نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 از مجموع 6

موضوع: آموزش کامل فعال سازی idm به صورت pdf

1. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض آموزش کامل فعال سازی نرم افزار idm به صورت فایل pdf و کاملا تصویری

علت اینکه بنده این اموزش رو تهیه کردم این است که اکثر کاربران مبتدی با فعال سازی این نرم افزار پرکاربرد مشکل داشتند بنده این اموزش را اماده می کنم تا براحتی بتوانند با مطالعه آن نرم افزار خود را فعال کنند ، همچنین در فایل زیپ پیوست شده ، بهترین پچ رو هم اراعه دادم که با آخرین ورژن سازگاری کامل دارد . (ورژن های **.6)

توجه : قبل از اکسترک کردن فایل زیپ ، آنتی ویروس خود داری غیر فعال کنید ، همچنین میتوانید پچ رو هم در محیط Safe mode اجرا کنید. ( برای ورور به این محیط قبل از بوت شدن سیستم ، دکمه F8 رو چندین بار بزنید و در صفحه باز شده گزینه Safe mode را انتخاب کنید )

*** استفاده از این آموزش تنها با ذکر منبع مجاز میباشد ***
    منبع : Forum.softgozar.com

پسورد فایل زیپ آموزش :
    forum.softgozar.com
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط The king : 16-09-2012 در ساعت 15:58
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

برای معرفی آموزش ها بیشتر در تاپیک های مختلف و درخواست آن تبدیل به فایل PDF ، به لینک زیر مراجعه کنید (آموزش تا وقتی که توسط مدیران تائید نشود اراعه و یا ساخته نمیشود ، همچنین نام کاربری که آموزش را ساخته رو هم باید ذکر کنید که در فایل PDF قرار بگیرد. )

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

من تمام اینکارا رو کردم . الان صفحه ش هم باز شده .حتی تنظیماتش رو هم انجام دادم .عکساش رو هم میتونم براتون بفرستم . اما ترسم از اینه که سیستم رو restart کنم دوباره باز نشه .
    تصاویر پیوست شده
    • 1.JPG (170.7 کیلو بایت, 10 نمایش)
    • 2.JPG (156.1 کیلو بایت, 11 نمایش)
    • 3.JPG (162.2 کیلو بایت, 14 نمایش)

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mahshid_p
    من تمام اینکارا رو کردم . الان صفحه ش هم باز شده .حتی تنظیماتش رو هم انجام دادم .عکساش رو هم میتونم براتون بفرستم . اما ترسم از اینه که سیستم رو restart کنم دوباره باز نشه .
    شما این ورژن رو پاک کنید ، آخرین ورژن رو از لینک زیر دانلود کنید ، بعد از نصب در پنجره وارد شده ، با استفاده از کیجن پیوست شده ، سریال رو وارد کنید ، اگر عمل کرد و برنامه رجیستر شد ، سیستم رو ریستارت کنید ، اگر باز هم همونطور شد ، با یکی از پچ های پیوست شده برنامه رو فعال سازی کنید ، اگر جواب نداد ، براتون نسخه کرک شده رو قرار میدم. ( اول با اون پچ که عکس کلید داره امتحان کنید )

دانلود INTERNET DOWNLOAD MANAGER از سایت اصلی :
    فایل های پیوست شده

8. نمایش تشکر

9. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

با سلام

ظاهرا pdf اموزش کرک کردن مشکل داره.از rarخارج میشه ولی متنش ارور میده.

10. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hosein1
    با سلام

ظاهرا pdf اموزش کرک کردن مشکل داره.از rarخارج میشه ولی متنش ارور میده.
    دوست عزیز

تست شد سالم است. مشکل از سیستم شما خواهد بود.

در ضمن در حین خارج کردن از حالت فشرده وارد کردن پسورد یادتان نرود و همچنین نام فایل pdf را به انگلیسی تغییر دهید بعضی مواقع زبان فارسی مشکل ایجاد می کند.

موفق باشید.

11. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •