سلام بچه ها
میگم کسی برنامه خوبی نمیشناسه که فایل های pdf به word تبدیل کنه؟؟؟
برنامه زیادی تو اینترنت هست ولی همه متون انگلیسی خوب تبدیل میکنن ولی فارسی درست تبدیل نمیشه؟
کسی برنامه تبدیلشو نداره که فارسی خوب تبدیل کنه؟
سلام بچه ها
میگم کسی برنامه خوبی نمیشناسه که فایل های pdf به word تبدیل کنه؟؟؟
برنامه زیادی تو اینترنت هست ولی همه متون انگلیسی خوب تبدیل میکنن ولی فارسی درست تبدیل نمیشه؟
کسی برنامه تبدیلشو نداره که فارسی خوب تبدیل کنه؟
من از روییدن خار بر سر دیوار دانستم که ناکَس،کَسْ نمیگردد بدین بالانشینیها
رفع مشکل نصب نشدن درایور کارت گرافیک های AMD لپ تاپ
بابا این که تبدیل نمیکنه فقط فایل پی دی اف رو میاره بالا
![]()
سلام دوستان کسی راه حلی کاربردی برای تبدیل pdf فارسی به ورد را دارد
اخر هر راه حلی را تست کردم جواب کامل نگرفتم ممنون میشم ککمک فرمایید
با سلام و احترام
کویر گرامی لطفا در انتخاب مکان صحیح برای مطرح کردن سوال دقت نمایید. پست شما منتقل گردید.
و در ادامه، تنها راهش تکنیک OCR هست که نرم افزارهای کرک شده موجود در این زمینه بعید بدانم خوب خوب هاشون بالای 80 درصد نتیجه بدهند چون حروف فارسی بهم چسبیده هستند و پیچیده. البته فقط حدس زدم. و چند وقت پیش که یکی از ابزارهاری معروف به اسم Readiris Corporate رو امتحان کردم زیر 30 درصد نتیجه داد. و خب احتمال می دم که نرم افزارهای فارسی هم در این زمینه نوشته شده باشند اما بعید بدونم بتونید با راحتی یه دانلود و رایگان بدستشون بیارید.
در کل اگرچه این موضوع استفاده های خوبی هم می تونه داشته باشه اما بیشترین مورد استفاده اون سوء استفاده از متون دیگران هست.
یک پیشنهاد دارم با توجه به اینکه گفتید "هر راه حلی را تست کردید". چطوره راه حل هایی رو که تست کردید موردی بنویسید که اگر کسی هم خواست راهنماییتان کند مورد تکراری نام نبرد و یا اگر کسی خواست تحقیقات در این زمینه رو ادامه بدهد مورد تکراری رو مجددا امتحان نکند. موفق باشید.
:)
در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)
بوک مارک ها