نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 از مجموع 2

موضوع: ساخت ویندوز هوشمند که نرم افزار ها را هم نصب کند

1. نمایش اطلاعات

پیش فرض ساخت ویندوز هوشمند که نرم افزار ها را هم نصب کند

سلام
    یه سری ویندوز توی بازار هست به نام هوشمند که بعد از نصب ویندوز برنامه های عمومی مثل افیس و ... را هم نصب میکند.
    تا جایی که خبر دارم یه نرم افزاری وجود دارد که اینکار را انجام میدهد یعنی فایل های ستاپ ویندوز و سایر نرم افزار ها را بهش می دهیم و ان به ترتیب و بصورت اتوماتیک نصب می کند.
    حالا من شدیدا دنبال اون نرم افزار ام چون مغازه کامپیوتری دارم و برای هر مشتری باید وقت بگذاریم و تک تک برنامه ها را نصب کنم.
    خیلی توی اینترنت سرچ کردم ولی گوگل همه اش برنامه های ستاپ ساز را پیدا میکنه.
    از دوستان کسی هست این نرم افزار را بشناسه ؟؟
    ممنون از دوستان

2. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط jafari364
    سلام
    یه سری ویندوز توی بازار هست به نام هوشمند که بعد از نصب ویندوز برنامه های عمومی مثل افیس و ... را هم نصب میکند.
    تا جایی که خبر دارم یه نرم افزاری وجود دارد که اینکار را انجام میدهد یعنی فایل های ستاپ ویندوز و سایر نرم افزار ها را بهش می دهیم و ان به ترتیب و بصورت اتوماتیک نصب می کند.
    حالا من شدیدا دنبال اون نرم افزار ام چون مغازه کامپیوتری دارم و برای هر مشتری باید وقت بگذاریم و تک تک برنامه ها را نصب کنم.
    خیلی توی اینترنت سرچ کردم ولی گوگل همه اش برنامه های ستاپ ساز را پیدا میکنه.
    از دوستان کسی هست این نرم افزار را بشناسه ؟؟
    ممنون از دوستان

درود .
    البته با Ultra Iso میشه چنین کاری کرد , هر چند که با این برنامه تا جایی که من میدونم فقط میشه ستاپ برنامه های مورد نظر را به ساختار ویندوز اضافه کرد و نهایتا باید دستی این برنامه های اضافه شده را نصب کرد .
    برنامه Almeza MultiSet Professional هست که میتونید استفاده کنید . اما شخصا تست نکرده ام . چون اموزش برنامه ای یه چیز دیگه هست و کار عملی و تجربه نکات پیش امده در زمان کار یه چیز دیگه , ... بارها در اموزش های مختلف به اینگونه موارد برخورد کرده ام , چون اموزش های برنامه های اشاره شده , فقط ترجمه اموزش اصلی از زبان ... به زبان فارسی بوده , نه اینکه اموزشی باشه که در حین کار و تجربه عملی و برخورد با خیلی نکات پیش امده باشه .
    در توضیحات برنامه قید شده که :
    نصب اتوماتیک هر نرم افزاری بعد از نصب ویندوز بدون دخالت کاربر

عنوان:
    Almeza MultiSet Professional 8.7.8

مشاهده صفحه

عنوان:
    آموزش Almeza MultiSet Professional

مشاهده صفحه
    نمایش امضاء

3. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •