نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 10

موضوع: نرم افزار ساخت بوت چندگانه

1. عضو ثابت rahro14 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation نرم افزار ساخت بوت چندگانه

سلام دیروز دنبال نرم افزاری بودم که بتونه چند فایل ایزو با امکان بوت رو در یک دی وی دی بوت بگنجانه
    پس از جست و جو با eazyboot اشنا شدم بعد از دانلود متوجه شدم از محیط و شیوه کارش سر در نمی اورم !
    لطفا اموزشی هر چند کوتاه بدید
    پیشاپیش ممنون

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص M-AUDIO آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط rahro14
    سلام دیروز دنبال نرم افزاری بودم که بتونه چند فایل ایزو با امکان بوت رو در یک دی وی دی بوت بگنجانه
    پس از جست و جو با eazyboot اشنا شدم بعد از دانلود متوجه شدم از محیط و شیوه کارش سر در نمی اورم !
    لطفا اموزشی هر چند کوتاه بدید
    پیشاپیش ممنون

سلام دوست عزیز توصیه می کنم ابتدا ابزار XBOOT را تست کنید . کار من را که به سرعت راه انداخت (مولتی بوت Acronis true Image Home و Acronis Disc Director). امیدوارم که کار شما را هم راه بیندازد . EazyBoot خیلی پیچیده است .
    XBOOT نرم افزار خیلی ساده ای است و پشتیبانی از قابلیت بوت USB ، دارای یک Emulator برای تست ایزوی ساخته شده از قابلیت های این نرم افزار است . از دیسک های بوت زیادی هم پشتیبانی می کند .
    آدرس سایت رسمی نرم افزار

آموزش های مربوطه و لینک دانلود هم در همان سایت موجود است .

در خود انجمن هم جستجو کردم با این نتایج برخورد کردم که دریکیش حضور داشتید خودتان.

موفق باشید .
    تصاویر پیوست شده

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت rahro14 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation

ممنون
    قبلا از اين براي ساخت فلش بوت اوبونتو استفاده كردم ، خيلي خوبه
    من مي خوام يك دي وي دي بوت وين 7 و 8 و كسپر بوت و wpr و اوبونتو را در يك ديسك بگنجونم وقتي با اين نرم افزار درست كردم بار اول از اين 5 تا چهارتاش رو زد بار دوم چهارتاي ديگه !
    حالا نميدونم چه كنم ؟

6. نمایش تشکر

7. عضو ثابت rahro14 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Exclamation

ممنون از دوستان با همون sadu درست کردم ولی چون wpr رو نداشت مجبور شدم از گزینه add extra iso grub استفاده کنم که بعد از تست فهمیدم در این حالت کار نمی کنه ! لطفا بگید چطور درستش کنم بقیه کار می کنند
    با تشکر

8. نمایش تشکر

9. نمایش اطلاعات

سلام بهترین و راحتترین برنامه برای نصب win xp و win7 از طریق فلش چی؟

10. نمایش تشکر

11. عضو متخصص N!MA آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط hamrahsoft.ir
    سلام بهترین و راحتترین برنامه برای نصب win xp و win7 از طریق فلش چی؟
    من فکر کنم نرم افزار yumi تو این زمینه بهتر باشه دوست عزیز.
    نمایش امضاء

12. نمایش تشکر

13. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام من تازه وارد جمعتون شدم و زیاد به محیط اینجا اشنا نیستم حالا نمیدونم جای این سوالم اینجاست یانه ولی ببخشید بچه ها خیلی به این کار نیاز ضروری دارم هر کی بتونه به مشکل من حل کنه بخدا من اون خدای کامپیوتر میگم اقا من یه فلش 16گیگ میخوام سه ویندوز 7/xp/8.1 رو هر سه شو رو فلش بوت کنم و از فلش نصب کنم هر سه موقع بوت بیاد فقط با نرم افزارهای خیلی امتحان کردم yumi غیره با yumi ایکس پی رو با سون میریزه تو فلش ولی 8.1 رو 7 نمیشه یعنی میریزه فایلهاشو پوشه هاش تو محل فلش تو پوشه مربوطه اش که مولتی بوت هستش دیده میشه ولی هنگام بوت و نصب ویندوزی که اول ریخته رو نصب میکنه هر دو گزینه اش اینکا رو میکنه ویندوزی که اول میریزه نرم افزار اونو نصب میکنه ولی پوشه های هر دو ویندوز تو فلش دیده میشه از بچه ها خواهش دارم خیلی به این کار نیاز دارم ممنون میشم این مشکل رو حل ولی توجه کنین من ایکس پی رو با سون ازمایش کردم که نتیجه درسته ولی میخوام هر سه ویندوز رو داشته باشم رو فلش تو روخدا اول امتحان کنید بعد نظر بدین چون با همه نرم افزار ها کار کردم تو سایت های دیگه ام پست گذاشتم ولی هیچکس بلد نیست

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

میخوام ویندوز xp/7/8.1 رو فلش بوت کنم و از فلش نصب کنم فقط هر سه ویندوز بطور همزمان موقع بوت بیاد که من خودم هر کدوم رو خواست نصب کنم تو رو خدا امتحان کنید نمیشه اینکار نظر ندین فلان برنامه غیره فقط عملی امتحان کنید اگه جواب راه حلشو به ما هم بگین ببخشید من یکم پر رو حرف میزنمو بخدا الان 5روزه دارم روش کار میکنم ولی هیچی تو سایت ها زده شده میشه ولی اموزش نداره فقط اموزش ریختی یه ویندوز رو گذاشته

16. عضو ممتاز
    نمایش اطلاعات

کار با yumi اینجوره که اولین ایمیج را بهش میدی وقتی اونو به صورت فلش بوتیبل درش آورد ازت میپرسه آیا ایمیج دیگه ای میخوای اضافه کنی شما yes را زده و دومی هم ساخته میشه و الی .... و در آخر زمانی که تمام ایمیج هاتو اضافه کردی گزینه no و finish کار تمام است فقط یه ری استارت لازمه

17. نمایش تشکر

18. نمایش اطلاعات

ببخشید دی ودی های mrtچطوری ساخت میشه که جند ویندوز و برنامه های دیگه داخلش هست که هنگام پوت نشون میده

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •