دوستان به دلیل اموزشی بودن موضوع , سایر پستهای غیر مرتبط حذف خواهند شد .
دوستان به دلیل اموزشی بودن موضوع , سایر پستهای غیر مرتبط حذف خواهند شد .
ویرایش توسط S!RUS : 25-07-2015 در ساعت 11:19
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
آقا کسی نمیدونه که چرا وقتی از یه هاردی که قبلا بکاپ گرفته شده ، حالا بدلیل بدسکتور و هر چیز دیگه ای ، بخشی از قسمت اول پارتیشن (درایو C) رو که جدا کردیم ، دیگه بکاپ قبلی ، تو اون درایو نمیتونه ریکاوری شه و ریست میکنه؟
نمایش امضاءدانلود فیلم آموزش برنامه نویسی Visual Studio C#.NET
فیلم آموزش کامل Autoplay Media Studio
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
وقتی انسان ، حیوان هست ، پس قیمت میتونی براش بذاری ولی وقتی انسان حَیّ متاله هست که قیمت نداره ، بها داره. "دکتر حسن عباسی"
با سلام
در موقع ریکاوری با یک پیغام مواجه میشم که تصویرشو براتون میزارم ،اما از کیفیت پایین تصویر عذر میخوام ،چون از نسخه تحت بوت استفاده میکنم مجبور شدم با گوشی عکس بگیرم،وقتی پیغام اولو کنسل میکنم یه پیغام دیگه میاد که کنسل یا ignor میزنم ،ریکاوری به ثمر نمیرسه
Photo0005.jpgPhoto0007.jpg
سلام ،ببخشید که دیر جواب میدم،چند روزی گرفتار بودم.
من بکابو به جای دیگه انتقال دادم واز اونجا ریکاوری کردم ،اما باز همون پیغام میاد!
معنی پیغامو اگه درست ترجمه کرده باشم ،میگه :تعیین محل از حجم 1،مفهومش چیه؟
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها