صفحه 1 از 6 123 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 52

موضوع: آموزش سانسور (حذف قسمت های دلخواه) فیلم بهمراه زیرنویس ( avi , mkv و mp4 )

1. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض آموزش سانسور (حذف قسمت های دلخواه) فیلم بهمراه زیرنویس ( avi , mkv و mp4 )

بسم الله الرّحمن الرّحیم

بروز شده در تاریخ 2017-11-25 مصادف با 4 آذر 1396.
    (تقریبا تمام پست های قبلی موجود در این تاپیک با تاریخ قبل از این بروزرسانی مربوط به آموزش قبلی که pdf بود می باشند.)

با عرض سلام و ادب خدمت همه ی خوانندگان عزیز

آموزش سانسور (حذف قسمت های دلخواه) فیلم بهمراه زیرنویس ( AVI , MKV و MP4 )
    خیلی مواقع پیش می آید که قصد داریم قسمتی (هایی) از فیلم مورد نظر (یا دانلود شده ی) خود را به هر دلیلی از آن حذف کنیم. ما در این آموزش های ویدئویی در مجموع یاد می گیریم که چطور بدون هاردساب کردن زیرنویس آنرا بصورت هماهنگ با فیلم سانسور شده و بصورت فایل جداگانه در کنار آن داشته باشیم. روش های مختلف و نرم افزارهای مختلف چه رایگان و چه کرک شده قرار داده شده. هم برای ویندوز و هم برای لینوکس.
    لینک دریافت همه ی ابزار های مورد استفاده در آموزش با یک جست و جوی ساده پیدا خواهد شد.
    عنوان: آموزش سانسور فیلم و زیرنویس با کمک HandBrake (لینوکس و ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم با زیرنویس با MKVToolNix (لینوکس و ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم با Solveig MultiMedia Video Splitter و زیرنویس با SubzBor (ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم با Xilisoft Video Converter Ultimate و زیرنویس با SubzBor (ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم و زیرنویس با XMediaRecode (ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم AVI و زیرنویس sub|idx با MKVtoolNix با خروجی AVI (ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم با OpenShot Video Editor و SubzBor (لینوکس و ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش برش و سانسور فیلم با Vidiot و زیرنویس با سابزبر (ویندوز و لینوکس)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش برش و سانسور فیلم با حفظ هماهنگی زیرنویس جداگانه بدون هاردساب در adobe premiere pro cc (ویندوز)
    مشاهده صفحه

موفق باشید .
    ویرایش توسط M-AUDIO : 25-11-2017 در ساعت 14:21 دلیل: افزودن آموزش های جدید
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام شرمندم که اینجا پست میزنم میخواستم ببینم من فقط بخش سانسورشو میخوام یاد بگیرم من سریال از شبکه یک سیما ضبط میکنم و با نرم افزار staxrip سریال رو به mkv ریپ میکنم حالا من باید کدام بخش ها رو بخونم که فقط بتونم تبلیغات رو حذف کنم؟

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohamad_hosein2013
    سلام شرمندم که اینجا پست میزنم میخواستم ببینم من فقط بخش سانسورشو میخوام یاد بگیرم من سریال از شبکه یک سیما ضبط میکنم و با نرم افزار staxrip سریال رو به mkv ریپ میکنم حالا من باید کدام بخش ها رو بخونم که فقط بتونم تبلیغات رو حذف کنم؟
    با سلام.

اگر فیلم حال حاضر شما زیرنویس هماهنگ ندارد (که قطعا ندارد) مطالعه ی قسمت 2 کافیست. همچنین با StaxRip، ریپ نکردید، بلکه Encode کردید. از کلمه ی "ریپ" معمولا برای سورس های DVD و Blu-Ray استفاده می شود.

موفق باشید ;)

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    با سلام.

اگر فیلم حال حاضر شما زیرنویس هماهنگ ندارد (که قطعا ندارد) مطالعه ی قسمت 2 کافیست. همچنین با StaxRip، ریپ نکردید، بلکه Encode کردید. از کلمه ی "ریپ" معمولا برای سورس های DVD و Blu-Ray استفاده می شود.
    بله encode کردم

8. نمایش تشکر

9. نمایش اطلاعات

ببخشید یعنی برای یک فیلم با فرمت mpg یا tps نمیشه از این روش استفاده کرد؟فقط اون سه تا فرمت؟

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط TerМiпAтoR
    ببخشید یعنی برای یک فیلم با فرمت mpg یا tps نمیشه از این روش استفاده کرد؟فقط اون سه تا فرمت؟
    اگر فیلم شما زیرنویس جداگانه و یا زیرنویس SoftSub که بخواهید بصورت هماهنگ با نسخه ی سانسور شده حفظشان کنید نداشته باشه، مطالعه ی قسمت 2 آموزش کافیه و فرمت های پشتیبانی شده هم همه ی فرمت هایی خواهند بود که Boilsoft Video Splitter and Joiner پشتیبانی می کنن.

دوباره،
    پس اگر فیلم مد نظر شما زیرنویس جداگانه و یا زیرنویس SoftSub ندارد، مطالعه ی قسمت 2 که تنها آموزش کار با نرم افزار های Boilsoft Video Splitter and Joiner هست کافیست.

موفق باشید ;)

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

یه سوال من ویدیو دارم که زیرنویس با فرمت ass بطورت سافت ساب به ویدیو چسبیده حالا من آمدم با mkvmerge GUI زیرنویس رو استخراج کردم اصلا فرمتش بعد از استخراج شد mks و کلا زیرنویس بهم خورد.

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mohamad_hosein2013
    یه سوال من ویدیو دارم که زیرنویس با فرمت ass بطورت سافت ساب به ویدیو چسبیده حالا من آمدم با mkvmerge GUI زیرنویس رو استخراج کردم اصلا فرمتش بعد از استخراج شد mks و کلا زیرنویس بهم خورد.
    یه سوال شما این آموزشو مطالعه فرمودید؟؟؟!!! چون این سوال، سوالی نیست که بعد از خوندن این آموزش توی ذهن شما بدون پاسخ بمونه.

به هر حال: من نمی دونم کی و کجا به شما گفته که با MKVmerge می تونید استریم هارو ""استخراج"" بفرمائید. MKVmerge درواقع یک Multiplexer هست. برای استخراج استریم ها نیاز به یک Demultiplexer دارید.
    برای فرمت MKV من سه تا نرم افزار می شناسم یکی ffmpeg هست که با استفاده از llibavformat اینکارو می کنه، دوتای دیگه هم یکی mkvcleaver هست و یکی mkvextract GUI-2 که این دوتا آخری دوتا GUI هستن برای mkvextract که توی پکیج mkvtoolnix هست.

آموزش استخراج استریم ها از MKV با استفاده از mkvextract GUI-2 توی همین آموزش (مرحله ی 3) بصورت تصویری هست + لینک دانلود و طریقه ی نصبش.
    آموزش استخراج استریم ها از MKV با استفاده از MKVcleaver توی این پست هست بصورت تصویری +لینک دانلود و طریقه ی نصبش.
    آموزش استخراج استریم ها از MKV با استفاده از FFmpeg هم چون بصورت کنسولی و فایل batch هست مناسب شما نیست :)))
    نتیجه هم برای همشون یکسان هست.

موفق باشید ;)

16. نمایش تشکر

17. عضو حرفه ای NimaLP آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با تشکر از جناب M-AUDIO که آموزش واقعا کاملی ارائه دادن و بنده و خیلی از دوستان ازش استفاده کردیم. میخواستم بگم که فکر میکنم زمانی که در Video Joiner مثلا فریم ریت مساوی نبود میشه از نرم افزارهای سبکی مثل HandBrake یا Xmedia Recode برای تبدیل آن تکه فیلم به یک فریم ریت دیگر استفاده کرد. چون قابلیت Encode خیلی زمان میبره و با اینکار میشه در زمان صرفه جویی کرد.

18. نمایش تشکر

19. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط NimaEMO
    با تشکر از جناب M-AUDIO که آموزش واقعا کاملی ارائه دادن و بنده و خیلی از دوستان ازش استفاده کردیم. میخواستم بگم که فکر میکنم زمانی که در Video Joiner مثلا فریم ریت مساوی نبود میشه از نرم افزارهای سبکی مثل HandBrake یا Xmedia Recode برای تبدیل آن تکه فیلم به یک فریم ریت دیگر استفاده کرد. چون قابلیت Encode خیلی زمان میبره و با اینکار میشه در زمان صرفه جویی کرد.
    سلام
    تشکر از شما نیمای عزیز و دوستانی که وقت خودشونو صرف مطالعه ی این آموزش کردن.

عرض کنم که آیا منظورت همون قسمتی هست که توی ص 13 گفته شد دیگه درسته؟ (شماره 2 توی ص 13)؟

20. نمایش تشکر

صفحه 1 از 6 123 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •