صفحه 2 از 6 اولین 1234 ... آخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 از مجموع 52

موضوع: آموزش سانسور (حذف قسمت های دلخواه) فیلم بهمراه زیرنویس ( avi , mkv و mp4 )

1. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض آموزش سانسور (حذف قسمت های دلخواه) فیلم بهمراه زیرنویس ( avi , mkv و mp4 )

بسم الله الرّحمن الرّحیم

بروز شده در تاریخ 2017-11-25 مصادف با 4 آذر 1396.
    (تقریبا تمام پست های قبلی موجود در این تاپیک با تاریخ قبل از این بروزرسانی مربوط به آموزش قبلی که pdf بود می باشند.)

با عرض سلام و ادب خدمت همه ی خوانندگان عزیز

آموزش سانسور (حذف قسمت های دلخواه) فیلم بهمراه زیرنویس ( AVI , MKV و MP4 )
    خیلی مواقع پیش می آید که قصد داریم قسمتی (هایی) از فیلم مورد نظر (یا دانلود شده ی) خود را به هر دلیلی از آن حذف کنیم. ما در این آموزش های ویدئویی در مجموع یاد می گیریم که چطور بدون هاردساب کردن زیرنویس آنرا بصورت هماهنگ با فیلم سانسور شده و بصورت فایل جداگانه در کنار آن داشته باشیم. روش های مختلف و نرم افزارهای مختلف چه رایگان و چه کرک شده قرار داده شده. هم برای ویندوز و هم برای لینوکس.
    لینک دریافت همه ی ابزار های مورد استفاده در آموزش با یک جست و جوی ساده پیدا خواهد شد.
    عنوان: آموزش سانسور فیلم و زیرنویس با کمک HandBrake (لینوکس و ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم با زیرنویس با MKVToolNix (لینوکس و ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم با Solveig MultiMedia Video Splitter و زیرنویس با SubzBor (ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم با Xilisoft Video Converter Ultimate و زیرنویس با SubzBor (ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم و زیرنویس با XMediaRecode (ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم AVI و زیرنویس sub|idx با MKVtoolNix با خروجی AVI (ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش سانسور فیلم با OpenShot Video Editor و SubzBor (لینوکس و ویندوز)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش برش و سانسور فیلم با Vidiot و زیرنویس با سابزبر (ویندوز و لینوکس)
    مشاهده صفحه

عنوان: آموزش برش و سانسور فیلم با حفظ هماهنگی زیرنویس جداگانه بدون هاردساب در adobe premiere pro cc (ویندوز)
    مشاهده صفحه

موفق باشید .
    ویرایش توسط M-AUDIO : 25-11-2017 در ساعت 14:21 دلیل: افزودن آموزش های جدید
    نمایش امضاء

2. نمایش تشکر

3. نمایش اطلاعات

سلام
    واقعاً دستتون درد نکنه. عالی بود.
    میتونید نحوه سانسور کردن پوشش (در حد سیاه کردن) رو، طوری که مثل همین مورد نیازی به انکود کردن نباشه رو آموزش بدین.
    ممنون

4. نمایش تشکر

5. نمایش اطلاعات

باسلام
    خدا خیرت بده, واقعا ازت ممنونم با این آموزش پرکاربردی که گذاشتی.. مهندسی برازندته داداشی
    فقط یه سوال: میشه بجای نرم افزار Boilsoft Video Splitter از نرم افزار دیگه ای هم استفاده کرد؟؟؟ چون این نرم افزار زیاد دقیق نیست تو امر تیکه کردن ینی منظورم اینه که دقایقی رو که میخوای برش بدی چند دقیقه ای عقب جلو میکنه، منظورم زیرنویسش نیستاااا منظورم فیلمه که زیاد دقیق روی دقایقی که میخوای عمل برش رو انجام بدی دقیق نیس

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

@ masiham
    با سلام و خوشحالم که برای شما مفید بوده.

البته اون موضع دقت درحد چند دقیقه که نه اما درحد چند ثانیه هست و محدودیت کلی هست. یک مبحث هست به اسم gop accuracy که قبلا تو انجمن توضیح داده شده. موقع انتخاب نقطه برش باید چشمتون به تغییر صحنه ها باشه و نقاط نزدیک اونارو انتخاب کنید. اکثر اوقات درست درمیاد و خطا کم میشه.
    نرم افزار solveigMM video splitter هست که با دقت frame accuracy انجام می ده اما دو مشکل داره یکی اینکه اصلا از زیرنویس پشتیبانی نمی کنه. پس مجبورید بیخیال آموزش بشید. البته توی انجمن زیرنویس یکی از کاربرا یک نرم افزار نوشته بود برای برش زیرنویس حتما پیدا می کنید (البته از زیرنویس های idx و ssa پشتیبانی نمیکند). دومی هم اینکه توی فیلم هایی که رزولوشن های بالا مثلا fullhd دارن و حجم کم دارن اون قسمت های شروع و پایان برش ها گاها کیفیت بسیار بدی (در حد 3gp) پیدا می کنن. نمونه پیوست کردم ببینید نقطه شروعش تا زمانی که دوربین میره داخل ماشین چقدر کم کیفیت شده. موفق باشید;)
    فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط M-AUDIO : 12-03-2014 در ساعت 20:40
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط salmansahafi
    سلام
    واقعاً دستتون درد نکنه. عالی بود.
    میتونید نحوه سانسور کردن پوشش (در حد سیاه کردن) رو، طوری که مثل همین مورد نیازی به انکود کردن نباشه رو آموزش بدین.
    ممنون
    با سلام و احترام.
    برای اون کار می شه فقط همون قسمت هایی رو که قرار سانسور پوششی بشه جداسازی کرد و انجام داد و بعد جایگزین کرد. البته در مورد اون قسمت حتما باید تبدیل انجام بشه. و نکات بسیاری از جمله یکسان بودن کدک و سایر مشخصات در نظر گرفته بشه و کار سخت میشه. البته سختی کار اینها نیست و اینها رو می تونم توضیح بدم اما قسمت اول کار که باید سانسور پوششی توسط یه نرم افزار مثل پریمیر و ... انجام بشه رو هنوز اشنا نیستم. اگه یک روزی روی اون هم کار کردم چشم دریغ نمی کنم. یا اگه کسی خواست مشارکت کنه و اون بخشش رو بگه که دیگه چه بهتر. موفق باشید ;)

10. نمایش تشکر

11. نمایش اطلاعات

سلام

گیج شدم از بس که گفتی مرحله یک مرحله دو ...!!

آقا من یک فیلم دارم با فرمت mkv ، یک زیرنویس هم کنار فایل فیلمم دارم .!
    میخوام 10 دقیقه از این فیلم رو برش بدم و حجمش رو هم بیارم پایین ، دقیقا میشه بگی کدوم برنامه نیاز هست !!!"اینترنت حجمی دارم ، نمیشه همه رو دانلود کنم بعد ببینم به دردم نمیخورن

12. نمایش تشکر

13. نمایش اطلاعات

آقا من وقتی میخوام فیلم رو وارد video splitter کنم ، بهم این اخطار رو میده ...
    Untitled.jpg

در حالی که مراحل قبلی کاملا درست انجام شد و فیلم زیرنویس دار بود ، بدون اینکه زیرنویس رو بهش اضافه کنم ...

ممنون میشم مشکلم رو حل کنید !!!

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط aashabnam
    آقا من وقتی میخوام فیلم رو وارد video splitter کنم ، بهم این اخطار رو میده ...
    Untitled.jpg

در حالی که مراحل قبلی کاملا درست انجام شد و فیلم زیرنویس دار بود ، بدون اینکه زیرنویس رو بهش اضافه کنم ...

ممنون میشم مشکلم رو حل کنید !!!
    سلام.
    "بدون اینکه زیرنویس رو بهش اضافه کنم" مفهوم نیست. خب طبق توضیحات باید اضافه می کردید. باید توی خود فایل خروجی قرار بگیرد نه در کنار فایل. در مورد ارور داخل تصویر، خیلی ساده می گوید قادر به پخش اون فایل نیست. آیا فایل مذکور داخل مدیاپلیرهای دیگه پخش میشه؟

16. نمایش تشکر

17. عضو ثابت وگو آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    نرم افزارmy mp4 boxوهمچنین نرم افزار avi mux
    روحتما باید دانلود کنیم یا اگه فیلممون فرمتشmkvنبود به این دو نرم افزار احتیاج هست؟
    یه سوال دیگه با اینروش میشه زیرنویسو هارد ساب کرد؟
    من با نرم افزارmkv mergeزیرنویسوبه فیلم میچسبونم ولی توفلش میریزم برای پخش در دستگاه ستاپ باکس زیر نویسو نمیاره یا روی گوشی موبایل زیر نویس نمیاد
    اگر این روش را اعمال کنیم این مشکل حل می شود؟
    و اینکه اگر بخواهیم فیلمی روکه با این روش سانسور کردیم روی دی وی دی بریزیم برای پخش در دستگاه های خانگی مشکلی پیش نمیاد؟
    ویه سوال دیگه فیلمی که ب ای روش سانسور میشه آیا کیفیتش پایین یاد؟چون من فیلمام کیفیت بالا هستن برا همین نمیخوام کیفیتشون پایین بیاد.بعد اینکه حجمش زیاد نمیشه؟
    فرمت فیلم هام:mkv

18. نمایش تشکر

19. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط وگو
    سلام
    سلام و تسلیت ایام محرم
    نوشته اصلی توسط وگو
    نرم افزارmy mp4 boxوهمچنین نرم افزار avi mux
    روحتما باید دانلود کنیم یا اگه فیلممون فرمتشmkvنبود به این دو نرم افزار احتیاج هست؟
    mymp4box و avimux برای وقتی هستن که اصل فیلمتان mp4 یا avi بوده باشه و بخواهید خروجی نهاییتان هم mp4 یا avi باشد. اما برای خروجی mkv همان mkvmerge کافیست.
    نوشته اصلی توسط وگو
    یه سوال دیگه با اینروش میشه زیرنویسو هارد ساب کرد؟
    من با نرم افزارmkv mergeزیرنویسوبه فیلم میچسبونم ولی توفلش میریزم برای پخش در دستگاه ستاپ باکس زیر نویسو نمیاره یا روی گوشی موبایل زیر نویس نمیاد
    اگر این روش را اعمال کنیم این مشکل حل می شود؟
    خیر این آموزش اصلا برای هاردساب کردن یا سافت ساب کردن زیرنویس نیست و همانطور که از اسمش معلومه برای سانسور فیلم هست. برای سافت ساب کردن زیرنویس به این تاپیک یا این یکی مراجعه کنید و برای هاردساب کردن زیرنویس به این تاپیک. در مورد زیرنویس سافت ساب شده هم باید بدانید که هیچ وقت گارانتی کننده پخش زیرنویس نیست. دستگاه ها و نرم افزارهایی رو دیدم که زیرنویس به شکل فایل جدا در کنار فایل فیلم رو می خوانند اما زیرنویس سافت ساب رو نه. همه اش هم بر میگرده به خود دستگاه و نرم افزار پخش کننده. برای پخش زیرنویس در موبایل (اندرویدی) به این تاپیک مراجعه کنید. اگر IOS دارید هم VLC و هم AVPlayer رو دارید. و خواهشا موضوعات رو با دقت بیشتری نگاه کنید تا سوالات تکراری یا غیر مرتبط با مضمون تاپیک پرسیده نشه و تاپیک به انحراف کشیده نشه. همچنین از سرچ انجمن که لینکش در بالای تمام صفحات انجمن است استفاده نمایید.

نوشته اصلی توسط وگو
    و اینکه اگر بخواهیم فیلمی روکه با این روش سانسور کردیم روی دی وی دی بریزیم برای پخش در دستگاه های خانگی مشکلی پیش نمیاد؟
    فیلمی رو که با این روش سانسور می کنید با فیلم اصلیتون یکی هست و تغییری در فرمت صدا و تصویرش داده نمیشود. فقط بعضی قسمت هایش به انتخاب شما حذف می شود همین. پس اگر دستگاه پخش خانگیتون فیلم اصلی (سانسور نشده) رو بدون مشکل پخش کند این رو هم بدون مشکل پخش خواهد کرد. ولی اگه می خواهید خروجیتون به فرمت استاندارد DVD Playerهای خانگی تبدیل بشه باید تبدیل فرمت انجام بدهید. که در اونصورت باید فیلم سانسور شده رو با استفاده از نرم افزارهای مخصوص اون کار مثل این یکی تبدیل و رایت کنید. در ضمن این ConvertXToDVD که لینک دادم خودش توانایی سانسور دارد (نسخه 5 به بالا) که در آموزش کاملش به فارسی توضیح داده شده.
    نوشته اصلی توسط وگو
    ویه سوال دیگه فیلمی که ب ای روش سانسور میشه آیا کیفیتش پایین یاد؟چون من فیلمام کیفیت بالا هستن برا همین نمیخوام کیفیتشون پایین بیاد.بعد اینکه حجمش زیاد نمیشه؟فرمت فیلم هام:mkv
    این قسمت بخوبی توی پست اول گفته شده بود:
    نوشته اصلی توسط M-AUDIO
    ....اما در این آموزش یاد می گیریم که چگونه این کار را بدون اینکه در فرمت و کیفیت فیلم تغییری ایجاد شود و همچنین هماهنگی زیرنویس با فیلم حفظ بشود انجام دهیم.....
    پس حجمی هم زیاد نمیشود بلکه به اندازه قسمت هایی که از فیلم حذف می کنید حجم اون قسمت ها هم از حجم کل فیلم کم میشود.
    موفق باشید

20. نمایش تشکر

21. عضو ثابت وگو آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام
    می خواستم بدونم که ایا مرحله اخر یعنی استخراج و هماهنگ کردن زیر نویس و صدای فیلم لازمه؟
    به خاطر اینکه من وقتی فیلم سانسور شه رو از نرم افزار boilsoftمیگیرم زیر نویس و صدا هماهنگه

22. نمایش تشکر

صفحه 2 از 6 اولین 1234 ... آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •