نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 از مجموع 7

موضوع: ساخت دیسک بوت از پارتیشن لپ تاپ

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض ساخت دیسک بوت از پارتیشن لپ تاپ

سلام خوب هستید دوستان ؟ یه مشکل داشتم و کمک میخواستم . من سیستم عامل لپ تاپم رو به ویندوز 7 و بعد از اون به 8 ارتقا دادم ، و الان میخوام اون رو به همون ویستایی که روش از اول نصب بود برگردونم . لپتاپم vaio ه ، و از اون سریهایی هست که رو هاردش یه پارتیشن ه ریکاوری داشت . من اون پارتیشن رو هم فرمت کردم . ولی محتوای اون رو دقیقا" عین ه همون رو روی یک دی وی دی بک آپ گرفتم ، تنها مشکل اینه که باید از روی اون محتوی یک وی دی وی با قابلیت بوت شدن بسازم . فایل هایی که اون پارتیشن داشت داخل ه خودش اینا بود :
    [_FS_SWRINFO]
    [AUTORUN]
    [BOOT]
    [DATA]
    [EFI]
    [IDF]
    [SONY]
    [SOURCES]
    Autrorun.inf
    BOOTMGR.file
    HDD.file
    Snyhdrcv.ini
    SystemVolume.ini
    فقط اینکه با چه نرم افزاری و به چه طریق ، یعنی اگر کسی بلده لطفا" یه مختصری هم توضیح بده که باید چی کار کنم . مرسی از کمکتون.

2. نمایش تشکر

3. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط bahramn983
    سلام خوب هستید دوستان ؟ یه مشکل داشتم و کمک میخواستم . من سیستم عامل لپ تاپم رو به ویندوز 7 و بعد از اون به 8 ارتقا دادم ، و الان میخوام اون رو به همون ویستایی که روش از اول نصب بود برگردونم . لپتاپم vaio ه ، و از اون سریهایی هست که رو هاردش یه پارتیشن ه ریکاوری داشت . من اون پارتیشن رو هم فرمت کردم . ولی محتوای اون رو دقیقا" عین ه همون رو روی یک دی وی دی بک آپ گرفتم ، تنها مشکل اینه که باید از روی اون محتوی یک وی دی وی با قابلیت بوت شدن بسازم . فایل هایی که اون پارتیشن داشت داخل ه خودش اینا بود :
    [_FS_SWRINFO]
    [AUTORUN]
    [BOOT]
    [DATA]
    [EFI]
    [IDF]
    [SONY]
    [SOURCES]
    Autrorun.inf
    BOOTMGR.file
    HDD.file
    Snyhdrcv.ini
    SystemVolume.ini
    فقط اینکه با چه نرم افزاری و به چه طریق ، یعنی اگر کسی بلده لطفا" یه مختصری هم توضیح بده که باید چی کار کنم . مرسی از کمکتون.
    سلام دوست من.
    اول بگین دقیقاً شما چه‌جوری از محتوای اون پارتیشن بکاپ گرفتین؟!
    دوم هم اینکه چرا می‌خواین به ویستا برگردین؟!!
    نمایش امضاء

4. نمایش تشکر

5. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

شما وقتی که دی وی دی ریکاوری لپ تابتان را داشته باشید دی وی دی ریکاوری شما دارای بوت است ولی اکثر لپ تاب ها دی وی دی ریکاوری بوت نیست باید با خود برنامه ریکاوری کنید مثلا شما وقتی لپ تاب را روشن میکنید همون صفحه یکی از دکمه های F را می زنید حضور ذهن ندارم بگم به شما وقتی می زنید برنامه VAIO Recovey به صورت بوت خودش میاد بالا که شما با گذاشتن داخل دی وی دی ریکاوری ریکاوری می کنید

بعضی از کاربران اشتباهی که می کنن پاک کردن پراتیشن ریکاوری است که نباید پاک کنن چون شاید خودش توش به عنوان بوت جدا در هارد ذخیره کرده باشد

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

[_FS_SWRINFO]
    [AUTORUN]
    [BOOT]
    [DATA]
    [EFI]
    [IDF]
    [SONY]
    [SOURCES]
    Autrorun.inf
    BOOTMGR.file
    HDD.file
    Snyhdrcv.ini
    SystemVolume.ini
    سلام دوست من.
    چون از پارتیشن ریکاوری‌تون بکاپ نگرفتین و فقط فایل‌هاش را کپی کردین، بعید می‌دونم بتونید اون را بازیابی کنید.
    بازم می‌گم که ویستا ارزش این کارا رو نداره!
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. نمایش اطلاعات

سلام خوب هستید ؟ ببخشید دیر جواب دادم ، فکر نمیکردم به پستم پاسخی داده بشه . لطف کردید مرسی، من محتویات ه اون پارتیشن رو بدون استفاده هیچ نرم افزاری روی یه پارتیشن ه دیگه کپی کردم و اون رو روی یک دی وی دی رایت کردم، یعنی از نرم افزارهای گرفتن بک آپ که واسه این جور مواقع به درد بخوره استفاده نکردم. فقط فایلهاش رو کپی کردم. در مورد دلیل بازگردوندن ه لپ تاپم به ویستا برای اینه که لپ تاپم یه حالت av mode داره که وقتی با اون حالت روشن میشه ، بدون دخالت ویندوز خیلی سریع به فایلهای ویدئویی موزیک و عکسها دسترسی پیدا میکردم . بیشتر به خاطر اونه که میخوام اینکار رو بکنم . اگرنه الان ویندوز 8 روش نصب کردم از لحاظ سرعت خیلی خوبه خیلی بهتر از ویستا .

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

سلام خوب هستید ؟ ببخشید دیر جواب دادم ، فکر نمیکردم به پستم پاسخی داده بشه . لطف کردید مرسی، من محتویات ه اون پارتیشن رو بدون استفاده هیچ نرم افزاری روی یه پارتیشن ه دیگه کپی کردم و اون رو روی یک دی وی دی رایت کردم، یعنی از نرم افزارهای گرفتن بک آپ که واسه این جور مواقع به درد بخوره استفاده نکردم. فقط فایلهاش رو کپی کردم. در مورد دلیل بازگردوندن ه لپ تاپم به ویستا برای اینه که لپ تاپم یه حالت av mode داره که وقتی با اون حالت روشن میشه ، بدون دخالت ویندوز خیلی سریع به فایلهای ویدئویی موزیک و عکسها دسترسی پیدا میکردم . بیشتر به خاطر اونه که میخوام اینکار رو بکنم . اگرنه الان ویندوز 8 روش نصب کردم از لحاظ سرعت خیلی خوبه خیلی بهتر از ویستا .
    سلام دوست من.
    همان‌طور که گفته شد چون بکاپ نگرفتید متأسفانه برای پارتیشن ریکاوری‌تون نمی‌شه کاری کرد.
    ولی در مورد حالت Av Mode که گفتین، رو بعضی از لپ‌تاپ‌ها با نصب نرم‌افزار مربوطه (که می‌تونید از سایت سازنده دریافت کنید) اون حالت فعال می‌شه و می‌شه گفت به پارتیشن ریکاوری ربطی نداره! (البته در مورد لپ‌تاپ شما مطمئن نیستم.)
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام دوستان
    من دوتا لپ تاپ سونی با مدل یکسان دارم
    روی یکی از لپ تاپ ویندوز جدید نصب کردم و در مراحل نصب کل پارتیشن ها از جمله recovery partition رو که حجمی نزدیک به 12 گیگ داشت رو پاک کردم و بعد فرمت کردم...
    حالا می خوام ببینم می تونم با استفاده از اون یکی لپ تاپ این ریکاوری پارتیشن رو روی سی دی یا فلشی چیزی بریزم و بعد روی لپ تاپی که recovery پارتیشنش رو حذف کردم بریزم؟؟؟!!!
    چجوری؟؟؟؟!!!(یعنی اولا چجوری این پارتیشن رو کپی کنم و ثانیا اینکه چجوری میتونم داخل لپ تاپی که تمام محتویاتش پاک شده از این ریکاوری پارتشین استفاده کنم؟
    یه دنیا ممنووون....

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •