نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 از مجموع 5

موضوع: آموزش کامل نرم افزار Internet Download Manager

1. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض آموزش کامل نرم افزار Internet Download Manager

با سلام .

تقریبا آموزشی برای این نرم افزار به طور جامع به زبان فارسی وجود ندارد ، تصمیم گرفتم که آموزشی نسبتا جامع و کامل را درباره این نرم افزار تهیه کنم تا دراختیار شما عزیزان برای اشنایی بیشتر با قسمت های مختلف این نرم افزار قدرتمند و معروف انجام دهم.

همچنین از آقایان رضا نعمتی (7sky) و عباس قمری ( Player ) به خاطر همکاری و کمک در تکمیل شدن این آموزش تشکر بسیار ویژه دارم.

اضافه میکنم تمامی مشکلات و مباحث مربوط به این نرم افزار فقط در تاپیک زیر مطرح شود و از پرسش سوالات و مشکلات خود در این تاپیک خودداری کیند :

:Link Button:

رمز فایل زیپ :

forum.softgozar.com
    هرگونه کپی برداری از این آموزش بدون درج نام نویسنده و انجمن سافتگذر ممنوع میباشد.
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط Moralist! : 03-09-2013 در ساعت 14:51
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز

با تشکر از زحمات شما.

فقط یک توصیه : این که به کار بردن عبارت forum.softgozar.com در پس زمینه همه صفحات کمی اذیت کننده است اگر مثلا هر پنج صفحه یک بار استفاده شده بود بهتر بود.

در ضمن می توانید آن را به سایت سافت گذر معرفی کنید تا در بخش Ebook قرار بگیرد.

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

خیلی خوب و جامع بود
    البته یک سری نواقص جزپی همچون نداشتن فهرست و یا نداشتن بخش بندی مناسب رو داره که مطمینا بعد از بر طرف کردن این نواقص جز آموزش های خیلی خوب میشه

دوستان عزیز توجه داشته باشند که انجمن سافت گذر یکی از اهداف اصلی خودش رو تو نگارش اینگونه آموزش ها ( چه نرم افزار های به ظاهر ساده و یا حتی چه نرم افزار های پیچیده و تخصصی ) می دونه...و ضمنا از طرف تیم مدیریت سافت گدر نیز مورد حمایت قرار می گیرن و خود بنده نیز تلاش می کنم تا دوستان عزیز رو در نگارش آموزش های مد نظر در حد توان کمک کنم
    بدیهی است در صورت استمرار اینگونه فعالیت ها و همچنین تلاش اعضای انجمن می تونیم تیم آموزش قوی تشکیل داده و تالار انجمن آموزش خودمون را فعال تر نماییم.
    ممنون
    موفق باشید
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط shikabzar.ir
    سلام
    ببخشید بعضی وقت دانود منیجر بنده طوری هنگ میکنه که باعث میشه کل سیستمم هنگ کنه ومجبور میشم نرم افزار رو قطع کنم! علت این مشکل چی میتونه باشه؟
    با سلام . دوست عزیز خیلی به انجمن خوش امدید و لطفا سوال خودتون را در مبحث مربوط به اینترنت دانلود منیجر http://forum.softgozar.com/forum443/thread249.html ذکر کنید تا زودتر به نتیجه برسید چون این پست مربوط به اموزش نرم افزار مربوطه میباشد . پیشاپیش با تشکر
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام

پست های سوال و جوابی جداسازی و به این تاپیک منتقل گردید و برای جلوگیری از تکرار مجدد اینکار توسط کاربران جدید، موضوع بسته شد.
    لازم به ذکر هست که نپرسیدن سوال در تاپیک های بخش آموزش یک قانون نیست. بلکه به انتخاب و اعلام خود ایجاد کننده تاپیک آموزشی می باشد که در پست اول این تاپیک نیز اعلام شده بود. موفق باشید.

10. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •