صفحه 3 از 6 اولین 12345 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 از مجموع 52

موضوع: آموزش سانسور (حذف قسمت های دلخواه) فیلم بهمراه زیرنویس ( avi , mkv و mp4 )

1. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض آموزش سانسور (حذف قسمت های دلخواه) فیلم بهمراه زیرنویس ( avi , mkv و mp4 )

بسم الله الرّحمن الرّحیم

بروز شده در تاریخ 2017-11-25 مصادف با 4 آذر 1396.
    (تقریبا تمام پست های قبلی موجود در این تاپیک با تاریخ قبل از این بروزرسانی مربوط به آموزش قبلی که pdf بود می باشند.)

با عرض سلام و ادب خدمت همه ی خوانندگان عزیز

آموزش سانسور (حذف قسمت های دلخواه) فیلم بهمراه زیرنویس ( AVI , MKV و MP4 )
    خیلی مواقع پیش می آید که قصد داریم قسمتی (هایی) از فیلم مورد نظر (یا دانلود شده ی) خود را به هر دلیلی از آن حذف کنیم. ما در این آموزش های ویدئویی در مجموع یاد می گیریم که چطور بدون هاردساب کردن زیرنویس آنرا بصورت هماهنگ با فیلم سانسور شده و بصورت فایل جداگانه در کنار آن داشته باشیم. روش های مختلف و نرم افزارهای مختلف چه رایگان و چه کرک شده قرار داده شده. هم برای ویندوز و هم برای لینوکس.
    لینک دریافت همه ی ابزار های مورد استفاده در آموزش با یک جست و جوی ساده پیدا خواهد شد.
    عنوان: آموزش سانسور فیلم و زیرنویس با کمک HandBrake (لینوکس و ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم با زیرنویس با MKVToolNix (لینوکس و ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم با Solveig MultiMedia Video Splitter و زیرنویس با SubzBor (ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم با Xilisoft Video Converter Ultimate و زیرنویس با SubzBor (ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم و زیرنویس با XMediaRecode (ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم AVI و زیرنویس sub|idx با MKVtoolNix با خروجی AVI (ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم با OpenShot Video Editor و SubzBor (لینوکس و ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش برش و سانسور فیلم با Vidiot و زیرنویس با سابزبر (ویندوز و لینوکس)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش برش و سانسور فیلم با حفظ هماهنگی زیرنویس جداگانه بدون هاردساب در adobe premiere pro cc (ویندوز)
    مشاهده صفحه

موفق باشید .
    ویرایش توسط M-AUDIO : 25-11-2017 در ساعت 14:21 دلیل: افزودن آموزش های جدید
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط وگو
    سلام
    می خواستم بدونم که ایا مرحله اخر یعنی استخراج و هماهنگ کردن زیر نویس و صدای فیلم لازمه؟
    به خاطر اینکه من وقتی فیلم سانسور شه رو از نرم افزار boilsoftمیگیرم زیر نویس و صدا هماهنگه
    سلام و ادب

یکبار دیگر نقشه رو مرور کنیم:
    نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    1: زیرنویس را بهمراه فیلم خود به داخل یک فایل MKV جدید MUX می کنیم .
    2: با استفاده از نرم افزار های Boilsoft عمل بریدن و حذف را بر روی این MKV انجام می دهیم .
    3: خروجی که از نرم افزار Video Joiner تحویل گرفتیم راDemux می کنیم .
    4: زیرنویس برش خورده را تحویل می گیریم و صدا و ویدئوی برش خورده را باهم MUX می کنیم ( اینبار بهMedia Container اولیه خودش که در این آموزش MKV , AVI و MP4 توضیح داده شده است ).
    یعنی شما بعد از مرحله 2 که همان boilsoft هست خروجی با زیرنویس هماهنگ را دارید.
    امّا
    1) زیرنویستون به شکل سافت ساب توی خود فایل فیلمتون هست و 2) اگر Container فیلم اصلیتون AVI یا MP4 بوده، الان دیگه MKV هست.
    پس
    اگر خروجی مرحله 2 براتون کافی هست و هدفتان همان بوده، کار شما تمام است چون به هدفتان رسیده اید.
    امّا
    اگر می خواهید زیرنویس را مثل همان اول، به شکل فایل جداگانه در کنار فایل فیلم داشته باشید یا Container فیلم اصلیتان MP4 یا AVI بوده و می خواهید خروجیتان هم MP4 یا AVI باشد مرحله 3 و 4 را هم باید بروید.
    موفق باشید;)

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت وگو آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    من با این نرم افزار به مشکل حادی برخورد کردم
    خیلی هم اعصابمو خورد کرده
    لطفا راهنمایی کنید
    نرم افزارBoilsoft Video Splitter
    وقتی که می خوام یه قسمتی مثلا از زمان5666یک فیلمی تا دقیقه6258حذف کنم دقیقا ا ز زمانی که به نرم افزار گفتم این کارو شروع نمیکنه مثلا به جای اینکه از زمان 5666شروع به حذف بکنه گاهی اوقات با5ثانیه تاخیر فیلم رو کات میکنه
    همیشه از اونجایی که میخوام کات کنه کات میکنه ولی گاهی اوقات اینجوری میشه
    لطفا راهنماییم کنید
    ممنون

6. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط وگو
    سلام
    من با این نرم افزار به مشکل حادی برخورد کردم
    خیلی هم اعصابمو خورد کرده
    لطفا راهنمایی کنید
    نرم افزارBoilsoft Video Splitter
    وقتی که می خوام یه قسمتی مثلا از زمان5666یک فیلمی تا دقیقه6258حذف کنم دقیقا ا ز زمانی که به نرم افزار گفتم این کارو شروع نمیکنه مثلا به جای اینکه از زمان 5666شروع به حذف بکنه گاهی اوقات با5ثانیه تاخیر فیلم رو کات میکنه
    همیشه از اونجایی که میخوام کات کنه کات میکنه ولی گاهی اوقات اینجوری میشه
    لطفا راهنماییم کنید
    ممنون
    سلام و احترام

پست شماره 12# دقیقا همین سوال پرسیده شده و در پست شماره 13# نیز پاسخش ارائه شده. موفق باشید.

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت وگو آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    فقط بعضی اوقات این اتفاق می افته گاهی اوقات واقعا خوب عمل میکنه
    من فکمیکنم اینجا یه مشکلی هست
    اگه فقط اینبود که نرم افزار دقیق نیست باید تو همه موارد اینطور بشه

9. نمایش تشکر

10. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط وگو
    سلام
    فقط بعضی اوقات این اتفاق می افته گاهی اوقات واقعا خوب عمل میکنه
    من فکمیکنم اینجا یه مشکلی هست
    اگه فقط اینبود که نرم افزار دقیق نیست باید تو همه موارد اینطور بشه
    سلام و پوزش بابت تاخیر

نه دیگه، نه در همه موارد. فقط وقتی که نقطه ای که می خواهید بعنوان شروع انتخاب کنید خیلی از یک keyframe دور هست دقت این نرم افزار کم میشه.
    برای تست، براتون یک انیمیشن پیوست کردم که شامل 400 فریم هست. یک توپ در حال حرکت می بینید با 5 عدد (از 1 تا 5). 1 شروع ویدئو هست و 5 هم پایان. من فاصله بین کی فریم هارو در زمان انکد، 100 درنظر گرفتم (یعنی keyint 100-- در x264 برای اونایی که می دونن). الان توپ به هر عدد که میرسه (بغیر از عدد 5)، یک keyframe اونجاست. شما سعی کنید با boilsoft video splitter اون رو طوری بصورت streamcopy ببُرید که توپ در نقطه شروع، جایی بین اعداد باشه و در نقطه پایان هم جایی بین اعداد. ببینید توپ در فایل خروجیتون هم در زمان شروع و هم در زمان پایان از کجا شروع به حرکت می کنه و کجا به حرکتش خاتمه میده;)
    فایل های پیوست شده

11. نمایش تشکر

12. نمایش اطلاعات

با سلام

ببخشید ضمن تشکر از آموزشتون .
    من فیلمم زیر نویس نداشت و قسمت دوم آموزشتون به کارم میامد. مشکل من اونجاست که وقتی اون قسمت رو که میخوام حذف کنم ، حذف میشه فایلش هم هست ولی اون قسمتهایی که باید بهم وصلشون کنم ، نیست ! یعنی یه بار دیگه باید اون قسمت هایی که میخوام بهم وصل بشن رو هم اسپلیت کنم !

13. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام
    من تمام پستها رو خوندم و با آموزش کامل شما بیشتر سردرگم شدم :(

من یه MKV دارم و یه SRT
    که چسبوندنشون به هم با MKVMerge رابلدم.
    جداکردن اجزای MKV از هم با MKVExtract را هم بلدم.

حالا میخوام 5 دقیقه از وسطای فیلم حذف کنم طوری که همزمان زیرنویس هم باهاش حذف و تنظیم بشه.

راهنمایی ساده کنید لطفا برای گرفتن خروجی سینک و مطلوب بدون افت کیفیت (ویرایش همزمان صوت و تصویر و زیرنویس)
    (جداکردن و چسبوندن رو نمیخواد آموزش بدید.)

باتشکر

14. نمایش تشکر

15. ناظم بخش
    نمایش اطلاعات

@Mojtaba0

ساده خدمتتون عرض میکنم :
    زيرنويسو كه داخل فيلم mux كرديد در نرم افزار spilitter وارد كنید و قسمت دلخواه رو ازش برش بزنید و اون طور که فرموديد يك تيكه از وسط است به احتمال زياد نرم افزار سه تكه فيلم به شما خواهد داد :

١- تكه ي اول فيلم تا صحنه ي حذف شده.
    ٢ - تكه ي حذف شده .
    ٣ - تكه ي بعد از صحنه ي حذف شده تا اخر فيلم.

تكه ي ١ و٣ را به يكديگر بچسبانيد با نرم افزار joiner
    و نرم افزار به شما يك خروجي MKV ميدهد.
    در پايان خروجیتون رو داخل نرم افزار mkv extract GUI -2 كنيد و استريم زيرنويس را ديماكس كنيد. (موجود در اموزش)
    خروجي : يك ويديو با پسوند mkv سانسور شده بعلاوه ي زيرنويس هماهنگ با ان.
    اميدوارم پاسخ سوالتان را گرفته باشید.
    موفق باشيد.
    ویرایش توسط ghamari76 : 23-10-2016 در ساعت 17:37

16. نمایش تشکر

17. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط ghamari76
    به نام خدا
    @mojtaba0
    ...داخل نرم افزار spilitter وارد كند
    ...تكه ي ١ و٣ را به يكديگر بچسبانيد با نرم افزار joiner
    ...و نرم افزار به شما يك خروجي MKV ميدهد.
    موفق باشيد.
    ممنون از پاسخ شما
    من از SolveigMM AVI Trimmer+MKV برای ویرایش استفاده کردم ولی خروجی اصلا زیرنویس نداره.

بهترین نرم افزاری که موقع ویرایش (اسپلیت یا جوین) زیرنویس هم ویرایش کنه چی هست؟(از لحاظ دقت و کیفیت تصویر و سینک)

18. نمایش تشکر

19. ناظم بخش
    نمایش اطلاعات

با عرض سلام مجدد.
    @Mojtaba0

دوست عزيز بنده با توجه به اموزش به شما جواب دادم.
    براي جدا كردن يا همان spilit از نرم افزار boilsoft video spilliter و براي چسباندن boilsoft video joiner استفاده كنيد .
    در ضمن اين دو نرم افزار قابليت جدا كردن و چسباندن فيلم را بدون انكد مجدد دارا ميباشند. فقط كافيست گزينهي no-rencode direct stream را انتخاب بفرماييد. و همانطور كه پرسيده بوديد قابليت ويرايش زيرنويس را نيز دارا ميباشد و خروجي به صورت كامل هماهنگ خواهد بود.
    در ضمن يك سوال : منظورتان از ويرايش همان عمليات جدا كردن و جسباندن است ديگر؟
    و يك نكته شما نسخه ي PDF اموزش را كامل مطالعه كرده ايد ديگر؟ چون به گونه اي كه اقا محمد رضا ی گل توضيح ميدهند فكرنميكنم مشكلي باقي بماند.

عنوان: دانلود Boilsoft Video Joiner / Splitter
    مشاهده صفحه

ویرایش توسط ghamari76 : 14-09-2016 در ساعت 14:11 دلیل: ویرایش جزئی متن + ویرایش لینک

20. نمایش تشکر

صفحه 3 از 6 اولین 12345 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •