صفحه 2 از 4 اولین 1234 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 34

موضوع: آموزش Almeza MultiSet

1. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: درخواست آموزش Almeza MultiSet

خواهش میکنم وظیفم بود،خوشحالم از اینکه فایده داشت و مورد رضایت واقع شد.
    در مورد برنامه های مشابه، هستش کم هم نیست تعدادشون، ولی برای چی می خواین؟؟
    این برنامه ای که شما بهش رسیدین جز برنامه های خیلی خوب و قوی هستش و من خودم شخصا قبولش دارم.
    نمایش امضاء

2. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام مجدد به دوستان
    خوب بنده دوباره رسیدم خدمتتون در مورد قسمت دوم آموزش یعنی
    بخش تهیه دیسک خودکار ویندوز

برای ورود به این بخش پس از اجرای برنامه بر روی آیکون دوم از سمت چپ که یک دیسک می باشد کلیک می نماییم،سپس تصویر زیر را مشاهده می کنیم.

[CENTER]
    شکل شماره 7

سپس بر روی گزینه دوم ( windows ) کلیک نمایید.

مرحله 1 :
    در این مرحله مطابق شکل 8 شما دو قسمت کلی دارید اولیش انتخاب نوع ویندوز هستش و دومی اطلاعات مربوط به وبندوز.
    [CENTER][CENTER]شکل شماره 8
    در قسمت اول شما باید نوع ویندوز خود را انتخاب کنید که ویندوز xp هست یا vista& seven که اگه شما ویندوز 7 رو انتخاب کردید حتما باید وارد منوی setting شده و اطلاعات اونجا رو تکمیل نمایید و اصلاح نمایید مطابق شکل زیر :

[CENTER][CENTER]شکل شماره 9

بعد از اعمال تغییرات بر روی OK کلیک نموده و وارد قسمت دوم شکل شماره 8 بشوید.در این قسمت شما اطلاعات مربوط به ویندوز خود را از جمله نام و کمپانی و نام دستگاه و شماره سریال ویندوز رو وارد نمایید و با کلیک بر روی next وارد مرحله بعدی شوید.

مرحله دوم :
    در این مرحله شما در فیلد اول باید آدرس مکان فولدر setup ویندوز را بر روی هارد خود مشخص نمایید
    و در فیلد دوم آدرس مکانی که می خواهید خروجی شما در آنجا ذخیره شود.

[CENTER][CENTER]شکل شماره 10

پس از انجام کار های مربوطه بر روی create کلیک نموده و پس از چند دقیقه ok و آخرش هم خلاص

تهیه دیسک نصب ویندوز از این صاده تر واقعا نمی شد دست alex سازنده این برنامه درد نکنه که همه چی رو انقدر ساده کرده.
    در قسمت بعدی آموزشم،ترکیب این آموزش و آموزش قبلی رو قرار می دهم یعنی تهیه دیسک خودکار نصب ویندوز و برنامه های آن که میشه بخش 3 نرم افزار
    [CENTER][CENTER]شکل شماره 11
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط soroush' pid='5241' dateline='1305408135
    سلام مجدد به دوستان
    خوب بنده دوباره رسیدم خدمتتون در مورد قسمت دوم آموزش یعنی
    بخش تهیه دیسک خودکار ویندوز

برای ورود به این بخش پس از اجرای برنامه بر روی آیکون دوم از سمت چپ که یک دیسک می باشد کلیک می نماییم،سپس تصویر زیر را مشاهده می کنیم.
    [CENTER]

سپس بر روی گزینه دوم ( windows ) کلیک نمایید.

مرحله 1 :
    در این مرحله مطابق شکل 8 شما دو قسمت کلی دارید اولیش انتخاب نوع ویندوز هستش و دومی اطلاعات مربوط به وبندوز.
    شکل شماره 8
    در قسمت اول شما باید نوع ویندوز خود را انتخاب کنید که ویندوز xp هست یا vista& seven که اگه شما ویندوز 7 رو انتخاب کردید حتما باید وارد منوی setting شده و اطلاعات اونجا رو تکمیل نمایید و اصلاح نمایید مطابق شکل زیر :
    شکل شماره 9
    [CENTER]
    بعد از اعمال تغییرات بر روی OK کلیک نموده و وارد قسمت دوم شکل شماره 8 بشوید.در این قسمت شما اطلاعات مربوط به ویندوز خود را از جمله نام و کمپانی و نام دستگاه و شماره سریال ویندوز رو وارد نمایید و با کلیک بر روی next وارد مرحله بعدی شوید.

مرحله دوم :
    در این مرحله شما در فیلد اول باید آدرس مکان فولدر setup ویندوز را بر روی هارد خود مشخص نمایید
    و در فیلد دوم آدرس مکانی که می خواهید خروجی شما در آنجا ذخیره شود.
    شکل شماره 10
    [CENTER]
    پس از انجام کار های مربوطه بر روی create کلیک نموده و پس از چند دقیقه ok و آخرش هم خلاص

تهیه دیسک نصب ویندوز از این صاده تر واقعا نمی شد دست alex سازنده این برنامه درد نکنه که همه چی رو انقدر ساده کرده.
    در قسمت بعدی آموزشم،ترکیب این آموزش و آموزش قبلی رو قرار می دهم یعنی تهیه دیسک خودکار نصب ویندوز و برنامه های آن که میشه بخش 3 نرم افزارشکل شماره 11
    سلامی دوباره
    با تشکر فراوان از سروش جان.

1-حتما باید واسه نصب وین7 کی بدیم
    2-این کی های معتبر رو میتونیم از کجا پیدا کنیم
    3-چطوری میشه همراه با نصب خودکار,عملیات اکتیو و جنیون صورت بگیره
    4-نصب خودکار سرویس پک ها و نت فریم ورک ها به چه صورتی هستش
    5-اگه خواستیم شخصی سازی بیشتری صورت بگیره و سی دی ساخته شده ما اتو اینستال بشه ومثلا در پایان کار گجت های انتخابی مارو نصب کنه ویا عکس بک گراندی که ما میخوایم رو بداره باید چه کرد.

در پایان میدونم که سوالام تکراری شده ,اما اگه میشه جوابم رو بدید چون برام مهم و حیاطی هستش.
    خدا خیرت بده
    مرسی :heart:

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سروش جان دستت درد نکنه
    میخوام که توضیحات کامل رو بهم بدی.تا اینجا که عالی بود.
    اگه جواب سوال های بالا رو بدی که ممنونت میشم.
    مرسی

6. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

[align=JUSTIFY]سلام مجدد خدمت دوستان عزیز
    دوباره 1 هفته شد و من رسیدم خدمتتون
    موضوع این هفته به نظرم کل کار شما دوستان رو راه می اندازه و همونطور که قبلا هم گفتم ترکیبی از دو آموزش اول بود یعنی این هفته شما میبینید که چطور هم ویندوز نصب کنید و هم برنامه های بعد از ویندوز رو نصب کنید و همش هم به صورت خود کار
    دوست عزیزمون که من به پیشنهاد ایشان آموزش این نرم افزار رو شروع کردم یعنی medaso، چند تا سوال پرسیده بودن در پاسخ باید بگم که معلومه شما خیلی عجله دارید،چون دقیقا خیلی از سوال های شما تو همین پست جواب داده میشه، پس من اول آموزش رو می گم و بعد آخر سر جواب سوالات شما را هم خواهم داد (medaso لطفا سریع نرو آخر اول آموزش رو بخون بعدش برو جواب هارو بخون )

بخش تهیه دیسک خود کار ویندوز و برنامه ها به صورت یکجا

[align=JUSTIFY][CENTER][CENTER]شکل شماره 12

سپس بر روی گزینه سوم( windows & software ) کلیک نمایید.

*** قبل از وارد شدن به مراحل دوباره متذکر بشم که بحث امروز دقیقا ترکیب دو بحث قبل هستش و در صورتی که دو بحث قبل رو مطالعه نکردین پیشنهاد میکنم ابتدا آن دو پست را مطالعه و سپس به این پست بیایید چون می چیز هایی رو که اونجا گفتم دیگه اینجا نمی گم چون کاملا تکراری هستش ***

مرحله اول :
    دقیقا مطابق پست قبل ابتدا اطلاعات ویندوز رو از شما می خواهد.
    مراجعه شود به مرحله اول پست قبلی ( توضیحات شکل شماره 8 و 9 )

مرحله دوم :
    در این مرحله هر چی کاشتین درو می کنید.
    مطابق شکل در این مرحله 3 فیلد دارید که باید آدرس درست رو بدهید
    [CENTER]
    [CENTER]شکل شماره 13

فیلد 1 :
    مربوط می شود به آدرس مکانی که فایل setup ویندوز شما به همراه ملحقات آن وجود دارد رو بدهید ( دقیقا مثل خط اول مرحله دوم پست قبل )

فید 2 :
    خوب یادتونه توی پست اول آموزش یه سری قوانین گفتم ( 8 تا فکر کنم ) بعدش گفتم چی جوری یه برنامه رو خود کار کنیم ( طریقه ضبط کردن ) و بعدش هم رفتیم سراغ آموزش اصلی و توی مرحله 1 اون گفتم که میتونید یه پکیج نرم افزاری تهیه کنید و دیسک خود کار داشته باشید و یه جا هم ازتون اسم یه فولدر می خواست گفتم اسم فولدر رو بزارید universal Multi Set ،همه اونایی که گفتم اینجا به درد می خورده و کاربرد داره ( شکل شماره 2 و 5 و 6 )

اون فولدر universal Multi Set رو آدرسش رو الان بدید توی این فیلد

فیلد 3 :
    این فیلد هم که دیگه آسونه ، فقط باید آدرس خروجی فایل Iso خودتون رو بهش بدید ( دقیقا خط سوم مرحله دوم پست قبل )

خوب همه چی تموم شد و آخرین کار کلیک بر روی CREATE هست و چند دقیقه انتظار همراه با صبر و آخرشم OK
    یادمه قبلا ها یه برنامه بود میگفت مصدوم حاضره:P
    حالا منم میگم پکیچ حاضره:D

خوب بریم سراغ سوال های دوستمون

1-حتما باید واسه نصب وین7 کی بدیم
    2-این کی های معتبر رو میتونیم از کجا پیدا کنیم
    3-چطوری میشه همراه با نصب خودکار,عملیات اکتیو و جنیون صورت بگیره
    4-نصب خودکار سرویس پک ها و نت فریم ورک ها به چه صورتی هستش
    5-اگه خواستیم شخصی سازی بیشتری صورت بگیره و سی دی ساخته شده ما اتو اینستال بشه ومثلا در پایان کار گجت های انتخابی مارو نصب کنه ویا عکس بک گراندی که ما میخوایم رو بداره باید چه کرد.
    جواب 1 : بله در این نرم افزار حتما باید سریال رو وارد نمایید

جواب 2 : توی هر dvd ویندوز 7 یه سریال هست از همون می تونی استفاده کنی باز اگه خواستی بگو من یه چند تایی بدم ( البته حالت قانونیش واسه این نرم افزار اینه که از سریال های VLK استفاده کنی که عملا تو ایران شدنی نیست )

جواب 3 : ببین خروجی که تو مرحله بالا بهت میده اول ویندوز رو نصب میکنه بعدش میاد تو ویندوز نرم افزار ها رو نصب می کنه ( این عملیات اکتیو و جنیون هم مثل نصب نرم افزار می مونه پس باید اول پکیج ازش درست کنی و اون پکیج رو ضبط کنی و بعد در اون فولدر universal بزاریش ) اینو هم بگم که اگه قسمت هایی از جنیون و یا اکتیو شما دستی هست این نرم افزار کاری نمی تونه واسش بکنه مگر اینکه اون کار های دستی رو واسش یه فایل Batch بنویسد و پکیج اونو درست کنیدو به نرم افزار معرفیش کنید )
    نهایتا هم اینکه بسنگی داره شما چند تا ویندوز می خواین نصب کنید اگه واسه 2-3 تا دستگاه هستش دستی این مراحل رو انجام بدید بهنره ( ولی اگه 20-30 تا هستش خوب وقت بزارید و اون batch رو درست کتید مسلما بهتره )

جواب 4 : در مورد سرویس پک که پیشنهاد میکنیم از Win 7 Service pack Included استفاده کنید که از شرش خلاص بشید،در مورد نت فریم ورک هم مثل برنامه میمونه شما پکیجش رو ضبط و به نرم افزار معرفی نمایید. ( بعنی فولدر Universal رو تهیه نمایید )

جواب 5 : در مورد شخصی سازی بیشتر این نرم افزار قابلیت مستقیم آنرا ندارد مگر اینکه این رو هم مثل تعویض تصویر پس زمینه فایل batch ان را تهیه نمایید و به نرم افزار بگید فایل batch رو هم اجرا کنه ؛ در مورد گجت ها هم که اکسرشون نصبی هستن که مشکلی نداره مثل نرم افزار باهاش برخورد کنید ولی اگه کپی کردنی و یا شیوه دیگری هستن باز باید از batch استفاده نمایید.

دوست عزیز دیدی که تا این آموزش رو نمی دادم سوال ها رو نمیشد پاسخ بدم پس اگه دیر پاسخ دادم دلیل بر بی احترامی نیست و بلکه حکمتی در آن بود .
    امیدوارم کمکی تونسته باشم بهتون کنم

راستی این Almeza جدید یه قابلیت اضافه کرده برای فلش مموری ها که هم قابل بوت میشن هم مثل همین تهیه دیسک ها قابل نصب خودکار میشن و یه قابلیت اضافه هم داره به عنوان تعمیر ویندوز بدون پاک شدن اطلاعات
    موضوعاتش خیلی شبیه همینا که عرض کردم خدمتتون هستش ولی باز اگه دوستان احساس می کنن که مشکل دارند و یا نیاز دارند من خدمتتون عرض کنم وگرنه بی خودی نگم
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: آموزش Almeza MultiSet

جناب سروش
    بسیار ممنونم از این همه زحمت و مشقتی که در این سایت متحمل میشوید

تقاضا دارم که هر چه سریعتر به ادامه مطالب بپردازیدخیلی خوب بود سروش خان

اگه میشه میخوام مطالب فلش مموری و تعمیر ویندوز رو در ادامه آموزشتون بزارید.

در ضمن این ساخت قایل batch که گفتین رو هم بلد نیستم.

به نطر حالا که کامل شد بهتر نیست که اینو کتاب آموزشی کنید و تو سایت بذارین.

مرسی

نوشته اصلی توسط soroush' pid='5144' dateline='1305223494
    خواهش میکنم وظیفم بود،خوشحالم از اینکه فایده داشت و مورد رضایت واقع شد.
    در مورد برنامه های مشابه، هستش کم هم نیست تعدادشون، ولی برای چی می خواین؟؟
    این برنامه ای که شما بهش رسیدین جز برنامه های خیلی خوب و قوی هستش و من خودم شخصا قبولش دارم.
    بنده به همراه دوستانم یه تیم خدمات نرم افزاری دارم
    میخوام یه پک درست کنم که وقتی بچه ها میرن نصب ویندوز , کارشون راحت باشه

9. نمایش تشکر

10. نمایش اطلاعات

پیش فرض RE: آموزش Almeza MultiSet

من همیشه دنبال این اموزش بودم هر جا سرج کردم پیدا نکردم واقعا متشکر-----اگر میشه محبت کنید واین کار ارزنده تون را به حد کمال برسانید واموزش کاملا تصویری بصورت یک فایل PDF در اورید---خیلی متشکر

11. نمایش اطلاعات

با سلام و خسته نباشید ، ببخشید من از مطالبتون خوشم اومد دنبال یه چی مثل همین هستم ، ولی حوصله ندارم نرم افزار رکورد کنم ، من دنبال یه نرم افزار هستم که همین ویندوزی که رو سیستم نصب هست با تمام برنامه های خوبش همه رو به صورت یک پکیج ویندوز در بیاره و به صورت یک سی دی ویندوز اکس پی رایت کنه ، که هر وقت این سی دی ویندوزی که برام ساخت و نصب کردم تا وارد ویندوزم بشم همونجوری باشه که من میخوام دیگه نصب خودکار برنامه ای وجود نداشته باشه ، برنامه ها به ویندوز چسبیده باشه :d

12. نمایش اطلاعات

کسی نیست ؟الو

13. عضو حرفه ای Soroush آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام مجدد به دوستان عزیز
    در مورد پی دی اف باید بگم بله فکر خوبی هستش
    در مورد سوال دوست دیگرمون باید عرض کنم که این نرم افزار قابلیت دیگری دارد ولی در مورد قابلیتی که شما خواستید باید بگم که نرم افزار Norton Gost استفاده نمایید
    باز اگه سوالی بود. بنده در خدمتم
    نمایش امضاء

صفحه 2 از 4 اولین 1234 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)