Child processes
اطلاعات زیادی در موردش ندارم
چیزی که می دونم بعضی نرم افزارها برای شناسایی فایلهایی که ساپور ت میکنند(execution) از فایلهایی چون dll یا exe یا غیره استفاده میکنند. مثلا کا ام پلیر فایل 3gp ساپور میکنه وقتی براش تعریف بشه شکل اون در هر پوشه به صورتی از آیکون های کا ام در میاد که با کلیک روی اون کا ام اجرا میشه و شروع به خوندن میکنه که این کار را توسط KMPSetup.exe انجام میده ( با عث تعییراتی در رجیستری ویندوز میشه)
پس Child processes اغلب برای انجام تنظیماتی در ویندوز قبل اجرای نرم افزار استفاده میشه
ممکن است برای نصب وعزل سرویسهای درایوری هم مورد استفاده قرار گیرد
دو گزینه اینجا وجود دارد
1-
Spawn child process within virtualized environment
اگر این گزینه تیک نخوره child processمیتونه در محیط ویندوز هم ایجاد بشه (چه بد)
2-
Spawn COM servers with virtualized environment
اگر این تیک نخوره child processمیتونه روی ویندوز غیر از محیط مجازی هم اثر گزار باشه (چه بد)
نکته در برخی موارد اگر تیک بخوره هم نرم افزار مجازی دچار مشکل میشه (به به یک درد سر)
ابتدا روی یک ویندوز مجازی پاک با اسپون یا total uninstall یک اسکن اولیه انجام بدهید
به طور مثال برای ultra iso تیکهایی را می گذاریم بعد اسکن ثانویه را انجام میدهیم اگر تغییراتی نداشت در ویندوز خوب خوبه اگر داشت و در رجیستری و غیره تغییراتی را ایجاد کرد چه کار کنیم.
را ه حل اگر مشکل پیش اومد
برای اینکه هرگز به این مشکل بر نخورید بریم از اول شروع کنیم
بعداسکن اولیه برای ایجاد نرم افزار مجازی, ابتدا نرم افزار نصب میکنیم بعد کلیه این تنظیمات را انجام میدیم تا در اسکن ثانویه این گونه تنظیمات که باعث تغییراتی در ویندوز می شوند ,توسط اسپون دیده شوند نرم افزار اسپون به طور اتوماتیک اینگونه تغییرات را در حالت Full Mode قرار میده (به به چه عالی) ما خودمون هم یک چکی می کنیم تا تماما روی حالت فول باشند. خوب حالا اگر نرم افزار مجازی ایجاد بشه باتنظیماتش اجرا میشه و اگر یک یوزر (استفاده کننده ) تیک ها بر داره یا بگذاره چون در حالت فول مد از قبل وجود داشته دیگه روی ویندوز ایجاد نمیشه .
به عکس زیر توجه کنید نرم افزار پرتابل کا ام و و vlc در حالت اجرای همزمان هستند با تمام تنظیمات که اونو در حالت فول مد قرار دادم
نتیجه کار
یک پوشه آهنگ را از رو دسکتاپ به صورت معمول باز میکنم آیکون طبق معمول به طور پیش فرض به شکل ویندوز مدیا پلیر است اما همین پوشه را با کا ام پرتابل و یابا VLC پرتابل باز میکنم به شکل خودش هستند بدون اینکه تغییراتی در ویندوز ایجاد گردد.
به عکس زیر توجه کنید
گزینه
Read-only virtual environments
اگر تیک بخور به استفاد کنند اجازه هیچ گونه تغییر یا تحولی(To block all modifications to the virtual environment) را نمیده این خوب نیست چون حق همیشه با استفاده کننده است.
گزینه
Automatic sandbox reset
اگر این گزینه تیک بخوره sand Box که محل ذخیره تنظیمات و ایجاد پوشه هایی است بعد از بستن نرم افزار مجازی حذف میشه.
از یک بابت خوب اینکه وقتی من روی فلشم از پرتابلها استفاده میکنم (بعضی از اونها دارای حجم زیادی هستند) و فضای زیادی را از من میگیرند) حذف میشه
از این بابت بد است اگر استفاده کنده تغییراتی ازقبیل تعییرپوسته برنامه یا تعیین آدرس خاص برای پوشه یا فولدر انجام میده با بستن نرم افزار مجازی ازبین میره
خوب من چه کار کنم که هم تنظیماتم بمونه وهم sand box حذف شود( با کمک نرم افزار Nsis که بعدا شرح خواهم داد)
گزینه
Shutdown process tree on root process exit
وقتی این گزینه تیک بخوره هر تغییراتی توسط نرم افزار مجازی در ویندوز ایجاد بشه حذف میشه.
به دو مطلب زیر توجه کنید
اگر سرویسی که حالت auto strat تیک خوره و حالت Keep Alive تیک نخورده باشه بعد از بستن نرم افزار مجازی اگر توسط نرم افزار اصلی بسته نشه توسط اسپون بسته میشه ( البته نمیدونم چرا در ورژن جدیدش اغلبا این کار را انجام نمیده اما ورژن های قدیمی تر 9.0 این کار همیشه انجام میداد)
مطلب دوم
نرم افزار پرتابلی که تو این حالت درست شده را اجرا کنید (من Jet Audioاجرا کردم)
در قسمت run یا search ویندوز regedit.exe را تایپ کنید و به آدرس زیر برید
HKEY_CURRENT_USER\Software\Xenocode
بعد از بستن نرم افزار به روی تب view رفته و اون refresh کنید
می بینید که این تغییرات پاک شده در ویندوز سون باید درحالت ادمین نرم افزار اجرا کنید تا این کار انجام شود (یک از نقصهای اسپون است چون وقتی من User هستم و این قسمت رجیستری (HKEY_CURRENT_USER)مال منه و من میتونم توی اون تغییراتی را انجام بدهم پس باید بتونم حذف هم بکنم)
ادامه دارد
بوک مارک ها