صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 12 از مجموع 12

موضوع: آموزش Spoon Studio

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض آموزش ساخت نرم افزار پرتابل با استفاده از nsisو spoon studio قسمت دوم ادامه مطلب

Child processes

اطلاعات زیادی در موردش ندارم

چیزی که می دونم بعضی نرم افزارها برای شناسایی فایلهایی که ساپور ت میکنند(execution) از فایلهایی چون dll یا exe یا غیره استفاده میکنند. مثلا کا ام پلیر فایل 3gp ساپور میکنه وقتی براش تعریف بشه شکل اون در هر پوشه به صورتی از آیکون های کا ام در میاد که با کلیک روی اون کا ام اجرا میشه و شروع به خوندن میکنه که این کار را توسط KMPSetup.exe انجام میده ( با عث تعییراتی در رجیستری ویندوز میشه)

پس Child processes اغلب برای انجام تنظیماتی در ویندوز قبل اجرای نرم افزار استفاده میشه
    ممکن است برای نصب وعزل سرویسهای درایوری هم مورد استفاده قرار گیرد

دو گزینه اینجا وجود دارد
    1-
    Spawn child process within virtualized environment

اگر این گزینه تیک نخوره child processمیتونه در محیط ویندوز هم ایجاد بشه (چه بد)

2-

Spawn COM servers with virtualized environment

اگر این تیک نخوره child processمیتونه روی ویندوز غیر از محیط مجازی هم اثر گزار باشه (چه بد)

نکته در برخی موارد اگر تیک بخوره هم نرم افزار مجازی دچار مشکل میشه (به به یک درد سر)

ابتدا روی یک ویندوز مجازی پاک با اسپون یا total uninstall یک اسکن اولیه انجام بدهید

به طور مثال برای ultra iso تیکهایی را می گذاریم بعد اسکن ثانویه را انجام میدهیم اگر تغییراتی نداشت در ویندوز خوب خوبه اگر داشت و در رجیستری و غیره تغییراتی را ایجاد کرد چه کار کنیم.

را ه حل اگر مشکل پیش اومد
    برای اینکه هرگز به این مشکل بر نخورید بریم از اول شروع کنیم
    بعداسکن اولیه برای ایجاد نرم افزار مجازی, ابتدا نرم افزار نصب میکنیم بعد کلیه این تنظیمات را انجام میدیم تا در اسکن ثانویه این گونه تنظیمات که باعث تغییراتی در ویندوز می شوند ,توسط اسپون دیده شوند نرم افزار اسپون به طور اتوماتیک اینگونه تغییرات را در حالت Full Mode قرار میده (به به چه عالی) ما خودمون هم یک چکی می کنیم تا تماما روی حالت فول باشند. خوب حالا اگر نرم افزار مجازی ایجاد بشه باتنظیماتش اجرا میشه و اگر یک یوزر (استفاده کننده ) تیک ها بر داره یا بگذاره چون در حالت فول مد از قبل وجود داشته دیگه روی ویندوز ایجاد نمیشه .

به عکس زیر توجه کنید نرم افزار پرتابل کا ام و و vlc در حالت اجرای همزمان هستند با تمام تنظیمات که اونو در حالت فول مد قرار دادم

نتیجه کار

یک پوشه آهنگ را از رو دسکتاپ به صورت معمول باز میکنم آیکون طبق معمول به طور پیش فرض به شکل ویندوز مدیا پلیر است اما همین پوشه را با کا ام پرتابل و یابا VLC پرتابل باز میکنم به شکل خودش هستند بدون اینکه تغییراتی در ویندوز ایجاد گردد.
    به عکس زیر توجه کنید

گزینه
    Read-only virtual environments

اگر تیک بخور به استفاد کنند اجازه هیچ گونه تغییر یا تحولی(To block all modifications to the virtual environment) را نمیده این خوب نیست چون حق همیشه با استفاده کننده است.

گزینه
    Automatic sandbox reset

اگر این گزینه تیک بخوره sand Box که محل ذخیره تنظیمات و ایجاد پوشه هایی است بعد از بستن نرم افزار مجازی حذف میشه.
    از یک بابت خوب اینکه وقتی من روی فلشم از پرتابلها استفاده میکنم (بعضی از اونها دارای حجم زیادی هستند) و فضای زیادی را از من میگیرند) حذف میشه
    از این بابت بد است اگر استفاده کنده تغییراتی ازقبیل تعییرپوسته برنامه یا تعیین آدرس خاص برای پوشه یا فولدر انجام میده با بستن نرم افزار مجازی ازبین میره

خوب من چه کار کنم که هم تنظیماتم بمونه وهم sand box حذف شود( با کمک نرم افزار Nsis که بعدا شرح خواهم داد)

گزینه
    Shutdown process tree on root process exit

وقتی این گزینه تیک بخوره هر تغییراتی توسط نرم افزار مجازی در ویندوز ایجاد بشه حذف میشه.
    به دو مطلب زیر توجه کنید
    اگر سرویسی که حالت auto strat تیک خوره و حالت Keep Alive تیک نخورده باشه بعد از بستن نرم افزار مجازی اگر توسط نرم افزار اصلی بسته نشه توسط اسپون بسته میشه ( البته نمیدونم چرا در ورژن جدیدش اغلبا این کار را انجام نمیده اما ورژن های قدیمی تر 9.0 این کار همیشه انجام میداد)
    مطلب دوم
    نرم افزار پرتابلی که تو این حالت درست شده را اجرا کنید (من Jet Audioاجرا کردم)
    در قسمت run یا search ویندوز regedit.exe را تایپ کنید و به آدرس زیر برید
    HKEY_CURRENT_USER\Software\Xenocode

بعد از بستن نرم افزار به روی تب view رفته و اون refresh کنید

می بینید که این تغییرات پاک شده در ویندوز سون باید درحالت ادمین نرم افزار اجرا کنید تا این کار انجام شود (یک از نقصهای اسپون است چون وقتی من User هستم و این قسمت رجیستری (
    HKEY_CURRENT_USER)مال منه و من میتونم توی اون تغییراتی را انجام بدهم پس باید بتونم حذف هم بکنم)

ادامه دارد
    ویرایش توسط habenyamin : 22-05-2012 در ساعت 19:37

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض آموزش ساخت نرم افزار پرتابل با استفاده از nsisو spoon studio قسمت دوم ادامه مطلب

گزینه Compress payload

با گذاشتن تیک این گزینه نرم افزار مجازی که ساخته میشه دارای حجم کمتری است فشرده میشه

شما منو بالا نرم افزار اسپون به روی تب Advanced دو گزینه profile ,Stream model میبنید که چنانچه نرم افزار مجازی را فشرده کنید قابلیت استفاده از آنها را نخواهید داشت ( اطلاعاتی در مورد profile ,Stream model ندارم)

نکته : بعضی از برنامه ها که فشرده میشوند درست کار نمی کنند

گزینه Startup executable optimization

اگر این تیک بخوره sand box ایجاد شده دارای جحم کمتری خواهد بود. چرا؟
    اگر درحالتی که این گزینه تیک نخورده باشده پرتابلی بسازید و اون اجرا کنید و
    ( ازاون استفاده کنیدیا کارتون را انجام بدید) بعد ببندید و داخل سند باکس برنامه برید می بینید در اون بعضی فایلها EXE و غیره وجود داره. که در صورتی که تیک خورده باشه اینها دیگه ایجاد نمی شوند.

نکته: بعضی وقتهاپرتابل دچار مشکلاتی میشه ا
    لبته خیلی کم پیش می آید.

گزینه
    Spoon command-line arguments

اگر این گزینه تیک بخوره برنامه به شما اجازه استفاده از command-line را می دهد.

command-line چیه؟

یک سری دستوراتی که اگر به فایلی داده بشه (البته اگر برنامه نویس براش تعریف کرده باشه) یک سری کار ها را انجام میده دو ن
    مونه را نشونتون میدم
    اگر شما یک Your Uninstaller! روی سیستم نصب کنید یک Shortcut روی دسکتاپ می سازه طبق عکس زیر command-line(گزینه ) در اون ویراش کنید بعد روی شورت کات کلیک کنید بیبینید چی میشه( disk cleaner برنامه فعال میشه)

( برنامه نصبی) setup ultra iso را با Universal Extractor
    اکسترکت کنید (ترحیحا یونیورسال اکسترکتور آپدیت شده اگر ندارید از لینک زیر بگیرید خودم اکثر آتیمهاشو که لازم داشتم آپدیت کردم)
    در اون در فایلهای اکسترکت شده فایل install_script را با نود پد باز کنید طبق عکسی گذاشتم
    می بینید اوترا ایزو درایورهاشو با فایل isocmd.exe باcommand-line -i ,-rعزل ونصب میکنه

دانلود
    Universal Extractor
    Universal Extractor.rar
    یا
    پرشین گیگ - دانلود - Universal Extractor.rar

گزینه Window class isolation
    این گزینه از نرم افزار مجازی برای جلوگیری از دیدن کلاس پنجره از طریق پروسه های خارجی است. به عنوان مثال، ممکن است این گزینه استفاده شود برای جلوگیری از تعامل بین نسخه های مجازی و غیر مجازی نرم افزار مشابه هنگامی که برنامه را چک می کند.

Window class چیه؟

به سایت زیر برید برنامه Autoit ترجیحا فایل zipشده را دانلود کنید.

AutoIt Downloads - AutoItScript

در داخل برنامه فایل Au3Info.exe را اجرا کنید روی پنجره باز شده کلیدی به نام Finder tool می بینید اونو با موس بگیرید و بیندازید روی یک برنامه ای که بازه تصویر های زیر را بینید

گزینه Enhanced DEP compatibility for legacy applications

DEP compatibility چیه؟

ابزار جلوگيري كننده از اجراي داده ها (DEP)، از اجراي كدهاي اجرايي در قسمت­هايي از حافظه كه براي ذخيره داده در نظر گرفته شده اند، جلوگيري مي­كند. یا می توان اینگونه گفت: پیشگیری از اجرای داده ها (DEP) مجموعه ای از سخت افزار و نرم افزار فن آوری با انجام چک های اضافی بر روی حافظه که با هدف پیشگیری از کد های مخرب در حال اجرا بر روی یک سیستم می باشد.

به طور کلی نوعی امنیت در برابر کدهای مخرب ( malicious code)
    كه اگر در قسمت تنظيمات BIOS، بخش مربوط به فعالسازي پشتيباني DEP (NX enable) را علامت زده بزنید .گزینه DEP براي تمامي برنامه ها فعال می شود.

نکته:
    در اسپون این تنظیمات, در درجه اول برای برنامه های مجازی در حال اجرا بر روی ویندوز 2003 استفاده می شود.

DRMمخففdigital rights management است. برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر برید.

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%...AA%D8%A7%D9%84

گزینه Trace process starts in debug output

debugging چیه؟
    دیباگ کردن و یا همان رفع اشکلات ، یکی از حیاتی ترین کارهای لازم است که هر برنامه نویس می بایست بعد از اتمام کدنویسی انجام دهد و اشکالات احتمالی پروژه خود را رفع نماید . این باگ ها ممکن است موجب اختلال در کارکرد برنامه شود.
    من همیشه این گزینه را فعال می کنم.
    شما ممکن یک نرم افزاری نصب کنید که باخودش یک درایور نصب و این درایور مناسب برای اجرای بعضی نرم افزارهای دیگه نباشد. در حالت debug تاحد امکان این به صورت سیستماتیک حل می شه.

برای اطلاعات بیشتر در اینترنت سرچ کنید
    یک لینک برای اطلاعات بیشتر
    http://www.ehow.com/info_12179807_de...utm_source=ask

گزینه Force read-share files

وقتی این گزینه تیک بخوره تمام
    share files برای همیشه برای نرمافزار مجازی قابل خواندن میشه.
    این گزینه استفاده می شود برای غلبه بر مسائل مربوط به سازگاری ناشی از نقض به اشتراک گذاری است.

من هیمشه این گزینه را فعال میکنم.

گزینه Always launch child processes as current user

اگر این گزینه فعال باشد اگر user نر افزار مجازی را در حالت ادمین یا یوزر یا در هر حالت قابل دسترس اجرا کنه تمام child processes
    در حالتی که یوزر از نرم افزار مجازی استفاده کنه اجرا میشوند. و اگر تیک نخورهد اسپون دسترسی child processes ها را محدود میکنه.

من هیمشه این گزینه را فعال میکنم.

گزینه Emulate elevated security privileges
    بعضی از نرم افزار فقط در حالت ادیمن قبلیت استفاده دارند که در وینذوز 7 یا وسیا اگر روش برید با ایکون خاصی هستند (مثلPartitionWizard) . یعنی در حالت غیر ادمین یا کار نمیکنند یا دچار اختلال در کارایی انها میشه . در این حالت که کما میدونیم این نر م افزار باید فقط در حالت ادمین استفاده بشه و دارای این خاصیت هم است این گزینه را تیک میزنیم

مهم

شما زمانی از این گزینه استفاده کنید که مطمئن هستید این نرم افزار باید درحالت ادمین اجرا بشه.

تبAdvanced

گزینه merged Platforms

فرض کنید یک نرم افزاری که می دونیم برای xp و سون قابلیت نصب داره (ساخته شده) وماروی ویندوز سون اون را پرتابل میکنیم
    و پرتابل ساخته شده روی سون عالی کار میکنه اما روی xp اجرا نمیشه یا خوب کار نمی کنه حالا باید چه کار کرد؟

خوب ما یک با روی xp ویک بار هم روی سون کارهای پرتابل را انجام می دهیم در فلورهای ایجاد شده دو فایل به طور مثالSnapWinXP.xapplوSnapWin7.xappl در این قسمت ادغام میکنیم و مشکل حل خواهد شد.

گزینه
    profile ,Stream model

کاربردش را نمی دانم

گزینه های Import Configuration و Apply Configuration

VMware ThinApp Enterprise یک نرم افزار پرتابل ساز است فرض کنید میخواهید یک نرم افزاری که با اون کارهای پرتابل انجام دادید بخواهید با اسپون هم یک تستی بکنیم با انتخابImport Configuration و انتخاب فایل ini این کار انجام می گیره اسپون دو فرمت Msi .ax. را هم ساپورت میکنه
    Apply Configurationتا حالا از این گزینه استفاده نکردم برای اطلاعات بیشتر به راهنمای برنامه مراجعه کنید

پایان آموزش نرم افزار اسپون
    ویرایش توسط habenyamin : 25-05-2012 در ساعت 13:38

4. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)