزش های ویدئویی!
    این Spoon ظاهرا برنامه خوبیه ولی تنظیمات زیادی داره!؟
    از اساتید محترم خصوصاً M-AUDIO عزیز می خوام در مورد منو Setting و توضیح بدن؟ در مورد Delete Sandbox فرمودین بقیه کارشون چیه؟

اینکه هر کدوم رو تیک بزنیم چی میشه:

ویرایش توسط naser69 : 03-05-2012 در ساعت 19:17

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amirfz3021
    کسی سریال اسپون رو نداره بزاره؟؟؟
    این برنامه کرک داره و کرک اش هم داخل فایل دانلودی هست

14. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز قصدم زیر سوال بردن آموزش نبود بلکه می خواستم بگم آموزش کاملی نبود وباید کامل تر بشه

یک مثال دیگه میزنم
    مثلا من می خواهم یک Ultra Iso پرتابل کنم چه طور می تونم با این نرم افزار این کار بکنم که وقتی روی ویندوز 32 بیت اجرا میشه درایور 32 بیتش برای ویندوز تعریف بشه واگر برای 64 بیت استفاده کردم درایور 64 بیتش برای اون شناسایی یا تعریف بشه بدون اینکه یک پرتابل 64 یا 32 بیت مجزا ایجادکنم این کار کاملا عملیه و من برای خودم ساختم

برای کا ام پلیر
    دوست عزیز
    اگر فلودر capture که در اون (Sandbox) ایجاد میشه بهش دقت کنی مثلا برای اولین بار روی ویندوز نصب شده در درایو c این پرتابل را اجرا کنیم بعد بخواهیم اون رو دوباره روی یک ویندوز دیگه فرضا نصب شده روی درایو D اجرا کنیم دیگه آدرس تغییر کرده و اون تعریف شده نیستش

دوما من پرتابل نرم افزار هامو روی یک فلش می ریزم اگر بخواهم اجازه بدهم کهSandbox ایجاد شده بمونه از فضای فلشم کم میشه پس باید طوری عمل کنم که اون حذف بشه اما همه تنظیمات و فولدر ها ی که باید ایجاد شه هم بمونه
    امیدوارم تونسته باشم منظور خودم را برسونم

نیازی هم به نرم افزار TU نداری
    یک مسئله خیلی مهم در پرتابل کردن
    باید از یک ویندوزی تازه نصب شده بدون آپدیت و نصب نرم افزار استفاده بشه حالا چه طوری
    ابتدا یک

VMware Workstation

را نصب کرده بعد یک ویندوز 7 32 و همچنین یکی هم 64 نصب میکنیم بعد کافیست این ویندوز هایی که نصب کردیم رو در یک جای دیگه کپی کنیم که هر بار نخواهیم دوباره ویندوز نصب کنیم تا بعد از پرتابل کردن با یک کپی پیست ویندوز fresh برگرده

خود نرمافزار اسپون استدئو دارای اسکن اولیه (قبل از نصب نرمافزار پرتابل شونده) و یک اسکن ثانویه است که فوق العاده قوی اسکن میکنه پس چه نیاز به TUداریم

حتما اطلاعات اندکی که دارم اینجا می گذارم (یاد گیری لازم استفاده از نرم افزار setup ساز Nsis و spoon studio در ایجاد یک پرتابل مورد دلخواه)

عنوان: آموزش Spoon Studio
    مشاهده صفحه

ویرایش توسط M-AUDIO : 13-02-2014 در ساعت 21:52

15. نمایش تشکر

16. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

در پاسخ به جناب naser69
    عزیز
    سلام
    باتشکر از شما بابت اینکه وقت گذاشتید و آموزش اینجانب را مطالعه نمودید . در مورد سوالی که فرمودید خدمتتان عرض کنم همانطور که شما هم متوجه شدید این نرم افزار تنظیمات بسیار زیادی دارد که البته به پر کاربرد ترین ها و عام ترین های آنها اشاره کردم . دیگر گزینه ها ، اکثراً کاربرد های خاص دارند که برای آموزش آنها ، احتیاج به دانش بیشتر در مورد دلیل قرار گرفتن این گزینه ها در Spoon میباشد . برای مثال گزینه ای بانام SVM در بخش Process Configuration موجود میباشد که spoon Studio در سایت خودش راجع به نحوه ی استفاده از این گزینه نوشته اما راجب خود SVM توضیح خاصی ذکر نکرده است . پس برای درک SVM ناگریز مجبور می شوم در منابع دیگر جستجو کنم . گزینه های دیگر مانند Enhaced DRM Campatibility ، Spawn COM servers within virtualized environment و Enhanced DEP Campatibility هم به همین صورت و یا قسمت Command line arguments . اگر فرصت کافی موجود بود با کمال میل برای شما و دیگر دوستان در مورد تنظیمات Spoon Studio توضیح میدادم .
    Spoon Studio Documentation

در پاسخ به جناب habenyamin
    عزیز
    با سلام . نکات جالب و مفیدی در مورد VMWare Workstation ذکر فرمودید که جای آنها در کتاب من خالی است (همچنین Nsis) . شاید به این دلیل که در این آموزش ، تمام سعی من بر این بود که مطلب را پیچیده نکنم و اسکریپت نویسی که احتیاج به تخصص بیشتر دارد را به آن اضافه نکنم . به یقین مطلب بی فایده ای در آموزش درج نکرده ام . پس استفاده از Tu را کماکان به قابلیت اسکن Spoon Studio ترجیح میدهم . در مورد KMPlayer عرضم به حضورتان که مهم نیست از چه آدرسی اجرا شود زیرا مادام اینکه Isolation پوشه Capture بر روی حالت Full قرار دارد در هر صورت این پوشه در Sandbox ایجاد خواهد شد مگر اینکه یک نسخه KMPlayer بر روی سیستم میزبان از قبل نصب شده باشد . در مورد استفاده از نرم افزار های پرتابل شده (مجازی شده) از روی فلش مموری هم عرض کنم که پوشه ی Sandbox معمولا حجم بسیار ناچیزی در مقابل حجم خود نرم افزار پرتابل ایجاد میکند .
    بگذریم .
    به نظر میرسد که یک آموزش تازه را شروع کرده اید . من به اندازه ی لازم در آموزش خود توضیح داده ام . حال نوبت شماست تا من و دیگر دوستان را از اطلاعات گران بهای خود بهره مند نمایید .

17. نمایش تشکر

18. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض (مهم) فیلم آموزشی جدید با محوریت مشکلات پس از پرتابل کردن

درباره :

در این ویدئو ی آموزشی به مشکلات احتمالی خواهیم پرداخت که ممکن است پس از پرتابل کردن نرم افزار برای ما پیش بیاید . اینبار دیگر مانند ویدئو های قبلی مراحل را از ابتدا پیگیری نکردیم و کار را دقیقا از هنگامی شروع نمودیم که پس از ساخت نسخه ی پرتابل از برنامه و پاک کردن نسخه ی نصب شده از روی سیستم در هنگام تست متوجه شدیم که نرم افزار ما دارای مشکلاتی می باشد که البته این مشکلات نیز قابل حل میباشند . در این ویدئو به سراغ یکی از بهترین و پیشرفته ترین نرم افزار ها جهت رایت انواع فیلم های DVD یعنی VSO ConvertXtoDVD 4.1 رفتیم .

توضیحات بیشتر :

به نظر شما نرم افزاری که روی درایو C نصب شده و همه ی آدرس های آن در رجیستری نیز با درایو C آغاز شده و در همان ویندوز مجازی سازی شده ، هنگامی که در یک سیستم دیگر که ویندوز آن برروی درایو D نصب شده اجرا می شود چگونه می تواند تشخیص بدهد که ویندوز و سایر پوشه ها مانند ,Program Files , Application Data , ProgramData , Documents و غیره نیز در درایو D واقع شده اند ؟ جواب این سوال بدینگونه میباشد : هنگامی که نرم افزاری را توسط خود Spoon مانیتور میکنیم و یا هنگامی که آنرا توسط ابزار های قوی تر مانند Tu مانیتور کرده و سپس وارد میکنیم اولین کاری که صورت میگیرد این است که آدرس های پوشه ها و همچنین آدرس هایی که توسط نرم افزار مورد نظر در رجیستری ثبت شده اند به آدرس های شناخته شده توسط Spoon Studio تغییر میابند . بفرض مثال نرم افزار ما این کلید را در رجیستری ایجاد کرده است :

و پس از وارد شدن به Spoon Studio به این آدرس و به شکل صحیح زیر تغییر یافته است .

اما همیشه اینگونه نیست . گاهی ممکن است چند کلید خاص را بدون ارور خاصی اصلاً وارد نکند(تجربه شده) ، گاهی اوقات نیز ممکن است نرم افزار دچار اشتباه شود و کار تبدیل کلید ها را به شکل صحیح انجام ندهد ، گاهی هم ممکن است ما بخواهیم این کار را به گونه ای که خودمان میخواهیم تنظیم نماییم (دقیقا مانند تنظیم محل Sandbox برنامه) و یکی از این موارد را در این فیلم آموزشی به خوبی انجام داده ایم . نحوه ی پیدا کردن محل های تعریف شده برای Spoon را نیز در این فیلم به تصویر کشیده ایم . بدینگونه که شما پس از دیدن این فیلم قادر خواهید بود در یک نرم افزار تبدیل که دارای آدرس پوشه ی خروجی می باشد مانند (bigasoft Total Video Converter ، ConvertXToDVD و هر نرم افزار مشابه دیگر ) تنظیمات را به گونه ای اعمال کنید که نرم افزار پرتابل شده را بر روی هر ویندوزی و رو روی هر درایوی که اجرا کنید ، آدرس پوشه ی خروجی دقیقاً محل نرم افزار پرتابل تعیین شود و همچنین در کنار Sandbox ایجاد شود نه داخل آن . این امر مهم و مفیدی است .
    همانطور که جناب Habenyamin در پست آموزشی قبلی خود ذکر فرمودند در مورد تنظیمات قسمت Isolation همیشه نمی توان به یک گونه عمل کرد و گاهاً بعضی از نرم افزار ها مانند ConvertXtoDVD ، ما را وادار به تصمیم گیری مجدد در بخش Isolation مینمایند .به یکی از این موارد به همراه راه حل آن به خوبی در این فیلم پرداخته شده است . امیدوارم از دیدن این فیلم استفاده ی لازم را ببرید .

دریافت :

دانلود از رپیدشیر

دانلود مستقیم با قابلیت Resume

(فایل ProgramOptions.DAT برای کالیبره کردن Tu آپدیت شده درون آرشیو قرار داده شده است ، در این فایل تمام مسیر های مهم رجیستری به همراه یکی از پوشه های مهم ویندوز اضافه گردیده است)
    (برای مشاهده ی فیلم آموزشی با بالا ترین کیفیت (البته تنها در این مورد) از Windows Media Player با تنظیمات داخل عکس که در پیوست ها قرار داده ام استفاده نمایید ( یا پخش کننده ی محبوب خودتان در صورت دارا بودن تنظیمات مشابه) و پس از باز کردن فیلم ، سایز پلیر را دست نزنید .)
    ویرایش توسط M-AUDIO : 27-05-2012 در ساعت 20:35
    نمایش امضاء

19. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •