صفحه 1 از 3 123 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 21

موضوع: تست فايل ISO در محيط مجازي VirtualBOX يا VMware

1. عضو ثابت abc3x آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض تست فايل ISO در محيط مجازي VirtualBOX يا VMware

چطوری میشه فايل ISO را در محيط مجازي VirtualBOX يا VMware تست کرد.

2. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

چجور فایلی داری ؟ ایمیج ویندوز است یا ایمیج دی وی دی فیلم است و یا برنامه های دیگه ؟

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت abc3x آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nejati
    چجور فایلی داری ؟ ایمیج ویندوز است یا ایمیج دی وی دی فیلم است و یا برنامه های دیگه ؟
    با نرم افزار SARDU.2.0.6.Final درست شده
    چند تا آنتی ویروس رو توی یک ایمج دارم
    فقط خواستم ببینم که درست کار میکنند که بعد رایتش کنم

5. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abc3x
    خب دوست عزیز چرا میخواید با ماشین مجازی این کار رو انجام بدید ضروریه؟
    خب یه برنامه مثل UltraISO یا برنامه های دیگه روی خود ویندوزتون نصب کنید و امتحان کنید دیگه.
    برنامه های ایمیج خوان بسیار زیادند ، بنده این رو که معرفی کردم جزء بهترینهاست در این زمینه.
    منتهی اگر برای ایمیج خواندن در مثلا VM-Ware آموزش میخواید براتون میذارم و توضیح میدم.
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت abc3x آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط apolo11engage
    خب دوست عزیز چرا میخواید با ماشین مجازی این کار رو انجام بدید ضروریه؟
    خب یه برنامه مثل ultraiso یا برنامه های دیگه روی خود ویندوزتون نصب کنید و امتحان کنید دیگه.
    برنامه های ایمیج خوان بسیار زیادند ، بنده این رو که معرفی کردم جزء بهترینهاست در این زمینه.
    منتهی اگر برای ایمیج خواندن در مثلا vm-ware آموزش میخواید براتون میذارم و توضیح میدم.
    این ایمج در واقع دیسک های نجات هستند که با ید در حالت بوت تست شود تا ببینم برنامه هاش بدون مشکل هستن یا خیر

8. نمایش تشکر

9. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abc3x
    این ایمج در واقع دیسک های نجات هستند که با ید در حالت بوت تست شود تا ببینم برنامه هاش بدون مشکل هستن یا خیر
    بله دوست عزیز بسیار خب این هم از راهنمایی در برنامه ی VM-Ware
    در عکس مشخص کرده ام.

بعد از اجرای برنامه ی ماشین مجازی vmware شما از توی لیست انتخابی ویندوزتون روی گزینه ی ویندوز مربوطه کلیک راست کنید و بعد :

setting رو بزنید و در لیست گزینه ی CD\DVD رو انتخاب کنید .

و مراحل رو مشخص کرده ام . بعد از اینکه فایل ISO رو در اون شناساندید پنجره رو OK کنید و در نهایت میبیند که در لیست درایوهای My Computer فایل ایمیجتون هست میتونید بازش کنید و استفاده کنید و اگر نیاز هست اون رو در موقع بوت فراخوانی کنید.
    تصاویر پیوست شده
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط abc3x
    این کار شما اصلا مبهم است . اون فایل ایمیجتون رو کلا بی اختیار بشید . بهترین راه است است که به بخش انتی ویروس سافت گذر و فروم برید و نظرات کاربران را یه نگاهی بکنید .

اگر سیستم تان کمی ضعیف است محصولات Eset پیشنهاد می شود . محصولات اویرا رو کارشناسان سایت تبیان پیشنهاد می کنند .
    نورتون گفته میشه ظاهر زیبایی داره ولی عملکرد انچنان درست و حسابی نداره . و بعدش هم کرک می خواد . انتی ویروسی که کرک شود زیاد نمیشه اطمینان کرد .

کاسپرسکی یه شرکت روسیه . سافت گذر میگه بعضی ابزارهای جاسوسی غربی هارو بهتر تشخیص میده و هم اینکه کی و سریال واسش موجوده تو نت . یعنی کرک و پچ و ... بذارید کنار .

مک افی کرک شده است و اپدیت هاش سنگین .

چند مورد دیگه هم هست .

و اما حرف اخر :
    کاسپرسکی ، بیت دفندر و آویرا رو می تونید ارجینال از داخل ایران خریداری کنید . اگر وسعتون میره خریداری کنید . انتی ویروسی که کرک شده باشه اعتمادی بهش نیست .

اون فایل ایمیجتان هم مطمئنا نسخه های جدید برنامه هارو نداره . بعد هم اصلا به صلاح نیست سیستم اصلی تون رو در معرض ازمایش انتی ویروس ها کنید . بعدشم هر کدوم باید یه مدت رو سیستم نصب باشند ، فعال باشند و همچنین اپدیت . و اینکه همزمان فقط یه مورد رو سیستم نصب باشه . نه اینکه زرنگیتون گل کنه چند تا انتی ویروس همزمان نصب کنید !!

و اما در محیط مجازی هم با برنامه های گفته شده ابتدا یه ویندوز نصب کنید و در ویندوز مجازی انتی ویروس دلخواه تون رو نصب کنید . و ازمایش کنید . ولی من انتخاب یه انتی ویروس متناسب با شرایط شما نظیر سرعت اینترنت رو پیشنهاد می کنم .
    یادتون باشه باشه فعلا بهتره از انتی ویروس های اسم و نام دار استفاده کنید .

12. نمایش تشکر

13. عضو حرفه ای Apollo11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nejati
    این کار شما اصلا مبهم است . اون فایل ایمیجتون رو کلا بی اختیار بشید . بهترین راه است است که به بخش انتی ویروس سافت گذر و فروم برید و نظرات کاربران را یه نگاهی بکنید .

اگر سیستم تان کمی ضعیف است محصولات Eset پیشنهاد می شود . محصولات اویرا رو کارشناسان سایت تبیان پیشنهاد می کنند .
    نورتون گفته میشه ظاهر زیبایی داره ولی عملکرد انچنان درست و حسابی نداره . و بعدش هم کرک می خواد . انتی ویروسی که کرک شود زیاد نمیشه اطمینان کرد .

کاسپرسکی یه شرکت روسیه . سافت گذر میگه بعضی ابزارهای جاسوسی غربی هارو بهتر تشخیص میده و هم اینکه کی و سریال واسش موجوده تو نت . یعنی کرک و پچ و ... بذارید کنار .

چند مورد دیگه هم هست .

و اما حرف اخر :
    کاسپرسکی ، بیت دفندر و آویرا رو می تونید ارجینال از داخل ایران خریداری کنید . اگر وسعتون میره خریداری کنید . انتی ویروسی که کرک شده باشه اعتمادی بهش نیست .

اون فایل ایمیجتان هم مطمئنا نسخه های جدید برنامه هارو نداره . بعد هم اصلا به صلاح نیست سیستم اصلی تون رو در معرض ازمایش انتی ویروس ها کنید . بعدشم هر کدوم باید یه مدت رو سیستم نصب باشند ، فعال باشند و همچنین اپدیت . و اینکه همزمان فقط یه مورد رو سیستم نصب باشه . نه اینکه زرنگیتون گل کنه چند تا انتی ویروس همزمان نصب کنید !!

و اما در محیط مجازی هم با برنامه های گفته شده ابتدا یه ویندوز نصب کنید و در ویندوز مجازی انتی ویروس دلخواه تون رو نصب کنید . و ازمایش کنید . ولی من انتخاب یه انتی ویروس متناسب با شرایط شما نظیر سرعت اینترنت رو پیشنهاد می کنم .
    دوست عزیز این دوستمون که مساله ی ایمیج رو بیان کردند ، فقط میخوان یه تست کنند یه سری آنتی وایروس رو مثل دیسکهای نجات و برنامه هایی که مثلا روی Hiren's Boot هست دیدید؟ میخوان ببینند که اگه درسته و اجرا میشن و مشکلی ندارند موقع بوت، اون رو رایت کنن و داشته باشند که هروقت خواستن ازش استفاده کنند برای موقع ضروری که ویروسی بود سیستم و یا اطمینانی بهش نبود.
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت abc3x آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط nejati

اگر سیستم تان کمی ضعیف است محصولات eset پیشنهاد می شود . محصولات اویرا رو کارشناسان سایت تبیان پیشنهاد می کنند .

چند مورد دیگه هم هست .

و اما حرف اخر :

عزیز من
    خواستم دیسک نجات بسازم برای مواقع ضروری که قبل از رایت تستش کنم
    ظاهرا منظور منو متوجه نشدید

16. نمایش تشکر

17. عضو ثابت abc3x آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط apolo11engage
    بله دوست عزیز بسیار خب این هم از راهنمایی در برنامه ی VM-Ware
    در عکس مشخص کرده ام.

بعد از اجرای برنامه ی ماشین مجازی vmware شما از توی لیست انتخابی ویندوزتون روی گزینه ی ویندوز مربوطه کلیک راست کنید و بعد :

setting رو بزنید و در لیست گزینه ی CD\DVD رو انتخاب کنید .

و مراحل رو مشخص کرده ام . بعد از اینکه فایل ISO رو در اون شناساندید پنجره رو OK کنید و در نهایت میبیند که در لیست درایوهای My Computer فایل ایمیجتون هست میتونید بازش کنید و استفاده کنید و اگر نیاز هست اون رو در موقع بوت فراخوانی کنید.
    ممنون از اطلاعاتتون
    امکان داره لینک گجت performance montor رو بدید

18. نمایش تشکر

صفحه 1 از 3 123 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •