(نمیدونم سوالمو کجا باید بنویسم)چطوری میتونم بانرو7 از سی دی ایمیج بگیرم؟
(نمیدونم سوالمو کجا باید بنویسم)چطوری میتونم بانرو7 از سی دی ایمیج بگیرم؟
با سلام دوست گرامی در نرو برای ایمیج گرفتن در گزینه image,project,copy و Disc Image or Saved Project را انتخاب کن و فایل مورد نظر ایمیج را انتخاب کن و وارد برنامه کن و سرعت رایت را هم متوسط انتخاب کن
ویرایش توسط S!RUS : 10-11-2012 در ساعت 09:05
نمایش امضاءکاربران گرامی لطفا قبل از هر گونه فعالیتی , قوانین و مقررات فروم , را مطالعه بفرمایید.
هر گونه تبلیغات در پست و امضا >>>> بن دائم و اخراج کاربر
- - - - - - - - - - - -
تشکر از پستها نشانه قدردانی از زحمات دوستان هست .
قدردان زحمات همدیگر باشیم .
البته فکر کنم منظورشون اینه چطوری با نرو ایمیج بگیریم!!
من نسخه 7 رو ندارم ولی با نسخه 11 میگم
نرو اکسپرس رو باز کنید آخرین گزینه سمت چپ Image Project Copy رو بزنید
از سمت راست گزینه اول copy disk رو انتخاب کنید
بعد در قسمت source drive درایو dvd rom یا cd rom خودتون رو انتخاب کنید و دیسک مورد نظرتون رو داخلش بذارید
از قسمت destination drive گزینه image recorder رو برگزینید
در آخر بر روی copy کلیک کنید
در صفحه جدیدی که باز میشه محل ذخیره رو سوال میکنه که محل مورد نظرتون رو انتخاب کنید و فرمت ذخیره ایمیج رو iso انتخاب کنید و تمام
برای اجرا کردن این ایمیج هم نیاز به یک دایو مجازی دارید که من پیشنهاد میدم virtual clone drive رو نصب کنید
بدرود
البته ایمیج گرفتن با clone cd بسیار راحت تر از nero هست
نمایش امضاءسخنانی در اوج بلاغت از حضرت علی (ع) :
1-خدایا در عزتم همین بس که بنده تو ام
2-در افتخار و سرافرازیم همین بس که تو پروردگار من هستی
3-تو چنانی که من دوست دارم مرا چنان کن که تو دوست داری
دوست عزیز
دوستمان sroosh88 مراحل رایت ایمیج رو بیان کردند اما دوستمان Mr KING روش صحیح ایمیج گیری با nero رو بیان کردند که در ادامه مراحل تصویری رو برایتان قرار داده ام با این تفاوت که فکر نمی کنم در nero 7 بتوانید به صورت iso ایمیج بگیرید بلکه باید به صورت ایمیج مخصوص نرم افزار نرو یعنی nrg ایمیج بگیرید :
در ضمن می توانید به توصیه های دوستمان behnam93 هم عمل کرده و از نرم افزار های مخصوص ایمیج گیری مانند Alcohol 120% ، CloneCD و UltraISO هم استفاده کنید.
در صورتی که میخواین با فرمت iso و دیگر فرمت ها ایمجی رو رایت و یا تهیه کنید ،بهترین برنامه Alcohol 120% است که با دقت و سرعت بالایی این کار رو انجام میده ، آموزش این نرم افزار هم در انجمن به صورت pdf قرار دارد که میتوانید نحوه استفاده از قسمت های اصلی برنامه رو یاد بگیرید.
آموزش کار با نرم افزار Alcohol 120% :
ویرایش توسط The king : 10-11-2012 در ساعت 13:40
نمایش امضاء.
سلام برای ایمیج گرفتن. اینا نرم افزاراهای خوبی هستن
power iso
clone cd
clone dvd
alcohol 120
بوک مارک ها