صفحه 1 از 2 12 آخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 از مجموع 13

موضوع: نحوه image از سی دی

1. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

پیش فرض نحوه image از سی دی

با سلام می خواستم بدونم با چه نر م افزاری باید از سی دی یا دی وی دی image بگیرم و چطوری از اون فایل استفاده کنم؟

2. عضو متخصص Cyrus آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نرم افزارهای بسیاری در این زمینه هستند مثل Ultra Iso که باید با این ها ایمیج با فرمت iso تهیه کنید که بعداً با همین برنامه ها نیز می توانید آن ها را در درایو مجازی قرار دهید یا روی دیسک رایت کنید.

3. نمایش تشکر

4. عضو ثابت
    نمایش اطلاعات

میشه بگید بهترین نرم افزار تو سایت کدام است؟

5. عضو متخصص ali68124 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

هر نرم افزاری کار خاص خودشو داره به نظرم نرم افزار Ultra Iso راحت است

6. نمایش تشکر

7. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط pm-soft
    میشه بگید بهترین نرم افزار تو سایت کدام است؟
    بهترین نرم افزار در زمینه "ایمج گیری " Alcohol 120% است ، البته نرم افزار Ultra Iso ای که دوستان معرفی کردند ، نرم افزار قدرتمندی است که بیشتر در زمینه رایت است ، آموزش رایت کردن Alcohol 120% رو میتونید از لینک زیر دریافت کنید :

آموزش نرم افزارAlcohol 120% :

ویرایش توسط The king : 16-01-2013 در ساعت 19:14 دلیل: درست کردن لینک
    نمایش امضاء

8. نمایش تشکر

9. عضو متخصص Moralist! آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط pm-soft
    با سلام می خواستم بدونم با چه نر م افزاری باید از سی دی یا دی وی دی image بگیرم و چطوری از اون فایل استفاده کنم؟
    با توجه به سوال شما ظاهرا به یک نرم افزار ساده نیاز دارید. می توانید از نرم افزار Clone CD برای ایمیج گیری و Virtual Clone Drive برای نمایش ایمیج ها استفاده کنید

10. نمایش تشکر

11. عضو ثابت morad20 آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط pm-soft
    نرم افزارای زیادی اینکار رو انجام میدن،اما من دو تا رو میگم که خیلیا باهاش اشنا هستن و کم و بیش باهاش کار کردن. اول: .nero
    آره نرم افزار نرو اینکار رو ساده و راحت برات انجام میده.
    روش کار خیلی راحته.اول سی دی که میخوایم ازش ایمیج بگیریم رو تو درایو دی وی دی رایتر میزاریم و برنامه نرو رو باز میکنیم.
    روی nero express کلیک میکنیم تاپنجره مخصوص اون باز شه،پایین ترین گزینه سمت چپ روی image.project.copy کلیک میکنیم.حالا سمت راست گزینه copy disc رو میزنیم.
    تو پنجره ای که باز میشه درایو مبدا (source drive) رو همون دی وی دی رایتر و درایو مقصد(destination drive) رو روی image recorder تنظیم میکنیم.
    حالا همه چیز آماده ست.روی گزینه copy کلیک میکنیم تا عملیات ایمیج گیریمون شروع شه.البته بعد از کلیک ما، نرو یه اسم واسه ایمیجمون ازمون میخواد که باید بهش بدیم.محل ذخیره ایمیجها هم بطور پیشفرض داخل my documents هست.
    و اما چطور میتونیم ایمیجهایی رو که گرفتیم رو رو سی دی رایت کنیم؟
    خیلی راحته.روی ایمیجمون رایت کلیک میکنیم و روی گزینه burn image to disc کلیک میکنیم.
    خوب معلومه که یه سی دی یا دی وی دی هم بایت داخل رایترمون بزاریم.
    ممکنه فایل ایمیجمون یه فایل iso باشه مثل بعضی بازیها یا برنامه ها که بخوایم اونو تو رایانمون نصب کنیم.
    این فایلا رو نمیتونیم با کلیک کردن رو اونا نصب کنیم بلکه یا باید روی سی دی رایت شن و بعد سی دی رو تو درایو مخصوص خودش بزاریم وبرنامه رو نصب کنیم ،یا از یه برنامه ساخت درایو مجازی استفاده کنیم تا به صورت مجازی برناممون رو اجرا کنه.
    اینجا دیگه پای یه برنامه دیگه وسط میاد.
    من نرم افزار daemon tools رو پیشنهاد میکنم.کار کردن باهاش راحته و امکاناتشم خیلی زیاده.
    میتونیم خیلی راحت تر از نرو فایل ایمیج از سی دی هامون بگیریم.
    میتونیم خیلی راحت اونا رو ویرایش کنیم.
    میتونیم خیلی خیلی راحت اونا رو اجرا (mount) کنیم.
    واسه ساختن فایل ایمیج از سی دی کافیه نرم افزار رو اجرا کنیم و از تب های موجود روی
    make disc image کلیک کنیم.از پنجره باز شده روی استارت کلیک میکنیم.به همین راحتی.
    حالا اگه بخوایم ایمیجهامونو ادیت کنیم روی ایمیج مورد نظر راست کلیک میکنیم و از گزینه daemun tools pro روی گزینه edit image کلیک میکنیم.
    و اما روش اجرا و نصب کردن بازیها و برنامه های iso که از همه راحت تره اینه که روی ایمیج مورد نظر راست کلیک و از گزینه daemun tools pro روی گزینه mount to کلیک میکنیم.روشها و کارهای دیگه ای هم با این برنامه میتونیم انجام بدیم ولی چکیده مطلبش همین بود.میتونین یه نیگا هم به عکسایی که گذاشتم بندازین .از خودم ننداختما.!!!!!.از این دو تا نرم افزار گذاشتم....یه توضیح کوچولو در مورد عکس گرفتن از دسکتاپ بهتون بدم اینکه:تو ویندوز 7 و 8 میتونین با فشار دان همزمان کلید ویندوز روی کیبورد و کلید prt screen از دسکتاپ عکس بگیری و تو مای پیکچر اونا رو ببینین.
    چقد راحت بود ..نه؟
    سرتونم با حرفام درد اووردم.اما امیدوارم مفید بوده باشه.
    با آرزوی موفقییت.
    تصاویر پیوست شده

12. نمایش تشکر

13. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

با سلام . دوستان مدتی پیش ده عدد DVD که مجموعه ای از نرم افزارهای شرکت مورچه بود را وقتی ایمیج گرفتم البته با کلون , بعد از ایمیج از انها سایز ان از هشت گیگ به چهارگیگ و خورده ای تبدیل شده بود!!! و اما وقتی انرا mount میکنی سایز ان دوباره هشت گیگ نشان میدهد!!! ایا طبیعی است ؟ چون در DVD های چهار گیگ بعد از ایمیج همان چهار گیگ را نشان میدهد .
    نمایش امضاء

14. عضو متخصص The king آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط syrus 88
    با سلام . دوستان مدتی پیش ده عدد dvd که مجموعه ای از نرم افزارهای شرکت مورچه بود را وقتی ایمیج گرفتم البته با کلون , بعد از ایمیج از انها سایز ان از هشت گیگ به چهارگیگ و خورده ای تبدیل شده بود!!! و اما وقتی انرا mount میکنی سایز ان دوباره هشت گیگ نشان میدهد!!! ایا طبیعی است ؟ چون در dvd های چهار گیگ بعد از ایمیج همان چهار گیگ را نشان میدهد .
    من همچین موردی رو ندیدم ، ولی فکر نکنم حالت خاصی باشه ، احتمالا فشرده سازی صورت گرفته.

15. نمایش تشکر

16. عضو متخصص E M P E R O R آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط syrus 88
    با سلام . دوستان مدتی پیش ده عدد dvd که مجموعه ای از نرم افزارهای شرکت مورچه بود را وقتی ایمیج گرفتم البته با کلون , بعد از ایمیج از انها سایز ان از هشت گیگ به چهارگیگ و خورده ای تبدیل شده بود!!! و اما وقتی انرا mount میکنی سایز ان دوباره هشت گیگ نشان میدهد!!! ایا طبیعی است ؟ چون در dvd های چهار گیگ بعد از ایمیج همان چهار گیگ را نشان میدهد .
    مجموعه مورچه یکی از محصولات شرکت mrt هستش که این محصولات نسبت به لرد و کینگ و گردو حرفی برای گفتن ندارند
    کدوم دی وی دیش 8 گیگه بگید من دارم تست کنم !

17. نمایش تشکر

صفحه 1 از 2 12 آخرین

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •