نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 از مجموع 3

موضوع: آموزش قدم به قدم استفاده از BitDefender Total Security 2013 + تصویری

1. عضو حرفه ای MoRe آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض آموزش قدم به قدم استفاده از BitDefender Total Security 2013 + تصویری

صفحه اصلی آنتی ویرس

همه ی گزینه هارو روشن کنید

تنظیمات بخش آنتی ویروس برای داشتن بیشترین امنیت

نحوه خارج کردن فایلهای از چرخه اسکن

تنظیمات بخش قرنطینه

بخش فایروال

اموزش کامل دادن اجازه دسترسی یک نرم افزار به اینترنت توسط این نرم افزار

اگر میخواهید مانع دسترسی بشوید گزینه Deny رو انتخاب کنید

تنظیمات فایروال برای داشتن بهترین امنیت

دوستانی که اینترنت حجمی دارن طبق عکس زیر عمل کنند

در نهایت حتما قبل از انجام هر کاری سیستم رو ریستارت کنید تا نظیمات درست کار کنند

نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

تصاویر دیده نمیشوند

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض بوت فلش

سلام من تازه وارد جمعتون شدم و زیاد به محیط اینجا اشنا نیستم حالا نمیدونم جای این سوالم اینجاست یانه ولی ببخشید بچه ها خیلی به این کار نیاز ضروری دارم هر کی بتونه به مشکل من حل کنه بخدا من اون خدای کامپیوتر میگم اقا من یه فلش 16گیگ میخوام سه ویندوز 7/xp/8.1 رو هر سه شو رو فلش بوت کنم و از فلش نصب کنم هر سه موقع بوت بیاد فقط با نرم افزارهای خیلی امتحان کردم yumi غیره با yumi ایکس پی رو با سون میریزه تو فلش ولی 8.1 رو 7 نمیشه یعنی میریزه فایلهاشو پوشه هاش تو محل فلش تو پوشه مربوطه اش که مولتی بوت هستش دیده میشه ولی هنگام بوت و نصب ویندوزی که اول ریخته رو نصب میکنه هر دو گزینه اش اینکا رو میکنه ویندوزی که اول میریزه نرم افزار اونو نصب میکنه ولی پوشه های هر دو ویندوز تو فلش دیده میشه از بچه ها خواهش دارم خیلی به این کار نیاز دارم ممنون میشم این مشکل رو حل ولی توجه کنین من ایکس پی رو با سون ازمایش کردم که نتیجه درسته ولی میخوام هر سه ویندوز رو داشته باشم رو فلش تو روخدا اول امتحان کنید بعد نظر بدین چون با همه نرم افزار ها کار کردم تو سایت های دیگه ام پست گذاشتم ولی هیچکس بلد نیست

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •