نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 10

موضوع: دو تکه کردن (split) فایل ایمیج

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض دو تکه کردن (split) فایل ایمیج

سلام
    چند روز پش ویندوز 8 دانلود کردم. حجمش 6 گیگ هست. و توی دی وی دی های معمولی نمیشه رایتش کرد. دی وی دی های دولایه هم که حجمشون 8گیگ هم هست گیر نمیاد اصلا.
    حالا نرم افزاری چیزی نیست که بشه اونو دو پارت کرد و توی دو تا دی وی دی رایت کرد؟ مثل ویندوز های دو سی دی یا دو دی وی دی که وسط نصب ویندوز دی وی دی دو ازم بخواد؟
    ممنون

2. نمایش تشکر

3. عضو متخصص E M P E R O R آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط HassanTakno
    سلام
    چند روز پش ویندوز 8 دانلود کردم. حجمش 6 گیگ هست. و توی دی وی دی های معمولی نمیشه رایتش کرد. دی وی دی های دولایه هم که حجمشون 8گیگ هم هست گیر نمیاد اصلا.
    حالا نرم افزاری چیزی نیست که بشه اونو دو پارت کرد و توی دو تا دی وی دی رایت کرد؟ مثل ویندوز های دو سی دی یا دو دی وی دی که وسط نصب ویندوز دی وی دی دو ازم بخواد؟
    ممنون
    درود
    بنده تا به حال ویندوزی ندیدم که برای ادامه نصب سی دی یا دی وی دی دوم درخواست کنه
    بهتره روی فلش رایت کنید
    این ویندوزی هم که دانلود کردید احتمالا از نسخه های All is one هست
    ویندوز 8 به طور طبیعی بین 2.3 تا 3.4 گیگ حجم داره
    موفق باشید

4. نمایش تشکر

5. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط HassanTakno
    سلام
    ممنون
    سلام دوست من.
    چنین کاری باید توسط سازنده (یا گروه کرک) صورت بگیره و به همین راحتی‌ها نیست.
    راه‌کار شما استفاده از DVD 9 یا رایت روی Flash Memory‌ هست.
    نمایش امضاء

6. نمایش تشکر

7. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با نرم افزار ISOBuster میشه، باید فایل ISO رو توی این نرم افزار باز کنید، در ستون سمت چپ روی فایل ISO رایت کلیک کنید و گزینه ی Extract CD رو بزنید، قبلش برید توی Options قسمت Image Files و گزینه ی Split Large Image Files رو فعال کنید و سایزهایی که مورد نظرتون واسه جدا کردن هست رو بزنید و ok کنید.
    راه دیگه ش اینه که فلش مموریتون رو Bootable کنید (با استفاده از محیط CMD) بعدش محتویات فایل ایمیج ویندوز رو کپی کنید روی فلش و با فلش کامپیوتر رو بوت کنید و ویندوز نصب کنید.

8. نمایش تشکر

9. نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Amirkia
    با نرم افزار ISOBuster میشه، باید فایل ISO رو توی این نرم افزار باز کنید، در ستون سمت چپ روی فایل ISO رایت کلیک کنید و گزینه ی Extract CD رو بزنید، قبلش برید توی Options قسمت Image Files و گزینه ی Split Large Image Files رو فعال کنید و سایزهایی که مورد نظرتون واسه جدا کردن هست رو بزنید و ok کنید.
    راه دیگه ش اینه که فلش مموریتون رو Bootable کنید (با استفاده از محیط CMD) بعدش محتویات فایل ایمیج ویندوز رو کپی کنید روی فلش و با فلش کامپیوتر رو بوت کنید و ویندوز نصب کنید.
    با این برنامه میشه فایل ایمیج یک بازی رو دو تیکه کرد و قابل نصب باشه؟ من چنتا بازی رو هاردم دارم که نسخه ی سال هستن ولی متاسفانه به صورت فایل ایمیج نیستن و حجم هر کدومشون بالای 15 گیگه. میخواستم بدونم اگه با برنامه های دیگه هر کدوم از بازی ها رو به صورت ایمیج در بیارم، با این برنامه میتونم اون ایمیج رو چند تیکه کنم و بعد رایتشون کنم بدون اینکه تو نصب مشکلی پیش بیاد؟

10. نمایش تشکر

11. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Sir.Ahrimad
    با این برنامه میشه فایل ایمیج یک بازی رو دو تیکه کرد و قابل نصب باشه؟ من چنتا بازی رو هاردم دارم که نسخه ی سال هستن ولی متاسفانه به صورت فایل ایمیج نیستن و حجم هر کدومشون بالای 15 گیگه. میخواستم بدونم اگه با برنامه های دیگه هر کدوم از بازی ها رو به صورت ایمیج در بیارم، با این برنامه میتونم اون ایمیج رو چند تیکه کنم و بعد رایتشون کنم بدون اینکه تو نصب مشکلی پیش بیاد؟
    بعضی بازی ها مثل Call Of Duty - Black Ops II به این صورته که بدون داشتن Setup بازی اجرا میشه! یعنی در واقع به صورت نصب شده و فشرده شده روی دی وی دی می فروشن، اینجور بازی ها که فقط نیاز به فشرده شدن داره و ایمیج نمیخواد، امّا بازی هایی که Setup دارن و خودشون ایمیج هستن رو میشه این کار رو انجام داد امّا یا تعداد دی وی دی ها میره بالا، یا دچار سردرگمی میشید، چون شما نمیدونید کدوم فایل DLL مربوط به کدوم دیسکی هست که شما جداش کردید. ولی چون دانلود کردید و الان به صورت یک جا مثلاً 15 گیگ فایل دارید، پیشنهاد می کنم تست کنید، نباید مشکلی وجود داشته باشه.

12. نمایش تشکر

13. عضو حرفه ای
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط amirkia
    با نرم افزار isobuster میشه، باید فایل iso رو توی این نرم افزار باز کنید، در ستون سمت چپ روی فایل iso رایت کلیک کنید و گزینه ی extract cd رو بزنید، قبلش برید توی options قسمت image files و گزینه ی split large image files رو فعال کنید و سایزهایی که مورد نظرتون واسه جدا کردن هست رو بزنید و ok کنید.
    راه دیگه ش اینه که فلش مموریتون رو bootable کنید (با استفاده از محیط cmd) بعدش محتویات فایل ایمیج ویندوز رو کپی کنید روی فلش و با فلش کامپیوتر رو بوت کنید و ویندوز نصب کنید.
    سلام دوست عزیز.
    با این روشی که گفتید می‌شه dvd 6gbیی را به دوتا dvd تبدیل کرد، ولی فکر نمی‌کنم به این صورت باشه که هنگام نصب ویندوز خودش dvd دوم را درخواست کنه. البته شاید یه اخطار بده که فلان فایل پیدا نشد که در این حالت بشه dvd دوم را گذاشت و نصب را ادامه داد.
    ولی فکر می‌کنم هدف دوستمون مورد اول باشه!
    -----------------------
    پ.ن:
    پست من این‌قدر گمراه کننده بود که گفتین:
    بدون اینکه مطالعه داشته باشن، نظر میدن و عده ای دیگه هم بدون آگاهی تشکر می کنن! طرح کننده ی سؤال با دیدن این جواب گمراه میشه...
    مرسی از امتیاز منفی‌تون!!
    نمایش امضاء

14. نمایش تشکر

15. عضو متخصص
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Sir.Ahrimad
    سلام. برای پیدا کردن جواب سوالتون میتونید پست های این تاپیک رو ببینید. کمکتون میکنه :

16. نمایش تشکر

17. عضو حرفه ای Amirkia آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Mo.Re.Za
    پست من این‌قدر گمراه کننده بود که گفتین:
    بدون اینکه مطالعه داشته باشن، نظر میدن و عده ای دیگه هم بدون آگاهی تشکر می کنن! طرح کننده ی سؤال با دیدن این جواب گمراه میشه...
    مرسی از امتیاز منفی‌تون!!
    شما از کاربرای خوب این انجمن هستید، امّا وقتی کاربر داره سؤالی می پرسه، گفتن اینکه "نیاز به گروه کرک" داره و این حرفا منطقی نیست.
    در ضمن برای ویندوز این کار مشکلی نداره و عملیه.

18. نمایش تشکر

19. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط Amirkia
    شما از کاربرای خوب این انجمن هستید، امّا وقتی کاربر داره سؤالی می پرسه، گفتن اینکه "نیاز به گروه کرک" داره و این حرفا منطقی نیست.
    در ضمن برای ویندوز این کار مشکلی نداره و عملیه.
    دوست عزیز

اینجانب این مورد را به صورت عملی تست نکرده ام اما با توجه به اصول نصب ویندوز با نظر دوست مان Mo.Re.Za موافقم.

در صورتی می توان چنین کاری رو انجام داد که شما بدانید در مراحل نصب ویندوز ترتیب نصب فایل ها چگونه هستند و کدام فایل ها در ابتدا و کدام فایل ها در انتهای مراحل نصب ویندوز مورد استفاده قرار می گیرند و فهمیدن این موارد هم فکر کنم برای افراد عادی غیرممکن نباشد آسان نخواهد بود.

20. نمایش تشکر

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •