صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 23

موضوع: آموزش قدم به قدم تبدیل فرمت تصویری ts همراه با توضیحات تکمیلی(pdf)

1. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Arrow آموزش قدم به قدم تبدیل فرمت تصویری MPEG-TS همراه با توضیحات تکمیلی(pdf)

بسم الله الرحمن الرحیم

آموزش قدم به قدم تبدیل فرمت تصویری MPEG-TS همراه با توضیحات تکمیلی (ویرایش اول)
    در این کتاب بصورت کامل به چند مورد از روش های تبدیل فرمت تصویری MPEG-TS ضبط شده توسط دستگاه های رسیور خواهیم پرداخت . روشی که حاصل تجربیات و تحقیقات شخصی اینجانب می باشد . برای انجام اینکار نرم افزار های بسیاری وجود دارند و انتخاب نرم افزار مناسب برای اینکار نیز رابطه ی مستقیمی با نوع فایل TS که در اختیار شما است دارد . در این کتاب آموزش تبدیل فایل TS به فرمت تصویری AVI با کدک Xvid بوصیله ی پنج نرم افزار قرار گرفته است . این کتاب دارای چهار قسمت می باشد : قسمت اول شامل " مقدمه ای بر فرمت MPEG-TS ، پخش وتبدیل آن" قسمت دوم شامل " آموزش نرم افزار ها حاوی Screenshot های قدم به قدم از نحوه ی انجام کار " قسمت سوم شامل " آموزش اصلاح کادر ویدئو" قسمت چهارم شامل "توضیحات تکمیلی،نکات مفید و مقایسه ی جزئی نرم افزار های آموزش داده شده" می باشد.

امیدوارم که این آموزش برای شما مفید واقع شود .

ویرایش اول از این کتاب شامل 25 صفحه می باشد
    توضیحات بیشتر مخصوص کسانی که نسخه ی قبلی را دریافت نموده اند در پست شماره 10# قرار داده شد .

دانلود مستقیم

توجه : ویرایش دوم از کتاب به زودی

__________________________________________________ _______

توجه : دوستان گرامی اگر قصد معرفی نرم افزار مناسب برای این کار را دارید از ابتدا نرم افزار مد نظر خود را با حداقل توضیحات فارسی که می توانید ارائه بدهید به دیگر دوستان معرفی نموده و نرم افزار های معرفی شده توسط دیگر دوستان خود را زیر سوال نبرید . با تشکر از توجه شما .
    ویرایش توسط M-AUDIO : 09-12-2012 در ساعت 19:39 دلیل: اطلاع رسانی راجب ویرایش دوم
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

سلام
    دوست عزیز این نرم افزاری اسم بردی خیلی نرم افزار جالبی نیست بهترین مبدل برا ی فرمت ای ts توسط گیرنده دیجیتالی ضبط میشه مبدل ارک است

مبدل arc حرف نداره بخصوص توی تبدیل فرمت های گیرنده دجیتالی تلویزیون با فرمت ts و گیرنده دیجیتالی با نرم افزار plaze tv لپ تاپ کامپیوتر با فرمت mpg ضبط می شود فقط باید فرمت فایل را مثل فایل اصلی تنظیم کنید

تصویر با با صدا با کیفیت خروجی تبدیل می کند

لینک دانلود :
    http://www.arcsoft.com/mediaconverter

سریال فعالسازی:

Email: patrickmorvan7542@hotmail.com

Serial: JUSSHE6PUV4LU368PEKT2844LBC8ABU5TAQH3MA5NR48V2TKPN SSCEFG898M5KNS

ArcSoft.MediaConverter.7.5.0.114

اين عكس تغيير اندازه داده شده است. بر روي نوار كليك كنيد تا سايز اصلي عكس را مشاهده كنيد. سايز اصلي عكس 985x600.

4 نرم‏افزار عالی برای پخش تمامی فرمتها مانند ts (فرمت ضبط دستگاه های مبدل دیجیتال یا ستاپ باکس) و تبدیل انواع فایل های ts (که بیینندگان برنامه خیلی سؤال می‏کنند) معرفی می‏کنیم.

شاید تاکنون نام این نرم افزارها را نشنیده و یا در برنامه مطرح نشده باشد! ولی برخلاف اسمشان که شاید کمتر شنیده شده باشند؛ عملکردشان نسبت به نرم‏افزارهای مشابه که در برنامه رایانه امروز و صفحه کلید قبلاً مطرح شده فوق‏العاده است:

1- تبدیل کنندۀ ویدیویی رایگان HandBrake

آدرس: http://www.iust.ac.ir/find.php?item=32.9936.23952.fa

2- تبدیل کننده ویدیویی رایگان Freemake Video Converter

آدرس: http://www.freemake.com/free_video_converter

3- تبدیل کننده ویدیویی قدرتمند ArcSoft MediaConverter

آدرس: http://www.arcsoft.com/mediaconverter
    جهت رجیستر نمودن:

Email:
    patrickmorvan7542@hotmail.com
    Serial: JUSSHE6PUV4LU368PEKT2844LBC8ABU5TAQH3MA5NR48V2TKPN SSCEFG898M5KNS

Portable TMPGEnc Video Mastering Works 5.0.5.32-4

ویرایش توسط majid_1389 : 13-05-2012 در ساعت 16:20

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام majid_1989،
    اینجانب تا بحال با نرم افزاری که معرفی کردم در زمینه ی تبدیل TS به هیچ مشکلی بر نخورده ام و به همین دلیل نیز آن را به دوستان معرفی کردم . اما حتما نرم افزاری را که معرفی نمودید و به نظر کارا می آید ، در تبدیل فرمت های دیگر امتحان خواهم نمود .
    ویرایش توسط M-AUDIO : 14-05-2012 در ساعت 01:25
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    با سلام majid_1989،
    اینجانب تا بحال با نرم افزاری که معرفی کردم در زمینه ی تبدیل TS به هیچ مشکلی بر نخورده ام و به همین دلیل نیز آن را به دوستان معرفی کردم . اما حتما نرم افزاری را که معرفی نمودید و به نظر کارا می آید ، در تبدیل فرمت های دیگر امتحان خواهم نمود .
    سلام
    دوست عزیز فایل های ts دو نوع هستند یک نوع فایل هایی معمولی هستند این کانورتور هم ی تواد تبدیل کند اما نوعی از فایل های ts هستند توسط گیرنده دیجیتالی دستگاه رسیور ضبط می شود من یکی از این نوع فایل ها را با این نمر افزار که گذاشتی درگ کردم بعد خواستم تبدیل کن به دایویکس نرم افزار هنگ کرد اما مبدل ارک ArcSoft MediaConverter 7.5.0.114 خیلی عالی ان فرمت را با تصویر وصدا با کیفیت عالی تبدیل کرد

8. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام majid_1989،
    اتفاقا این آموزش مخصوص تبدیل فایل های TS ضبط شده توسط رسیورر میباشد و اصلا با این فرمت TS در همین زمینه آشنا شدم . مشکل شما با فرمت Divx است و این مشکل نرم افزار نیست . در نرم افزار کدک Divx40 تعبیه شده اما کدک Divx50 تعبیه نشده است و در صورت نبودن آن نرم افزار اخطار نصب نبودن آن را می دهد و در صورت وجود این کدک بر روی سیستم نیز باز نرم افزار بدون دادن ارور خاصی بسته می شود (باگ) . اینجانب نرم افزار های زیادی را امتحان کرده ام . این نرم افزار فرمت تصویری TS را بدون هیچگونه مشکلی به فرمت های,
    Divx40,
    Xvid , MKV , MPEG و غیره تبدیل میکند . کیفیت صدا و تصویر نیز بعد از انتخاب نوع کدک ، بیشتر به تنظیمات شما در قسمت Bitrate ویدئو و Audio مربوط می شود تا نرم افزار مورد استفاده .
    ویرایش توسط M-AUDIO : 14-05-2012 در ساعت 15:36
    نمایش امضاء

9. نمایش تشکر

10. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    با سلام majid_1989،
    اتفاقا این آموزش مخصوص تبدیل فایل های TS ضبط شده توسط رسیورر میباشد و اصلا با این فرمت TS در همین زمینه آشنا شدم . مشکل شما با فرمت Divx است و این مشکل نرم افزار نیست . در نرم افزار کدک Divx40 تعبیه شده اما کدک Divx50 تعبیه نشده است و در صورت نبودن آن نرم افزار اختار نصب نبودن آن را می دهد و در صورت وجود این کدک بر روی سیستم نیز باز نرم افزار بدون دادن ارور خاصی بسته می شود (باگ) . اینجانب نرم افزار های زیادی را امتحان کرده ام . این نرم افزار فرمت تصویری TS را بدون هیچگونه مشکلی به فرمت های,
    Divx40,
    Xvid , MKV , MPEG و غیره تبدیل میکند . کیفیت صدا و تصویر نیز بعد از انتخاب نوع کدک ، بیشتر به تنظیمات شما در قسمت Bitrate ویدئو و Audio مربوط می شود .
    سلام
    جناب العالی دو فایل ضمینه کرده ام اولی توسط گیرنده دیجیتال xvision ضبط شده است تیکه ای از فیلم است با فرمت ts

دومی فایل با پسوند mpg توسط گیرنده دیجیتال plaze tv کامپیوتر ضبط شده است تست کن

اگه این فایل را درگ کردی ان وقت می ینین نرم افزار شماE.M.Total Video Converter HD 3.71 هنگ می کند من تنظیمات هم انجام دادم

من توی تست هایی که کردم فقط مبدل ارک ArcSoft.MediaConverter.7.5.0.114 از این ازمایش سربلند بیرون امد هر دو فایل خروجی را ا تصویر وصدا تبدیل به دایویکس کرد با کیفیت عالی
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط majid_1389 : 14-05-2012 در ساعت 16:05

11. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض لطفا کامل بخوانید

با سلام majid_1989،

ظاهرا شما کتاب و توضیحات پست اول را مطالعه نکرده اید :

در کتاب در بخش توضیحات تکمیلی در همان ابتدا ذکر کردم : تمام فایل های TS که "در دسترس اینجانب بودند" را بخوبی تبدیل میکند .

در هیچ کجا کلمه ی "گیرنده ی دیجیتالی" را عنوان نکردم (شاید به این دلیل که نمی خواستم اسمی از *** بیاورم دچار سوء تفاهم شده اید)

در پست اول هم ذکر کردم "
    انتخاب نرم افزار مناسب برای اینکار نیز فقط به عهده ی شخص شما میباشد ."

من در نرم افزار ArcSoft Media Converter با چند مشکل روبرو شدم . تنظیمات انتخاب کدک Divx و همچنین قسمت Crop با تنظیمات دستی برای اصلاح سایز را پیدا نکردم ، بیشتر توضیح بدهید .

(پاسخ بهتر در ویرایش اول کتاب موجود است)
    ویرایش توسط M-AUDIO : 17-07-2012 در ساعت 01:39 دلیل: با عرض پوزش از بازدید کنندگان گرامی ، این پاسخ به دلایلی اصلاح شد
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط m-audio
    بسم الله الرحمن الرحیم

در این کتاب بصورت کامل به یکی از روش های تبدیل فایل های تصویری ts ضبط شده توسط رسیور خواهیم پرداخت . روشی که اینجاب از آن استفاده میکنم و حاصل تجربیات شخصی من است و تابحال نیز با آن به مشکلی برنخورده ام . البته برای اینکار نرم افزار های بسیاری وجود دارند و انتخاب نرم افزار مناسب برای اینکار نیز فقط به عهده ی شخص شما میباشد و اینجانب در اینجا تصمیم به استفاده از نرم افزار e.m.total video converter hd 3.71 گرفته ام . قطعا هر نرم افزاری دارای برتری هایی نسبت به نرم افزار دیگر میباشد که در اینجا برتری این نرم افزار دارا بودن توانایی crop و resize به صورت دستی و همچنین ظاهری کاربر پسند می باشد . این کتاب دارای دو بخش می باشد که شامل قسمت اول " آموزش اصلی حاوی screenshot های قدم به قدم از نحوه ی انجام کار در 2 صفحه " و قسمت دوم که شامل " توضیحات تکمیلی در 4 صفحه" می باشد . در بخش توضیحات تکمیلی بیشتر سعی شده تا به یکی از مشکلات شایع در تبدیل انواع فایل های ویدئویی اشاره شود که آن مشکل هم ایجاد حالت کشیدگی در تصویر بعد از تبدیل و همچنین اضافه شدن کادر های سیاه از بالا و پایین به تصویر می باشد که از تمام صفحه شدن فایل های ts با aspect ratio 1.85:1 و 2.35:1 یا بین آنها جلوگیری می کند و این یک مشکل شایع می باشد که علت بوجود آمدن آن و طریقه ی حل این مشکل به دو صورت در کتاب ذکر گردیده است . همچنین در صورت امکان قادر به حذف آرم شبکه و زیرنویس های شبکه هم می باشید . امیدوارم کهاین آموزش برای شما مفید واقع شود .

کتاب شامل 9 صفحه می باشد
    دانلود با لینک مستقیم

__________________________________________________ _______

توجه : دوستان گرامی به منظور پیش نیامدن بحث بیهوده ای مانند بحث موجود در چند پست پایینی اگر قصد معرفی نرم افزار مناسب برای این کار را دارید از ابتدا نرم افزار مد نظر خود را با حداقل توضیحات فارسی که می توانید ارائه بدهید به دیگر دوستان معرفی نموده و نرم افزار های معرفی شده توسط دیگر دوستان خود را زیر سوال نبرید . با تشکر از توجه شما .
    سلام دوست عزیز
    من همه کارایی رو که گفتین انجام دادم
    ولی فقط صدا داره فایل های تبدیل شده و تصویر ندارن چیکار کنم

14. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض @sina1415

@sina1415

با عرض سلام و احترام .

توصیه میکنم ابتدا سعی کنید خروجی را بر روی هر دو فرمت MPEG (ابتدا) و همچنین MKV نیز امتحان نمایید . اگر باز هم مشکل حل نشد از یک نرم افزار دیگر مانند نرم افزاری که در بالا به اسم ArcSoft معرفی نموده اند استفاده کنید . ظاهرا این نرم افزار (TVC) با گیرنده های دیجیتالی و تعدادی از برند های رسیور میانه ی خوبی ندارد و در این زمینه ضعف دارد . اما در قسمت Crop و Resize با تنظیمات دستی بخوبی عمل می کند .

(پاسخ بهتر در ویرایش اول کتاب موجود است)
    ویرایش توسط M-AUDIO : 17-07-2012 در ساعت 01:38
    نمایش امضاء

15. نمایش تشکر

16. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Lightbulb ویرایش اول از کتاب ((( آموزش قدم به قدم تبدیل فرمت تصویری mpeg-ts )))

با عرض سلام مجدد خدمت دوستان گرامی

بالاخره تهیه ی ویرایش اول از کتاب به پایان رسید . همانطور که مشاهده می کنید تعداد صفحات این کتاب از 9 به 25 صفحه رسیده است . روند کتاب بسیار منطقی تر از نسخه ی ابتدایی آن شده است . دیگر خبری از آموزش یک نرم افزار نیست . در کل صحبت یک یا چند نرم افزار خاص هم نیست . بحث بر سر فایل های Mpeg-TS است . اینکه چرا با یک مبدل قابل تبدیل و با یک مبدل حتی قابل باز شدن هم نیستند در این ویرایش ذکر شده است . نرم افزارهای جدید توسط درخواست دوستان انتخاب شده اند و چند نرم افزار دیگر نیز نام برده شده است . نرم افزار های آموزش داده شده دارای تنظیماتی می باشند که در اکثر مبدل های ویدئویی مو جود می باشد ، به این معنی که شما با فرا گیری کار های انجام شده در این آموزش قابلیت کار کردن با تنظیمات اصلی و پایه اکثر مبدل های ویدئویی را خواهید آموخت و به نرم افزارهای داخل این کتاب محدود نخواهید شد . کتاب از دو بخش به چهار بخش تبدیل شده که نام و تصویر آنها در پست اول ذکر گردیده است . توضیحات نیز تکمیل تر شده و جملات اشتباه در نسخه ی ابتدایی تصحیح و یا حتی حذف شده اند . برای مثال بخش محاسبه ی حدسی میزان Crop بدلیل غیر اصولی بودن به کل حذف شده است . اشتباهات تایپی نیز اصلاح شده اند و همچنین از یک فونت رسمی تر و خوانا تر استفاده شده است .در مورد گرافیک و Highlight ها هم همچنین . چند مورد از مشکلات کوچک نیز عنوان و راه حل آنها ذکر شده است و همچنین ایرادات و نقاط قوّت نرم افزار ها نیز در بخش توضیحات تکمیلی ذکر گردیده است (بخش تجربی کار) .
    حا با دانستن این نکات اگر یکبار نسخه ی ابتدایی را نیز خوانده اید توصیه می کنم برای بار دوم و البته سر فرصت این نسخه ی ویرایش شده ی کتاب را دانلود کنید و از ابتدا و بصورت کامل به مرور کتاب بپردازید . قطعا نکات مفید دیگری خواهید آموخت . امیدوارم که آموزش های داخل این کتاب برایتان مفید واقع شود .

ویرایش اول از این کتاب شامل 25 صفحه می باشد
    توضیحات پست اول همگی اصلاح شده اند . لطفا دوباره مطالعه بفرمایید

دانلود مستقیم

توجه : ویرایش دوم از کتاب به زودی
    ویرایش توسط M-AUDIO : 09-12-2012 در ساعت 19:43 دلیل: اطلاع رسانی راجب ویرایش دوم
    نمایش امضاء

17. نمایش تشکر

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •