صفحه 2 از 2 اولین 12
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 13 از مجموع 13

موضوع: نحوه image از سی دی

1. ناظم ارشد opera آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط syrus 88
    با سلام . دوستان مدتی پیش ده عدد dvd که مجموعه ای از نرم افزارهای شرکت مورچه بود را وقتی ایمیج گرفتم البته با کلون , بعد از ایمیج از انها سایز ان از هشت گیگ به چهارگیگ و خورده ای تبدیل شده بود!!! و اما وقتی انرا mount میکنی سایز ان دوباره هشت گیگ نشان میدهد!!! ایا طبیعی است ؟ چون در dvd های چهار گیگ بعد از ایمیج همان چهار گیگ را نشان میدهد .
    دوست عزیز

نشان داده شدن 4 گیگ به صورت 8 گیگ طبیعی بوده و بیش تر حکایت از قفل گذاری بودن دی وی دی ها دارد که البته نرم افزار کپی و رایت امروزی به راحتی این قفل ها رو می شکنند.

2. نمایش تشکر

3. مدیر کل S!RUS آواتار ها
    نمایش اطلاعات

نوشته اصلی توسط mr king
    مجموعه مورچه یکی از محصولات شرکت mrt هستش که این محصولات نسبت به لرد و کینگ و گردو حرفی برای گفتن ندارند
    کدوم دی وی دیش 8 گیگه بگید من دارم تست کنم !
    با سلام . دوست عزیز به احتمال زیاد بر میگرده به فشرده سازی و قفل گذاری که دوستان گرامی هم اشاره کرده بودند اما تمام ده دی وی دی همینجوریه , اما منظور شما را خوب متوجه نشدم فکر کنم 2011 باشه اگه مشخصات دیگه ای لازم هست در خدمتم چون فعلا بصورت ایمیج دارم.
    نمایش امضاء

4. عضو ثابت hamidsr آواتار ها
    نمایش اطلاعات

مجموعه ای که منم دارم به همین صورت هستش ولی دلیلشو نمی دونم فقط می دونم از قفل گذاری نیست چون مجموعه بدون هیچ نرم افزاری کپی میشه.

5. نمایش تشکر

صفحه 2 از 2 اولین 12

اطلاعات تاپیک

Users Browsing this Thread

در حال حاضر 1 در حال مشاهده این موضوع می باشد.. (0 کاربر و 1 مهمان در این انجمن حضور دارند)

برچسب برای این موضوع

بوک مارک ها

بوک مارک ها

مجوزهای ارسال و ویرایش

• شما نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
  • شما نمی توانید به پست ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
  • شما نمی توانید پست های خود را ویرایش کنید
  •