اگر ترجمه کانورت برعکس رو هم دارید شیر کنید تا استفاده کنیم
تبدیل فرمتها به ts (البته فرمتهای قابل تبدیل)
اگر ترجمه کانورت برعکس رو هم دارید شیر کنید تا استفاده کنیم
تبدیل فرمتها به ts (البته فرمتهای قابل تبدیل)
با سلام و احترام
دست شما درد نکند دیگر
تمامی مطالب این کتاب توسط اینجانب نوشته شده و هیچکدام ترجمه نمی باشند به غیر از مطالب صفحه ی شماره 4 که لینک ویکی پدیا ی آن نیز در قسمت لینک ها در آخر ذکر گردیده . آن 3 لینک دیگر هم که مشاهده می کنید مربوط به دانلود نرم افزار اول می باشند که برای راحتی کار شما قرار داده ام .
بگذریم .
فایل های TS ضبط شده در رسیور دارای مشخصات اصلی می باشند که در همان صفحه 4 ذکر شد و اینجانب با راهی برای افزودن این اطلاعات به فایل TS آشنایی ندارم ( با عرض پوزش ) اما اگر از لحاظ مشخصات اصلی هر فایل ویدئویی ذکر فرمودید بله ، اینکار را می توانم با Avanti انجام بدهم . پس از کمی کار کردن بر روی یک فایل AVI (فرمت ورودی ؛ تمامی فرمت های پشتیبانی شده توسط FFmpeg میتواند باشد)، نزدیک ترین مشخصات را به فایل TS اصلی (صفحه 20 فایل Video2.ts ، با توجه به مشخصات ارائه داده شده در نرم افزار MediaInfo) بدست آوردم و برای شما دوست گرامی و دیگر علاقمندان پیوست کردم .
خدمت شما .
دوست عزیز
آیا نرم افزاری رو می شناسید که بتواند فایل های vcd و dvd را به فرمت ts تبدیل کند و قابل پخش در گیرنده های دیجیتال و رسیورها باشد.
اینجانب قبلا با بعضی از نرم افزار ها اقدام به این کار کردم اما رسیورها قادر به پخش کامل آن نبودند و فقط یکی دو ثانیه اول رو نشون می دادند.
با سلام
دقیقا خیر اما شاید این راه برایتان مفید باشد . البته شما در این مسایل از اینجانب وارد تر هستید .
رسیور ها اکثرا از تنظیمات گوناگون برای ضبط استفاده می کنند و خوب امکان اینکه یک فایل بر روی همه ی رسیور ها ی در دسترس شما باز بشود کمی بعید به نظر می رسد .
ابتدا فایلی را که توسط رسیور مد نظر شما ضبط شده است توسط کامپیوتر و با استفاده از نرم افزار MediaInfo بررسی کنید و کدک صدا و تصویر و دیگر مشخصات آن مانند pal یا ntsc و ابعاد و Frame Rate آنرا شناسایی کنید . برای مثال کدک تصویر می تواند AVC باشد . کدک صدا می تواند برای مثال AAC باشد . ابعاد 720 در 576 باشد . فریم نیز 50 فریم در ثانیه .
حال فیلم خود را با بالا ترین تنظیمات Bitrate برای مثال 2500 به یک فایل AVI و با استفاده از نرم افزار محبوب خودتان ریپ کنید .
بعد فیلم خود را به نرم افزار AVANTI FFmpeg/Avisynth GUI درگ کنید و کدک ها و غیره رو دقیقا مانند مشخصات فایلی که بدست آوردید تنظیم کنید . با توجه به مثالی که زدم در قسمت انتخاب کدک ویدئویی AVANTI باید H264 را انتخاب نمایید . در قسمت انتخاب کدک صوتی نیز باید AAC را انتخاب کنید و البته در صورت انتخاب کدک AAC در AVANTI باید در قسمت User Video Options یک کد دستوری نیز وارد کنید . (-strict 2) (منفی در سمت چپ قرار دارد) . با مراجعه به کتاب می توانید هم به نحوه ی استفاده از AVANTI آشنایی بسیار سطحی پیدا کنید و هم به لینک های دریافت آن دسترسی پیدا کنید . به عکسی که در پیوست پست قبل قرار دادم نیز دقت کنید (بخصوص قسمت Command line) . برای وارد کردن frame Rate های بالا نیز میتوانید برای مثال 30.000 FPS را از لیست موجود انتخاب کنید و سپس عدد 3 را به 5 یا هر عدد دیگر که از نرم افزار mediaInfo بدست آوردید تغییر بدهید .
حال خروجی بگیرید و فایل خود را بر روی همان رسیور مربوطه امتحان نمایید .
فایل خروجی خود با پسوند TS را با فایل TS ضبط شده توسط رسیور با استفاده از نرم افزار Media Info مقایسه کنید .
البته همانطور که در پست قبل گفتم این فایل ها حاوی اطلاعات دیگری می باشند که شاید برای شما مشکل ساز بشوند . بخصوص اطلاعات PMT , PAT و PID
AVANTI در ویندوز 7 باید بر روی Compatibility اجرا شود .
امیدوارم مفید واقع شود .
#elahe#, opera, player, tahmasbi75, صهبا
سلام
نرم افزار های من معرفی کردم صد ها برابر از نرم افزار شما قویتر وبهتر هستند
هر چقدر اموزش وترفند بدی بازم ب÷ای نرم افزاریی من گذاشتم نیم رسه
چون من اطلاعتم از شما M-AUDIO در زمینه کانورتور وگیرنده دیجیتالی بیشتر است نزدیک 100تا مبدل را تست کرده ام
ویرایش توسط majid_1389 : 31-08-2012 در ساعت 08:50
سلام دوست عزیز . به جان خودم هر کاری کردم کتابو دانلود کنم ارور داد !!!!!!!!!!!!!!!!!!
با سلام دوست گرامی m_audio پست دانلود کتاب خراب است لینک نمیشود
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
بوک مارک ها