نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 10

موضوع: استفاده فلش در حالت بوت

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Exclamation استفاده فلش در حالت بوت

سلام به همه ی عزیزان. شبتون بخیر

من فیل Iso ویندوز رو با برنامه مخصوص به داخل فلش اضافه کردم که دارای منوی بوت باشه و بدون نیاز به cd یا dvd ویندوز رو نصب کنم اما نمیدونم Frist drive رو در bios روی چی قرار بدم.

4 تا گزینه داره
    USB - FDD
    USB - ZIP
    USB - CD ROM
    USB - HDD

هر 4 گزینه رو امتحان کردم اما فلش شناسایی نمیشه و دوباره به ویندوز هدایت میشه.

از عزیزانی که اطلاع دارن ممنون میشم جواب بدن.یا علی

2. نمایش تشکر

3. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط phoenix145
    سلام به همه ی عزیزان. شبتون بخیر

من فیل iso ویندوز رو با برنامه مخصوص به داخل فلش اضافه کردم که دارای منوی بوت باشه و بدون نیاز به cd یا dvd ویندوز رو نصب کنم اما نمیدونم frist drive رو در bios روی چی قرار بدم.

4 تا گزینه داره
    usb - fdd
    usb - zip
    usb - cd rom
    usb - hdd

هر 4 گزینه رو امتحان کردم اما فلش شناسایی نمیشه و دوباره به ویندوز هدایت میشه.

از عزیزانی که اطلاع دارن ممنون میشم جواب بدن.یا علی
    دوست عزیز

در این موارد باید بر روی گزینه usb - hdd قرار دهید در صورتی شناسایی نشدن احتمالا فلش مموری شما به خوبی بوتیبل نشده است یا درگاه آن مشکل دارد بنابراین درگاه های دیگر رو هم امتحان کنید.

4. نمایش تشکر

5. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

اگه پشتیبانی نمیکنه پس این usb ها چیه؟

اگه لطف کنید یه نرم افزار قوی برای بوت کردن که سرعت خوبی داشته باشه و کار باهاش راحت باشه رو لینک بدید.

از پاسوخگویی شما عزیزان متشکرم

6. نمایش تشکر

7. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

اگه لطف کنید یه نرم افزار قوی برای بوت کردن که سرعت خوبی داشته باشه و کار باهاش راحت باشه رو لینک بدید.

دوست عزیز

نرم افزار UltraISO Premium Edition 9.5.3 Build 2901 Retail که در سایت سافت گذر هم موجود است.

برای کسب اطلاعات بیش تر در این زمینه به آدرس زیر مراجعه کنید :

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص N!MA آواتار ها
    نمایش اطلاعات

سلام.
    دوست عزیز برند مینبورد شما چیست؟
    شما از کلیدهای f8 یا f12 استفاده کرده اید؟(زمان راه اندازی سیستم)
    نمایش امضاء

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Gigabyte 946 - DS3

احتمالا فلش به درستی بوت نشده
    حالا با این برنامه ای که گفتید انجام میدم انشالله که کار کنه

12. نمایش تشکر

13. عضو متخصص N!MA آواتار ها
    نمایش اطلاعات

دوست عزیز برای بوت شدن فلش این راهو امتحان کنید
    وارد تنظیمات بایوس بشین و advanced bios features و روی گزینه اول یعنی .... hard disk boot اینتر بزنید تا وارد این صفحه شوید که باید اسم فلش شما در این قسمت باشه (البته زمانی که فلش شما متصل باشه) بعد از مشاهده نام فلشتون اون رو با دکمه های + یا - بیارین بالا یعنی 1 که برای بوت شدن از روی فلش شما بوت بشه.
    حالا با زدن کلید Esc وارد مرحله قبل میشین یعنی advanced bios features که شما باید first boot device رو روی USB-HDD قرار بدین.
    حالا تنظیمات رو ذخیره و ریستارت کنید و نتیجه رو ببینید
    موفق باشید
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

Red face

نوشته اصلی توسط booyegandom
    دوست عزیز برای بوت شدن فلش این راهو امتحان کنید
    وارد تنظیمات بایوس بشین و advanced bios features و روی گزینه اول یعنی .... Hard disk boot اینتر بزنید تا وارد این صفحه شوید که باید اسم فلش شما در این قسمت باشه (البته زمانی که فلش شما متصل باشه) بعد از مشاهده نام فلشتون اون رو با دکمه های + یا - بیارین بالا یعنی 1 که برای بوت شدن از روی فلش شما بوت بشه.
    حالا با زدن کلید esc وارد مرحله قبل میشین یعنی advanced bios features که شما باید first boot device رو روی usb-hdd قرار بدین.
    حالا تنظیمات رو ذخیره و ریستارت کنید و نتیجه رو ببینید
    موفق باشید
    روش شما جواب داد خیلی خیلی ممنون.

علاوه بر اینکه باید روی usb - hdd قرار داد باید ترتیب خوندن هارد هارو هم مشخص کرد من 3 تا هارد رو سیستم داشتم که فلش گزینه 4 بود آوردم رو 1 درست شد خیلی ممنون

16. نمایش تشکر

17. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

فلش رو از طریق محیط CMD باید Bootable کنید! دستور کارش توی این لینک که قبلاً در انجمن پست شده بود هست:

18. نمایش تشکر

19. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام من تازه وارد جمعتون شدم و زیاد به محیط اینجا اشنا نیستم حالا نمیدونم جای این سوالم اینجاست یانه ولی ببخشید بچه ها خیلی به این کار نیاز ضروری دارم هر کی بتونه به مشکل من حل کنه بخدا من اون خدای کامپیوتر میگم اقا من یه فلش 16گیگ میخوام سه ویندوز 7/xp/8.1 رو هر سه شو رو فلش بوت کنم و از فلش نصب کنم هر سه موقع بوت بیاد فقط با نرم افزارهای خیلی امتحان کردم yumi غیره با yumi ایکس پی رو با سون میریزه تو فلش ولی 8.1 رو 7 نمیشه یعنی میریزه فایلهاشو پوشه هاش تو محل فلش تو پوشه مربوطه اش که مولتی بوت هستش دیده میشه ولی هنگام بوت و نصب ویندوزی که اول ریخته رو نصب میکنه هر دو گزینه اش اینکا رو میکنه ویندوزی که اول میریزه نرم افزار اونو نصب میکنه ولی پوشه های هر دو ویندوز تو فلش دیده میشه از بچه ها خواهش دارم خیلی به این کار نیاز دارم ممنون میشم این مشکل رو حل ولی توجه کنین من ایکس پی رو با سون ازمایش کردم که نتیجه درسته ولی میخوام هر سه ویندوز رو داشته باشم رو فلش تو روخدا اول امتحان کنید بعد نظر بدین چون با همه نرم افزار ها کار کردم تو سایت های دیگه ام پست گذاشتم ولی هیچکس بلد نیست

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •