نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 10

موضوع: آموزش #c مقدماتی

1. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Icon18 آموزش #c مقدماتی

"هوالحق"

. عرض سلام.. قصد دارم برای آشنایی بیشتر اعضای انجمن و بازدید کنندگان محترم الفبای کلی و پیشگفتار هایی از زبان برنامه نویسی سی شارپ(#c) رو خدمتتون عارض بشم..
    .
    در پایان آموزش ها به امید خدا هدف این هستش که بتونیم در محیط ویژوآل استودیو یک برنامه ی ساده بنویسیم..

/آموزش شامل:
    آشنایی و شروع کار با vs
    آشنایی با داده ها و متغییر ها
    معرفی و آموزش استفاده از عبارت های محاسباتی و ریاضی
    آشنایی با دستور های منطقی و شرطی
    .
    هدف از این آموزش آشنایی کاربران سطوح متوسطه و نیمه حرفه ایی بامحیط برنامه نویسی هستش ..(حداقل ویرایش و ادیت چند سورس ساده)
    .
    فهرست مطالب در پست اول به روز می شود..!
    باتشکر از آقا سیروس و کمک های ایشون

2p4i.png
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

درود
    بهتر نیست با cpp شروع کنید؟
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط arefgh96
    درود
    بهتر نیست با cpp شروع کنید؟
    اون طور که من وارد مباحث سی پلاس و سی پلاس پلاس شدم دستورات تقریبا یکی بود با تفاوت این که احساس میکردم لقمه رو سه دور دارم دور سرم میچرخونم..
    به نظرم الان صریح بودن وقابل فهم بودن مطلب بهتره..البته این برمیگرده به تفاوت سلیقه..همینم تموم کنم همت عظیمم رو میرسونه
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. ناظم بخش arefgh96 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط a.abedzadeh313
    اون طور که من وارد مباحث سی پلاس و سی پلاس پلاس شدم دستورات تقریبا یکی بود با تفاوت این که احساس میکردم لقمه رو سه دور دارم دور سرم میچرخونم..
    به نظرم الان صریح بودن وقابل فهم بودن مطلب بهتره..البته این برمیگرده به تفاوت سلیقه..همینم تموم کنم همت عظیمم رو میرسونه
    بنظرم c# تمیز تر از cpp هستش و کار کردن باهاش راحت تر،ازون جهت گفتم cpp که کمی سخت تره و بعدش میشه راحت تر رو c# و زبان های زیر شاخه مسلط شد.
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض پیشگفتار و مقدمه(جلسه ی یک)

#جلسه ی اول
    آشنایی با زبان ها و سطوح برنامه نویسی :

زبان های برنامه نویسی از نظر نزدیکی به زبان گفتاری یا محاوره ایی به سه دسته ی زیر تقسیم می شوند:

سطح پایین(low level language) زبانی که از زبان گفتار و محاوره دور و به زبان کامپیوتر(اسمبلی *صفر و یک) نزدیک می باشد.

زبان سطح میانی(medium level language)در این دسته زبان های برنامه نویسی نزدیک به زبان محاوره ایی بوده و دستوراتی برای دسترسی و کنترل سخت افزار نیز گنجانده شده است.

و حالا زبونی که ما باهاش سر و کار داریم..
    زبان سطح بالا(high level language)زبانی بسیار نزدیک به زبان محاوره ایی..این نوع از زبان برنامه نویسی بیشترین استقبال را در بین زبان های برنامه نویسی داشته اند.صدها زبان سطح بالا در مراکز متلف ساخته شده اند ولی عمومی نشده اند یا محبوبیت کمی داشته اند..به خاطر محبوبیت این گونه زبان ها نسخه های مختلفی برای کاربران وجود دارد .
    java و #c از زبان های سطح بالا به حساب می آیند..
    .
    .
    آشنایی با سی شارپ:

این زبان همزمان با معرفی لایه ی net. از طرف شرکت مایکروسافت معرفی و توضیع شد..
    زبان سی شارپ شباهت های بسیاری نسبت به زبان های جاوا و سی پلاس پلاس دارد با این تفاوت که سعی شده است مشکلات برطرف و مزایا به آن افزوده شود..
    نکته دو نقطه#زبان سی شارپ به بزرگی و کوچکی حروف حساس است..!
    .
    برای نوشتن یک برنامه باید از یک ادیتور متن استفاده کنیم(مثل نوت پد ویندوز)
    برای ساخت یک فایل اجرایی یا به قول خودمون همون فایل با پسوند exe. باید برنامه ترجمه شود..
    حالا فایل قابل اجرا شدن می باشد..
    .
    من خودم همچین آموزشی رو ببینم مستقیم میگم باشه حالا..مرحله اول چیه؟

مرحله اول..
    نوشتن الگوریتم برنامه..ما اول از همه اول لازم داریم تا روی برنامه ایی که قراره تولید بشه فکر کنیم..مراحل رو ذهنی یا با قلم ترسیم کنیم..اهداف برنامه رو مشخص کنیم..

مرحله ی دوم..
    آماده کردن وسایل پیش نیاز..همون طور که برای رانندگی نیاز به ماشین و دانش رانندگی هستش دقیق ماهم نیاز به وسایل برنامه نویسی داریم هم نیاز به دانش..
    اول که یه تکست ادیتور یا یه ویرایشگر متنی نیاز داریم..نوت پد رو هممون تو سیستم هامون داریم.دوم یه مترجم نیاز داریم(برای نصب مترجم و اجرای برنامه حتما لایه ی نرم افزاری net fream work. رو نصب کنید)

بیشتر بگم !
    مایکروسافت لایه ی net. رو برای ویندوز طراحی کرد..حالا باقی سیستم عامل هارو چه کنیم؟چه جوری برناممون رو ترجمه و اجرا کنیم..؟
    خوشبختانه که عرض شود برنامه هایی مثل mono هستن که میتونن مترجم رو , روی سیستم عامل های دیگه مثل linux / unix / bsd / os x و.. ترجمه کنن..
    برای دانلود به سایت زیر سر بزنید..

عنوان:
    go-mono

مشاهده صفحه

پایان جلسه ی اول

تکمیلی :
    شروع کار با ویژوآل استودیو شروع نمیشه بلکه با نوت پد شروع میکنیم..هم برا راحت تر جا افتادن مفاهیم/هم دونستن قدر محیط vs
    امیدوارم تونسته باشم مفاهیم اولیه رو خوب برسونم..
    سوالی بود در حد توان هم بنده و هم دوستان دریغ نمیکنیم..

یاعلی
    ویرایش توسط S!RUS : 16-02-2016 در ساعت 15:53 دلیل: قرار دادن لینک در تگ مربوطه
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام من در برنامه نویسی 0 هستم و میخوام شروع کنم از کجا شروع کنم و سایت خوبی هست که مطلب آموزشی داشته باشه و از چه نرم افزار های باید استفاده کرد؟
    ممنون

12. نمایش تشکر

13. عضو ممتاز shahrabiamir آواتار ها
    نمایش اطلاعات

درود دوست عزیز

اول باید مشخص کنی که میخوای توی چه محیطی برنامه بنویسی:

1)تحت ویندوز : زبانهای مختلفی هستند که معروفترینهاش C# , C++ , Java.
    2)تحت وب : ASP.NET , PHP. البته PHP آسونتره اما ASP.NET امکاناتش به لطف نرم افزار فوق العاده ویژوال استودیو قویتره.
    3)موبایل و تبلت : جاوا برای اندروید و ++C برای iOS و #C برای ویندوز فون.

سایت خوب هم بستگی به زبان انتخابی ات داره. اگه اربابت(!) مایکروسافته سایت خودش بهترین راهنما برای سی شارپ و سی پلاس پلاس هست. سایت اوراکل و java2s هم برای جاوا خوبه. سایتهای دیگه ای هم هستن مثل stackoverflow , codeproject.

یادم رفت نرم افزاری که برای جاوا استفاده میشه مثلا نت بینز و اکلیپس که به نظر من نت بینز راحت تره.

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط agi1391
    سلام من در برنامه نویسی 0 هستم و میخوام شروع کنم از کجا شروع کنم و سایت خوبی هست که مطلب آموزشی داشته باشه و از چه نرم افزار های باید استفاده کرد؟
    ممنون
    سلام
    میتونی از سایت هیلتن که فیلم های رایگان در زمینه برنامه نویسی قرار میده استفاده کنید.
    اینم از لینک سایت:www.heilton.com

16. نمایش تشکر

17. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط agi1391
    ممنون
    سلام..!
    دوستان راهنمایی های خوبی کردن..
    نظر من اینه که اول از همه باید با اصلیت و کلیت برنامه نویسی آشنا شد..
    منظور چیدمان و مفهوم دستورات..باقی موارد کلیشه هستش و فقط تو هر زبون دستوراتی که یک کار رو انجام میدن نوشتارشون تغییر میکنه..
    از نظر من از پایه های html شروع کنید بعد به زبون های برنامه نویسی ایی مثل سی شارپ و سی پلاس پلاس و جاوا رو بیارین بهتره..
    درضمن الان هم آموزش سی شارپ رو داریم به زبان ساده بیان میکنیم در همین تاپیک..
    موفق باشید..@
    نمایش امضاء

18. نمایش تشکر

19. عضو حرفه ای a.abedzadeh313 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض شروع برنامه نویسی(جلسه ی دوم)

#جلسه ی دوم

اولین برنامه به زبان #c (ارزیابی و توضیحات تکمیلی) :

//اولین و ساده ترین قطعه کدی که میتونیم باهاش شروع کنیم..

این قطعه کد(سورس) یک پیغام متنی روی سیتمتون به نمایش در میاره..
    #میتونید با نگاه کردن به کد بالا حدس بزنید چی نمایش میده..؟

تجزیه ی کلمات :
    یه سری کلمات همیشه مفهوم خاصی دارن و یه کار مشخص شده ایی انجام میدن. با نگاه به قطعه کد بالا مثلا void , class , static ..
    به این کلمات کلمات #رزرو شده میگن..

یه کلمات دیگه ایی هم اضافه بر کلمات رزرو شده میبینیم که بیشتر حکم نام رو تو قطعه کد ما دارن مثل WelcomeToCsharp . کلی که بخوام بگم نامی که طبق سلیقه ی برنامه نویس برای برنامه انتخاب میشه رو #شناسه(identifier) میگن..

باقی موارد که توی صفحه ی کدها میبینید علامت ها هستن(. , )( } { " ) در واقع این کدها برای نشون دادن شروع و پایان هر برنامه هستن..

با نگاهی کلی تر نسبت به برنامه:
    -__________________-

برنامه با یک قسمت به نام کلاس class شروع شده است و بعد آن شروع متن با } کلید خورده است.
    #برای شروع } و برای پایان بعد از اتمام کار { گذاشته می شود..
    بعد از کلاس با یک اسپیس و یا فاصله نام برنامه نوشته می شود.. (WelcomeToCsharp)

-__________________-

بعد از کلاس نوبت به قسمتی به نام متد(method) میرسد..
    به این قسمت متد مِین(main) گفته می شود..
    این قسمت بدنه ی برنامه می باشد.
    کامل تر که بگیم بعد از نوشتن متد main شما دستوری وارد کنید توی برنامتون اجرا میشه..البته همون طور که گفتم اول آکولاد } باز میشه بعد از دستورات {بسته میشه..

-__________________-

آخرین قسمتی که تو دید ما هستشداخل متد Main هستش که یک دستور اجرایی به شمار میاد..دستور های اجرایی به کامپیوتر اعلام میکنن که باید چه کاری انجام بشه..

این قطعه کد پیامِ #learning c رو چاپ میکنن..
    برای مفهوم بیشتر بخوام بگم این که هر متنی که داخل " " نوشته بشه عیناً چاپ میشه..class: یک قالب کلی از برنامه که داده بر روی آن قرار میگیرند..
    console: یک کلاس آماده در زبان سی شارپ است که عملیات های ورودی و یا خروجی(صفحه کلید /ماوس/مانیتور) در آن تعریف شده است..

نکته:
    نام یک کلاس توسط برنامه نویس انتخاب می شود..بین کاراکتر اسم ها نباید فاصله ایی وجود داشته باشد..!سعی کنید برای راحتی خودتون و کاربر از اسمی مطابق با عممل برنامه استفاده کنید..برای این که از فاصله استفاده نمیشه متن زیبایی خودش رو معمولا از دست میده /بهتره برای بهتر کردن متن از روش پاسکال استفاده کنیم..به این صورت که حرف اول هر کلمه با حروف بزرگ شروع بشه..!

method: متد مجموعه ایی از دستورات برای انجام یک کارِ لازم است..

شما با دوبار فشردن کاراکتر ( / ) قبل از جمله میتونید تعیین کنید که این خط که نوشتید در برنامه تاثیری نداشته باشه..به عبارتی با نوشتن این متون فقط برنامه نویس میتونه با مراجعه به کدها اون خط رو ببینه..(مثل کامنت در مجموعه برنامه های آفیس..! )
    مثال:
    //این قطعه کدی که تو خط بالاست محاسبه ی اعداد زوج هستش..

نکته:
    اگه برنامه بیشتر از یک خط بود از علامت */ و /* هم باید استفاده بشه..!

//نیاز به الگوریتم بهتر
    */
    شروع آموزش مقدماتی سی شارپ..
    نمایش متن
    برنامه نویسی با نوت پد و ویژوآل
    /*

-__________________-

توجه کنید که سی شارپ نیز مانند سی پلاس پلاس و سی و جاوا نسبت به بزرگی و کوچکی حروف حساس است..

-__________________-
    و در نهایت شروع برنامه نویسی:
    قدم اول: نوشتن و تایپ یک برنامه
    همون طور که اشاره کردیم برای نوشتن یک برنامه به محیط یک ویرایشگر متنی یا تکست ادیتور نیازمندیم..
    توجه کنید که برای نوشتن متن از وورد یا دیگر برنامه های آفیس و مادل وورد استفاده نکنید..!
    در این صورت کد های اضافی مربوط به صفحه بندی / رنگ و فونت و.. را به کد شما اضافه میکند که مترجم در زمان ترجمه ی برنامه انتظار آن هارا ندارد و برنامه دچار مشکل می شود..

قدم دوم:برنامه را ذخیره کنید..
    صرفنظر از این که در چه ویرایشگر متنی برنامه رو نوشتین برنامه رو در مکان مشخص و با فرمت معین ذخیره کنید..
    به این منظور به گزینه ی file بروید / گزینه ی save as.. رو انتخاب کنید.. و بعد از انتخاب نام cs. در انتها برای فرمت آن قرار دهید..

قدم سوم: ترجمه و اجرای برنامه
    برای ترجمه ی برنامه مسیر زیر را دنبال کنید:
    1-وارد cmd شوید..! (میتوانید کلید ویندوز + r را وارد کرده و سپس cmd را تایپ و اینتر را بزنید)

2-به پوشه ایی که برنامه ی خود را با فرمت cs ذخیره کرده اید بروید..
    3- دستور Dir *.cs را وارد کنید و از وجود برنامه ی خود مطلع شوید..

4-پس از یافتن فایل خود با استفاده از مترجم آن را ترجمه کنید..
    cs.نام فایل
    با اجرای دستور بالا مترجم شروع به ترجمه ی برنامه میکند و اگر تمامی کار هارا به درستی انجام داده باشید(برنامه ی net. نصب شده باشد / تایپ دستورات درست انجام شده باشد/مسیر درست باشد و برنامه هیچ خطایی نداشته باشد ) پیغامی با مزمون زیر مشاهده خواهید کرد..!

microsoft <r> visual c# compilier version 4.0.30319.17.929
    for microsoft (r).net reamwork 4.5
    copyright (c) microsoft corporation all rights reserved.

در صورت موفق گذراندن این مرحله فایلی با نامی که خودمان وارد کرده بودیم با فرمت exe. در مسیری که برنامه را ذخیره کرده بودیم ساخته می شود که می توانید با تایپ دستور dir از آن مطلع شوید..
    برای اجرای برنامه به محل ساخت برنامه بروید و نام فایل را با پسوند exe. وارد نمایید و برنامه را اجرا نمایید.

تبریک..! اولین برنامه ی اجرایی خود را نوشتید..!

پایان جلسه ی دوم

پایانی:
    جلسه ی بعد در مورد ترجمه اطلاعات بیشتری میدم که شامل ترجمه و اجرا و گزارش خطاها و نحوه ی رفعشونه..
    موفق باشید..!
    نمایش امضاء

20. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •