صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 18

موضوع: آموزش نرم افزار TuneUp Utilities 2012

1. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض آموزش نرم افزار TuneUp Utilities 2012

با سلام

تاپيك قبلي با موضوع آموزش TuneUp Utilities 2011 با استقبال خوبي روبرو شد.
    بنا بر اين شد كه آموزش نسخه 2012 اين نرم افزار فوق العاده به صورت كامل در يك فايل PDF در انجمن قرار بگيرد تا كاربران محترم استفاده كنند
    كاربران مباحث و مشكلات خود را در همين تاپيك بيان كنند.

استفاده از آموزش بدون ذكر منبع و نويسنده مجاز نمي باشد
    فایل های پیوست شده

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

با سپاس از شما دوست عزیز

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

من یک مشکل دارم با این برنامه.من مدتی پیش بر اثر یک اشتباه,باعث شدم بعضی از امکانات این برنامه اجرا نشود و خواستم که uninstall کنم و دوباره نصب کنم, در سیستم هر چی گشتم فایل uninstall پیدا نشد برای همین دیلیت کردم اما حالا که میخوام نصب کنم,پیغام میده که این برنامه قبلا نصب شده و فعال است,برای همین نمیشه دوباره نصب کنید.مشکل را میدانم که نباید دیلیت میکردم,اما حالا چه کنم.لازم به ذکر است که در قسمت سرویس هم غیر فعال کردم.
    ممنون از راهنمایی شما

6. نمایش تشکر

7. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hafteglim49
    من یک مشکل دارم با این برنامه.من مدتی پیش بر اثر یک اشتباه,باعث شدم بعضی از امکانات این برنامه اجرا نشود و خواستم که uninstall کنم و دوباره نصب کنم, در سیستم هر چی گشتم فایل uninstall پیدا نشد برای همین دیلیت کردم اما حالا که میخوام نصب کنم,پیغام میده که این برنامه قبلا نصب شده و فعال است,برای همین نمیشه دوباره نصب کنید.مشکل را میدانم که نباید دیلیت میکردم,اما حالا چه کنم.لازم به ذکر است که در قسمت سرویس هم غیر فعال کردم.
    ممنون از راهنمایی شما
    سلام
    وارد رجیستری بشید در مسیرهای
    HKEY_CURRENT_USER\Software
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
    در هردو مسیر از پنل سمت چپ tuneUp رو پاک کنید .(حتما از پنل سمت چپ)
    امتحان کنید ببینید نصب میشه .

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممنون از راهنمایی شما
    سلام عزیز شما موقعی که قصد uninstall داشتی ، از تو بخش add\remove و یا programs and features اقدام نکردی؟ اگه هم اقدام کرده بودی و ندیده بودیش بهتر بود با برنامه های Uninstaller اینکار رو انجام بدی.چون قابلیتهای خیلی خوبی دارن من جمله اگه برنامه ای از توی لیست برنامه های نصب شده تو ویندوز پاک نشن این برنامه پاکش که میکنه هیچ اصلش گزینه های مربوط به رجیستری هست که داره و همونطور که King of chaf عزیز گفتن رجیسترو چک کنی ، دیگه این برنامه خودش این کارو به صورت کامل و صحیح انجام میده.امتحان کن ببین..
    برنامه های زیادی هم هست برای اینکار ولی دو تا از خوباشو اگه میخواید میتونم Advance Uninstaller pro و uninstaller جانبی برنامه ی ضد برافزار advanced systemCare رو به شما معرفی کنم که همراه برنامه نصب میشه.در خدمتم
    ویرایش توسط Apollo11 : 20-02-2012 در ساعت 00:58
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

[QUOTE=king_of_chaf;12368]سلام
    وارد رجیستری بشید در مسیرهای
    HKEY_CURRENT_USER\Software
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
    در هردو مسیر از پنل سمت چپ tuneUp رو پاک کنید .(حتما از پنل سمت چپ)
    قبلا اینکار را کرده ام اما مشکل حل نشد.

[QUOTE=apolo11engage;12373]سلام عزیز شما موقعی که قصد uninstall داشتی ، از تو بخش add\remove و یا programs and features اقدام نکردی؟ اگه هم اقدام کرده بودی و ندیده بودیش بهتر بود با برنامه های Uninstaller اینکار رو انجام بدی.
    به programs and features رفتم اما در آن قسمت نبود.
    میدانم که میشود با نرم افزار های uninstaller آنرا پاک کرد.اما همیشه آخرین راه بهترین راه نیست.میخوام هم بدانم که راه درستش چی بوده و هم اینکار را بدون نصب برنامه های پاک کننده انجام بدم.(البته اگر بشه)
    بهر حال ممنون که این برنامه ها را معرفی کردین.شاید مجبور بشم یکی را نصب کنم.زیرا برنامه tune up بسختی میشه پاکش کرد.دلیل آن هم این است که وقتی نصب است تمام کارهای سیستم را بدست میگیرد و در تمام قسمتها وجود دارد.

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممنون از راهنمایی شما
    دوست عزیز
    در مرحله اول تمامی سرویس را فعال کنید
    نسخه را اپدیت نکنید بلکه همان نسخه ای که قبلا نصب بود را مجدد نصب کنید
    قاعدتا نباید مشکلی باشد حتی اگر فایلها را پاک کنید چنانچه همان نسخه را مجدد نصب کنید معمولا نرم افزار Repair می شود

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نسخه را اپدیت نکنید بلکه همان نسخه ای که قبلا نصب بود را مجدد نصب کنید
    قاعدتا نباید مشکلی باشد حتی اگر فایلها را پاک کنید چنانچه همان نسخه را مجدد نصب کنید معمولا نرم افزار Repair می شود[/QUOTE]
    وقتی روی آیکن setup کلیک میکنم که برنامه را دوباره نصب کنم,نمیشه.پیغام میده که این برنامه قبلا نصب شده و فعال است,نمیشه دوباره نصب کرد.
    این پیغام را میده:

تصاویر پیوست شده

16. نمایش تشکر

17. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

ممنون از راهنمایی شما
    سلام دوست عزیز !!!
    اینبار روش کامل تر پاک کردن به صورت دستی رو میزارم .امیدوارم با اجرای قدم به قدم مشکل شما حل بشه

راه حل :

وارد Safe Mod بشید . سپس وارد رجیستری بشید و با فشار دادن کلید های CTRL + F پنجره همانند شکل زیر میاد که مثل عکس تنظیمش کنید .

حالا پس زدن Find Next کلیدی برای شما در پنل سمت چپ رجیستری پیدا میشود .رو آن کلیک راست و گزینه Delete را بزنید سپس Yes حال با فشار دادن کلید F3 رو کیبورد کلید دیگری در رجیستری جست و جو میشود که آن را هم همانند کلید اول پاک کنید و به همین صورت تا آخر ادامه دهید تا دیگر گلیدی در جست و جو یافت نشود .
    بعد از اینکه همه کلید ها را پاک کردید وارد Folder Options بشوید .در زبانه View پنجره ای مانند عکس زیر میبینید . آن را همانند عکس زیر تنظیم کنید و OK را بزنید

حالا وارد درایوی شوید که TuneUp در آن نصب کرده بودید . مثلا فرض میکنیم در درایو C نصب کرده بودید . وارد درایو C میشویم مانند عکس زیز عبارت tuneup را سرچ میکنیم

بعد اندکی صبر میکنیم تا جست و جو تمام شود . سپس با انتخاب همه فایل ها و فولدر های پیدا شده کلید ترکیبی Shift + Delete را فشار میدهیم و همه فایلهای پیدا شده را پاک میکنیم . دقت کنید فایل ها در Recycle Bin نباشد و به طور کامل پاک شود .

حالا سیستم را Restart و TuneUp نسخه جدید را از سافت گذر دانلود ونصب کنید .
    ویرایش توسط king_of_chaf : 23-02-2012 در ساعت 16:16

18. نمایش تشکر

19. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

[QUOTE=king_of_chaf;12616]سلام دوست عزیز !!!
    اینبار روش کامل تر پاک کردن به صورت دستی رو میزارم .امیدوارم با اجرای قدم به قدم مشکل شما حل بشه

سلام,ممنون از راهنمایی شما.(راه خوبی را گفتین که برای موارد دیگر استفاده میکنم)
    من تمام کارهایی که توضیح دادین را انجام دادم اما مشکل همچنان باقی است.لازم به توضیح است که من فایل اصلی را که از سایتی دانلود کرده بودم(فشرده شده بود)برای نصب و همینطور فایلیهایی که همراه فایل نصب بود را کلا پاک کرده ام و با این مرتبه که شما گفتین این فایل دومی بود که دانلود کردم.

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)