سلام
اتوکد 2017 رو جدیدا دانلود کردم منتها هنگام اکسترکت شدن فایل، کرش میکنه و ارور زیر رو میده.
با سیستم های مختلف هم تست کردم.این مشکل رو با Revit هم داشتم.
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
2016-07-31_17-39-08.png
سلام
اتوکد 2017 رو جدیدا دانلود کردم منتها هنگام اکسترکت شدن فایل، کرش میکنه و ارور زیر رو میده.
با سیستم های مختلف هم تست کردم.این مشکل رو با Revit هم داشتم.
ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید.
2016-07-31_17-39-08.png
سلام .
در صورتیکه از کامل و سالم بودن دانلود برنامه فوق مطمئن هستید , توسط برنامه Winrar در درایوی که فضای کافی داشته باشید اقدام به اکستراکت فایل کنید , ضمنا از گزینه Extract Here استفاده کنید .
نکته : از پوشه های تو درتو و با نام فارسی خودداری کنید .
یه بار هم میتونید از گزینه ریپیر در برنامه وین رار هم استفاده کنید و ببینید نتیجه میده .
از کجا اقدام به دانلود فایل فوق کردید ؟ تا بررسی بیشتری شود .البته با توجه به اینکه در چند سیستم دیگه هم تست کرده اید بیشتر احتمال مشکل در خود فایل ها و یا پارتهای ان هست .
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
سلام ببخشید منم یه مشکل دارم کرکش نمی تونم نصب کنم ویندوز 10 دارم اما انتی ویروس ندارم ولی خود ویندوز این کرکشو ویروس میدونه نمیذاره نصب کنم و فایل حذف میکنه میشه راهنمایی کنید
نمایش امضاءTHE KING OFF KING IKER CASILLAS
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
بوک مارک ها