نمایش نتایج: از شماره 1 تا 9 از مجموع 9

موضوع: عوض نشدن ویندوز از طریق boot

1. عضو ثابت mahdi0boy11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

پیش فرض عوض نشدن ویندوز از طریق boot

چند روز هر کار میکنم نمیتونم ویندزمو از boot اجرا کنم سی دس میزارم رستارت میکنم از dvd rom اجرا میکنم ولی بازم ویندوز اجرا میشه !! اگه اشبتاه نکنم فکر کنم بعد از این که dvd رام انتخاب میکنم کیبورد(کیبوردم یو اس بی) کار نمیکنه تا enter رو بزنم تا وارد مراحل نصب بشه(الته حدس منه چون چراغش خاموش مسشه) اگه مشکل اینه جطوری حلش کنم؟

2. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

Smile

دوست عزیز؛ این سیستم شما هست که می‌تونی از طریق بوت CD یا DVD بیارش بالا؛ نه ویندوز!
    پس سؤالت این هست که:
    <چند روزه که نمی‌تونی کامپیوتر (یا لپ‌تاپ) را (نه ویندوزت را!!!) با DVD ویندوز بوت کنی...>

خب! همون‌طور که می‌دونی برای بوت شدن کامپیوتر از طریقی غیر از هارد، یا باید اولیت بوت را در Setup اولیه‌ی سیستم تغییر بدی یا در صورت ساپورت ماردبرد از Boot Menu استفاده کنی.
    امروزه بیشتر مادربردها هنگام بالا آمدن سیستم کلیدی برای Boot Menu دارند که در صورت فشار دادن در زمان مناسب سیستم سراغ بوت به طریق اولویت‌بندی موجود در Bios نرفته و منوی بوت نشون داده می‌شه که می‌تونی انتخاب کنی با چه وسیله‌ای می‌خوای بوت کنی. (البته حتما توجه داری که دیسک یا فلشی که می‌خوای باهاش سیستم را بوت کنی باید قابلیت بوت را داشته باشه یا به اصطلاح Bootable باشه!)
    با توجه به نوع مادربرد کلیدی که منوی بوت را میاره فرق می‌کنه که معمولاً یکی از کلید‌های زیر هست:
    F12 --> برای مادربرد‌های GigaByte و لپ‌تاپ‌های DELL
    F8 --> برای مادربرد‌های ASUS
    F11 --> مادر‌برد‌های Elite و ...
    F9 یا F10 --> لپ‌تاپ‌های HP
    Esc --> لپ‌تاپ‌های ASUS
    و........

پیشنهاد من استفاده از Boot Menu هست.
    بعد از انتخاب منوی بوت؛ سی‌دی یا دی‌وی‌دی را داخل دستگاه گذاشته و با انتخاب بوت از روی CD\DVD ، سیستم را از طریق آن بوت کنید.

تو سؤالتون گفتید که ممکنه کیبوردتون شناسایی نشده باشه که بعید می‌دونم همچین موردی باشه.
    به نظرم به جای دیسک ویندوز، دیسک Bootable دیگری را امتحان کنید که برای بوت نیازی به کیبورد هم نداشته باشه تا ببینید مشکل از کجاست!

امیدوارم تونسته باشم راهنمایی‌تون کنم.
    حتماً نتیجه رو همین‌جا بگید.
    موفق باشید...
    ------------
    MoReZa
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

4. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mahdi0boy11
    چند روز هر کار میکنم نمیتونم ویندزمو از boot اجرا کنم سی دس میزارم رستارت میکنم از dvd rom اجرا میکنم ولی بازم ویندوز اجرا میشه !! اگه اشبتاه نکنم فکر کنم بعد از این که dvd رام انتخاب میکنم کیبورد(کیبوردم یو اس بی) کار نمیکنه تا enter رو بزنم تا وارد مراحل نصب بشه(الته حدس منه چون چراغش خاموش مسشه) اگه مشکل اینه جطوری حلش کنم؟
    اگر کیبورد از طریق uSb وصله باید وارد تنظیمات bios مادربرد بشی . یه جا یه گزینه داره واسه استفاده کیبور usb .باید فعالش کنی . بنده یه بار با جنین موردی روبه رو شدم . الان دقیق یادم نیست در کدوم قسمت از تنظیمات بود .

5. نمایش تشکر

6. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

Exclamation

نوشته اصلی توسط king_of_chaf
    اگر کیبورد از طریق uSb وصله باید وارد تنظیمات bios مادربرد بشی . یه جا یه گزینه داره واسه استفاده کیبور usb .باید فعالش کنی . بنده یه بار با جنین موردی روبه رو شدم . الان دقیق یادم نیست در کدوم قسمت از تنظیمات بود .
    البته این موردی که دوستمون می‌فرمایند مربوط به زمانی می‌شه که کیبورد شما در برنامه‌ای تحت داس کار نکند! (نه برای زدن کلیدی به منظور وارد شدن به محیط بوت نصب ویندوز!)
    بازم اگه خواستید می‌تونید گزینه‌ی USB Keyboard رو در محیط Setup سیستم خود فعال کنید. [کنار USB Keyboard معمولاً USB Mouse نیز هست.]
    (البته اگه کیبوردتون USB هست!)
    نمایش امضاء

7. نمایش تشکر

8. عضو ثابت mahdi0boy11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من با کیبورد دیگه امتحان کردم تونستم ویندوز عوض کنم مشکل کیبورد بعد این که dvd رام انتخاب میکنم دیگه کیبورد کار نمیکنه

9. عضو ممتاز king_of_chaf آواتار ها
    نمایش اطلاعات

من با کیبورد دیگه امتحان کردم تونستم ویندوز عوض کنم مشکل کیبورد بعد این که dvd رام انتخاب میکنم دیگه کیبورد کار نمیکنه
    خب راه حل شما منطقی نیست . راه درستش این بود که usb keyboard رو فعال میکردید .

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت mahdi0boy11 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

Question

نوشته اصلی توسط king_of_chaf
    خب راه حل شما منطقی نیست . راه درستش این بود که usb keyboard رو فعال میکردید .
    منم میدونم ولی مشکل اصلی اینه که چطوری باید فعال کنم؟

12. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

منم میدونم ولی مشکل اصلی اینه که چطوری باید فعال کنم؟
    دوست عزیز

به توضیحات پست شماره 3 و چهار دقت کنید.

13. نمایش تشکر

14. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

سلام من تازه وارد جمعتون شدم و زیاد به محیط اینجا اشنا نیستم حالا نمیدونم جای این سوالم اینجاست یانه ولی ببخشید بچه ها خیلی به این کار نیاز ضروری دارم هر کی بتونه به مشکل من حل کنه بخدا من اون خدای کامپیوتر میگم اقا من یه فلش 16گیگ میخوام سه ویندوز 7/xp/8.1 رو هر سه شو رو فلش بوت کنم و از فلش نصب کنم هر سه موقع بوت بیاد فقط با نرم افزارهای خیلی امتحان کردم yumi غیره با yumi ایکس پی رو با سون میریزه تو فلش ولی 8.1 رو 7 نمیشه یعنی میریزه فایلهاشو پوشه هاش تو محل فلش تو پوشه مربوطه اش که مولتی بوت هستش دیده میشه ولی هنگام بوت و نصب ویندوزی که اول ریخته رو نصب میکنه هر دو گزینه اش اینکا رو میکنه ویندوزی که اول میریزه نرم افزار اونو نصب میکنه ولی پوشه های هر دو ویندوز تو فلش دیده میشه از بچه ها خواهش دارم خیلی به این کار نیاز دارم ممنون میشم این مشکل رو حل ولی توجه کنین من ایکس پی رو با سون ازمایش کردم که نتیجه درسته ولی میخوام هر سه ویندوز رو داشته باشم رو فلش تو روخدا اول امتحان کنید بعد نظر بدین چون با همه نرم افزار ها کار کردم تو سایت های دیگه ام پست گذاشتم ولی هیچکس بلد نیست

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •