صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 15

موضوع: اموزش Auto Gordian Knot AutoGK 2.55

1. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض اموزش Auto Gordian Knot AutoGK 2.55

با عرض سلام
    چندی پیش به عزیزی قول داده بودم که اموزش Rip کردن DVD را به صورت کامل بگذارم که بدلیل مشغله کاری و سفر این امر مقداری به تاخیر افتاد

خوب اصل ماجرا....
    مدتی زیادی بود که بدنبال نرم افزاری برای Rip کردن DVD بودم که قابلیت های زیر را پشتیبانی کند...
    1- هماهنگی کامل صدا و تصویر (مهم)
    2- محیط کاربری اسان حتی بدون نیاز به انتخاب فرمت تبدیل
    3- پیشتیبانی از زیر نویس
    4- تحویل زیر نویس به صورت فایل جداگانه و عدم اتصال ان به فیلم (مهم)
    5- امکانات بسیار بالا در محیطی آسان

نرم افزارهای زیادی را امتحان کردم بیشتر انها هماهنگی صدا و تصویر را از بین میبرند ، تعدادی از انها محیط کاربری مشکلی دارند به صورتی که کاربر مقداری برای اعمال تنظیمات دچار سردرگمی میشود (مانند xilisoft DVD Ripper) ، تعدادی از زیر نویس پیشتیبانی میکنند ولی متاسفانه ان را به فیلم Merage میکنند ( متصل میکنند) ، تعدادی هم که اصلا از زیر نویس پیشتیبانی نمیکنند.....
    بعد از مدتها تست با چند نرم افزار پرقدرتی که در این زمینه بود به Auto Gordian Knot - AutoGK 2.55 رسیدم و میتوان گفت تمامی امکانات بالا را در خود جمع کرده است که فقط یک مشکل دارد که قابل چشم پوشی است

خوشبختانه سافت گذر این نرم افزار را همراه با ملزومات ان ، درون سایت قرار داده است

ضمنا عزیزان دقت داشته باشند که Xilisoft Video Converter Ultimate نیز قادر به ریپ کردن میباشد ولی زیر نویس را پیشتیبانی نمیکند و هم چنین Xilisoft DVD Ripper Ultimate از زیر نویس پشتیبانی میکند ولی به دلایلی ( عدم هماهنگی صدا و تصویر ، محیط کاربری و تنظیمات پیچیده ،......) توضیح داده نمیشود

خوب در مرحله اول نرم افزار Auto Gordian Knot - AutoGK 2.55 و DVDDecrypter موجود در سایت را دانلود میکنیم . نرم افزار اول برای ریپ کردن و نرم افزار دوم برای کپی کردن DVD استفاده میشود

البته استفاده از نرم افزار DVDDecrypter ضرورتی ندارد ولی به منظور راحتی کار و افزایش سرعت معمولا از این نرم افزار استفاده میکنند

نرم افزار DVDDecrypter نیاز به توضیح خاصی ندارد طی چند مرحله خلاصه این نرم افزار را توضیح میدهم
    1- DVD را درون سیستم قرار دهید
    2- نرم افزار را اجرا و از منوی ان Mode File را انتخاب کنید و یا کلید F را از صفحه کلید بفشارید
    3- مشاهده میکنید که تمامی فایل درون DVD انتخاب شده اند
    4- در قسمت Destination مکان ذخیره فایل را انتخاب کنید سپس دکمه پایین انرا بزنید بعد از دقایقی فایلهای درون DVD در قسمت مورد نظر کپی خواهند شد

[CENTER]

پس از کپی کردن DVD درون هارد اقدام به Rip کردن ان میکنیم
    نرم افزار AutoGK 2.55 را باز میکنیم
    ابتدا توضیحی پیرامون قسمت های مختلف ان
    1- Input File: ورودی فایل VTS_01_0.IFO و یا فایلهایی با پسوند VOB ( در ادامه توضیحاتی در مورد فایل ورودی ذکر خواهم کرد)
    2- Output File: خروجی برنامه با پسوند AVI
    3- Source Information: پنل مشخصات فایل انتخابی
    4- Audio track : صوت های موجود در DVD
    5- Subtitle track: زیر نویس های موجود
    6- تنظیمات خروجی برنامه
    7- تنظیمات پیشرفته برنامه
    8- عملیات پس از اتمام ریپ کردن
    9- صفحه دستورات نرم افزار
    10- توضیحات

[CENTER]

مرحله اول: شما فایل DVD را در قسمت Input File وارد میکنید. حال به چه صورت....
    شما درون هر DVِD با سه نوع فایل روبرو هستید BUP , IFO , VOB . با پسوند BUP هیچگونه کاری نداریم اکثر عملیات ما یا بر روی فایلهای IFO میباشد گاهی اوقات هم پسوندهای VOB

شما بدنبال فایلی با نام VTS_01_0.IFO بگردید و انرا درون نرم افزار باز کنید
    چنانچه فیلم شما داری یک تراک باشد ( با Chapter اشتباه نشود ) بدون هیچگونه سوالی این فیلم درون نرم افزار لود میشود
    ولی چنانچه DVD مورد نظر شما دارای بیشتر از یک تراک باشد با پنجره زیر مواجه میشوید که تراک مورد نظر را انتخاب کنید شما با استفاده از زمان ذکر شده در همین پنچره میتوانید فایل فیلم خود را پیدا کنید ( معمولا بالاترین زمان مربوط به فیلم میباشد)

[CENTER]

اینکه گفتم فایل VTS_01_0.IFO را باز کنید به همین دلیل بود که شاید قصد داشته باشید تبلیغات و یا پشت صحنه های یکم فیلم را ریپ کنید که فقط با انتخاب فایل VTS_01_0.IFO این امر برای شما امکان پذیر میباشد

2- در قسمت دوم نیز مکان و نام فایل را برای ذخیره شدن انتخاب میکنیم
    3- همانطور که مشاهده میکنید اطلاعات فایل نیز درون کادر سوم نوشته شده است
    4- در این قسمت نیز صوت های درون تراک انتخاب شده ( و برای فیلم زبان های فیلم ) را مشاهده میکنید
    شما میتوانید تمامی انها و یا یکی از این زبان ها را بسته به نیاز خود انتخاب کنید البته پیشنهاد میشود قبل از انتخاب فیلم DVD را در پلیر پخش کرده و نسبت به کیفیت و زبان مورد نظر اینها اطلاع پیدا کنید
    5- در اینجا نیز زیر نویس مورد نظر را انتخاب کنید همچنین میتوانید چند زیر نویس را با هم انتخاب کنید
    6- این قسمت که برای کاهش حجم برنامه بسیار کاربردی میباشد، تنظیمات مربوط به حجم خروجی برنامه میاشد
    گزینه اول و دوم نیاز به توضیحات خاصی ندارد و واضح است شما میتوانید حجم خروجی را به دلخواه انتخاب کنید قسمت سوم هم شما میتوانید به درصد تعیین کنید که فیلم خروجی شما چند درصد نسبت به فایل اصلی کاهش حجم داشته باشد
    در رابطه با حجم میتوان گفت که 700 مگابایت برای یک فیلم 90 دقیقه ای مناسب میباشد و به ازای هر دقیقه اضافه شما 8 مگ به حجم خروچی اضافه کنید تا کیفیت شما کاهش نداشته باشد
    7- این قسمت هم چند تنظیم مختصر و ساده دارد که کاربردی میباشد

[CENTER]

در قسمت اول شما میتوانید رزولیشن خروجی برنامه را تنظیم نمایید که بهترین گزینه همان Auto میباشد تا هماهنگی طول و عرض رعایت شود
    قسمت دوم هم مربوط به صدا میباشد که همان Auto بهترین حالت است
    در قسمت سوم هم شما با دو گزینه مواجه میشوید:
    گزینه اول فقط زیر نویس های متصل شده به فیلم را استخراج میکند
    Codec هم کدک Rip را مشخص میکند که پیشنهاد میشود از XviD استفاده نمایید

گزینه دوم که به نظر من کاربرد خوبی دارد زیر نویس را به صورت دو فایل استخراج میکند و همراه فیلم متصل نمیکند بنابراین تا هنگامی که ان دو فایل موجود باشد زیر نویس نیز نمایش داده میشود و هنگامی که موجود نباشد و یا با فیلم هم نام نباشند زیر نویس قابل پخش شدن نیست پیشنهاد میشود که این گزینه را همیشه فعال نگه دارید به چند دلیل گاهی اوقات قصد دارید که از صحنه ای از فیلم عکس بگیرید خوب اگر زیر نویس متصل به فیلم باشد ممکن است که در همان حالت زیر نویس نیز داخل عکس شما باشد که مطلوب نیست و یا گاهی اوقات زیرنویس زبان دیگری و یا استایل دیگری را قصد دارید بر روی فیلم اجرا نمایید که خوب اگر زیرنویس متصل به فیلم باشد باعث تداخل میشود
    دقت داشته باشید که هنگامی که گزینه Use external subtitle را انتخاب میکنید دو نکته را رعایت داشته باشید اول اینکه Winrar بر روی سیستم شما نصب باشد ( نسخه 32 بیتی حتی در ویندوزهای 64 بیتی هم نسخه 32 بیتی باید نصب باشد )
    8- با استفاده از این گزینه میتوانید عملیات پس از اتمام Rip کردن را مشخص کنید
    9- این پنجره نیز صف برنامه را نشان میدهد به اینصورت که شما میتوانید چندین دستور را به برنامه فرمان دهید که در این صف قرار گیرد و به ترتیب عملیات Rip کردن را انجام دهد
    10- این قسمت نیز تنظیمات اعمال شده بر روی نرم افزار را نشان میدهد
    11- همچنین شما میتوانید پس از اعمال تنظیمات دلخواه با استفاده از این دکمه پیش نمایش فایل را مشاهده نمایید (بدون زیر نویس)
    12- در پایان بعد از اعمال تنظیمات دکمه Add Job را بزنید تا دستور شما به صف انتقال وارد شود و در صورتی که عملیات دیگری دارید انرا وارد صف کنید و در غیر اینصورت دکمه Start را بزنید
    خوب عملیات Rip کردن شروع میشود فقط نکته ای که باید مد نظر داشته باشید که این عملیات با توجه به طراحی نرم افزار مقداری زمان بر است همانگونه که سافت گذر گفته تقریبا برای یک فیلم 90 دقیقه ای حدود 45 دقیقه بیشتر زمان خواهد برد این یکی از اشکالات این نرم افزار است که امید میرود در نسخه های جدید هماهنگی کاملتر و بهتر با CPU سیتستم داشته باشد تا زمان تبدیل کاهش پیدا کند
    و از مزایای این نرم افزار که در بالا ذکر کردم هماهنگی کامل صدا و تصویر میباشد که هیچگونه مشکلی در این زمینه دیده نمیشود همچنین کیفیت بدست امده با این نرم افزار بسیار بالا میباشد در صورتی که نرم افزارهای دیگر Rip چنین کیفیتی را تحویل نمیدهند ( با ملاحظه حجم)

استفاده و یا کپی از این فقط با ذکر منبع مجاز میباشد

کابران میتوانند تمامی مشکلات خود را در همین تاپیک بیان کنند

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت rahro14 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Arrow RE: اموزش Auto Gordian Knot AutoGK 2.55

سلام وقتی در قسمت Input File فایل .ifo رو لود میکنم این ارور رو میده :

وقتی هم فایل vob رو لود میکنم این ارور رو میده :

؟؟؟

4. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: اموزش Auto Gordian Knot AutoGK 2.55

با سلام بدلیل فارسی بودن مسیر فایل ها اینگونه پیغامی میدهد
    معمولا ویندوز با فارسی مشکل دارد

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام

اول اینو بگم که من دوتا آموزش فوق العاده تو این فروم تا الان خوندم یکیش همین آموش مال جناب مورالست بزرگوار بود ودیگری مال جناب آقای سروش که هر دو عالی بودند. دست تک تک این دو دوستم رو برای ادامه ی کار آموزش به گرمی میفشارم. ( میدونم دکمه ی سپاس هم هست!!!)
    اما جندتا سوال از یونس خان میخواستم داشته باشم.
    من از ظهر تا الان حدود ده بار کانورت با این نرم افزار رو انجام دادم چندتا مشکل داره خواهش میکنم پیگیری بفرمایید :
    1. اینکه در بعضی dvd ها هنگام preview صدا بسیار بم است
    نمیدونم تا الان فیلم رو خیلی کند کردید( حالا با ذستگاه یا با نرم افزار تو کامپیوتر) دیدید چطور صدا بم میشه, دقیقا همین مورد برای من اتفاق می افته( بم بودن وحشتناک صدا) یه جور کندی شدید صدا هم میشه گفت.
    البته نه تو همه ی موارد تو بعضی ها.

2. در بخش ( predefined size) منظور چیه؟ من که چیزی نتیجه نگرفتم از این بخش.

3.در بخش target quality (در همون قسمت) آیا واقعا رو کیفیت تاثیر میگذاره؟ چون من که حقیقت باز تاثیر چندانی حس نکردم. (یعنی هیچ تاثیری)

یه توضیح مختصر بدید ممنون میشم.

بازم ممنون فوق العاده و تحسین برانگیز بود
    یا علی مدد

6. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

این بم بودن صدا برای من هم در بسیاری از DVD ها بوده ولی فایل خروجی هیچ مشکلی نداشته است شما تصور کنید کانورتی که حدود یک ساعت طول میکشد نرم افزار سر چند دقیقه یک پیش نمایش به شما نمایش میدهد طبیعتا باید تفاوت قابل ملاحظه ای با فایل خروجی داشته باشد
    ضمنا اگر DVD شما دارای چند زبان صدا است ، زبان های دیگر را نیز امتحان کنید

با توضیح لغت برای شما روشن خواهد شد...
    Predifined یعنی از پیش تعریف شده ( استاندارد ) در این قسمت شما میتوانید حجم های استاندارد را مشاهده کنید و برای کانورت انها را انتخاب کنید مثلا CD 700 مگابایت DVD 4.7 گیگا بایت ، 2 CD 1400 مگابایت ، مثلا چنانچه شما 700 را انتخاب کنید نرم افزار یک فایل با حجم 700 مگ به شما تحویل میدهد تا به راحتی بر روی CD قابل رایت باشد و چنانچه 2 CD را انتخاب کنید نرم افزار به شما دو فایل 700 مگابایتی را تحویل میدهد که هر کدام بر روی یک CD قابل رایت باشد و به همین منوال...

حقیقتا من هنوز از قسمت target quality استفاده ای نکردم چون نیازی ندیدم ولی به عنوان مثال اگر کیفیت فیلم ورودی را 100 درصد در نظر بگیریم این قسمت برای ما روشن میشود مثلا اگر بر روی 50 در صد بگذاریم طبیعتا باید کیفیت فیلم به نصف تقلیل پیدا کند و به همین منوال

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    اولا این سوال مرا جواب مدیر انجمن سافت گذر ان این است وقتی شما یک دی وی دی را به 2 سی دی تبدیل می کنی به شکل فرمت اوی است دستگاه ویدیو سی دی اصلا فرمت اوی را پخش نمی کنند باید به فرمت ام پی جی تبدیل شود وقتی با نرو روی سی دی رایت کنی نرو ابتدا این فرمت را کد گذاری می کند ودر نتیجه وقتی رایت می کند روی سی دی کیفیت فیلم بسیار پایین می اید برای این مشکل چه راهکاری دارید بشه این فیلم دی وی دی را به 2 ویدیو سی دی قابل پخش در دستگاه ویدیو سی دی داشته باشه دستگاه ویدیو سی دی فقط فرمت ام پی جی وی سی دی پخش می کنه ایا این میشه دی وی دی به فرمت ام پی جی تبدیلش کرد بدون افت کوچکترین کیفیت وگرنه فرمت اوی فایده ندارد چون فرمت دی وی دی است

8. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط majid_1359' pid='13014' dateline='1318353658
    سلام
    اولا این سوال مرا جواب مدیر انجمن سافت گذر ان این است وقتی شما یک دی وی دی را به 2 سی دی تبدیل می کنی به شکل فرمت اوی است دستگاه ویدیو سی دی اصلا فرمت اوی را پخش نمی کنند باید به فرمت ام پی جی تبدیل شود وقتی با نرو روی سی دی رایت کنی نرو ابتدا این فرمت را کد گذاری می کند ودر نتیجه وقتی رایت می کند روی سی دی کیفیت فیلم بسیار پایین می اید برای این مشکل چه راهکاری دارید بشه این فیلم دی وی دی را به 2 ویدیو سی دی قابل پخش در دستگاه ویدیو سی دی داشته باشه دستگاه ویدیو سی دی فقط فرمت ام پی جی وی سی دی پخش می کنه ایا این میشه دی وی دی به فرمت ام پی جی تبدیلش کرد بدون افت کوچکترین کیفیت وگرنه فرمت اوی فایده ندارد چون فرمت دی وی دی است
    دوست عزیز اصلا هدف ما در اینجا که رایت بر روی سی دی است هدف این است که به یک حجم استاندارد در بیاوریم که برای نقل و انتقال راحت تر باشیم ضمنا به عنوان یک قانون در ریپ کردن هر 90 دقیقه در صورتی که بخواهیم کیفیت مناسبی داشته باشیم 700 مگابایت میشود این نرم افزار هم بر روی همین اصل برنامه ریزی شده است
    بله اگر هدف این باشد که به فرمت قابل پخش در سی دی رام تبدیل شود نیاز به یک مقاله جدا و اموزش جدا میباشد هدف در اینجا فقط و فقط ریپ کردن میباشد

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Moralist!' pid='13029' dateline='1318408509
    نوشته اصلی توسط majid_1359' pid='13014' dateline='1318353658
    سلام
    دوست عزیز اصلا هدف ما در اینجا که رایت بر روی سی دی است هدف این است که به یک حجم استاندارد در بیاوریم که برای نقل و انتقال راحت تر باشیم ضمنا به عنوان یک قانون در ریپ کردن هر 90 دقیقه در صورتی که بخواهیم کیفیت مناسبی داشته باشیم 700 مگابایت میشود این نرم افزار هم بر روی همین اصل برنامه ریزی شده است
    بله اگر هدف این باشد که به فرمت قابل پخش در سی دی رام تبدیل شود نیاز به یک مقاله جدا و اموزش جدا میباشد هدف در اینجا فقط و فقط ریپ کردن میباشد
    سلام
    دوست عزیز این فاید هنداره که باید فیلم که تبیدل کردی از دی و ی دی به سی دی دستگاه ویدیو سی دی خانگی پخش کند فرمت اوی را دشتگاه پخش نمی کند منم قبول دارم هدف رایت سی دی است اما ایا این سی دی را دستگاه خانگی پخش می کند ؟

10. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

بله درست است که پخش نمیکند چون اصلا هدف من از این اموزش این نبوده است که خروجی تحویل بگیریم که قابل پخش بر روی پلیر باشد هدف من فقط و فقط اموزش ریپ کردن بوده است

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Moralist!' pid='13036' dateline='1318411229
    بله درست است که پخش نمیکند چون اصلا هدف من از این اموزش این نبوده است که خروجی تحویل بگیریم که قابل پخش بر روی پلیر باشد هدف من فقط و فقط اموزش ریپ کردن بوده است

سلام
    فرض هدف بخواهد پخش روی دستگاه ویدیو سی باشد ان وقت باید چکار کرد ؟

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)